Casual & Indie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heffi
Igazából én most abbahagytam ott ahol az elsö ellenségek felbukkannak... Valahogy nem érzem át hogy most mitöl függ, hogy kik nyernek. Ha többet küldök oda mint amennyi az ellenség akkor automatikusan azt a helyet én szerzem meg, vagy hogy megy ez?

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Zomil
köszi, érdekes játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

VRSDM
Tökjó! Köszi 😊
és a legjobb a játékban hogy ha lerakom tálcára akkor is fut a háttérben, ergó van pár bolygóm, most is épp termelõdnek a gecik amíg írok, mire visszamegyek lesz 200 és mehet a dzsata 😄

u dont have to listen anybody else but me

Heffi

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

motyodlee
nem tudjátok miért fordul az elõ, hogy egy olyan 10-15 perc játék után lefagy, belassul az egész...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

köszi naonjóó 😄 már ott tartok amikor a zenészeknek kell visszaszerezni az alkatrészeket .. mondjuk itt egy csöppet elakadtam 😮 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Lucasarts:Lucidity

a játék
a tartaloma videó

köszönet a "screenshotok játékokból" fórum egyik résztvevõjének😊
Mystic mine

nem tudom már mikor és ki linkelt ide videót róla,de megjelent
Ajánlom a készítõk honlapján a flash games-t...isten hangulatú némelyik😊

Amanitadesign
machinarium

kijött a demo😊
motyodlee
Insanely Twisted Shadow Planet mikor jön ki?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Heffi
Hát ez nem igaz <#idiota>
Vírus..

Heffi
Nah mindjárt lejön a Gish, kicsit régebbi már, de a demoval játszottam és most rávettem magam a teljesre 😊

Heffi
Valaki nem tudja honnan szerezhetem meg a The Wonderful End of the World zenéit?:/

Aquir
jah, az nekem is tetszett ilyen egyszerû FPS gondolkodós

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
és hogy hordják ilyen gyorsan fel az elemeket 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zomil
huhh ez a Tag nagyon tetszik, elég jó játéknak tünik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
azt már meg sem kérdezem hogy a daru hol áll...   <#circling>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
úgy, hogy nem valóságszimulátor, hanem játék 😊 annak is egészen jó szórakozás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
videók alapján:
Ez hogy nem dõl össze??? <#buck>

motyodlee
2,3 jónak tûnik

Dzsini
Tower Bloxx Deluxe - mobiltelefonok után PC-re is, ott nagyon jó móka volt 😊

Aquir
jóak 😊

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Toltal overdose/Just Cause/Cartoon Network...kb ez ugrott be a nézése közben..nagyon várós😊
VRSDM
WANTIT!

Aquir
yea

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

"Rájöttem,hogy a játék betöltéséhez nem a start gombra kell klikkelni,csak bárhová a képernyõn,miután profil választás jön be,ahol okéznod kell.Megcsináltam,elkezdett tölteni,erre összeomlott az alábbi hibára hivatkozva.Valakinek ötlete?Klassz játék amúgy."

hevenyészett fordítás,majd valaki pontosítja
I've worked out that to load agame you mustn't click on start, just anywhere else on the screen and it will let you select a profile and "ok". HOWEVER, once I do that it starts loading and then crashes because "Access violation at 0x0B65ECBF (tried to read from 0x00000030)". Any ideas? It's a cool game!

ezt letudná valaki fordítani? hátha ebben lenne a megoldás

ugyan is annyi gondom van az alább említett játékkal hogy nem tudom visszatölteni a mentett állást
Dzsini
nem kedvelem a time-management játékokat, úgyhogy passzolom.

akk itt a link
http://www.reflexive.com/Mr.JonesGraveyardShift.html?&related=12

ha játszik vele még valaki írjon
A Mr.Jones Graveyard al játszik valaki?

PJack
ezzel játszottam régebben <#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Aquir
Hammerfight, ha még nem volt 😊

bitun fennvan

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kijött az új PopCap játék, a Bookworm adventures 2.
Angol scrabble, kis körítéssel. Szerintem remek játék 😊

Full verzió nincs vhol?

jackcsabi
Én még nem 😄 Vissza van kb. 5-6 pálya, csak lusta vagyok hozzá 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

VRSDM
csak épp nem mai darab :] és innen már mindenki elölrõl hátulról visszafele is végigvitte :/

nonicks
World Of GOO is jó játék...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

jackcsabi
Nem tünik rossznak az elsö, söt 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Kaszi46
Insanely Twisted Shadow Planet

Professor Heinz Wolff's GRAVITY PC

Crazy Machines 2

*Posse*T.W.D*

hehe..annyira bejött éjjel a demo,hogy most lekaptam a Lost vikings 2-t ps1 emulátorral<#hehe>
Rage47
game.co.uk-n 18 font
Zomil
nah kiprobáltam, nekem nagyon tetszik 😊

bár eredetiben tuti nem veszem meg steam-en 30euro lesz a honlapon meg 40euro, szvsz elég drága 😞

Nem ám...most néztem bele mindent low-ra rakva csak a m.helyi gépen..élvezni fogok otthon a látványtól😄
Aquir
nem néz ki rosszul 😊

ez érdekes 😄 és nem is lenne rosz ha magyar lenne :d mert egy gyönyörû játék (lesz)