702
Logikai, ügyességi és független fejlesztésű játékok
-
#342 Ja igen, játszottam már ilyen játékkal még nagyon régen egy nokia telón, annyi különbség volt, hogy ott egy majommal kellett menni. :D -
#341 lol, érdekes. Szerintem nem rossz, így videó alapján.
Én most ezt vettem meg, rajta volt a kívánságlistámon Steamen és egyből lecsaptam rá amikor feloldották, 6 óra körül.. :D
Link
Szép, kellemes zene, nem túl nehéz de nem is könnyű, szóval eddig tetszik bár egyre nehezebb. :) -
#340 papír-Jani kalandjai:) -
xido #339 Hát..ezt inkább érdekesnek mondanám..de lehet valakit megfog:)
a játék
a videó -
#338 nice -
xido #337 http://www.pixelprospector.com/
Úgy néz ki,ez ilyen független játékok fejlesztői blog vagy gyűjtő -
xido #336 hát párszor neki kell futni némelyik pályának:) -
#335 Na ezt ha komolyan csinálod akkor biztos hogy komoly logikádnak kell lennie :O -
xido #334 Megint hoztam egy kis ariságot:)
a videó
a játék -
#333 Jaja, azt is megvettem pár hete, nagyon jó multis játék és mindig találni szervert ahol játszanak. :) -
#332 Most akcios az Altitude nevü oldalnézetes repülös játék steam-en, ingyenhétvége van szoval érdemes kiprobálni, sztem nagyon jó játék :) -
D4v3 #331 És még mindig nem tanultam meg, hogy nem lehet szerkeszteni hozzászólást, és nem ártana elolvasni még egyszer mielőtt elküldöm... -
D4v3 #330 Nem találtam a játékot a fórumon, úgyhogy beírom ide: Desktop Dungeons http://www.qcfdesign.com/?cat=20
Egyszerű, de sokszor végigjátszható "logikai" játék, csomó unlock-olható fajjal, kaszttal, egyre jobb megszerezhető item-mel és pénzzel. A lényege, hogy miután kiválasztottad a dungeont és a karaktered faját és kasztját spawn-olsz egy felfedezetlen dungeon-ben, ahol mindenfelé tárgyak és szörnyek vannak. A lényeg, hogy minden felfedezett négyzettel regenerálsz vissza manát és hp-t (de a szörnyek is!) és így végigügyeskedve kell fejfejlődni ameddig tudsz és megölni a bosst. 5-10 percnél nem több egy ilyen dungeon, de jó pár órát el lehet vele tölteni, ahhoz, hogy minden kasztot és fajt megszerez.
Ja és itt a wiki oldala is, ami hasznos lehet az oltárok leírása miatt, ahol különböző isteneknek ajánlhatjuk fel szolgálatainkat és kapunk tőlük bónuszokat/büntetéseket: http://www.qcfdesign.com/wiki/DesktopDungeons/index.php?title=Main_Page -
#329 akkor hajrá:) -
#328 Nem jó a végigjátszás akkor megunom hamar.. :S de azé kösz, ha később elakadok és nem jövök rá sehogy se akkor meglesem, néztem gamespoton interjút a fejlesztőkkel és ott a beszélgetés alatt mutogattak későbbi pályákat is, játék közepe és vége fele, hát azok már nagyon durvának tűntek... :D
Toki Tori az hasonló logikai/puzzle csak az nem ilyen beteg humorú(pozitív értelemben) hanem inkább aranyos, de ugyanúgy szórakoztató. Abban már csak pár pálya van hátra nekem, de hardon is megnézem majd illetve vannak ott is bónusz pályák, olyanokat is betettek amiket rajongók készítettek, elég népszerű játék szvsz. -
#327 Toki Tori? hm, ez jónak tűnik :) kipróbálom -
#326 youtube-on van végigjátszás ha elakadsz, persze ez a játék akkor izgalmas ha magad jössz rá a trükkökre -
#325 Jaja, 5 eurót nem sajnáltam érte, pedig alapvetően nem szeretem a puzzle/logikai játékokat, de erre nagyon rákattantam, sőt vasárnap még Toki Toriztam.. :D -
#324 Rá kell ugrani lent arra a kis platformra és megjelennek rövid időre a piték, ezeket kell a rövid idő alatt összeszedni, segítségül 2 klónt lehet használni amiket úgymond be lehet tanítani, pl. mászkáljanak, ugráljanak stb.
Kb. 60 pálya van + bónusz pályák, ez ahol én vagyok a 2. fejezet közepe. Tehát még nagyjából az eleje.. :) -
#323 jó játék tényleg, hangulata is van, zene is oké, de engem olyan szinten lefárasztott... -
#322 Ah, már rá is jöttem, lent mozognia kell a klónnak. ^^ -
#321 mi a lényeg? -
#320 Elakadtam skacok. :S 2 klónt használhatok, de valahogy kifutok az időből mindig, szerintem az egyiket el kell ütni felülről, aztán lent meg végigszaladni... vagy van valami jobb ötlet? :D
-
#319 talánmajd:) -
#318 Akkor játszatok vele. :p :) -
#317 igen erről volt szó :) -
#316 Legjobb platform játék az utóbbi időben.
Magyar nyelvű videoteszt. -
#315 érdekes :p :) -
#314 Ezt vegyétek meg aztán gyertek multizni, jó poén együtt... :p -
#313 yay -
#312 ez jónak tűnik -
xido #311 Újabb tündérség:)
a videó
a játék -
#310 ez nem lehet rossz! :) -
#309 abban bírtam a teljes játék versenyidőre játszását, elég durva 30 percen túl mindent csontra betanulni :) -
#308 szuper game! aki bírta a braidet, ezt imádni fogja:D -
#307 már várom egy ideje. -
#306 Nemsokára jön ...
The Whispered World
(demó már tölthető) -
#305 nem néz ki rosszul :) -
xido #304 Egy újabb kincs,mai megjelenés,ha egyik fórumban nem említi senki,talán nem is keresek rá..fogyasszátok egészséggel:))
The Misadventures Of P.B. Winterbottom
A játék
Az ízelítő -