50cc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
én azt mondom inkább egy nagyobb, váltos, nagyobb motorra áttérõs motort szeretnék, nem egy kis lofaszt, amit 50ért eladsz késõbb, ha 125öst veszel.
Ezzel megtanultam váltani, nagyobb testu motorral menni, szerelgetni, ami elég jól jön majd nagyobb gépnél, és ha 125öst szeretnék venni majd, nem kell olyan sokat ráfizetni...
én next motornak cagiva mitot szeretnék, 400ért eladom ezt, és 600ért használtan veszem a cagivát, 200e forint lesz, amit nekem majd fizetni kell, ami nem olyan sok...
sry hogy kicsit érthetetlenül írok, csak tegnap parti volt 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Amit meg 200 ból kihozol az meg akár 18 is lehet..Ha nem több.
BÉTÁRÓL SENKI NEM TUD SEMMIT? :S
Elõször is a motort ha szar állapotú felújíttatod, és felfuratod vagy új hengerfejet veszel,Talán veszel mellé 1 új-nagyobb karbit, a vázat ha kell rendbehoz od/atod veszel rá új gumit ha kell, és még jobban is jársz mint 1 új al.És persze sokkal többet kapsz a pénzedért...
Mert 1 felfúrás 50 rõl 70 esetleg 80 ra, az akár adhat 5-7 lovat is..😉
És akkor ottvannak a mellékes kis dolgok amit 5-10 k ért elvégeznek neked, (polÍtozás,dirketszûrõ felszerelése,) esetleg ha a motor bÍrja akkor powerszelep beépÍtése..stbstb..
Motor kb 50k
Felfúrás-új dugó 50-70 esetleg Ha a hengerfej nincs 1 be a blokkal mint 1 es fos motoroknál akkor pl vehetsz Polini hengerfejet amik asszem ~50 nál kezdpõdnek Akkor a hengerfej lenne ~60 hozzá kipufogõ ~40 dugó ~30.
Ezzel el is ment a 200 k nagyrésze.De a maradékbõl az apróságok megoldhatósak..
Szel ezt takarta az a mondat.😄
Nekem 27 éves Babetta 207 van. Most lett felújítva és nagyon zsír lett!!! 😄 Szeretem.
Enduro témára: nagybátyám Yamaha XT600-asa nekem nagyon tetszik. 😄
Hajrá Magyarország!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Én vidéken lakok szóval ez lehet az oka de nálunk sityak nélkül motorozik a 13 éves öcsém a kis simsonjával és amikor megállította a rendõr csak annyit mondott neki h legalább sisakot vegyen fel.
De nagyon nem foglalkoznak vele, hacsak nem csináltál valami butaságot.
Egyébként meg az én taktikám, ami évekig bevált, hogy motoros postástól vettem ruhát és abban nyomtam. Futárkodtam 3 évig sokszor nagymotorral, pedig nem is volt jogsim. Sosem állítottak meg.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ezt a mondatot dekódolnád a gyengébbek kedvéért?😄
Régit vegyél aminek a motorja el van kopva ill. ez nem fontos, de régit vegyél, mert amennyit azon spórolsz, meg azon, hogy régi és a regadó ami meg 80k asszem 1 új 50 esnél azon felfuratod a motort, felújÍtod a rugóstagokat,vázat és kész..
Nincs értelme igazából újat venni szerintem..
1 ik ismerõs most vett 1 86 is aprilia corss cuccot, a moci annyira KO, hogy kézzel be lehet indÍtani annyira kicsi a kompresszió..Azt fel lehet furatni, és kész is van 1 jó motorikus állapotú cucc..
Amúgy azon kÍvûl, hogy az idomok le vannak törve, és csak kötegelõvel van a helyükretéve egész jó a cucc..
(Jó, ha nem változik a helyzet, akkor nekem még jogsira se jön össze, nem hogy autóra 500, de feltételezem, hogy aki 200-at össze tud szedni, az 500-at is.)
Bár aki motorozni akar konkrétan, az vegyen motort, de aki jármûvet akar, az inkább autót, mint motort.
egyébként nemtom létezik e még, a Tomos gyárnak egész okos kis 50es enduroi voltak, nem tul drágán.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Itt a moci amivel szemezek. 1997es. Beta RR 50. Azt irják 9 LE mennyire lehet hinni ennek az adatnak? :S
Mind1 nem ez a lényeg hanem az hogy ugyis kezdõ vagyok még etéren nem kell nagyobb elég lesz megtanulni motorozni az 50es aztán majd leteszem jövõre az A1et és akkormár lehet szó nagyobbról..
De egy 80ccm-esre azért rá lehet mondani hogy 50es.
T.T.
50es papirjaid vannak egy nagyobb mocirol->okmányhamisitás, rendõr megtévesztése stb.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hány éves is vagy?
(ez az én tanácsom)
(ez az én tanácsom)