344
50 köbcentis motorok témája.
-
#224 RG ben van 50,80,125,200,250,500 :) -
#223 Hja, sry a dupla postért, de a Suzukik közül a legkisebb ugyancsak 400as, de elérhető áron!:-s
Köszi még1x, szép estét mindenkinek. -
#222 Aha, az 600ccm, az is nagy.:) Kösz még1x!
Tudom, ez nem az a topik, meg offnak is számít elnézéseteket kérem még1x, de a másik topic innaktív.(keresőben nem találtam erre alkalmas topikot!)
Még1x elnézéseteket kérem, aki fikázni akarja a HSz-em kérem ne tegyétek!:)
Még nagyon kezdő vagyok a motorok terén, kb. ma kezdtem el érdeklődni irántuk.. olvasgattam mindent, nézelődtem.
13éves vagyok..(augusztus 17-én töltöm a 14et, ez éven) és szeretnék motorozni.. nézelődtem, és "gyorsasági kinézetű" motort szeretnék, ami sztem "sport" kinézet, nem az utcai.:) Ha tévedek elnézést, még1x utalnék arra, hogy ma kezdtem.)
Találtam rá példát is, itt. Ez csak példa, hogy kb. ilyen kinézetű sport motorokat néztem és szeretnék is a későbbiekben.:)
Nos, mivel 13vagyok ezért még csak 50ccm-esre vizsgázhatnék.. most tegyem majd le a vizsgát és 125ös mocival sport kinézetűvel legyek 50es papírokkal? Nem lesz nagy különbség, hogy a rendőrök igazoltatnak és észreveszik?:S
Mikor lehet lerakni A korlátozatlan vizsgát?
Milyen motort ajánlanátok Nekem, úgy 200ezerig? Kawasakit néztem, de abból nem találtam 125öst, pedig elérhető áron volt.. BMW-ből 1200ccm-es találtam, 2.8 milla.. Hondakból találtam párat, de az meg drága a "kinézetéhez" és a "tudásához" képest.
Kérlek Titeket segítsetek!
UI.: Nem baj ha várnom kell addig, amíg le kell tennem a jogsit.. türelmes vagyok.:D 1x eljön az ideje:P
Köszönöm szépen! -
#221 RG -
#220 Aham, de ez 1000ccm::DD omg ^^
Kösz..:D még lennének kérdéseim, majd később feltenném.;-) -
#219 talán gsx vagy gsxr... nem biztos csak tippelek képek alapján -
#218 Üdv!
Érdeklődő lettem a motorok iránt, tudom, hogy ez nem a 125cm3-es topik, de az kihalt szal ide raknám fel a kérdésem..:D
A Suzuki típusa kéne..:S
köszi. -
#217 enyém meg elöl, hátul küldi az olajat kifelé... DE LEGALÁBB MOSTMÁR NEM FOLYIK A BENZIN 5 HELYEN EGYSZERRE!... fel tettülk a stihl karbit... igaz hogy másfél hetünkbe telt és ki kellett cserélni a fél gyújtást... DE LEGALÁBB MOST NEM FOLYIK A BENZIN! -
jano943 #216 cs
-
#215 Enyémből is fröcsög hátul az olaj... Metrakit kipu:Ö -
#214 gagyi olaj van benne
túl rövid távon van használva
olajpumpa átereszt
főtengelyszimeringes
szarul éget /kompresszióhiány,eltömődőtt légszűrő,karburátorhiba stb./
hirtelen ennyi jut eszembe -
#213 gondolom 2 ütemű... a henger nyílásánál vagy a kipu végén?? -
boti1020 #212 Hello! van 1 Yamaha Dt-m van 1 kis problémám kéne 1 kis segítség...
Berúgom a motort és valamiért kinyomja a kipufogón az olajat folyamatosan csöpög ez miért van ? :S -
#211 Hy!
80 -as henger van most a szimón, házirezóval, babetta gyújtással... nem is kell mondanom hogy megyXD és az a kérdésem hogy átlagos -e ha megeszik 5-6 litert? mert ez képes rá! de amúgy olyan hogy 2 személlyel kerékre áll, úgy hogy a 80 kilómmal rajt ülök a tankon!
Thx. -
#210 hallottam már 4(négy) hengeres szimóról is:D -
#209 hogyan hogy nem megy?? megszorult vagy mi?? nem forog el?? mennyire passzos a dugó bele?? -
#208 nekem megy a henger de már odavan a főtengelyXD 80-ast nem igazán bírja, és szétforgácsolt még 2 tűgörgőt, csoda hogy a henger nem sérült meg(hjuh), amugy minden rendben van vele, csak csörög mint állat meg eszik:) -
-
#206 1 henger?:D
Miért hány hengeres?:D -
kisszabó1993 #205 szasztok mizujs felétek????
nem tudtok nekem segíteni?
nem megy a simsonomba egy henger
nem tudom milehet vele XD!! -
#204 kinek mi jön be. ebből a régiek sztem gusztustalanok. ennek legalább motorformája van :) és faszán megy bár a pesti utakon néha borzalmas -
Szoki333 #203 ma voltam a csiki-begénél a 3. kerületben de be volt zárva... -
#202 Ez Így már nagoyn gáz :(
2004 es az a legszebb^^ -
Szoki333 #201 oké köcce utánanézek.. -
#200 ujak? dunakeszi aprilia szalonban volt pár :D -
Szoki333 #199 tudtok olyan boltot budapesten, ahol van egy csomó 125-ös motor? -
#198 hát azt nemtom, a szomszéd haveré, éppen most mek át, esti mozi lesz... (amugy ö van a képen...;)
-
#197 Ez a kocsi osztálytársam unokabáttyáé (asszem:) -
#196 Képz csak ugy :P
-
#195 oksa:) -
#194 Közesincs a totálkárhoz:)) Holnap leírom de most mennem kell -
#193 íííí... hogy lökte föl?? úgy olvasom hogy totálkáros. -
#192 http://fiftyspeed.hu/forum/index.php?topic=30.msg2746#msg2746
:((
-
#191 jah és házi rezo kipufogó van rajta:) +egy jókora nyolcas a hátsó felniben:( -
#190 nekem van e B51 -es szimóm(kicsit nagyon megtuningolt) 75-80 -as hengerrel 4-es váltóval és hamarosan stihl karbival:) negyedikbe még nincs kihasználva az ereje, kéri az ötödiketXD most nem fogok lódítani... olyan 8-10 paci van benne:) előrerántja a hátsó kereketXD csak két gond van... 1. füstül mint állat, 2. zabál mint állat(értsd 4-6 liter) -
#189 uuuu vazeg, ki lett véve a fojtás, szinte teljesen másik motor lett a kicsikéböl... uugy megy, beszarás. 70 a vége üveghangon, de a normafához hegynek fel 55-60, döbbenet. eddig egy kisebb dombra is csak feltolni lehetett. üröm az örömben, amint visszahoztuk a szervizböl, öcsi kicsit megboritotta, ugyhogy bal müanyag idom minusz.... grrr -
#188 Légyszi szavazzatok a motoromra, Chucky néven van fent
http://www.fiftyspeed.hu/modules.php?name=Surveys&pollID=4 -
#187 nem ismerem: -
#186 pm. valami reakcio? -
#185 Kihez jársz?