725
Art of Murder: FBI Confidential
-
ekkkkk #525 Szia ha esetleg tudnál segíteni én is itt akadtam el és nem enged ki az őr ! Mi a trükk! telepakoltam én is a vázát de mégsem enged ki? -
#524 Susamama egyébként mi a játék honlapjának a neve?
-
susamama #523 Köszi a választ Sophi! Meglett a megoldás végül. Felmentem a játék honlapjára, és letöltöttem a pach-et. Így már tovább tudtam menni, és már sikerült is végigvinni. Mégegyszer köszi! -
#522 Susamama!Semmit sem csinálsz rosszul csak így csinálták meg hogy szemétkedjenek,azt nem tudom hogy nálad mért akad meg a játék talán valami nem kompatibilis a gépeden a játékkal! -
susamama #521 Sziasztok!
Lehet, hogy nevetségesen hamgzik, de én ott akadtam el, hogy a játékautomatánál pénzt kéne nyernem. Dobálom be a pénzt, de valami okból kifolyólag, nem engedi, hogy használjam a stop gombokat, és egy idő után, meg is akad a játék. De olyan szinten, hogy újra kell a gépet indítani. Segítsetek, lehet, hogy valamit rosszul csinálok? -
#520 Na ez is megvolt!A játék jó volt de a vége nem volt nagy szám,rádásul a graf meg a hang teljesen elcsúszott!Az elsőnek is furán lett vége de ennek... -
#519 Nagyon szívesen! -
domiko #518 Na erre aztán pont nem gondoltam.....
Köszönööööööööm!! -
#517 Domiko!
Csukd be a könyvtár ajtaját majd zárd be a kulccsal az ajtót akkor nem fog lelőni az őr mert nem tud bemenni!Én is pont itt tartok nekem most kell kiraknom azt a tologatós puzzle-t elég nehéz legalábbis szerintem bár csak 10 perce próbálkozom bisztosan elleszek vele egy darabig!Sok sikert! -
domiko #516 Sziasztok, a kastélyban a könyvtárban akadtam el. Levettem a polcokról a könyveket,de mikor kinyitom a rejtett ajtót, nem engedi megvizsgálni a kirakót,csak belépni enged, akkor viszont lelő bent a pali. A végigjátszás szerint is nézzem meg a kirakót, de nem engedi. Köszii -
stoffert1966 #515 Igen a fehér csónaknál. Használd a zöld deszkát a kötélen. Vedd vissza a deszkát és Nicole veszi a horgot. -
#514 Már mint a fehér csónak mellett,ahol a csaj aztmondja hogy valamit oda kéne tenni hogy betudjon szálni?De oda csak azt a deszkát engedi tenni amit a bejáratnál is használnod kell! -
Csabiakinemisaz #513 nekem ugysem megy, de lehet hogy csak színvak vagyok :) -
Packolombo #512 abban a sorrendben kell eltekerni őket ahogy a listán van -
Csabiakinemisaz #511 köszi, nem tudnál egy képet feltenni? mert elvileg beforgattam mindet ugy ahogy kell, de nem történik semmi :) -
#510 A kampók be vannak számozva(az ötödik helyére az imbuszkulcsot tedd!:)a számok azokat jelöli,az asztalon találsz egy térképet amire az égtájakat különféle színekkel írták föl e szerint kell elforgatnod!pl.:a szám az hogy 5 és az piros a piros égtáj mondjuk ÉK akkor az 5-ös számú kampót ÉK-i irányba forgasd el! -
Csabiakinemisaz #509 sziasztok
elakadtam ott ahol az 5 kampót kell forgatni, merre fogassam őket??? -
stoffert1966 #508 A kampó lent van a kapu előtt a parton a csónak mellett, ott kell ügyködnöd, hogy le tudd venni.
Tedd a követ a csengő fölé a falra (jelzi hova)a filmesdobozba aszpirint azt is mellé, vissza a falhoz, ha lejár az idő katt a falra.(többször kell megcsinálni az aszpirinos részt, hogy sikerüljön). -
Csilluskaa #507 Ezt a lépést hagytam ki! Köszi, megpróbálom! -
#506 Nekem az lenne a problem hogy annál a kastélynál vagyok és bekéne jutnom oda már rájöttem hogy egy követ fel keltenni valamire a bejáratnál aztán meg a tengervizes cutcba bele kelltenni az aszpirint és a kő mögé kell tenni,ekkor elindul az óra itt nem tom mit kell csinálni de ez mindedj is mert álítólag valami kampót kell még szereznem a kötélre hogy betudjak mászni a falon át!Az a gáz hogy nemtudom hol van az a kampó és hogy hogy kell fölvenni! -
#505 Ha bejelölted már a gumin a lyukat a filcel akkor beszélj az autószerelővel aztán el tudod kérni az antikvitárustól az ernyőt mert ott fog állni a könyvespolcnál! -
Csilluskaa #504 Persze, de hiába, mert azt mondja hogy jobb ha nem nyúl hozzá, mert nem akarja feldühíteni... nem tudom hol szúrtam el, vagy mit, hol hagyhattam ki. Ma betöltöttem egy régebbi mentést, így újra nekilendültem a spanyol résznek, és ugyanott vagyok. -
stoffert1966 #503 Megpróbáltad már felvenni az esernyőt a tartóból? Lehet, hogy már lebeszélted vele(esetleg átsiklottál felette, mert, ha megengedte, hogy elvidd, akkor ment el csomagolni. -
Csilluskaa #502 És mi van akkor ha nincs ott? -
stoffert1966 #501 Ha visszamész ott kell, hogy legyen a könyvespolc előtt(íróasztaltól jobbra). Nézegeti a könyveket. -
Csilluskaa #500 Sejtettem, hogy ez a megoldás, viszont... az antikváriust elküldtem csomagolni. Hogyan tudom visszahívni, hogy elkérhessem tőle?:D -
#499 Az antikvitárus kertjében a tetőn van egy gumidarab vagy mi az esernyővel kell lepiszkálni amit el kell kérned még az öregtől+még méretre kell majd vágnod az ollóval! -
#498 Kösz!Közbe már rájöttem egy székkel kellett megemelni aztán a csaj valamit csinált az imbuszkulcsal!Most meg valami kampót keresek a kötélre hogy betudjak mászni a kastélyhoz! -
Csilluskaa #497 A gumibelsőt mivel tudom megfoltozni? -
Packolombo #496 kösz rájöttem magamtól
elszidtam a nénikéjét mikor rájöttem, ügyes húzás volt a készítőktől -
#495 Egy pénzérmét próbálj meg. -
#494 A motort mivel kell felemelni mert azt a sámlit engedi csak oda betenni de az nem elég!Mit csinálok rosszul? -
#493 Ha jól sejtem ahol jársz, oda egy kötél kell, meg egy deszkapalánk. A kötelet kell a horogra tenned, a másik végére a deszkát.
Szólj, ha mégsem jó. -
stoffert1966 #492 A temetőnél vagyok. Bejutottam a katakombába, láttam a falon a kampót és a rossz lépcsőt, de most valami botot kell keresnem, de nem tudom, hogy hol, már körbejártam mindent, ahol gondoltam. Segítsetek légyszi. Köszi. -
#491 A fiókhoz a világítást a Moulin Rouge-os kulcscsomón találod! -
#490 Hali!
Van egy kis problémám amikor felfújom a kompreszorral a gumibelsőt egyből elindul az óra mert a gumibelső jukas nem tudom mit kell csinálni!Előre is köszönöm a segítséget! -
Packolombo #489 köszike
már benn vagyok a lakásban, és épp valami világítást keresek -
Csilluskaa #488 A szomszédot szóra tudod bírni azzal, ha odaadod neki a felügyelő névjegykártyáját. -
Katarina 60 #487 szívesen -
Packolombo #486 köszi