255
eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
  • laliking
    igen... valószínű azért magányosak azok akik wowoznak, mert túl sokat csodálkoznak :D
  • Nyarlathotep
    "wow = váu = csodálkozás
    A "WoW" csak az utóbbi időben született meg - pár éve -, míg a "wow!" mióta angol létezik használatban van."

Ezen nagyon jót röhögtem! :D Főleg ezen! : "A "WoW" csak az utóbbi időben született meg" :D :D
  • soulhunter
    erre mondjuk kiváncsi lennék.
    miért más 1 tesoval?

amugy jol gondolod, nincs tesom :)
    igy elismerem, valoban nem ismerhetem a "tesos oldalt" :)
  • Skill
    szerintem nincs testvéred. kicsit máskép látom a tesom miatt.
  • soulhunter
    őőő izééé...
    nem ezt vezettem le? :P

tud akárki akármilyen más pl.t irni erre???
    csak ne olyan pesszimistát, mint én, oksi? :)
    (mondjuk vmi olyan valoságalapu legyen, mint amilyenről én is vakertam) :)
  • Mirk
    valamilyen szinten mindenki magányos és mindenki egyedül van
  • Aquir
    jah jó volt
  • degenerator
    elolvastam. érdekes tényleg. bár soha nem értettem, hogy lehet valaki valami miatt függő. nálam ez a dolog szalmaláng-szerűen működik. pár napig odavagyok valamiért, aztán megunom. bár ha jobban meggonodlom, mindig elkezd gyorsan verni a szívem, és felmegy a vérnyomásom, ha a kezemben tarthatok egy ak-t
  • IMYke2.0.0.0
    Csak kár, hogy ez a trendi rövidítés, meg ál-angoloskodás dívik benne.
    A mögöttes tartalma azonban igenis beszédes, és követendő - a vége meg egyenesen filozófiai, s bizony teljességgel igazat kell adjak, hasonló véleménnyel lévőként.
  • tzsoltika
    én elolvastam és érdekes :)
  • soulhunter
    gondolom senki se fogja elolvasni az előző hsz-em a hossza miatt... :D
  • soulhunter
    ez nem a WoW-topic...
    arra használjátok a keresőt, és oda wowozzatok :P

ennyi erővel nekiállhatnék én is irni a CS:S -függőségi korszakomrol, amikor napi 2-3 orát aludtam, és mentem melozni, aztán CS hajnalig, majd gép elől melozni, és emiatt elhanyagoltam a haverjaim, az akkori bnőm, a rokonságom, és mindezt a CS:S-nek köszönhetően...
    (igen, képes vtam megvenni a HL2-t orig) :)

meg elkezdhetném irni azon korszakom, amikor meguntam,h mindenki csiterez, mer a statom 68/11 lett...
    akkor nekiálltam éjjel nappal mindenféle netes parancsok áttanulmányozásának, javascriptet és vb-t tanulni autodidakta modon, belefogtam mindenféle feltörhetetlennek hitt jelszo felnyomásába, és annak éltem,h minél több freemail (akkoriban az volt a legelterjedtebb) jelszo az enyém legyen, és megváltoztassam...

aztán amikor erre is ráuntam,mert rámfricskáztak az "FMA project"-tel, jött a chat-függőségi korszakom...
    4 évig vtam függő...
    melo, aztán c6... amikor nem meloztam, akkor c6eltem akár napi 20 orán át...
    amikor napi 5-6 orát vtam c6en, akkor azért, mert napi 2-6 tali közt találtam magam :)
    a legdurvább az volt, amikor 1ik talirol mentem a másikra :D
    aznap ettem életemben a legtöbb hambit 1 nap alatt :D

és akkor álltam le, amikor jött 1 amolyan c6-tali...
    gondoltam elnézek,hamár ugyis a 4. ilyen tali volt, és mindenki tni akarta,h ki is vok... (mer amugy nem született rolam kép addig, szal csak amolyan fantom vtam a c6en, akit mindenki ismer, és mégse tja bizonyitani) :)
    - anonimitás rulez - :) :P

1 szorakozohelyen történt meg ez a tali...
    először is mivel eléggé népszerü vtam, felkértek,h zavarjak le "eskető pap" -ként 1 amolyan c6-es kamu esküvőt...
    megtettem... csak nem volt a tagok közt smár a korkülömbség miatt :D
    aztán már elég pia volt bennem, és biza engem is felvezettek az "oltárra" :D
    itt se volt smár, de az már nem az én hibám volt :D

aztán leültem az akkori X-em mellé,és az akkori pasijának a nővérét elkezdtem szo szerint szemből fikázni (mit ne mondjak, nem semmi pia volt bennem) :)
    és ezzel vettem le a lábárol:

"kicsik a melleid"
    erre kihuzta magát... hát nemtom, de azota se kicsik :D
    aztán ugye mégse adhattam magam elő hülyegyereknek, előjött belőlem a legdurvább énem, persze finoman :D
    a kövit mondtam:
    "hmmm... bejössz nekem... nem tudom miért, de bejössz! bár te lennél az utolso, akihez odamennék, de akkor is bejössz nekem" :D

és ebből a mondatombol lett 2,5 csodás év :)

eleinte azért nehéz volt összehangolni a melo-c6-nő triumvirátust, de belejöttem :)

és azota nem vok függő semmiben :)
    bár mégse érzem magam magányosnak, holott vmilyen szinten én is az vok (csakh ne cáfoljam meg az előző hsz-em) :)

de én azért vok vmilyen szinten magányos, mert én megtanultam ugy használni az embereket,h ők higgyék azt,h kihasználnak engem :)

konkluzio:
    - nem bizok senkiben anyagi téren
    - érzelmi szinten nincs az a rozsaszin fátyol, ami a jozan eszem elvenné
    - fél évente 2x-3x CS:S-ezek, ugyanennyi időnként felnézek c6-re
    - bár nem érzem magam magányosnak, mert tulképp szinte mindenem megvan, amit az ember akarhat (saját lakás, kocsi, bnő, érzések vica-versa, pénz, haveri kör,etc etc), azért valljuk be:
    hiába fogja majd vki a kezem, amikor meghalok, akkor se viszem magammal, ergo 1edül döglök meg, ergo felesleges lesz a halálom, mert ki tja,h mi lesz a halálom után???
    reinkarnácio? pokol? (mennyekbe ugyse kerülök, erről gondoskodni fogok) :D
    akkor meg?
    ha ezeket figyelembe vesszük, akkor én is magányos vok, hiába megyek el melon kivül szorakozni, hiába táplálnak irántam érzéseket, és főleg:
    hiába élek, ha ez egyszer ugyis elmulik, és aki fogja a kezem (most), az a halálom után ugyis elengedi, sirat X ideig, aztán már más kezét fogja...
  • Aquir
    de azért a wow-ozni az egyértelműen egy dolgot jelent :)
  • tzsoltika
    jah :) mostmár tudom! akkor az angoltanárnőm is wowozik :)
  • IMYke2.0.0.0
    wow = váu = csodálkozás
    A "WoW" csak az utóbbi időben született meg - pár éve -, míg a "wow!" mióta angol létezik használatban van.
  • laliking
    world of warcraft rövidítése a wow :)
    online szerepjáték
  • Skill
    teljsen jó! :)
  • tzsoltika
    de én arra értettem hogy a az előző hszekben megemlitik a WOW-ot hogy a haverjaik csinálják ezt (akkor a haverjaik csodálkoznak?).
  • Mincsi
    általában azt jeleti, ha vki csodálkozik, és olyan hangot vagy inkább szót mondd, h wow (uáu)

értsd: aztaaaa
  • tzsoltika
    mi az a wow?
  • soulhunter
    azért volt haszna,h létrejött ez a topic...

most mindannyian megttuk,h függetlenül attol,h esetleg házasok vunk, v a régi cimbiket elhagyva ujakkal elmegyünk ide-oda, netán keresztrejtvényeket fejtünk, vagy akár wow-ozunk, tökmind1 kivel mit csinálunk, minden ember magányos valamilyen szinten...
    ki igy, ki ugy...
    elvégre is a élet értelmetlen, ugyis mindenki egyedül hal meg, mert attol még az ember igenis egyedül pusztul, ha netán vki fogja a kezét a halálos ágyán...
    elvégre is nem viszi magával a tulvilágra, hanem a haldoklo elmulik, aki fogja a kezét, az 1 darabig (nagyon jo esetben) siratja, aztán a feledés utján minden ujra és ujra kezdődik előlről, csak épp mással (X-et fogta halálán, utána meg Y-nt fogja a halálán, aztán Z-t, etc etc)...
    csak azok nem halnak meg egyedül, akik magukra erősitenek pár kilo c4-et, és berohannak 1 bevásárlocsarnokba, dehát ez már megint más téma :)

és ez egyben konkluzio is volt :)

mély, filozofiai véleményem olvashattátok :D :D :D
  • Haszprus
    OFF
    Én már valóban Haszprus vagyok, és igen, gyorsan ment a visszaszerzés, talán azért is, mert ismerem az sg.hu alapítóját.
    ON
  • soulhunter
    olvastam a blogod ideillő hsz-ét...

sok sikert a visszaszerzéshez :D :D :D

v már sikerült is?
    ez esetben a kérdés: h csináltad 1 nap alatt???
    (a bejegyzésed ott 07.07.14, itt csak 07.07.15)

v te csak a beijedtél attol a kijelentéstől,h "visszaszerezzük"??? akkor a kérdés: kiktől félsz? :D
    (gondolom a valodi kiléted ugyse árulnád el) :D :D :D

bocsi, ez nem kötekedés, csak érdekelne, de ugy komolyan, és ugy igazán érdekelne, de nem kérek olyan választ,h "diplomáciai mentesség" :P :P :P
  • NeverwinterKING
    :O
  • Aquir
    ez biztos? :)
  • Haszprus
    Ezt a topicot nem én hoztam létre, valaki megszerezte az sg-s accomat néhány hozzászólás erejéig. Az elmúlt napokban ami írások Haszprus néven kerültek ide, azok nem az enyémek.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagy az Isten állatkertje...
  • F1re
    1ik ismerosom igy nevetet multkor 1 ideig hogy aesdéaesdé :D:D:D:D:DD majdnem beszartunk rajta XD
  • Fido4life
    mélységesen egyet értek az utolsó mondatoddal..
  • magus
    a buli és a billentyűverdesés között van egy olyan aprócska dolog amin látom átsiklott a figyelmed, míg az utóbbinál maximum a plüssmackódat ölelheted az előbbinél emberek között vagy, szocializálódsz, megtanulsz "élni" a LOLZORUNUBZORZORZOR után
  • NeverwinterKING
    haver! most nézem a neved olvastad is a művet??
    lehet h kicsit off :)
  • Sir Quno Jedi
    Na ja. Aki újságot olvas, tévézik és sört vedel a kanapén ferengve, az sem jár sokkal jobban, mint egy gépaddikt. De aki a meccsen veri össze a többieket, vagy a krimóban fexik a saját hányásában, az sem.

Get a LIFE! De vajon van-e olyan egyáltalán? [szvsz. lófaszt]
  • Phat Smoker
    beb*szva játszák a keményfiút!
  • sapkafej
    és mit csinálnak az erősek?
  • Nyarlathotep
    A buli + bebaszás sem jobb mint az állandó billentyűverdesés... mindkettő a gyenge emberek "sportja".
  • Ronny
    igazából azt látom, hogy a többség a buli+bebaszás párost tudja csak felmutatni és ugyanúgy elmegy az élete, mint a billentyűverdeső barátjának.

• NeverwinterKING
    LOL :DD

vitzelek ám
  • CattiBrie
    Majdnem kiköptem a korty kávét! :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • DeO
    no para csak laza. :)
  • Vlala #56
    Hello, elment a topic. Ha kérhetek ilyet, a nyelv változásainak ügyét inkább az "A magyar nyelv úttörői" topicban vitassátok meg, ott volt már szó az IRC és SMS-nyelv élőszóba áthelyezett idétlenségéről...