Casual & Indie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm..data/locale/locales.txt

// max 16 IDs
// all IDs should be 2 letters long, in lowercase

//
// TRINE LANGUAGES 2009-04-15
//
Ids
{
0 = en
1 = de
2 = fr
3 = es
4 = it
}

EnglishNames
{
en = English
de = German
fr = French
es = Spanish
it = Italian
}

NativeNames
{
en = English
de = Deutsch
fr = Français
es = Español
it = Italiano
}

//
// OLD LANGUAGES
//

//Ids
//{
// 0 = en
// 1 = de
// 2 = fr
// 3 = fi
// 4 = se
// 5 = no
// 6 = dk
// 7 = pl
// 8 = it
// 9 = sp
// 10 = es
//}

//EnglishNames
//{
// en = English
// de = German
// fr = French
// fi = Finnish
// ru = Russian
// es = Spanish
// it = Italian
// hu = Hungarian
// pl = Polish
// cz = Czech
// dk = Danish
// no = Norwegian
// se = Swedish
// cn = Chinese
//}

//NativeNames
//{
// en = English
// de = Deutsch
// fr = Français
// fi = Suomi
// ru = Russian
// es = Español
// it = Italiano
// hu = Magyar
// pl = Polski
// cz = Czech
// dk = Danish
// no = Norsk
// se = Svenska
// cn = Chinese
//}
Trine demo elérhetõ...😊

Cogs-ra tegnap óta vagyok rákattanva,szidom is,mint a bokrot néha😊
Valaki elcserélne velem egy Blueberry Gardent?
Cserébe egy Cogs-ot tudok felajánlani.

Aquir
Now available on Steam! :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
megnézzük 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

VRSDM
nem is tudom hogy ez a kategória-e
de szerintem fenomenális.
én legalábbis függõ lettem : )

torustropper
a mozgás közbeni térbeli hatások, és látványilág. kész : D

u dont have to listen anybody else but me

Aquir
internyeten azt írták hogy az belehuppansz egy kupakba, és azzal lelöksz egy diót, ami a többi maggal körül van véve

Aquir
ha ez a demoban benne volt, akkor lelököd õket, az uccsó talán a narancshéjban van. Ha nem ez a pálya akkor nemtom

Balazs15
akkor ez bug..😄 mer egyszerüen nincs😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

jackcsabi
Nem emlékszek már rá pontosan hol voltak, de nem nehéz megtalálni az biztos.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Balazs15
császtok

nemtudjátok az I-Fluid nevezetü játékban hogy kell a 7. pályát megcsinálni?😄 Diokat kell lelökni konkrétan 5 darabot..de csak 4-et találtam meg:S youtuben sincs fent pont erröl a pályárol végigjátszás

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

zsolesz92
ElMa jutott róla eszembe

Aquir
jól néz ki xD

Esplanade
Blueberry Garden, májusban jön

jackcsabi
Én kijátszottam, nagyon zseniális játék, megfogott a hangulata is teljesen, kár hogy ilyen rövid 😞

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

húúú..már van külön topicja is,amióta kijött,bár nem nagyon pörgetik neki😊)
zsolesz92
Húú mit találtam nektek...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://-----share.com/files/221111684/B.v.1.0._Multi.9.part1.rar
http://-----share.com/files/221111034/B.v.1.0._Multi.9.part2.rar

Braid 2009!

a linket javítsátok, így talán nem kapok büntit 😊
(rapidshare)

sokba került a zene..a jogdíjak,mert egy rakás albumból szedték össze az amúgy finom számokat,amiket aztán közzé is tettek a honlapjukon,átlinkelve egy olyan oldalra,ahol ingyé' meg is hallgathatod õket...jópofák😊
jackcsabi
Tehát ezért nem találom :d
Kár, mert nagyon jónak néz ki, akkor majd ha kijött leszedem.

Desiderata
még nem is jelent meg
jackcsabi
Zeno Clash-hez valaki tudna adni linket, letölteni, lehetöleg rar részekben, mert a torrent szar...

megjelenés április 14, új videó itt

Zomil
ez a zene...úristen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Srácok,volt egy játék..illetve megjelenés elõtt áll,csak a trailerét láttam valahol...nem biztos,hogy indie játék..platform jellegû,kicsit 3d-s,de alapjában inkább oldal mozgású...valami kis varázsló szerûvel vagyunk,félig romos félig erdõs helyszínek és néha úgy tud továbbjutni,hogy rajzolunk a levegõbe ládát vagy egyéb pallót,meg ilyenek😊..na ha ebbõl valaki rájön,csókoltatom😊
kb 2 hónapja láthattam,max 3...
itt egy új STALIN VS. MARTIANS videó <#bohoc>

Braid április 10-én jön

akkor az hónapok kérdése 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

késik, csak most nem tiszta hogy napokat vagy hónapokat (honlapon ellentmondásos infók)

early 2009 = majd...
😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

teccetõs 😄 .. fórumukba nem olvastam bele de azaz early 2009 elég tág fogalom .. fõleg hogy szép lassan április lesz 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ja, az mondjuk tényleg
igényes gáma lesz

Fantos
hát a vége eléggé 3D-ek tûnik

Cogs, tologatás 3D-ben (igazából csak 2D-ben)

Aquir
xD

LOL, STALIN VS. MARTIANS

erre kiváncsi leszek

Aquir
istenem de bénul szegény 😄

Zomil
láttam már 1-2 platform játékot, de engem a world of goo nagyon megfogott és sztem teljesen megérdemli a "hype-ot", remek hangulata van sok benne a poén 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

most a Braid-et várom, elvileg még a hónapban megjelenik PC-re
jókat írnak róla, hogy sok gondolkodós rész van, meg az idõt lehet tekerni
állítólag fillérekbõl hozták össze, csak a zene került sokba, de már az elsõ hetekben visszajött a pénzük

GS videó teszt

attól tartok hogy ezt a játékot is felfújják mint a World of Goo-t, ami nem rossz játék, de a Pontifex és egyéb Bridge Builder játékok után sok újat nem hozott, max hangulatban
persze egy újszülöttnek minden játék új, és a platform játékok se vesznek ki teljesen, aminek örülhetünk

az 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Aquir
én a demonoidról szedtem

Zomil
én is leszedtem a demo-t, de az csak 60percig érvényes, utána gondoltam leszedem "alternativ" letöltéssel, de ott meg a mentésemet/profilomat nem tudom átmásolni, mert csak régebbi verziot találtam 😞

nincs meg vkinek a legfrisebb veerzio fullban? 😊

Aquir
elkezdtem jáccani, ham ham, nagyon pihent game xD

hm, video alapján egész durva fizika lesz benne
<#eljen>

készülõben egy egész érdekes környezetekben játszódó, "ami feléd rohan üsd le" stílusú indie game, a címe Zeno Clash
biztos agyatlan lesz, de a Serious Sam-et is ezért szerettük <#gonosz2><#eljen>

jah és megjegyzem van relfexive-ben ha ez valakit érint esetleg 😊

tényleg nem egy nagy wasistdas, mert kihívás emlékeim szerint nem sok volt, de én élveztem 😊

Aquir
akkor ezt majd megnézem😊

ngcsnet
tablet?

<#eljen>
gyk egyhuzamban toltam végig, nekem bejött a játékmenet is meg a story is, nem egy hûde gondolkodós , de kikapcsolódásnak kellemes 😊

Viktor99
Jujj... Ezzel mennyit játszottam... Amúgy nem is tudtam hogy lehet kocsit csinálni! 😄 (Mellesleg meg tudnád mondani mi ennek a kütyünek a neve? Már kerestem ilyet de név nélkül nehéz. :S)
ngcsnet
Crayon Physics-et ajánlom, nemrégiben játszottam végig és nagyon tetszett bár a vége felé már furcsa módszereket alkalmazva lehetett csak továbbjutni, de nagyon kellemes és atmoszférikus játék😉

http://www.crayonphysics.com/