Casual & Indie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7

:3

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tobias88
Kipróbáltam, nekem bejön!
zsakosfrodo2
jókisgame

Aquir
kellemesnek tûnik😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Na megint egy kis aranyosság

bob video

bob game
Desiderata
torrentrõl lekaptam még annó egy gyûjteményt, egy ezrest megérne a cd, többet nem
Aquir
yay! én youtubeon hallgattam meg 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Desiderata
Dzsini
a pi elsõ számjegye - 3.1415... szerintem a 3

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PJack
2226 de a kezem görcsbevan má 😄

First digit of pi? - ez most mi tulajdonképpen?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Dzsini
az általában a billentyûzet baja. 3-4 gombnál már a legtöbb megakad (sõt, van, hogy kettõnél) - régen lehetett kapni direkt olyan billentyûzeteket, amit azzal reklámoztak, hogy 9+ gombnyomást egyszerre érzékelnek, és át tudnak küldeni (ha ketten játszottak billentyûzetrõl, akkor például létfontosságú volt 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
nem szuper. Én hiába vagyok elképesztõ, ha nem érzékeli néha a billentyûket (checked).

Aquir
szuper

Dzsini

Aquir
lol 😊

PJack
😄

zsakosfrodo2
Jó gáma.

Aquir
nice

nagyon lehalt a topic...vérfrissítenék😊)

max game

max trailer
Aquir
yay

Desiderata
nagyon baba! 😊
DJ RX7
Supercow<#idiota>

ezt a Mad Skills Motocross -t honnan lehet fullba megszerezni?
ricsa008 köszi a tippet Gyromancer elég fun és nem kicsit lepõdtem meg a Square-enix + Popcap fúzión 😄
REPS0L
én a Mad.Skills.Motocross -al 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Gyromancer 😄
én most a Gíromancer el kezdtem el játszani nagyon jó
passz 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

VRSDM
nekem is megy szuperul (1280*1024 maxed out)
viszont ha bezoomolok akkor kb. felére lassul.
nem fele fps, csak szimplán lassul mint valami time warp 😄

u dont have to listen anybody else but me

Desiderata
Ancient Quest of Saqqarah elég durva, már alig bírom...
DJ RX7
e5200@3500, 2gb, hd3850. win xp sp3 és 1920*1080-ban.

mien a configod? nekem full graf 1440/900ba elmegy szaggatás nélkül
(8800gts640mb, 2gram) .. nem lehet hogy valami drivergond lehet??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DJ RX7
jah csak elég kukán van optimizálva. szóval nálam ha nagy akció van akkor belassul kicsit, pedig szerintem nagyon nem kéne.

Rip
Oh, ez nagyon jó! 😊
Napokban volt a steamen akciósan 2 vagy 3 euróért, meg is vettem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

DJ RX7
Ballance

hasonló játék

DJ RX7

DJ RX7
Aquir
jóak 😊

DJ RX7
DJ RX7

Farm Frenzy 3: Ice Age

Shaman Odyssey: Tropic Adventure

Fix it up: Kate's Adventure

Ancient Quest of Saqqarah

Great Adventure Lost in Mountains

The Lost City of Z

DJ RX7

Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond

Puzzlegeddon

I Spy Fun House

Tory'S Shop N'Rush

10 Days To Save The World

10 Days Under The Sea

Doomista
Az én kedvencem a Touhou Project, mint mini játék. Fut xp-n, vistán, win7n egyaránt...
Információk a játékról
Torrenten lelehet tölteni az összes részét, 3,75 GB, max sebességgel jön, én is innen szedtem, akit érdekel, klikk.
Az elsõ TH01 - TH05 része csak win95-98-n megy, ahhoz kellene külön program, de azt ki is hagyom, a TH06 ~ The Embodiment of Scarlet Devil verzióval játszok kb 3 hete, unalomûzésre nagyon jó, gyakorlat teszi a mestert...egy kis ízelítõ videó
TH06 ~ verzió látható a videón, ez a verzió 7 bosst tartalmaz, az 5. bossig sikerül bemutatnom e videó alapján...többi verzióba csak belenéztem, mind1ik nagyon tetszik, de elõször ezt a verziót akarom kijátszani...ugyebár ez japán játék, angol nyelven tölthetõ le ezen a torrenten, és egy animet dolgoz fel, szóval anime/manga rajongók +1 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aquir

Starguard

kotzka
                         bigyóak

Zomil
A Hammerfight megjelent steam-en, 7euro 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PJack
#245, #248<#worship>

epic játék mindkettõ, egész nap ezekkel játszok<#smile>

zsakosfrodo2
De igen, csak átnevezték.

Rip
Ez nem ugyanaz, mint a Dyson?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Heffi
Hmmm, azt hittem azok a tulajdonságok a meteorokra vonatkoznak és nem az ott születö kis izékre 😄
De akkor értem 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

VRSDM
alapból minden körnek (meteoritnak) van tulajdonsága, ami meghatározza az ott születõ geciket (erõ-gyorsaság-sebesség) ezt és a létszámot figyelembe véve máris látszik melyik csapat az erõsebb...

u dont have to listen anybody else but me