702
Logikai, ügyességi és független fejlesztésű játékok
  • Narxis
    Ja igen, játszottam már ilyen játékkal még nagyon régen egy nokia telón, annyi különbség volt, hogy ott egy majommal kellett menni. :D
  • Narxis
    lol, érdekes. Szerintem nem rossz, így videó alapján.

Én most ezt vettem meg, rajta volt a kívánságlistámon Steamen és egyből lecsaptam rá amikor feloldották, 6 óra körül.. :D

Link

Szép, kellemes zene, nem túl nehéz de nem is könnyű, szóval eddig tetszik bár egyre nehezebb. :)
  • Aquir
    papír-Jani kalandjai:)
  • xido
    Hát..ezt inkább érdekesnek mondanám..de lehet valakit megfog:)

a játék

a videó
  • Aquir
    nice
  • xido
    http://www.pixelprospector.com/

Úgy néz ki,ez ilyen független játékok fejlesztői blog vagy gyűjtő
  • xido
    hát párszor neki kell futni némelyik pályának:)
  • zsolesz92
    Na ezt ha komolyan csinálod akkor biztos hogy komoly logikádnak kell lennie :O
  • xido
    Megint hoztam egy kis ariságot:)

a videó

a játék
  • Narxis
    Jaja, azt is megvettem pár hete, nagyon jó multis játék és mindig találni szervert ahol játszanak. :)
  • Zomil
    Most akcios az Altitude nevü oldalnézetes repülös játék steam-en, ingyenhétvége van szoval érdemes kiprobálni, sztem nagyon jó játék :)
  • D4v3
    És még mindig nem tanultam meg, hogy nem lehet szerkeszteni hozzászólást, és nem ártana elolvasni még egyszer mielőtt elküldöm...
  • D4v3
    Nem találtam a játékot a fórumon, úgyhogy beírom ide: Desktop Dungeons http://www.qcfdesign.com/?cat=20
    Egyszerű, de sokszor végigjátszható "logikai" játék, csomó unlock-olható fajjal, kaszttal, egyre jobb megszerezhető item-mel és pénzzel. A lényege, hogy miután kiválasztottad a dungeont és a karaktered faját és kasztját spawn-olsz egy felfedezetlen dungeon-ben, ahol mindenfelé tárgyak és szörnyek vannak. A lényeg, hogy minden felfedezett négyzettel regenerálsz vissza manát és hp-t (de a szörnyek is!) és így végigügyeskedve kell fejfejlődni ameddig tudsz és megölni a bosst. 5-10 percnél nem több egy ilyen dungeon, de jó pár órát el lehet vele tölteni, ahhoz, hogy minden kasztot és fajt megszerez.
    Ja és itt a wiki oldala is, ami hasznos lehet az oltárok leírása miatt, ahol különböző isteneknek ajánlhatjuk fel szolgálatainkat és kapunk tőlük bónuszokat/büntetéseket: http://www.qcfdesign.com/wiki/DesktopDungeons/index.php?title=Main_Page
  • Aquir
    akkor hajrá:)
  • Narxis
    Nem jó a végigjátszás akkor megunom hamar.. :S de azé kösz, ha később elakadok és nem jövök rá sehogy se akkor meglesem, néztem gamespoton interjút a fejlesztőkkel és ott a beszélgetés alatt mutogattak későbbi pályákat is, játék közepe és vége fele, hát azok már nagyon durvának tűntek... :D

Toki Tori az hasonló logikai/puzzle csak az nem ilyen beteg humorú(pozitív értelemben) hanem inkább aranyos, de ugyanúgy szórakoztató. Abban már csak pár pálya van hátra nekem, de hardon is megnézem majd illetve vannak ott is bónusz pályák, olyanokat is betettek amiket rajongók készítettek, elég népszerű játék szvsz.
  • Desiderata #327
    Toki Tori? hm, ez jónak tűnik :) kipróbálom
  • Desiderata #326
    youtube-on van végigjátszás ha elakadsz, persze ez a játék akkor izgalmas ha magad jössz rá a trükkökre
  • Narxis
    Jaja, 5 eurót nem sajnáltam érte, pedig alapvetően nem szeretem a puzzle/logikai játékokat, de erre nagyon rákattantam, sőt vasárnap még Toki Toriztam.. :D
  • Narxis
    Rá kell ugrani lent arra a kis platformra és megjelennek rövid időre a piték, ezeket kell a rövid idő alatt összeszedni, segítségül 2 klónt lehet használni amiket úgymond be lehet tanítani, pl. mászkáljanak, ugráljanak stb.

Kb. 60 pálya van + bónusz pályák, ez ahol én vagyok a 2. fejezet közepe. Tehát még nagyjából az eleje.. :)
  • Desiderata #323
    jó játék tényleg, hangulata is van, zene is oké, de engem olyan szinten lefárasztott...
  • Narxis
    Ah, már rá is jöttem, lent mozognia kell a klónnak. ^^
  • Aquir
    mi a lényeg?
  • Narxis
    Elakadtam skacok. :S 2 klónt használhatok, de valahogy kifutok az időből mindig, szerintem az egyiket el kell ütni felülről, aztán lent meg végigszaladni... vagy van valami jobb ötlet? :D

• Aquir
    talánmajd:)
  • Narxis
    Akkor játszatok vele. :p :)
  • Aquir
    igen erről volt szó :)
  • Narxis
    Legjobb platform játék az utóbbi időben.

Magyar nyelvű videoteszt.
  • Aquir
    érdekes :p :)
  • Narxis
    Ezt vegyétek meg aztán gyertek multizni, jó poén együtt... :p
  • Aquir
    yay
  • Desiderata #312
    ez jónak tűnik
  • xido
    Újabb tündérség:)

a videó

a játék
  • Aquir
    ez nem lehet rossz! :)
  • Aquir
    abban bírtam a teljes játék versenyidőre játszását, elég durva 30 percen túl mindent csontra betanulni :)
  • Rage47
    szuper game! aki bírta a braidet, ezt imádni fogja:D
  • zsakosfrodo2
    már várom egy ideje.
  • ZsZso
    Nemsokára jön ...

The Whispered World

(demó már tölthető)
  • Aquir
    nem néz ki rosszul :)
  • xido
    Egy újabb kincs,mai megjelenés,ha egyik fórumban nem említi senki,talán nem is keresek rá..fogyasszátok egészséggel:))

The Misadventures Of P.B. Winterbottom

A játék

Az ízelítő
  • DJ RX7