344
50 köbcentis motorok témája.
  • wander01
    ismét fejlemények vannak, mostmár kb minden variácio megvolt, találtunk egy ismerőst aki most nyitott a városban egy aprilia szalont (fehérvár). ugyhogy most ugy néz ki az uj aprilia rs lesz. ha ismét változik valami beszámolok :D

azért ez sem csunya :)

• daf xf
    2003/11
  • BECKHAM7
    TZR? wááá nekem is olyan van
  • wander01
    ez mikori amugy
  • wander01
    na ugy néz ki valszinü ilyen lesz
  • daf xf
    Értem nos akkor nemtudom olyan fura ma mentem vele és olyan 8 ezernél megsziünt a hajtás vagy félmásodpercre:(
    gyujtás baja lehet vagy nemtudom:(
  • pszihopata
    A 7 Bar az tökéletes egy rs-ben.
  • daf xf
    Valaki nemtudja h. egy jó hengerben mennyi kompresszió van?
    Enyémet ma mérték be és 7-es az érték:S
    Igencsak szerintem kevés::S
    Vagy nemtudom azért kérdezem h. legyen viszonyítási alapom
  • daf xf
    nem dehogyis akéne még pontosan:D
    Nemmondom volt már 1-2 necces helyzet h. huh juj de am nem:D
  • wander01
    és elfektetted már?
  • daf xf
    N akkor 1 cipöben vagyunk én meg váltós motort életembe soha nem vezettem:D
    Ez az 1.:D
    Csak robogoztam de azis annyivolt h. haveromnak a 150es leonardóját kipróbáltam vagy 2x:D
    Szoval a motorozás nálam ez itt kiis merült.
    Ezt egy hete kaptam meg.
  • wander01
    nagyon király, franko gép, egy a bibi vele, meg a másikkal, hogy nem tetszik :)) az a kis naked cucc nagyon dögös :D azért vadászok pont olyat, bár tény hogy qrva drága. dehát meglátjuk... azt mondják tanulomotornak tökéletes... és nem elhanyagolhato szempont ez sem, én eddig életemben 3-4-szer ültem robogon meg egyszer egy százéves 350-es jáván :)) ugyhogy motorostudás és gyakorlat minusz :)
  • daf xf
    Persze h. elég.
    ezek 50cc-isek.
    Nekemis Aprilia Rs50-em van.
    Itt egy kép rola.:
  • Saloom
    én is szeretnék valami kis kávédarálót :))
  • Saloom
    és azokra is elég a B-s jogsi? :)
  • daf xf
    Hali olyat énis néztem.
    Csakhát annyi pénzért már veszek inkább egy yamaha tzr-t vagy egy aprilia rs-t.
  • wander01
    Hali! lehet vennénk egy kis mocit öcsémmel közösen, ki is néztük, véleményre lennék kiváncsi. eredetileg egy malaguti drakon naked-et néztünk, de aztán bementem a boltba és közölték hogy elfogyott, nem is lesz. fákkk, oké, mutass másmilyet. ugyhogy most ezt a malaguti XSM-et néztük, elég jonak tünik, csak egy öninditoval kevesebb van benne mint kéne. annyira nem para. még nem motoroztunk, amolyan beletanulosnak kéne, meg suliba járkálni. jotanácsok, tapasztalatok után szeretnék érdeklödni, mivel noob vagyok a témában :) előre is thx
  • daf xf
    Nos szombaton volt 1 hete h. vettem egyet.
    Ma éreztem olyat rajta hogy nemakar pörögni.:(
    Mer olyan hangja van 8ezertöl mintha farslevegöt szivna:(
    Nemtudom mivan vele eddig semmi baja sem volt.
  • Magnumrolcsi
    Hali!
    Érdeklődnék a Keeway X-RAY 50 Supermotorról. Hibái, előnyei, tapasztalatok.. Érdemes-e megvenni, vagy ilyen kategóriában más típus, 300e Ft.-ig, max. 1éves. Nem sokat mentem még motorral, olyan 10-20km-t kb., de valahol el kell kezdeni. Autó párti vagyok inkább, csak azt még most sok lenne fent tartanom. Munkába járáshoz kellene, ami keróval 20perc ha 20km/h megyek. Télen is szeretném használni, ha még olyan az idő, máskor busz.
    Most így ennyi.
  • BECKHAM7
    ja és írjál rám nyugodtan ha fent vagy vmikor, mert lehet h ott vagyok csak "rejtve kapcsolódom"
  • pszihopata
    Párat behoztam olaszországból igazából nem volt semmi különösebb típushibájuk.
    A szimmeringeknél itt-ott csordogált az olaj,meg össze vissza voltak verve-karcolva.
    De ahogy a magyar fiatalok le tudják pusztítani őket,az még az olaszokon is túltesz.

350-ért már biztos lehet szépet kapni,csak sokat meg kell nézni,mielőtt vesz az ember.

• daf xf
    Valaki aki jártas az RS50 ekben.
    Ennek a mocinak milyen hibái lehetnek?
    Ugyértem van e valami szériahibája vagy amikor veszek egy olyan mocit mire figyeljek?
  • BECKHAM7
    [email protected]
  • daf xf
    :D
    Van msned?
  • BECKHAM7
    ha még 50-et ráteszel a tied!
  • daf xf
    Köszi de váltós motort szeretnék.:S
  • daf xf
    Hát 350be ideadod megbeszéhetjük:P
    Mert csak annyit tudok max rászánni:S
  • oneal1
    egy 70 es aerox(biaggi) nem érdekel?
  • Zsolti9014
    rendes sisak kell szerintem, nem jó a kerékpáros.
  • BECKHAM7
    nem akarsz inkább Yamahát?(TZR) tudok egy eladót
  • jbal
    Sziasztok!
    Segédmotorokra van valamilyen szabvány, hogy milyen sisak kell vagy felvehetem a sima kerékpáros sisakot?
    Egyébként miért ilyen rohadt drága az M kategóriás jogosítvány? :S
  • daf xf
    Igen tudom megértelek de énis szeretnék idövel nagyobbat simo nemtetszik neharagudjatok meg akinek simoja van:)
    Ugyszeretném h. tavasszal venni valami kis 50est
    azzal kihuzni 1-1.5 nyarat aztán venni egy 125-öst.
    Csak váltós mocival még nemnagyon mentem és most meg elkapott ez a motorozhatnéki betegség:D.[Anyuék nagyon nemörülnek neki]:D.
  • Sawyer2
    Fateromnak van egy 500-as Piaggio X9-ese. Az tökéletes hobbimotorozásra is meg városba is. NEkem egy Simsonom van, 3 sebességes, azzal is kényelmes a közlekedés. A 2. sebességnek nagy a tartománya, szóval ha kanyarodok általában ebbe váltok.
  • pszihopata
    Nevetségesen görnyedsz egy sportmotornak látszó pöcsköszörűn,ami visít mint egy stílfűrész,és te mást sem csinálsz mint sebbeséget váltasz 5 méterenként.

Rövid élettartam,semmi praktikum,és mivel juniorok használnak ilyeneket mind jó nagy gányhalmaz össze-vissza törve!
  • daf xf
    Aprilia RS50röl nektek mi a véleményetek?
    Egy 2003-2004es szériában gondolkozom.
  • pszihopata
    Nagyon hülye kérdés!

Benzinmotorhoz szikra kell,ha pontosat akarunk akkor kell a cdi-elektronika.
    Ha megfelel egy öreg simson v. hasonlók, akkor lehet megszakítós /elektronika nélküli/ is.

Ha azt akarjuk hogy környezetkímélőbb legyen egy 2ütemű akkor a keverékképzést is elektronikával kell megoldani.

hello
    meglehet csinálni azt a robógóval hogy eltüntetünk róla mindenféle elektronikát, de menjen? (lehet h hülye kérdés nem tom)
  • zmeor
    igaz.. ezt tapasztalatam tegnap én is. de viszont szeretnék később nagyobbat. és ezétz muszáj elsajátítanom a váltást a forgalmban
  • pszihopata
    A robogó közlekedési eszközként sokkal praktikusabb,mint egy hagyományos motor.Jobban véd,önindítós,tele van rakodóhellyel.

Megvenni is olcsóbb,és alkatrész is jobban van hozzá a nagyobb darabszámok miatt.
    Városi forgalomban fürgébb is,mint egy váltós 50-es,amin mást nem csinál az ember mint állandóan váltogat.

A hagyományos motor inkább hobbymotorozásra jó,közlekedni inkább a robogó.

Nekem van nagymotorom is,de városban sokkal jobb robogózni-szerintem.

• zmeor
    tegnap voltam robogózni :) hát tök bicikli csak hajtás nélkül..
    jobban tetszik a váltós mulatság :)