255
eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
-
laliking #95 igen... valószínű azért magányosak azok akik wowoznak, mert túl sokat csodálkoznak :D -
Nyarlathotep #94 "wow = váu = csodálkozás
A "WoW" csak az utóbbi időben született meg - pár éve -, míg a "wow!" mióta angol létezik használatban van."
Ezen nagyon jót röhögtem! :D Főleg ezen! : "A "WoW" csak az utóbbi időben született meg" :D :D -
erre mondjuk kiváncsi lennék.
miért más 1 tesoval?
amugy jol gondolod, nincs tesom :)
igy elismerem, valoban nem ismerhetem a "tesos oldalt" :) -
Skill #92 szerintem nincs testvéred. kicsit máskép látom a tesom miatt. -
őőő izééé...
nem ezt vezettem le? :P
tud akárki akármilyen más pl.t irni erre???
csak ne olyan pesszimistát, mint én, oksi? :)
(mondjuk vmi olyan valoságalapu legyen, mint amilyenről én is vakertam) :)
-
Mirk #90 valamilyen szinten mindenki magányos és mindenki egyedül van -
jah jó volt -
elolvastam. érdekes tényleg. bár soha nem értettem, hogy lehet valaki valami miatt függő. nálam ez a dolog szalmaláng-szerűen működik. pár napig odavagyok valamiért, aztán megunom. bár ha jobban meggonodlom, mindig elkezd gyorsan verni a szívem, és felmegy a vérnyomásom, ha a kezemben tarthatok egy ak-t -
Csak kár, hogy ez a trendi rövidítés, meg ál-angoloskodás dívik benne.
A mögöttes tartalma azonban igenis beszédes, és követendő - a vége meg egyenesen filozófiai, s bizony teljességgel igazat kell adjak, hasonló véleménnyel lévőként.
-
tzsoltika #86 én elolvastam és érdekes :) -
gondolom senki se fogja elolvasni az előző hsz-em a hossza miatt... :D -
ez nem a WoW-topic...
arra használjátok a keresőt, és oda wowozzatok :P
ennyi erővel nekiállhatnék én is irni a CS:S -függőségi korszakomrol, amikor napi 2-3 orát aludtam, és mentem melozni, aztán CS hajnalig, majd gép elől melozni, és emiatt elhanyagoltam a haverjaim, az akkori bnőm, a rokonságom, és mindezt a CS:S-nek köszönhetően...
(igen, képes vtam megvenni a HL2-t orig) :)
meg elkezdhetném irni azon korszakom, amikor meguntam,h mindenki csiterez, mer a statom 68/11 lett...
akkor nekiálltam éjjel nappal mindenféle netes parancsok áttanulmányozásának, javascriptet és vb-t tanulni autodidakta modon, belefogtam mindenféle feltörhetetlennek hitt jelszo felnyomásába, és annak éltem,h minél több freemail (akkoriban az volt a legelterjedtebb) jelszo az enyém legyen, és megváltoztassam...
aztán amikor erre is ráuntam,mert rámfricskáztak az "FMA project"-tel, jött a chat-függőségi korszakom...
4 évig vtam függő...
melo, aztán c6... amikor nem meloztam, akkor c6eltem akár napi 20 orán át...
amikor napi 5-6 orát vtam c6en, akkor azért, mert napi 2-6 tali közt találtam magam :)
a legdurvább az volt, amikor 1ik talirol mentem a másikra :D
aznap ettem életemben a legtöbb hambit 1 nap alatt :D
és akkor álltam le, amikor jött 1 amolyan c6-tali...
gondoltam elnézek,hamár ugyis a 4. ilyen tali volt, és mindenki tni akarta,h ki is vok... (mer amugy nem született rolam kép addig, szal csak amolyan fantom vtam a c6en, akit mindenki ismer, és mégse tja bizonyitani) :)
- anonimitás rulez - :) :P
1 szorakozohelyen történt meg ez a tali...
először is mivel eléggé népszerü vtam, felkértek,h zavarjak le "eskető pap" -ként 1 amolyan c6-es kamu esküvőt...
megtettem... csak nem volt a tagok közt smár a korkülömbség miatt :D
aztán már elég pia volt bennem, és biza engem is felvezettek az "oltárra" :D
itt se volt smár, de az már nem az én hibám volt :D
aztán leültem az akkori X-em mellé,és az akkori pasijának a nővérét elkezdtem szo szerint szemből fikázni (mit ne mondjak, nem semmi pia volt bennem) :)
és ezzel vettem le a lábárol:
"kicsik a melleid"
erre kihuzta magát... hát nemtom, de azota se kicsik :D
aztán ugye mégse adhattam magam elő hülyegyereknek, előjött belőlem a legdurvább énem, persze finoman :D
a kövit mondtam:
"hmmm... bejössz nekem... nem tudom miért, de bejössz! bár te lennél az utolso, akihez odamennék, de akkor is bejössz nekem" :D
és ebből a mondatombol lett 2,5 csodás év :)
eleinte azért nehéz volt összehangolni a melo-c6-nő triumvirátust, de belejöttem :)
és azota nem vok függő semmiben :)
bár mégse érzem magam magányosnak, holott vmilyen szinten én is az vok (csakh ne cáfoljam meg az előző hsz-em) :)
de én azért vok vmilyen szinten magányos, mert én megtanultam ugy használni az embereket,h ők higgyék azt,h kihasználnak engem :)
konkluzio:
- nem bizok senkiben anyagi téren
- érzelmi szinten nincs az a rozsaszin fátyol, ami a jozan eszem elvenné
- fél évente 2x-3x CS:S-ezek, ugyanennyi időnként felnézek c6-re
- bár nem érzem magam magányosnak, mert tulképp szinte mindenem megvan, amit az ember akarhat (saját lakás, kocsi, bnő, érzések vica-versa, pénz, haveri kör,etc etc), azért valljuk be:
hiába fogja majd vki a kezem, amikor meghalok, akkor se viszem magammal, ergo 1edül döglök meg, ergo felesleges lesz a halálom, mert ki tja,h mi lesz a halálom után???
reinkarnácio? pokol? (mennyekbe ugyse kerülök, erről gondoskodni fogok) :D
akkor meg?
ha ezeket figyelembe vesszük, akkor én is magányos vok, hiába megyek el melon kivül szorakozni, hiába táplálnak irántam érzéseket, és főleg:
hiába élek, ha ez egyszer ugyis elmulik, és aki fogja a kezem (most), az a halálom után ugyis elengedi, sirat X ideig, aztán már más kezét fogja... -
de azért a wow-ozni az egyértelműen egy dolgot jelent :) -
tzsoltika #82 jah :) mostmár tudom! akkor az angoltanárnőm is wowozik :) -
wow = váu = csodálkozás
A "WoW" csak az utóbbi időben született meg - pár éve -, míg a "wow!" mióta angol létezik használatban van. -
laliking #80 world of warcraft rövidítése a wow :)
online szerepjáték -
Skill #79 teljsen jó! :) -
tzsoltika #78 de én arra értettem hogy a az előző hszekben megemlitik a WOW-ot hogy a haverjaik csinálják ezt (akkor a haverjaik csodálkoznak?). -
általában azt jeleti, ha vki csodálkozik, és olyan hangot vagy inkább szót mondd, h wow (uáu)
értsd: aztaaaa -
tzsoltika #76 mi az a wow? -
azért volt haszna,h létrejött ez a topic...
most mindannyian megttuk,h függetlenül attol,h esetleg házasok vunk, v a régi cimbiket elhagyva ujakkal elmegyünk ide-oda, netán keresztrejtvényeket fejtünk, vagy akár wow-ozunk, tökmind1 kivel mit csinálunk, minden ember magányos valamilyen szinten...
ki igy, ki ugy...
elvégre is a élet értelmetlen, ugyis mindenki egyedül hal meg, mert attol még az ember igenis egyedül pusztul, ha netán vki fogja a kezét a halálos ágyán...
elvégre is nem viszi magával a tulvilágra, hanem a haldoklo elmulik, aki fogja a kezét, az 1 darabig (nagyon jo esetben) siratja, aztán a feledés utján minden ujra és ujra kezdődik előlről, csak épp mással (X-et fogta halálán, utána meg Y-nt fogja a halálán, aztán Z-t, etc etc)...
csak azok nem halnak meg egyedül, akik magukra erősitenek pár kilo c4-et, és berohannak 1 bevásárlocsarnokba, dehát ez már megint más téma :)
és ez egyben konkluzio is volt :)
mély, filozofiai véleményem olvashattátok :D :D :D -
Haszprus #74 OFF
Én már valóban Haszprus vagyok, és igen, gyorsan ment a visszaszerzés, talán azért is, mert ismerem az sg.hu alapítóját.
ON -
olvastam a blogod ideillő hsz-ét...
sok sikert a visszaszerzéshez :D :D :D
v már sikerült is?
ez esetben a kérdés: h csináltad 1 nap alatt???
(a bejegyzésed ott 07.07.14, itt csak 07.07.15)
v te csak a beijedtél attol a kijelentéstől,h "visszaszerezzük"??? akkor a kérdés: kiktől félsz? :D
(gondolom a valodi kiléted ugyse árulnád el) :D :D :D
bocsi, ez nem kötekedés, csak érdekelne, de ugy komolyan, és ugy igazán érdekelne, de nem kérek olyan választ,h "diplomáciai mentesség" :P :P :P -
:O -
ez biztos? :) -
Haszprus #70 Ezt a topicot nem én hoztam létre, valaki megszerezte az sg-s accomat néhány hozzászólás erejéig. Az elmúlt napokban ami írások Haszprus néven kerültek ide, azok nem az enyémek. -
Nagy az Isten állatkertje... -
F1re #68 1ik ismerosom igy nevetet multkor 1 ideig hogy aesdéaesdé :D:D:D:D:DD majdnem beszartunk rajta XD -
mélységesen egyet értek az utolsó mondatoddal.. -
a buli és a billentyűverdesés között van egy olyan aprócska dolog amin látom átsiklott a figyelmed, míg az utóbbinál maximum a plüssmackódat ölelheted az előbbinél emberek között vagy, szocializálódsz, megtanulsz "élni" a LOLZORUNUBZORZORZOR után -
haver! most nézem a neved
olvastad is a művet??
lehet h kicsit off :) -
Na ja. Aki újságot olvas, tévézik és sört vedel a kanapén ferengve, az sem jár sokkal jobban, mint egy gépaddikt. De aki a meccsen veri össze a többieket, vagy a krimóban fexik a saját hányásában, az sem.
Get a LIFE! De vajon van-e olyan egyáltalán? [szvsz. lófaszt] -
Phat Smoker #63 beb*szva játszák a keményfiút! 
-
és mit csinálnak az erősek? -
Nyarlathotep #61 A buli + bebaszás sem jobb mint az állandó billentyűverdesés... mindkettő a gyenge emberek "sportja". -
Ronny #60 igazából azt látom, hogy a többség a buli+bebaszás párost tudja csak felmutatni és ugyanúgy elmegy az élete, mint a billentyűverdeső barátjának.
-
LOL :DD
vitzelek ám
-
Majdnem kiköptem a korty kávét! :DDDDDDDDDDDDDDDD -
no para csak laza. :) -
Vlala #56 Hello, elment a topic. Ha kérhetek ilyet, a nyelv változásainak ügyét inkább az "A magyar nyelv úttörői" topicban vitassátok meg, ott volt már szó az IRC és SMS-nyelv élőszóba áthelyezett idétlenségéről...