725
Art of Murder: FBI Confidential
-
Katarina 60 #485 A felügyelő nem engedi hogy bármi mást csinálj.Menj ki a folyosóra beszélj a rendőrrel,utána a szomszéddal.Csengess be hozzá,beszélj vele,de nem nagyon mond semmit.Utána menj ki az utcára,találsz egy vízelvezető csatornát és benne egy nyakláncot vagy karkötőt már nem tudom.Mindenesetre ezt sem tudod kivenni.Menj vissza beszélj a rendőrrel újra,elmondja unatkozik.A szomszéd postaládájából vedd ki az újságot,add oda a rendőrnek.Odébb megy te pedig rámold ki a szerszámos ládát,szerezd meg az ékszert a csatornából. -
Packolombo #484 most a második gyilok helyszínén vagyok egyelőre úgy tűnik semmit nem tudok csinálni
kettőt fényképeztem, és ennyi -
#483 Miért? Hol akadtál el?
Hátha tudok segíteni:) -
Packolombo #482 Én is örülök, mert majd pont ott fogsz tartani mint én most, és hátha te előbb rájössz a megoldásra mint én -
Csilluskaa #481 Sikerült! :D köszi, tényleg valamit kihagytam. Volt egy kis könyv, a tánctermet használók névsorával, azt nem tettem el, csak fotót készítettem róla. Itt rontottam el. -
Packolombo #480 fotózd le azokat a cuccokat nálad vannak kattintgasd végig azt hiszem a babát kellett, meg az ujjlenyomatot, de rögtön kiderül mert akkor enged tovább -
#479 Még valamit nem csinálhattál meg, talán az ujjlenyomatot kombinálni valamivel, vagy nem néztél át mindent ami az invertoridban van.
Nézegesd át jobban még. -
Csilluskaa #478 Sziasztok! A Halálos Marionett-ben elakadtam (már) az első küldetésnél. Minden bizonyítékot összeszedtem, de mikor akarom átadni a rendőrnek akkor nem lehet, nem engedi. Mit csinálhattam rosszul? -
stoffert1966 #477 Sikerült. Nem vettem észre és így nem is vettem fel. -
#476 Kell nálad lenni egy darabja, azt kellene betenni oda. -
stoffert1966 #475 Elakadtam a könyvtárban a puzzlénél. Szerintem kirakva pont olyan, mint a bal oldali, de nem enged odatenni semmit, hogy nyíljon, mit kellene tennem.? Segítsetek. Köszi. -
#474 ANGOL NYELVŰ VÉGIGJÁTSZÁS a Halálos Marionetthez, nekem sokat segített! -
nyomozó #473 sikerült megcsinálni :D -
nyomozó #472 sziasztok!
lenne egy kérdésem
mit kell csinálni a Moulin Rouge résznél már megcsináltam a csapóajtosat és sikerült bejutnom,van egy fejsze a falon de bekéne törnöm valamivel de nem engedi az öltözöszekrénybe is mindent megcsináltam (remélem) :D
valami tipp esetleg? :) -
kiara1907 #471 na kész végigvittem,nagyon jó volt ez a rész,és köszi a segítséget. -
#470 ja, most írtam be pont, töröltem is:D -
kiara1907 #469 sikerült csak kellett a gumi is -
kiara1907 #468 hát azt nem akarja odatenni :) -
#467 A gyújtót tedd még oda, úgy emlékszem. Ha nem akkor bocsi:)) -
kiara1907 #466 hali most ott akadtam el,hogy mit kell csinálni a lifttel,ha már záródik az ajtó?be lehet rakni a téglát meg dobozt elemmel aztán? -
kiara1907 #465 megvan köszii -
#464 Igen egy pénzérmét kell alátenni -
#463 Ha jól emlékszem alá kell tenni még valamit, de hirtelen nem tudom mit, talán egy téglát raktam alá. Keress valamit, amivel még megemeli a mocit. -
kiara1907 #462 Sziasztok. én a 2nél ott tartok hogy a moci kerekén kéne meghúznom a csavart,de nem tudom,mert nagy a kulcs hozzá.mindent megcsináltam elhúztam már a széfet is,mindent kiszedtem a rejtett zugból is,akkor hogy kell meghúzni azt a szaros csavart? -
#461 akkor végigmegyek mégegyszer mindenen, bár már mindent bepróbáltam. köszönöm a segítséget -
#460 Nézd át mégegyszer az invertorydat, hogy megnézted-e az összes dolgot, nálam is ez volt a probléma, és csak azért nem tudtam tovább menni, mert 1 ujjlenyomatot nem nem kombináltam azt hiszem cellux-al, vagy valamivel nem emlékszem pontosan már rá. -
#459 nekem a hunt for the puppeterrel kapcs. lenne kérdésem: rögtön az első pályán elakadtam, úgy hiszem, mindent megcsináltam, mégse enged tovább. Megvan az újlenyomat, a nő szájáról a kristálypor, a parketta a számmal, 4 db fotó, beszéltem kétszer az üldögélő rendőrrel, láttam hogy nincs és miért nincs áram, mit hagytam még ki? -
lelemeny #458 Találtam egy komplett leírást így megoldódott! Belinkelem ide és akkor más is megtalálja! További jó játékot kívánok mindenkinek!
Art of murder FBI confidential végigjátszása!
http://www.jatekleirasok.extra.hu/fokusz/0.html -
lelemeny #457 Art of murder FBI confidential-al játszok! és lenne egy kérésem, elakadtam, a múzeumban! lent voltam a pincében megtaláltam a ládát a hiányzó késsel! de mivel ott nem tudtam semmi más csinálni így át mentem a növényházba, ahol megtaláltam a majmos vázát, de hiába töltögetem én földel akkor sem enged ki a portás, a helységből! de ezt próbáltam a többi vázával is! mindegy hogy üres volt vagy 1 vagy 2 marék föld legyen benne! nem tudom hogyan és hova tovább! Help ??? :)
köszi előre is! -
once #456 oh köszönjük, angolul már végigjátszottam most a magyarok jönnek:) -
DORSANAX #455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Skorpió Rítus/HUN/
http://www.sendspace.com/file/rkoee0
Vagy:
http://www.speedyshare.com/912786914.html -
once #454 hi,a szekrényben rejtőzz el -
DORSANAX #453 Remélem rendben van,sokan letöltötték és jó volt.Jó játékot és agyalást.Nekem még nem volt időm játszani vele. -
gagyi74 #452 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség a "Art of Murder - The Hunt for the Puppeteer"-ből a kampós feladatot már megcsináltam, nálam van a kód meg a papír. De amikor előveszem a papírt állandóan lelőnek.
Mit kell csinálni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#451 Köszi, de nekem nem lett magyar. Valamit még nem kell átírni?
Szerk.: Ja! Semmi. Én átírtam a hu -t en-re, de már jó! Köszi! -
#450 Megoldva!Az Opera nem töltötte le valamiért, a Firefox-szal nem volt baj. -
#449 Köszönjük, hogy megosztottad.
Viszont van egy probléma, az első fájlt (""http://www.2shared.com/file/5360811/100bc7e1/hu_online.html") nem lehet letölteni, mindig ezt dobja ki:
"filename=~hu.zip
size=184421234
crc32=8F7D7072" -
once #448 Az tényleg jó lenne ha ennek is meglenne a magyarítása:)köszönjük Én nemrég játszottam a belief and betrayal-lal de letöröltem mert szaggatott,meg tiszta kocka volt az ember ahogyan villogva járkált,nem tudom mi lehetett a probléma eddig újabb játékokkal sem volt gondom. -
DORSANAX #447 Ez a "Halálos Marionett",amiről írtam,nehogy eltévedjen valaki! -
DORSANAX #446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Akit érdekel,idézem nektek egy másik fórumról a hozzászólásomat,mert nincs kedvem újra leírni:
"http://www.2shared.com/file/5360811/100bc7e1/hu_online.html
http://www.2shared.com/file/5361176/6f58a92e/hu_online.html
http://www.2shared.com/file/5363890/bd60d291/hu_online.html
Letöltés: Jobbra alulszerelemave file to your PC: click here
Megvettem,itt van a "hu.vbf fájl,amit értelemszerűen az angol megfelelővel ki kell cserélni és mindenki örömére magyar lesz.
Töltsétek le a három fájlt /az első csak egy hu.crc/és Total Commander-el a "Fájlegyesítéssel" rakjátok össze egy külön mappába.Csak így tudtam felrakni,mert a netem ugyan gyors,de szakadozott a kapcsolatom és örültem,hogy egyáltalán sikerült felrakni.
Érthetőbben,akinek nem lenne világos:
1.A három fájlt letölteni.
2.Bemásolni egy semleges mappába.
3.Kijelölni a"001"-est
4.Klikk a Fájlegyesítésre./létrejön a teljes hu.vbf...
5.Kicserélni a teljes "hu.vbf"-et az angol .vbf-el./Előtte BACKUP!!!/
5.Játszik
ÜDV"