725
Art of Murder: FBI Confidential
  • bogyoka
    Nekem német nyelven van meg, aztán nem tudom,hogy másoknak angolul van-e meg.
  • zzeN
    Ez még német nyelvű ugye?
  • bogyoka
    Ez a 3. része.
  • bogyoka
    kétségbe voltam esve, hogy nem tudtam tovább haladni a játékban:D
  • csibe70
    szia,,,,,azt szeretném megtudni ,hogy ennek az art of murder-nek hány része jelent meg 2?
  • syberia2
    Hu hogy te mennyit írsz egymás után:D:D
  • bogyoka
    Már sikerült, tovább jutottam:)
  • bogyoka
    tudom, hogy a nagyitót kell megnyomni, hogy elemezze a kártyát:)
  • bogyoka
    Sikerült odáig eljutnom, hogy a monitorban a kártyát elemezhetem, de nem csinál semmit, rábökök két pontra és semmi. A hátulját a kártyának hogy nézhetem meg?
  • bogyoka
    A kód 6812 ha minden igaz:)
  • bogyoka
    Itt a kép az előbb nem sikerült:)

• bogyoka
    Szió! Sajnos én még nem tartok ott, én még az elején vagyok, mikor Nick már eltünik, a kártyáról bescennereltem az ujjlenyomatot, de már senki nem beszél velem, se Ruth se Wang, és a földszinten az a bombaszakértő vagy kicsoda az.:)
    Nagyon jó lenne, ha tudnál segíteni 3 napja egy helyben állok vele.
    Itt a kép, ez van csak nálam, a véres papirlappal nem tudok mit csinálni.
  • Moncsy89
    Szió!Én is az Art of murder Cards of destinyvel játszom:)és hátha tudok segíteni csak ehhez írd le légyszíves részletesebben h hogy hartassz:)jaa és ha tudsz képet is küldhetsz:)Am ez is szintén az FBI épületében van h kapok a gyilkostól egy csomagot és a csomagban van egy fém dobozka amit 4 számból álló kód nyit.Kaptam is csomag mellé egy papírt amire rá van írva a kód,csak nagyon bonyolultan és nem tudom mi a kódXD szal ha te is tudsz nekem segíteni azt nagyon megköszönném:)
  • bogyoka
    Elakadtam az Art of murder cards of definy című játékban.
    Az FBI épületben vagyok, már ujjlenyomatot megvan, lőttem is de senki nem beszél már velem, nem tudom mit kell csinálni, már mindent megcsináltam amit lehetett.
  • Matyigyerek
    Szia mindenkinek. Sikerült megoldanom de most a széfnél vagyok megakadva. Mindent megcsináltam de a kardot nemtudom leszedni a falrol és igy nemis tudom elöre huzni. Itt kéne egy kis segitség. Köszi elöre is.
  • Matyigyerek
    Sziasztok tudna valaki segiteni?? Elakadtam én is a 2játék részban a kamposnál. Már viszanéztem az oldalt és minden képen forgatam de semit sem csinál. Valaki nemtudna egy elmentet képet felteni,merre nézenek a kampok.Ja és hogy mien sorenben kell forgatni stb. Már 2 napja itt küszködöm segitsetek légyszi. Köszi sziasztok
  • kimenet
    nincs...
    Én a gugli-fordítóval oldottam meg, de van webforditó is ;)
    használd a gugli szolgád :))
  • syberia2
    nincs magyar nyelvű végigjátszás?
  • syberia2
    hopp, mostveszem észre, monitorom 3dre volt beállítva:D:D
  • syberia2
    Hát, a figurák két részre oszlanak: egy kékre meg egy pirosra. ahol metszik egymást, normális. Más probléma nincs. Ezt valahol meg lehet oldani?
  • bogyoka
    Ezt nem értem, kicsit bővebben meséld el, hogy mi a probléma.
  • syberia2
    segítség
    a játék szereplőiből 2 van! egy kék meg egy piros: hogy oldjam meg?
  • Dawe57
    Hali.
    Én is elakadtam az art of murder 2 játékban, méghozzá a 2. büntet helyszínén a kampós feladatnál. A következő történik. Beállítom a kampókat a megfelelő helyzetbe, és nem történik semmi. Csinálni kell valamit, hogy a mögötte lévő titkos ajtó kinyíljon (és ha igen akkor mit) vagy csak valami probléma van a játékkal.
    Előre is köszi a segítséget.
  • djcrusher
    Ha valaki erre jár kérem segitsen mert nem értem azt olvastam hogy vegyem ki a kerekeket és a sárkányfigirát...csak éppen nem tudom kivenni mert nincs olyan lehetőség:S max meg tudom nézni ennyi...
  • djcrusher
    Nem tudom kivenni az antikváriumban a széfböl a sárkányfigurát...ez miért van? a tőrt se engedi levenni a falról...:S:S
  • bogyoka
    Art of Murder: Cards of Destiny
  • bogyoka
    Na mégegyszer megpróbálom:D

• bogyoka

• bogyoka
    November végén jön az új része a sorozatnak Art of Murder: Art of Murder: Cards of Destiny címmel.:)
  • rayman12
    Nah szóval eljutottam a játékautomatáig pénzt kéne szereznem a fényképekre. szóval az lene a gond hogy amikor elinditom a gépet és pörög meg midnen akkor lefagy a gép. Laptop on játszok: proci: intel pentum t3200 2.0 ghz. vidi kártya: SiS mirage 3 graphics. ha valaki tudja mi a baj az léci írjon.
  • novoszath
    hi all

a gengeszeteres resznel elakadtam a teloszammal nem tom hogy kell leolvasni

a v.ki leirna a jó szamot azt + köszönném

Üdv
  • lewus
    hello végigtoltam a 2őt akit érdekel itt vannak a mentéseim:
    http://rapidshare.com/files/269848432/ArtOfMurderTheHuntForThePuppeteersavefiles.rar.html
  • lewus
    http://www.jatekleirasok.extra.hu/ itt van leírása a 2nek
  • lewus
    Hello a tüzhelynél akadtam el ahol az összetekert újsággal kell
    valamit kikotorni kotrom de jön semmi segithetne valaki
  • lewus
    Hello akinek kell magyarítás Art Of Murder The Hunt For The Puppeteer innen leszedheti
    http://gamesmagyaritas.atw.hu/forum/viewthread.php?thread_id=266
  • bogyoka
    Az nem bábu, hanem halott nő, amúgy valami port lehet levenni az arcáról, a zongorával semmi dolog nincs és a villanykapcsolónak sincs szerepe, nem érdekes.
  • joe701
    és a villannyal mit kell még csinálni?
  • joe701
    a bábuval mit kell csinálni és a zongorával?
  • bogyoka
    Pontosabban írd le, így nem tudunk segíteni.
  • joe701
    sziasttok a második rész elején elakadtam segitsetek