Casual & Indie játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
First digit of pi? - ez most mi tulajdonképpen?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
:3
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
viszont ha bezoomolok akkor kb. felére lassul.
nem fele fps, csak szimplán lassul mint valami time warp 😄
u dont have to listen anybody else but me
(8800gts640mb, 2gram) .. nem lehet hogy valami drivergond lehet??
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Napokban volt a steamen akciósan 2 vagy 3 euróért, meg is vettem.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Farm Frenzy 3: Ice Age
Shaman Odyssey: Tropic Adventure
Fix it up: Kate's Adventure
Ancient Quest of Saqqarah
Great Adventure Lost in Mountains
The Lost City of Z
Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond
Puzzlegeddon
I Spy Fun House
Tory'S Shop N'Rush
10 Days To Save The World
10 Days Under The Sea
Információk a játékról
Torrenten lelehet tölteni az összes részét, 3,75 GB, max sebességgel jön, én is innen szedtem, akit érdekel, klikk.
Az elsõ TH01 - TH05 része csak win95-98-n megy, ahhoz kellene külön program, de azt ki is hagyom, a TH06 ~ The Embodiment of Scarlet Devil verzióval játszok kb 3 hete, unalomûzésre nagyon jó, gyakorlat teszi a mestert...egy kis ízelítõ videó
TH06 ~ verzió látható a videón, ez a verzió 7 bosst tartalmaz, az 5. bossig sikerül bemutatnom e videó alapján...többi verzióba csak belenéztem, mind1ik nagyon tetszik, de elõször ezt a verziót akarom kijátszani...ugyebár ez japán játék, angol nyelven tölthetõ le ezen a torrenten, és egy animet dolgoz fel, szóval anime/manga rajongók +1 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
                         Starguard
                         kotzka
                         bigyóak
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
epic játék mindkettõ, egész nap ezekkel játszok<#smile>#smile>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
De akkor értem 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com