Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia ha esetleg tudnál segíteni én is itt akadtam el és nem enged ki az õr ! Mi a trükk! telepakoltam én is a vázát de mégsem enged ki?
Sophi
Susamama egyébként mi a játék honlapjának a neve?

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

Köszi a választ Sophi! Meglett a megoldás végül. Felmentem a játék honlapjára, és letöltöttem a pach-et. Így már tovább tudtam menni, és már sikerült is végigvinni. Mégegyszer köszi!

felelős vagy azért, akit megszelidítettél

Sophi
Susamama!Semmit sem csinálsz rosszul csak így csinálták meg hogy szemétkedjenek,azt nem tudom hogy nálad mért akad meg a játék talán valami nem kompatibilis a gépeden a játékkal!

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

Sziasztok!
Lehet, hogy nevetségesen hamgzik, de én ott akadtam el, hogy a játékautomatánál pénzt kéne nyernem. Dobálom be a pénzt, de valami okból kifolyólag, nem engedi, hogy használjam a stop gombokat, és egy idõ után, meg is akad a játék. De olyan szinten, hogy újra kell a gépet indítani. Segítsetek, lehet, hogy valamit rosszul csinálok?

felelős vagy azért, akit megszelidítettél

Sophi
Na ez is megvolt!A játék jó volt de a vége nem volt nagy szám,rádásul a graf meg a hang teljesen elcsúszott!Az elsõnek is furán lett vége de ennek...<#smile>

Sophi
Nagyon szívesen!<#wave>

Na erre aztán pont nem gondoltam.....
Köszönööööööööm!!

Sophi
Domiko!
Csukd be a könyvtár ajtaját majd zárd be a kulccsal az ajtót akkor nem fog lelõni az õr mert nem tud bemenni!Én is pont itt tartok nekem most kell kiraknom azt a tologatós puzzle-t elég nehéz legalábbis szerintem bár csak 10 perce próbálkozom bisztosan elleszek vele egy darabig!Sok sikert!<#integet2>

Sziasztok, a kastélyban a könyvtárban akadtam el. Levettem a polcokról a könyveket,de mikor kinyitom a rejtett ajtót, nem engedi megvizsgálni a kirakót,csak belépni enged, akkor viszont lelõ bent a pali. A végigjátszás szerint is nézzem meg a kirakót, de nem engedi. Köszii

Igen a fehér csónaknál. Használd a zöld deszkát a kötélen. Vedd vissza a deszkát és Nicole veszi a horgot.
Sophi
Már mint a fehér csónak mellett,ahol a csaj aztmondja hogy valamit oda kéne tenni hogy betudjon szálni?De oda csak azt a deszkát engedi tenni amit a bejáratnál is használnod kell!<#falbav><#nemtudom>

nekem ugysem megy, de lehet hogy csak színvak vagyok 😊
abban a sorrendben kell eltekerni õket ahogy a listán van
köszi, nem tudnál egy képet feltenni? mert elvileg beforgattam mindet ugy ahogy kell, de nem történik semmi 😊
Sophi
A kampók be vannak számozva(az ötödik helyére az imbuszkulcsot tedd!😊a számok azokat jelöli,az asztalon találsz egy térképet amire az égtájakat különféle színekkel írták föl e szerint kell elforgatnod!pl.:a szám az hogy 5 és az piros a piros égtáj mondjuk ÉK akkor az 5-ös számú kampót ÉK-i irányba forgasd el!<#smile>

sziasztok

elakadtam ott ahol az 5 kampót kell forgatni, merre fogassam õket???
A kampó lent van a kapu elõtt a parton a csónak mellett, ott kell ügyködnöd, hogy le tudd venni.
Tedd a követ a csengõ fölé a falra (jelzi hova)a filmesdobozba aszpirint azt is mellé, vissza a falhoz, ha lejár az idõ katt a falra.(többször kell megcsinálni az aszpirinos részt, hogy sikerüljön).
Ezt a lépést hagytam ki! Köszi, megpróbálom!

Sophi
Nekem az lenne a problem hogy annál a kastélynál vagyok és bekéne jutnom oda már rájöttem hogy egy követ fel keltenni valamire a bejáratnál aztán meg a tengervizes cutcba bele kelltenni az aszpirint és a kõ mögé kell tenni,ekkor elindul az óra itt nem tom mit kell csinálni de ez mindedj is mert álítólag valami kampót kell még szereznem a kötélre hogy betudjak mászni a falon át!Az a gáz hogy nemtudom hol van az a kampó és hogy hogy kell fölvenni!<#falbav>

Sophi
Ha bejelölted már a gumin a lyukat a filcel akkor beszélj az autószerelõvel aztán el tudod kérni az antikvitárustól az ernyõt mert ott fog állni a könyvespolcnál!

Persze, de hiába, mert azt mondja hogy jobb ha nem nyúl hozzá, mert nem akarja feldühíteni... nem tudom hol szúrtam el, vagy mit, hol hagyhattam ki. Ma betöltöttem egy régebbi mentést, így újra nekilendültem a spanyol résznek, és ugyanott vagyok.

Megpróbáltad már felvenni az esernyõt a tartóból? Lehet, hogy már lebeszélted vele(esetleg átsiklottál felette, mert, ha megengedte, hogy elvidd, akkor ment el csomagolni.
És mi van akkor ha nincs ott?

Ha visszamész ott kell, hogy legyen a könyvespolc elõtt(íróasztaltól jobbra). Nézegeti a könyveket.
Sejtettem, hogy ez a megoldás, viszont... az antikváriust elküldtem csomagolni. Hogyan tudom visszahívni, hogy elkérhessem tõle?😄

Sophi
Az antikvitárus kertjében a tetõn van egy gumidarab vagy mi az esernyõvel kell lepiszkálni amit el kell kérned még az öregtõl+még méretre kell majd vágnod az ollóval!<#smile>

Sophi
Kösz!Közbe már rájöttem egy székkel kellett megemelni aztán a csaj valamit csinált az imbuszkulcsal!Most meg valami kampót keresek a kötélre hogy betudjak mászni a kastélyhoz!<#integet2>

A gumibelsõt mivel tudom megfoltozni? <#confused>

kösz rájöttem magamtól <#smile>

elszidtam a nénikéjét mikor rájöttem, ügyes húzás volt a készítõktõl
bogyoka
Egy pénzérmét próbálj meg.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sophi
A motort mivel kell felemelni mert azt a sámlit engedi csak oda betenni de az nem elég!Mit csinálok rosszul?

bogyoka
Ha jól sejtem ahol jársz, oda egy kötél kell, meg egy deszkapalánk. A kötelet kell a horogra tenned, a másik végére a deszkát.
Szólj, ha mégsem jó.

A temetõnél vagyok. Bejutottam a katakombába, láttam a falon a kampót és a rossz lépcsõt, de most valami botot kell keresnem, de nem tudom, hogy hol, már körbejártam mindent, ahol gondoltam. Segítsetek légyszi. Köszi.
Sophi
A fiókhoz a világítást a Moulin Rouge-os kulcscsomón találod!<#smile>

Sophi
Hali!
Van egy kis problémám amikor felfújom a kompreszorral a gumibelsõt egybõl elindul az óra mert a gumibelsõ jukas nem tudom mit kell csinálni!<#conf>Elõre is köszönöm a segítséget!

köszike

már benn vagyok a lakásban, és épp valami világítást keresek<#smile>
A szomszédot szóra tudod bírni azzal, ha odaadod neki a felügyelõ névjegykártyáját.

szívesen

köszi
A felügyelõ nem engedi hogy bármi mást csinálj.Menj ki a folyosóra beszélj a rendõrrel,utána a szomszéddal.Csengess be hozzá,beszélj vele,de nem nagyon mond semmit.Utána menj ki az utcára,találsz egy vízelvezetõ csatornát és benne egy nyakláncot vagy karkötõt már nem tudom.Mindenesetre ezt sem tudod kivenni.Menj vissza beszélj a rendõrrel újra,elmondja unatkozik.A szomszéd postaládájából vedd ki az újságot,add oda a rendõrnek.Odébb megy te pedig rámold ki a szerszámos ládát,szerezd meg az ékszert a csatornából.

most a második gyilok helyszínén vagyok egyelõre úgy tûnik semmit nem tudok csinálni
kettõt fényképeztem, és ennyi
bogyoka
Miért? Hol akadtál el?
Hátha tudok segíteni😊

Én is örülök, mert majd pont ott fogsz tartani mint én most, és hátha te elõbb rájössz a megoldásra mint én <#smile>
Sikerült! 😄 köszi, tényleg valamit kihagytam. Volt egy kis könyv, a tánctermet használók névsorával, azt nem tettem el, csak fotót készítettem róla. Itt rontottam el.

fotózd le azokat a cuccokat nálad vannak kattintgasd végig azt hiszem a babát kellett, meg az ujjlenyomatot, de rögtön kiderül mert akkor enged tovább
bogyoka
Még valamit nem csinálhattál meg, talán az ujjlenyomatot kombinálni valamivel, vagy nem néztél át mindent ami az invertoridban van.
Nézegesd át jobban még.

Sziasztok! A Halálos Marionett-ben elakadtam (már) az elsõ küldetésnél. Minden bizonyítékot összeszedtem, de mikor akarom átadni a rendõrnek akkor nem lehet, nem engedi. Mit csinálhattam rosszul? <#help>

Sikerült. Nem vettem észre és így nem is vettem fel.
bogyoka
Kell nálad lenni egy darabja, azt kellene betenni oda.