725
Art of Murder: FBI Confidential
-
Ármány #445 Az jó lesz. Majd akkor játszom vele. -
#444 Annak rövidesen kész a magyarítása -
Ármány #443 majd akkor én is kipróbálom -
#442 Lejátszottam a Moment of Silencet, most a Belief & Betrayal című játékkal játszom, ez is point&cklikkes kalandjáték, nem rossz:) -
Ármány #441 no sikerült is.
Melyikkel játszol éppen? -
#440 jaja, már másik játékon is azóta:D -
Ármány #439 köszi a biztatást!
Gondolom, már rég túl vagy rajt. -
#438 Ne add fel, tologassad, aztán majd kijön a kép belőle:) -
Ármány #437 én még nem játszottam végig. félbehagytam a tologatós résznél. -
once #436 tegnap sikerült végigvinnem,hát ennek sem valami nagy szám a vége szerintem,de nagyon jó volt vele játszani:)a secret files 2 vel pedig csak magyarul vagy angolul szeretnék játszani a némethez még annyira sem értek mint az angolhoz.mondjuk ezt is végigjátszanám még magyarul is egyszer.... -
Ármány #435 már sikerült. Szerelővel kellett beszélni. -
Ármány #434 köszönöm a segítséget.
Fel kell pumpálni a gumit előtte? -
once #433 jah előtte még méretre kell vágnod az ollóval -
once #432 hali,a részek különállóak,nem függenek össze egymással.
a filc után az antikvárius kertjében lévő terasz tetején találsz egy kis gumidarabot azt kell lepiszkálnod az esernyővel(miután elkérted tőle) és rátenned a gumira.
-
Ármány #431 én is elakadtam. Műhelyben vok.
Gumit kellene felfújnom azzal a kütyüvel.
Filccel meg is jelöltem a lyukat. Hogyan és mit kell rátenni a gumira?. -
Evoluti0N #430 Hali! Azt szeretném kérdezni, h az első és második rész története szorosan összefügg-e? Magyarán mondva érdemes-e belekezdenem a második részbe úgy, hogy az elsőt még nem játszottam? -
once #429 nem tudom hogy de én is tologattam ide oda és sikerült :D el is mentettem külön mentett állásba. Az ilyen feladványok elég sokszor kifognak rajtam...sajnos nekem sem magyar a játék. -
Ármány #428 Sziasztok,
Fel tudná valaki tenni a második résznek a magyar nyelvi fájlt? -
#427 próbálgassad, én is azt hittem, hogy nem tudom megcsinálni, de sikerült végül:) -
once #426 jah az art of murder 2-ről van szó:) a szekrénybe rejtett puzzle-ről. -
once #425 hali,valaki aki már megcsinálta a puzzleös feladványt(nem akar menni) és ott pont van egy mentett állása,vagy valahonnan máshonnan tudna küldeni egyet vagy letöltési helyet mondani,megköszönném!) -
Katarina 60 #424 Nagyon szívesen. :) -
sunday #423 Marseille-ben járok,eddig nagyon tetszett ez a 2.rész is:) -
nyafi06 #422 Végig játszottam.Jó volt.Köszi a segítséget! -
Katarina 60 #421 Igen, a rongyot vedd fel,ott ahol a talicska van.Menj vissza a kriptába és húzd ki a tört a roggyal. Mert egyébként elvágná a kezed a tör éle. :) -
#420 Előbb a rongyot vedd fel, és menj vissza a kriptába. -
nyafi06 #419 bennt vagyok a kriptába.a kard a helyén,a kötelet még mindig nem engedi felvenni. -
once #418 nekem még csak most jön lefelé az angol verzió,idővel egyszer majd biztos sikerül magyarítanunk. -
Katarina 60 #417 Nekem nincs. -
Zaladár #416 Mármint a 2. része magyar nyelven? -
Zaladár #415 Magyarul megvan valakinek? -
#414 Lejátszottam, nagyon tetszett, köszönöm a sok segítséget mindenkinek:) -
#413 Megvan a bibi:D -
#412 Bocsi, nem akarok mindig nyafogni, de miért nem sikerül füveket szednem?:(
Madam ventilátorát megcsináltam, csak kellene a citromfű, kakukkfű meg zsálya, a citromfűt szedni akarom és valami baja van, nem akarja felszedni. -
Katarina 60 #411 A kötél majd később kell azt addig nem engedi felvenni.:) -
Katarina 60 #410 A ruhacsipeszt az antikvárius boltba találod a rádió mellett.Az az antenna.Egyesítsd a szatyorral,és már mehetsz is a vízért.:) -
Katarina 60 #409 Először vedd fel a kerítés vasat.Öntsd az olajat a kriptánál előbb az egyik, majd a másik lyukra.Rakd a lyukba a vasat és fordítsd el.Ugyan így a másik lyuknál is és már nyitva is az ajtó. -
#408 Köszi, akkor keresgélek mert nincs ruhacsipeszem:)) -
rencsi32 #407 Töltsd meg vízzel a szatyrot, és kombináld a ruhacsipesszel. -
nyafi06 #406 hali!A temetőnél kellene segítség.az olajat a kripta elé öntöttem,a kötelet nem tudom felvenni.