Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Köszi, sikerült már😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

A rádiót még nem sikerült összeraknom.Te hogy állsz vele ?

Nézd meg a #284-es hozzászólást.Szépen leírja.
Már Cubába vagyok.Közbe én is rájöttem.Szedegetem össze amit tudok.
bogyoka
A második gyilkosság helyszínén vagyok, az ablakon másztam be, már a fiókból kivettem ami helyettesíti az 5.-ik kampót, most azt próbálom forgatni, de nem értem a logikáját az egésznek még.😊

De megy !A térképet helyezd biztonságba,rakd bele a szoborba és ragasztószalaggal tekerd körbe.Dobd ki az ablakon.Elkapnak az õrök,kutyákkal kell versenyt futni.De nem kell megijedni,jóformán bejátszás az egész.Segít a falnál egy pasi,ad egy címet.Telefonálj a fülkébõl,kicsit várj mert vissza hívnak.Utána indulás a motorhoz és irány Cuba.

na most én is ott tartok ahol te.Köszike a segítséget.valahol gondolom távozni kellene.Ablak?-nem megy!
Nem még de én tovább jutottam.Mégpedig úgy hogy zárd be az ajtót magad után,így nem tud lelõni.A kulcs nálad van.Rakd ki a kirakót,olyan közepesen nehéz.A kis szobába vedd fel a térképet,ragaszd is össze.Most még nem tudom mi lesz,mert mikor kijövök elkezd számolni az óra.De majd kiagyalok valamit.<#vigyor5>

Engem már vagy 3-szor lelött.-de még itt vagyok.Fogalmam sincs hogy kell tovább jutni!!!!!Veled mi újság?Végig játszottad?
Nagyon szívesen ,örülök hogy sikerült.Írj ha segítség kell,én itt leszek.<#wave>

bogyoka
SiKERÜLT tovább jutnom😄D
Az volt a bibi, hogy az ujjlenyomatot nem ragasztottam rá egy papírlapra, most már a szálloda elõtt vagyok.

Köszönöm a segítségeket.😊)

Jelez mert ha odamész letudsz ütni pár hangot a zongorán, de semmi több.
A kapcsoló szekrénynél is jelez végig nyomkodtam én is de ott se semmi.A folyosón felkapcsoltam a kapcsolót az ajtó mellett, nem történt semmi.Én össze szedtem mindent, utána beszéltem a rendõrrel és már meg is jelent az irányt jelzõ nyíl, kifelé az ajtón.A hotel elõtt találtam magam.

bogyoka
Köszönöm,hogy próbáltál segíteni, pedig átnéztem a termet már nem tudok mit találni, valami csak nincs rendben.😊

A zongoránál jelez a kérdõjel, ha megnyomom a "?" jelet.

NYafi06 meg vagy még, vagy szitává lõttek ? Azt mond meg hol van a kandallón hol van a zár ?

Azt mondja :Biztosan átnézted a termet,lakosztályt ? A felügyelõ elégedetlen lesz.
Fogalmam nincs most már mi lehet a baj.<#fejvakaras>

bogyoka
Köszike azt is megcsináltam, úgy látom mindenem megvan, és nem értem, hogy miért nem enged ki. Ezt mondja nekem:

Azért légyszíves nézd már át még a #210-es hozzászólást is.Nála az volt a baj amit írtam hogy nem fotózta le a névsoros könyvet.a többi szerintem mind meg van.Egyébként nem kell oda adni semmit a rendõrnek,csak beszélni vele.A bizonyítékokat a rendõr viszi el.Nálad csak a fényképezõgép marad és a ragasztószalag.

bogyoka
jaja, azok is megvannak, szóval minden, és nem tudok még kimenni.

Ujjlenyomat az ablakról papíron is meg van ? A padló deszkát is felszedted ? A baba tasakban van.

Hogy törted össze a kandallódíszt a szoborral hogy megtaláld a titkos fotót.Egyszer már engem is kinyírt!

bogyoka
igen, minden megvan, és le van fényképezve minden amit kell.

A kapcsolószekrénnyel és a zongorával semmit.A nálad lévõ naplóról készítettél fotót ?

bogyoka
de csak annyit mond neki, hogy köszönök mindent, valami ilyesmit.

A zongorával nem tudom, hogy kell-e csinálni valamit, meg a kapcsolószekrénnyel, mert nem csinál semmit.

Ha minden dolgod meg van azt a kint ülõ rendõrnek kell átadnod.Akkor kimehetsz az ajtón.
Mit csináljak,hogy a gyilkos ne lõjjön le ha a puzzelt ki akarom venni,vagy rakni a titkis helyrõl?
bogyoka
már mindent megcsináltam a próba teremben, de még nem tudok a folyosón kimenni az ajtón, mert azt mondja, hogy még nincs kész.

A kapcsolószekrénnyel mit kell csinálni, meg a zongorával?

Pont azzal játszunk .Mond miben segíthetünk ? 😊

bogyoka
Bocsi, de a topic cimében csak az Art of Murder van, ezért megkérdezem, hogy nem játszott valaki az Art of Murder The hunt for the Puppeteer-rel?

Mert elakadtam az elején és kéne segítség.

köszi sikerült!
Csináld még egyszer ugyan azt.Kõ fel,dobozba víz + aszpirin,becsengetsz az õr elmegy onnan.Utána betudsz ugrani a kertbe.

rencsi32 nekem is segítenél?A fal tetején állok és nem enged tovább.Az õr meg lent ül.mit csináljak?
a nem lyukas vödröt teszed le a kapu mellé, annak a tetejére a lyukasat és azon keresztül a deszkát.

Hol tartasz?Miben kell segítség?Ha tudok segítek!
Örülök hogy sikerült végigvinned,de annak kevésbé hogy te is leléptél.Segítség meg sehol !<#szomoru1>

Végre végigvittem!Jó kis játék volt, bár a befejezés annyira nem nagy szám.
Végre sikerült !!<#taps>A kastélynál vagyok.Valahogy be kellene jutni,csak ezt a vödrös dolgot nem nagyon értem.Te túl jutottál már ezen a részen ?

a babát felvetted a hulla mellõl,és a tasakba raktad?
Még mindig nem engedi a kardot levenni.Azt mondja ez kedves tárgy,ne érintsem meg.Pedig megcsináltam mindent.A motor felemelve,a kerekek a széf alá rakva.Most már tényleg csak a kard kellene hogy beleszúrjam.

Szóval a kardot kell beszúrni a széf tetejébe,majd a vastag fát ami alatta van kihúzni,így elõre lehet mozdítani a széfet.Mögötte van egy pici eldugott rész abból kell kiszedni mindent.A vastag fadarab a motorhoz szolgál még emelõnek,be kell rakni alá.
Hali!A széf kódja nekem is más volt mint,amit leírtatok.Nekem sikerült a kardot elvennem,próbáld meg úgy,hogy a széf mellett van egy asztal,mellette egy szék na azt vedd magadhoz.Menj ki a motorhoz.A szék tetejét vedd le.Ez így emelõként szolgál a motor alá-csavarkulcsal tudod megemelni.Utána kellene engednie a kardot!Szerintem,akik végigjátszották már nem lépnek be,ezért nincs nekünk segítségünk.Tovább nem tudom én se.
Most ott akadtam el hogy a széfet megmozdítsam.Van hozzá két kerekem.A falon lévõ kard is kellene de nem tudom leszedni.Fogalmam sincs milyen emelõt emleget az angol végigjátszása.Ha valaki tud segítsen,én is szívesen segítek bárkinek aki elõrébb elakadt.

Neked biztosan azok voltak a kód számaid.Sajnos én más okból kifolyólag már 3X játszottam újra idáig és minden alkalommal más kódot adott meg.Csak azért írom le hogy ha esetleg másnak más kód van nem kell megijedni ugyan úgy kell bepötyögni ahogy rencsi32 írta bal, jobb,bal,jobb,bal mert minden esetben 5 számot ad.Még szerencse.<#nevetes1>

Az antikvárius kertjében a tetõn van,de ehhez kell az esernyõ a tartóból mert, más kép nem éred el.Ha leesett az ollóval tudsz szép kerek foltot csinálni belõle.Utána add oda a szerelõnek õ majd megcsinálja neked már csak fel kell fújtatnod.

Úgy kezd ahogy a bikán van.24 balra, 27 jobbra 08 balra 21 jobbra 24 balra.Ennyi.
A szigetelõszalag a gumira a folt😊
hol találok a gumira foltot?
Én az antikváriumi széf kinyitásán akadtam el.Az angol leírás azt mondja minden szám szerepel benne amit a bika oldaláról leolvastam,a0-hoz legközelebb esõvel kezdjem,úgy hogy bal,jobb bal....forgattam már össze vissza de nem nyílik.Esetleg akinek sikerült kinyitni segítene ?

Gyorsan fújtasd fel,utána kapd le ,fuss a szökõkúthoz a téren,bele a kis tóba.Ja persze elõtte az antikváriumból az öreg asztaláról vedd fel a filctollat.Utána kapd ki a kis tóból klikk rá a filccel és bekarikázza a lyukat a gumin.

Hahó!sikerült is elsõre!Most a motor gumival kinlódok,tudom,hogy vízzel kellene feltölteni csak nem megy.Te már végigjátszottad?