Elmagányosodás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
én csak 1 konkrét cáfolatra várok, mert ez engem pl. igenis és ténylegesen érdekel 😊
amugy igazad van, kicsit elragadtattam magam, v ilyesmi 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ui: az általam emlitett "több100 ember" azért nem ir ilyenkor, mert látja, h az õ hsz-je ugyis elveszik a sok szemét közt...
(mint az enyém is...)
hát igen, 1 fecske nem csinál nyarat, "több 100 ember" nem képes kiállni azért, amit informácio-éhségnek nevez... (ezt hivják (jogosan) magyar-hozzáállásnak...))
inkább sodrodnak az árral, és "flémelnek". "szpemmelnek", meg egyéb dolgok, amiknek még a jelentését sem tudom...
most komolyan:
minek létrehozni akármilyen és akárhány topicot, ha a végén ugyis totál másrol szol???
be akarja mindenki zárni az sg.hu-t, mert azt bizonygatja, h a magyar mentalitás MIATT nem érvényesithetõ 1 közkedvelt és (feltételezem) látogatott FORUM-ra, mert a MAGYAROK nem képesek témánál maradni???
megj: elismerem, ez tulzás volt, mert az sg inkább játékokra szakosodott, de ha a warez-dolgokat se tják betarta(t)ni, akkor elõbb-utóbb sajna tjuk, mi lesz a vége...
továbbá megkérnék mindenkit,h aki "ontopic ir", az legyen szives az egyéb témát "OFF"-ként feltüntetni...
igaz,h nem vok házigazda, se moderátor, de itt nagyon eltértünk a JELÖLÉS NÉLKÜLI "OFFOLÁSTÓL"...
ON
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
(csahh ne hazudtoljam meg önmagam, és offoljak ész nélkül) 😊
továbbra is kijelentem:
idézet (személyi ragozások módositásával történt) :
"AKÁRKIT IS TÉNYLEG érdekelne ez a téma, akkor álljon ki a véleménye mellett, és fejtse ki a véleményét,h "igenis érdekel a téma", de sajna az, aki érdemleges hsz-t ir, az sajnos (szo szerint) elveszik a sok szemét hsz közt, és max priviben kereshet meg (egyedüliként) , ahelyett, h több 100 ember véleményét olvashatnánk... (akiknek van tesoja, akiknek nincs, etc etc...)"
ez a téma errõl hivatott szólni...
én pl. szeretném, ha errõl lenne hivatott szólni...
A topik témája pedgi engem is jobban érdekelne.
S valóban, a "Játékmagyarítások fórumában" is a hajamat téptem néha, amikor láthatólag semmi szándék nem volt a témáról való diskurálásnak...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
félre ne értsetek, nem a 15 perc hirnevem kell, mert az már megvolt ebben a topicban <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps> ...
de...
tényleg lusták lennétek priviben irogatni 1másnak?
- akit érdekel a WoW, az huzzon a WoW összes akárhány hányadék topicjába!!!
- akit a wow érdekel, az meg nézzen utána!!! (erre valók a netes értelmezõ szótárak, v mi a szöszök)
ti tényleg nem veszitek észre, h netán mondjuk esetlegesen engem tényleg érdekel,h miért más, ha van az embernek 1 tesoja???
nekem nincs... és???
most muszáj az én informácio iránti éhségem elrontani mindenféle ide nem illõ hülyeséggel, ami(k)nek MÁR (évek óta) meg van a maga topicja???
a WoW is már min. 2 éves vacakság...
a wow meg... amióta bábel tornya összedölt... (szal max becsült idõ, mivel konkrét idõszámítási feljegyzés nincs)
de kérdem én:
ENGEM (és akár nagyon nagyon sok hozzám hasonló) INFORMÁCIÓ-éhes embert milyen jogon fosztotok meg az informálódástól???
én pl. kivi lettem vna a tesós-variációra, de teleszemeteltétek mindenféle hülyeséggel a WoW-ról és a "wow"-ról...
de ha az illetõ ugy látja, h esetleg megéri visszanézni, és azt látja,h rohadtul másról szol a téma, akkor mizu?
az illetõ nem válaszol, mert nem veszi észre az én érdeklõdõ hsz-em...
i2k: ugye téged is idegesitett, amikor a magyarositás (v mifene) topicban minden másrol volt téma, csak arról nem, ami téged is érintett / érdekelt???
ezen gondolkodj el légyszives...
(igen, igen, olvastam pár "honositásos ajánlásodról: pl. deusEx2 - ha jól emléxem, benne vtál, ha nem, akkor bocsi, keverlek 1 nagymenõvel) 😛
szal szeretnék megkérni minden hozzászólót (mégha ezzel meg is hal a topic),h legyenek oly szivesek, és KIVÉTELESEN ne szemeteljék tele a topicot mindenféle szomagyarázattal, ami neten is elérhetõ, meg ne fikázódjanak, és etc etc...
köszönettel:
perme 😊
- a WoW (és nem a wow) ugye a World of WarCraft-tal egyenlõ a mai kisgenerációnak:
"World of Warcraft is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG). In World of Warcraft, thousands of players adventure together in an enormous, persistent game world, forming friendships, slaying monsters, and engaging in epic quests that can span days or weeks."
(Forrás: Blizzard honlap)
És amit talán még megértesz, angolul:
"World of Warcraft (commonly known as WoW) is a pay-to-play massively multiplayer online role-playing game. It is Blizzard Entertainment's fourth game set in the fantasy Warcraft Universe, first introduced by Warcraft: Orcs & Humans in 1994.<4>4> World of Warcraft takes place within the world of Azeroth, four years after the events at the conclusion of Blizzard's previous release, Warcraft III: The Frozen Throne. Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001.<5>5> The game was released on November 23, 2004, celebrating the 10th anniversary of the Warcraft franchise."
(Forrás: www.wiki.com)
- Ellenben a "wow" felcsodálkozás azóta létezik, mióta az angol nyelv létezik.
Szánalmas vagy, ha ezen nevetni tudsz / akarsz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
... got nothin to share with you...
A "WoW" csak az utóbbi idõben született meg - pár éve -, míg a "wow!" mióta angol létezik használatban van."
Ezen nagyon jót röhögtem! 😄 Fõleg ezen! : "A "WoW" csak az utóbbi idõben született meg" 😄 😄
miért más 1 tesoval?
amugy jol gondolod, nincs tesom 😊
igy elismerem, valoban nem ismerhetem a "tesos oldalt" 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
nem ezt vezettem le? 😛
tud akárki akármilyen más pl.t irni erre???
csak ne olyan pesszimistát, mint én, oksi? 😊
(mondjuk vmi olyan valoságalapu legyen, mint amilyenrõl én is vakertam) 😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A mögöttes tartalma azonban igenis beszédes, és követendõ - a vége meg egyenesen filozófiai, s bizony teljességgel igazat kell adjak, hasonló véleménnyel lévõként.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
arra használjátok a keresõt, és oda wowozzatok 😛
ennyi erõvel nekiállhatnék én is irni a CS:S -függõségi korszakomrol, amikor napi 2-3 orát aludtam, és mentem melozni, aztán CS hajnalig, majd gép elõl melozni, és emiatt elhanyagoltam a haverjaim, az akkori bnõm, a rokonságom, és mindezt a CS:S-nek köszönhetõen...
(igen, képes vtam megvenni a HL2-t orig) 😊
meg elkezdhetném irni azon korszakom, amikor meguntam,h mindenki csiterez, mer a statom 68/11 lett...
akkor nekiálltam éjjel nappal mindenféle netes parancsok áttanulmányozásának, javascriptet és vb-t tanulni autodidakta modon, belefogtam mindenféle feltörhetetlennek hitt jelszo felnyomásába, és annak éltem,h minél több freemail (akkoriban az volt a legelterjedtebb) jelszo az enyém legyen, és megváltoztassam...
aztán amikor erre is ráuntam,mert rámfricskáztak az "FMA project"-tel, jött a chat-függõségi korszakom...
4 évig vtam függõ...
melo, aztán c6... amikor nem meloztam, akkor c6eltem akár napi 20 orán át...
amikor napi 5-6 orát vtam c6en, akkor azért, mert napi 2-6 tali közt találtam magam 😊
a legdurvább az volt, amikor 1ik talirol mentem a másikra 😄
aznap ettem életemben a legtöbb hambit 1 nap alatt 😄
és akkor álltam le, amikor jött 1 amolyan c6-tali...
gondoltam elnézek,hamár ugyis a 4. ilyen tali volt, és mindenki tni akarta,h ki is vok... (mer amugy nem született rolam kép addig, szal csak amolyan fantom vtam a c6en, akit mindenki ismer, és mégse tja bizonyitani) 😊
- anonimitás rulez - 😊 😛
1 szorakozohelyen történt meg ez a tali...
elõször is mivel eléggé népszerü vtam, felkértek,h zavarjak le "esketõ pap" -ként 1 amolyan c6-es kamu esküvõt...
megtettem... csak nem volt a tagok közt smár a korkülömbség miatt 😄
aztán már elég pia volt bennem, és biza engem is felvezettek az "oltárra" 😄
itt se volt smár, de az már nem az én hibám volt 😄
aztán leültem az akkori X-em mellé,és az akkori pasijának a nõvérét elkezdtem szo szerint szembõl fikázni (mit ne mondjak, nem semmi pia volt bennem) 😊
és ezzel vettem le a lábárol:
"kicsik a melleid"
erre kihuzta magát... hát nemtom, de azota se kicsik 😄
aztán ugye mégse adhattam magam elõ hülyegyereknek, elõjött belõlem a legdurvább énem, persze finoman 😄
a kövit mondtam:
"hmmm... bejössz nekem... nem tudom miért, de bejössz! bár te lennél az utolso, akihez odamennék, de akkor is bejössz nekem" 😄
és ebbõl a mondatombol lett 2,5 csodás év 😊
eleinte azért nehéz volt összehangolni a melo-c6-nõ triumvirátust, de belejöttem 😊
és azota nem vok függõ semmiben 😊
bár mégse érzem magam magányosnak, holott vmilyen szinten én is az vok (csakh ne cáfoljam meg az elõzõ hsz-em) 😊
de én azért vok vmilyen szinten magányos, mert én megtanultam ugy használni az embereket,h õk higgyék azt,h kihasználnak engem 😊
konkluzio:
- nem bizok senkiben anyagi téren
- érzelmi szinten nincs az a rozsaszin fátyol, ami a jozan eszem elvenné
- fél évente 2x-3x CS:S-ezek, ugyanennyi idõnként felnézek c6-re
- bár nem érzem magam magányosnak, mert tulképp szinte mindenem megvan, amit az ember akarhat (saját lakás, kocsi, bnõ, érzések vica-versa, pénz, haveri kör,etc etc), azért valljuk be:
hiába fogja majd vki a kezem, amikor meghalok, akkor se viszem magammal, ergo 1edül döglök meg, ergo felesleges lesz a halálom, mert ki tja,h mi lesz a halálom után???
reinkarnácio? pokol? (mennyekbe ugyse kerülök, errõl gondoskodni fogok) 😄
akkor meg?
ha ezeket figyelembe vesszük, akkor én is magányos vok, hiába megyek el melon kivül szorakozni, hiába táplálnak irántam érzéseket, és fõleg:
hiába élek, ha ez egyszer ugyis elmulik, és aki fogja a kezem (most), az a halálom után ugyis elengedi, sirat X ideig, aztán már más kezét fogja...
A "WoW" csak az utóbbi idõben született meg - pár éve -, míg a "wow!" mióta angol létezik használatban van.
online szerepjáték
... got nothin to share with you...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
értsd: aztaaaa
Rush!
most mindannyian megttuk,h függetlenül attol,h esetleg házasok vunk, v a régi cimbiket elhagyva ujakkal elmegyünk ide-oda, netán keresztrejtvényeket fejtünk, vagy akár wow-ozunk, tökmind1 kivel mit csinálunk, minden ember magányos valamilyen szinten...
ki igy, ki ugy...
elvégre is a élet értelmetlen, ugyis mindenki egyedül hal meg, mert attol még az ember igenis egyedül pusztul, ha netán vki fogja a kezét a halálos ágyán...
elvégre is nem viszi magával a tulvilágra, hanem a haldoklo elmulik, aki fogja a kezét, az 1 darabig (nagyon jo esetben) siratja, aztán a feledés utján minden ujra és ujra kezdõdik elõlrõl, csak épp mással (X-et fogta halálán, utána meg Y-nt fogja a halálán, aztán Z-t, etc etc)...
csak azok nem halnak meg egyedül, akik magukra erõsitenek pár kilo c4-et, és berohannak 1 bevásárlocsarnokba, dehát ez már megint más téma 😊
és ez egyben konkluzio is volt 😊
mély, filozofiai véleményem olvashattátok 😄 😄 😄
Én már valóban Haszprus vagyok, és igen, gyorsan ment a visszaszerzés, talán azért is, mert ismerem az sg.hu alapítóját.
ON
sok sikert a visszaszerzéshez 😄 😄 😄
v már sikerült is?
ez esetben a kérdés: h csináltad 1 nap alatt???
(a bejegyzésed ott 07.07.14, itt csak 07.07.15)
v te csak a beijedtél attol a kijelentéstõl,h "visszaszerezzük"??? akkor a kérdés: kiktõl félsz? 😄
(gondolom a valodi kiléted ugyse árulnád el) 😄 😄 😄
bocsi, ez nem kötekedés, csak érdekelne, de ugy komolyan, és ugy igazán érdekelne, de nem kérek olyan választ,h "diplomáciai mentesség" 😛 😛 😛
lehet h kicsit off 😊
\"You are fucking crazy people!\"
Get a LIFE! De vajon van-e olyan egyáltalán?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3