Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elakadtam a könyvtárban a puzzlénél. Szerintem kirakva pont olyan, mint a bal oldali, de nem enged odatenni semmit, hogy nyíljon, mit kellene tennem.? Segítsetek. Köszi.
Mayorpapa
ANGOL NYELVÛ VÉGIGJÁTSZÁS a Halálos Marionetthez, nekem sokat segített!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

sikerült megcsinálni 😄
sziasztok!
lenne egy kérdésem
mit kell csinálni a Moulin Rouge résznél már megcsináltam a csapóajtosat és sikerült bejutnom,van egy fejsze a falon de bekéne törnöm valamivel de nem engedi az öltözöszekrénybe is mindent megcsináltam (remélem) 😄
valami tipp esetleg? 😊
na kész végigvittem,nagyon jó volt ez a rész,és köszi a segítséget.

bogyoka
ja, most írtam be pont, töröltem is😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

sikerült csak kellett a gumi is

hát azt nem akarja odatenni 😊

bogyoka
A gyújtót tedd még oda, úgy emlékszem. Ha nem akkor bocsi😊)

hali most ott akadtam el,hogy mit kell csinálni a lifttel,ha már záródik az ajtó?be lehet rakni a téglát meg dobozt elemmel aztán?

megvan köszii

nagykispeter
Igen egy pénzérmét kell alátenni

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

bogyoka
Ha jól emlékszem alá kell tenni még valamit, de hirtelen nem tudom mit, talán egy téglát raktam alá. Keress valamit, amivel még megemeli a mocit.

Sziasztok. én a 2nél ott tartok hogy a moci kerekén kéne meghúznom a csavart,de nem tudom,mert nagy a kulcs hozzá.mindent megcsináltam elhúztam már a széfet is,mindent kiszedtem a rejtett zugból is,akkor hogy kell meghúzni azt a szaros csavart?

Mayorpapa
akkor végigmegyek mégegyszer mindenen, bár már mindent bepróbáltam. köszönöm a segítséget

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

bogyoka
Nézd át mégegyszer az invertorydat, hogy megnézted-e az összes dolgot, nálam is ez volt a probléma, és csak azért nem tudtam tovább menni, mert 1 ujjlenyomatot nem nem kombináltam azt hiszem cellux-al, vagy valamivel nem emlékszem pontosan már rá.

Mayorpapa
nekem a hunt for the puppeterrel kapcs. lenne kérdésem: rögtön az elsõ pályán elakadtam, úgy hiszem, mindent megcsináltam, mégse enged tovább. Megvan az újlenyomat, a nõ szájáról a kristálypor, a parketta a számmal, 4 db fotó, beszéltem kétszer az üldögélõ rendõrrel, láttam hogy nincs és miért nincs áram, mit hagytam még ki?

Találtam egy komplett leírást így megoldódott! Belinkelem ide és akkor más is megtalálja! További jó játékot kívánok mindenkinek!

Art of murder FBI confidential végigjátszása!

http://www.jatekleirasok.extra.hu/fokusz/0.html
Art of murder FBI confidential-al játszok! és lenne egy kérésem, elakadtam, a múzeumban! lent voltam a pincében megtaláltam a ládát a hiányzó késsel! de mivel ott nem tudtam semmi más csinálni így át mentem a növényházba, ahol megtaláltam a majmos vázát, de hiába töltögetem én földel akkor sem enged ki a portás, a helységbõl! de ezt próbáltam a többi vázával is! mindegy hogy üres volt vagy 1 vagy 2 marék föld legyen benne! nem tudom hogyan és hova tovább! Help ??? 😊
köszi elõre is!
oh köszönjük, angolul már végigjátszottam most a magyarok jönnek😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Skorpió Rítus/HUN/

http://www.sendspace.com/file/rkoee0

Vagy:

http://www.speedyshare.com/912786914.html
hi,a szekrényben rejtõzz el

Remélem rendben van,sokan letöltötték és jó volt.Jó játékot és agyalást.Nekem még nem volt idõm játszani vele.<#buck>
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség a "Art of Murder - The Hunt for the Puppeteer"-bõl a kampós feladatot már megcsináltam, nálam van a kód meg a papír. De amikor elõveszem a papírt állandóan lelõnek.
Mit kell csinálni?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
kirol
Köszi, de nekem nem lett magyar. Valamit még nem kell átírni?

Szerk.: Ja! Semmi. Én átírtam a hu -t en-re, de már jó! Köszi!

Qwerty4
Megoldva!Az Opera nem töltötte le valamiért, a Firefox-szal nem volt baj.

Qwerty4

Qwerty4
Köszönjük, hogy megosztottad.
Viszont van egy probléma, az elsõ fájlt (""http://www.2shared.com/file/5360811/100bc7e1/hu_online.html") nem lehet letölteni, mindig ezt dobja ki:
"filename=~hu.zip
size=184421234
crc32=8F7D7072"

Qwerty4

Az tényleg jó lenne ha ennek is meglenne a magyarítása😊köszönjük Én nemrég játszottam a belief and betrayal-lal de letöröltem mert szaggatott,meg tiszta kocka volt az ember ahogyan villogva járkált,nem tudom mi lehetett a probléma eddig újabb játékokkal sem volt gondom.

Ez a "Halálos Marionett",amirõl írtam,nehogy eltévedjen valaki!<#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akit érdekel,idézem nektek egy másik fórumról a hozzászólásomat,mert nincs kedvem újra leírni:

"http://www.2shared.com/file/5360811/100bc7e1/hu_online.html

http://www.2shared.com/file/5361176/6f58a92e/hu_online.html

http://www.2shared.com/file/5363890/bd60d291/hu_online.html

Letöltés: Jobbra alulszerelemave file to your PC: click here

Megvettem,itt van a "hu.vbf fájl,amit értelemszerûen az angol megfelelõvel ki kell cserélni és mindenki örömére magyar lesz.

Töltsétek le a három fájlt /az elsõ csak egy hu.crc/és Total Commander-el a "Fájlegyesítéssel" rakjátok össze egy külön mappába.Csak így tudtam felrakni,mert a netem ugyan gyors,de szakadozott a kapcsolatom és örültem,hogy egyáltalán sikerült felrakni.
Érthetõbben,akinek nem lenne világos:

1.A három fájlt letölteni.
2.Bemásolni egy semleges mappába.
3.Kijelölni a"001"-est
4.Klikk a Fájlegyesítésre./létrejön a teljes hu.vbf...
5.Kicserélni a teljes "hu.vbf"-et az angol .vbf-el./Elõtte BACKUP!!!/
5.Játszik
ÜDV"
Az jó lesz. Majd akkor játszom vele.<#vigyor0>

nagykispeter
Annak rövidesen kész a magyarítása

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

majd akkor én is kipróbálom<#buck>

bogyoka
Lejátszottam a Moment of Silencet, most a Belief & Betrayal címû játékkal játszom, ez is point&cklikkes kalandjáték, nem rossz😊

no sikerült is.<#vigyor2>

Melyikkel játszol éppen?

bogyoka
jaja, már másik játékon is azóta😄

köszi a biztatást!<#vigyor5>
Gondolom, már rég túl vagy rajt. <#bee1>

bogyoka
Ne add fel, tologassad, aztán majd kijön a kép belõle😊

én még nem játszottam végig. félbehagytam a tologatós résznél.<#pardon1>

tegnap sikerült végigvinnem,hát ennek sem valami nagy szám a vége szerintem,de nagyon jó volt vele játszani😊a secret files 2 vel pedig csak magyarul vagy angolul szeretnék játszani a némethez még annyira sem értek mint az angolhoz.mondjuk ezt is végigjátszanám még magyarul is egyszer....

már sikerült. Szerelõvel kellett beszélni.<#buck>

köszönöm a segítséget.
Fel kell pumpálni a gumit elõtte?

jah elõtte még méretre kell vágnod az ollóval

hali,a részek különállóak,nem függenek össze egymással.
a filc után az antikvárius kertjében lévõ terasz tetején találsz egy kis gumidarabot azt kell lepiszkálnod az esernyõvel(miután elkérted tõle) és rátenned a gumira.

én is elakadtam. Mûhelyben vok.
Gumit kellene felfújnom azzal a kütyüvel.
Filccel meg is jelöltem a lyukat. Hogyan és mit kell rátenni a gumira?<#confused>.

Hali! Azt szeretném kérdezni, h az elsõ és második rész története szorosan összefügg-e? Magyarán mondva érdemes-e belekezdenem a második részbe úgy, hogy az elsõt még nem játszottam?
nem tudom hogy de én is tologattam ide oda és sikerült 😄 el is mentettem külön mentett állásba. Az ilyen feladványok elég sokszor kifognak rajtam...sajnos nekem sem magyar a játék.

Sziasztok,

Fel tudná valaki tenni a második résznek a magyar nyelvi fájlt?<#szomoru1>

bogyoka
próbálgassad, én is azt hittem, hogy nem tudom megcsinálni, de sikerült végül😊

jah az art of murder 2-rõl van szó😊 a szekrénybe rejtett puzzle-rõl.