Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali,valaki aki már megcsinálta a puzzleös feladványt(nem akar menni) és ott pont van egy mentett állása,vagy valahonnan máshonnan tudna küldeni egyet vagy letöltési helyet mondani,megköszönném!)

Nagyon szívesen. 😊

Marseille-ben járok,eddig nagyon tetszett ez a 2.rész is😊

Végig játszottam.Jó volt.Köszi a segítséget!
Igen, a rongyot vedd fel,ott ahol a talicska van.Menj vissza a kriptába és húzd ki a tört a roggyal. Mert egyébként elvágná a kezed a tör éle. 😊

bogyoka
Elõbb a rongyot vedd fel, és menj vissza a kriptába.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bennt vagyok a kriptába.a kard a helyén,a kötelet még mindig nem engedi felvenni.
nekem még csak most jön lefelé az angol verzió,idõvel egyszer majd biztos sikerül magyarítanunk.

Nekem nincs.

Mármint a 2. része magyar nyelven?
Magyarul megvan valakinek?
bogyoka
Lejátszottam, nagyon tetszett, köszönöm a sok segítséget mindenkinek😊

bogyoka
Megvan a bibi😄

bogyoka
Bocsi, nem akarok mindig nyafogni, de miért nem sikerül füveket szednem?😞
Madam ventilátorát megcsináltam, csak kellene a citromfû, kakukkfû meg zsálya, a citromfût szedni akarom és valami baja van, nem akarja felszedni.

A kötél majd késõbb kell azt addig nem engedi felvenni.😊

A ruhacsipeszt az antikvárius boltba találod a rádió mellett.Az az antenna.Egyesítsd a szatyorral,és már mehetsz is a vízért.😊

Elõször vedd fel a kerítés vasat.Öntsd az olajat a kriptánál elõbb az egyik, majd a másik lyukra.Rakd a lyukba a vasat és fordítsd el.Ugyan így a másik lyuknál is és már nyitva is az ajtó.

bogyoka
Köszi, akkor keresgélek mert nincs ruhacsipeszem😊)

Töltsd meg vízzel a szatyrot, és kombináld a ruhacsipesszel.
hali!A temetõnél kellene segítség.az olajat a kripta elé öntöttem,a kötelet nem tudom felvenni.
bogyoka
Azt írja az angol végigjátszás, hogy a reklámszatyort a clothespin lyukkal egyesítsem. De nem értem,mert semmivel sem tudom egyesíteni, csak a csapból tudok ereszteni bele vizet.

bogyoka
Kubában vagyok, és a kék autót kell megcsinálnom, már az akkumulátort kicseréltem, vizet szeretnék bele tenni a tartályba, de valami baja van, hiába teszem oda a vizes szatyrot, nem önti bele a vizet.
Beindítottam az autót, és megállapította Nicol, hogy nincs víz.

A szatyrot mivel kellene kombinálnom? Vagy mi a baj?

Végigvittem ! Tetszett a játék nagyon,szerintem a vége is jó.Nehéz is volt kellõképpen.Remélem lesz még több része is ?Ha valakinek segítség kell írja le nyugodtan, minden nap felnézek.Oké !!<#integet2>

Látom azért mindenki szépen halad.<#taps>

bogyoka
Sikerült levennem a kardot😄

bogyoka
Visszaolvastam, a kard kellene, de még nem engedi levenni, a bábu a tasakban van, a széket emelõnek használtam a motorbicikli alá, a széf alá raktam a kerekeket már, és csak a kard kéne😊

bogyoka
Nem tudom rátenni a kereket a motorbiciklire <#falbav>
Már nálam van a széfbõl két kerék, meg a megragasztott felfújt kerekem, és miért nem megy?

Szia Ancsa265! Köszönöm szépen!Sikerült!Nem tudom,hogy eddig miért nem engedte?
Mégegyszer köszönöm!!<#wave>
bogyoka
köszönöm szépen,
Már sikerült is😊

Kattints rá a nálad lévõ térképre párszor.Utána kattints a nálad lévõ kalapácsra vagy mire,akkor széjjelebb nyílik.Utána ott ahol álltál a falnál balra van egy 3 fiókos szekrény,egy fekete.Remélem elõjön a nagyító jel,de amúgy is látszik hogy újra van festve a fal.Ha elõjön a nagyító eltudod mozdítani a szekrényt.Persze nézd át a fiókját (felsõ).Találsz benne egy személyit.Utána verd szét a falat, mind addig míg meg nem látod az ajtót.A kártyával tudod kinyitni az ajtót.

bogyoka
Én Taine lakásán vagyok, és a titkos ajtót próbálom megtalálni, ott, ahol az egész fal firkálva van és tele vannak fotóval, de amit felvettem valami fogófélét, azzal nem csinál semmit a falnál.

Hol keressem a titkos ajtót?

ITT ÁLLOK!

Biztos hogy van benne gáz, mert akkor nem tudtál volna bemenni az antikváriushoz sem.Ha rámész az öngyújtó ikonjára mit ír?Mert ha ezt: ligter with gas, akkor van benne.Biztos hogy nem aza baj.Az öngyújtó amúgyis még késõbb kell.
Vízszintesen álljon a kapcsoló.De biztos hogy az a probléma hogy nem jó helyre raktad a biztosítékot.A legalsó sorba visszafelé a 2. Az a jó hely.
Ezek meg vannak.Az öngyújtómba még nincs gáz,nem ez a baj?De a kis asztalnál nem engedte feltölteni.
Amikor berakod a biztosítékot, utána a kapcsolót fordítsd el.
jah kivetted mert abba volt a szivar.Esetleg az lehet a probléma hogy nem jó helyre dugtad a biztosítékot.
a liftbõl kivetted a dobozt?
Nálam van kesztyû,kupak az autóból,szivar levél,öngyujtó,drót,a szivaros doboz elemmel kombinálva,a zacskó csipesszel kombinálva.A biztosíték a helyén,mégse záródik az ajtó!Valami bibi van!Hiányzik valami?Persze az elõzõ részbõl pár dolog még nálam van.
de még a kapcsolcsolót elkell fordítani és azután csukódik be.
Ott meg megkeresed a biztosíték dobozt, a helyére teszed a bizotosítékot, amit kivettél az antikváriusnál, legalsó sorba a második a helyes nyílás.Abba rakd bele, ekkor befog csukódni a lift ajtó.
nem kell összerakni a rádiót.Csak felkell venni a tárgyakat amik ott vannak mellette, de azt irtad hogy azok már megvannak.Ha az megvan, bekell menned a hotelbe.Az ott van ahol belül van lift is.Ahol kivetted a kukából a zacskót, meg a kesztyût.
Cubába az antikváriusnál kell a pulton lévõ rádiót összerakni.A csipeszt ráraktam a szatyorra,az elemeket a szivaros fémdobozba,de mit kezdjek a két dróttal.Az angol fordítás még emleget valami gumihevedert is de fogalmam nincs mi az.Lehet hogy a gumikesztyû ?Idétlen ez az angol-magyar fordító is!!Felér egy találós kérdéssel.

A liftnél mit kell csinálni?betettem a biztosítékot a helyére,de nem történik semmi.
Megmondom õszintén, hogy fogalmam sincs milyen rádióról van szó.Estleg ha elmondanád, hogy merre tartasz?
Nagyjából igen,de hiányoztál azért.😊Mert látod most is elvagyunk akadva.A rádió összerakásával van gondunk.Te esetleg tudod mit hová kell rakni ?

Hát ne haragudjatok, hogy eltûntem, de tegnap egész napos programom volt és nem tudtam gép elõtt ülni.De látom azért megoldotáttok.
Szia!

Én 2 marék földet raktam bele és úgy engedte.
Sziasztok!Art of murder FBI confidential-al játszok de a múzeumban elakadtam!A leírás szerint a "majmos " vázába kell rakni a földet 1 marékkal,de hiába rakom vissza a vitrinbe a portás nem enged ki!Egyébként minden variációt kipróbáltam.....de így se semmi!Ha valaki tud segítsen!Elõre is köszönöm!!!!!!!!!
Pedig még õ írta hogy milyen rossz mikor valaki végigvisz egy játékot és utána eltûnik.Általában én vissza nézegetek azokra a topikokra amikkel játszottam, hátha kell valakinek segítség.De hát ez van.Majd csak megoldjuk valahogy.

Ez megint kemény meló lesz.rencsi32 jól itt hagyott minket.