344
50 köbcentis motorok témája.
  • wander01
    lol, környére sokat járok, haverékhoz partizni meg jetskizni :D

én dinnyésen lakok, velencei to mellett agárd és fehérvár között
  • ChuckyHUN
    Dadon:)
    Oroszlány, tatbánya, környe környékén, te?
  • wander01
    meglett az első száz kilométer két nap alatt... két hét és viszem kivetetni a fojtást :D

chucky, te merre lax? :)
  • ChuckyHUN
    Velencei tónál valamikor találkozhatnánk! Az nekem is közel van:)
  • wander01
    ja pedig arra készültem elmegyek a velencei to körül döngicsélni. bár nem esik és szárad az ut ugyhogy lehet elöveszem azért ma :)
  • ChuckyHUN
    Hát ma fényképezni se motorozni nem lehet.... ilyen fosadék időben...
  • wander01
    ööö melo után egyböl mocizás, nincs időm fényképezöt nézni :D nemsokára, talán holnap :D
  • BECKHAM7
    azzigen

haverom rs-e egyszer 30kmre az otthonától ledobta a kipufogót
    szét kellett kapni a motorját rendesen, mindezt 1000-1500 kmesen...

ééés mi van a képekkel??? nem kapunk?
  • ChuckyHUN
    grtz:DDDD
  • wander01
    kiderült, rosszul tettem fel az olajsapkát... ronggyal orvosoltam a problémát :P
  • wander01
    hmmm. valami már csöpög belőle. majd megkostolom hogy mi lehet, de a burkolattol nem látszik, hogy honnan jöhet... :/
  • ChuckyHUN
    Jajam, be kell járatni! az a leg fontosabb!
  • BECKHAM7
    egyik haveromnak 07-es spains-es RSe van, mikor megkapta mentünk km vadászatra, nekem akkor már megvolt a TZR, és elég vicces volt 45-50-nel menni megmondom őszintén! én 4.be negyedgázon tankon támaszkodva mentem, ő meg 6.ba bahasalva viccesen néztünk ki...

na meg, ahol lakom, befele van egy szép nagy emelkedő, amin ugye bejáratósan neki max 20-al sikerült mennie, na akkor elégeltem meg, visszapakoltam, és húztam felfele--az elviseltem h megelőznek az autók(45tel hogyne) de azt h 20-al menjek a dombon, na azt már nem- a tetőn megvártam, percek kérdése volt ugyan míg felbukkant, én meg röhögtem mint állat
    majd elmúlik... azt meg rendesen!
  • wander01
    43-ig birom feltornászni a sebességet... uristen soká lesz meg az az 500 km bejáratásnak... utána mokolás jön :)
  • wander01
    mostmár setét van hozzá, majd holnap eszközölök képet :)
  • BECKHAM7
    grat!

ééés képet!képet!képet!képet!
  • wander01
    naaa, meglett a kis drága. aprilia RS50, nullkilométeres. nagyon édes, a hangja nem annyira gáz mint amire számitottam, akkorát kell vele kanyarodni mint egy nyergesvontatoval, és cuki ahogy döngicsél. harmadik fölé még nem váltottam vele mert mire annyira felbátorodtam lement a nap, sötétben meg csak egy barom tanul motorozni. na majd holnap :)) remélem nem töröm meg kapásbol, szurkoljatok :D
  • BECKHAM7
    hopp, majnem
  • ChuckyHUN
    Senda:)
  • BECKHAM7
    GPR-ed van?
  • ChuckyHUN
    egvan a városi vizsga, környéken mentem egy karikát a Derbivel. 60as tempót csak 4ben szereti:)
    Ahhoz hogy a 6. sebességet kihasználjam, 80-al minimum kell hasítani:)))
  • daf xf
    Jogsim már van 2005 óta:D
    Csak eddig motorom nemvolt.Most h. 3 hónapja meglett a B kat-om rá 1 hónappal vettük meg a motort.
  • Szoki333
    a jogsit tetted le két hete vagy, az nincsen? :D
    Mennyi idő amig belejön az ember? segit az ha tudok biciklizni?
  • wander01
    sose hallottam rola, pedig mostanában felturtam a piacot kissé. sztem para
  • Pianista
    Pls a #153 fontos lenne.
  • daf xf
    17.5:D és kb 2 hete:D
  • Szoki333
    te hány éves vagy? mióta csinálod?
  • Szoki333
    nem bánjuk :D
  • daf xf
    Köszke:)
    Itt egy másik piccs ha nembánjátok.:)
  • Szoki333
    amindenitdejólnézkiamotoroddafxf!
    kicsit visszanéztem a hozzászólásokban...
  • Szoki333
    Kösz daf xf, de én honnan tudjam milyen motorod van?! XD
    Értem mit mondasz, de a fogalmazás kicsit értelmetlen :D
  • Pianista
    Hy!

Találtam egy 50ccm Rieju RR crossmotort 90k -ért használt, azt akarom kérdezni hogy milyen minőségűek, érdemes -e megvenni.
  • daf xf
    :D Már mind1 köszi azért
  • BECKHAM7
    ja el is felejtettem! mikor RS-t kerestél el is felejtettem h az egyik fórumozó Versy asszem, árulja az RS 50-esét, 2004-es, kevés km-es és 350-et kér érte.... utána jutott eszembe h megvetted a sajátod...
  • BECKHAM7
    vannak 50-es sportmotorok, állat a kinézet, senki se gondolja 50-esnek!
    a hang viszont nem! jobb mint egy robesz, de nem egy "nagymotor" hang...
    jútúbon van egy mocsó vidi amiben felveszik a hangot, gyorsulást stb...nézz szét ott!
  • daf xf
    Lehet vele olyat vezetni mint az enyém.
    A jogsi csak CC-re van korlátozva az mind1 h. robogo simson v. sportmotor.:)
  • Szoki333
    megnéztem és 15,5 évesen elkedheted az elméletit, és a gyakorlatit pedig amikor betöltötted a 16ot...
    az 50ccm az csak robogó nem? az nem lehet sportmotor, mint az előzőleg mások által beküldött képeken? ha igen akkor télleg olyan a hangja?
  • wander01
    nem, ahhoz asszem 17 évesnek kell lenned hogy 50-es feletti kategoriára mehess. ahogy érzed. olcsobb ha késöbb mész nagyobbra. ha meg egy évig még nincs motor akkor tökmindegy, de ha akkor sürgös lesz ugyis leteszed kávédarálora elöször, nagyra meg majd utána
  • Szoki333
    Helló!
    14 éves vagyok, és nagyon bejön a motorozás! a véleményeteket kérném, hogy érdemes-e letennem az 50ccm-es jogsit, vagy várjak 1,5 évet a 125 ccm-re!! ha felvesznek egy bizonyos gimibe akkor kapok egy motort, de az csak egy év mulva lesz!
    az én gondolat menetem:
    várok 1,5évet magolok ezért felvesznek, leteszem a 125öst és megkapom a motort!!
    Ahhoz hogy letegyem a 125öst ahoz meg kell lennie az 50esnek?
  • BECKHAM7
    nem rossz! de viszont sokkal több probléma van vele! haveromnak van egy 2007-es, ugyanilyen! sok baja van, pl melegen be sem indul neki, be kell tolnia, aztán, az alsó idom ráolvadt a kipuffogóra, és a szervizbe azt mondták neki h gyárilag ilyen
    és több hónapot várt egy kipuffogó tömítésre mert egy darab nem volt az országban! és le is dobta neki a kipuffot a gép mindezt 30kmre az otthonától....

nem akarlak eltántorítani, csak elmondom mik a tapasztalatok