Földönkívüliek jelenléte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
SuperSaiyan: Nezd meg azokat amiket en linkeltem, tanulsagosak. 😄
#229: A keresztenyseg nem jezusrol szol, o csak egy szereploje. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
vagy házõrzõnek😊)) tuti senki se törne be😊
Miért is? Például a kereszténység Jézusról szól, eléggé életszerû, nemde?
..így gondolkozhat a hangya is aki pl. madagaszkáron éldegél a kis bolyában...
Mi a baj ezzel? Az általad említett hangya nem zárta ki, hogy más is élhet rajta kívül akár egy másik bolygón. Vagy feltétlen tényként kellene kezelnie?
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
"Én a földönkívüli élet létét annyira tartom reálisnak, mint a különbözõ vallásokat."
sztem a vallásokat egy igen valószínû, illetve logikusan lehetséges tényhez hasonlítani elég merész húzás...
nem zárom ki teljesen a tényt, hogy élhetnek más intelligens lények
A földönkívüli életet lehet tényként kezelni, de nem az intelligens kinyilvánulását.
de én elolvastam egyébként a gyûrûk urát, mégsem hiszem hogy léteznek orkok, lehet nekünk sem kéne hinni az ufokban mert talán már az õs vagy ókorban is felfedezték a mesét😊
<#hehe>#hehe>
és mégis szted mi reális van abban, hogy az egész univerzumban csak ezen az egyetlen szerencsétlen kis bolygón alakulhatott ki értelmes élet???
és pláne mi köze az egésznek az emberiséghez????
Úgy gondolom az emberiség saját magát sem tudja kordába tartani..
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egyébként nem valószínû hogy ilyen létezik, hiszen, óriási távolságok vannak a világûrben, szóval teleport nélkül nemnagyon valószínû hogy valaha is látnánk idegent, és hát a teleport sem egy hihetõ dolog.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Naprendszerben több földönkívüli faj van jelen. Vannak bázisok a Földön a tenger alatt, illetve a hegyek gyomrában. Vannak ûrállomásaik a bolygóközi térben is, de azokat még a Hubble sem láthatja, mert álcázva vannak. Továbbá jelen vannak a Holdon, és a Marson is a felszín alatti kolóniákban.
A jelenlétüknek több célja van. Van olyan faj, amelyik földi kormányok beleegyezésével kísérleteket folytat az embereken. Ezek általában genetikai jellegû próbálkozások, céljuk az idegenek (konkrétan az egyik "szürke" fajról van szó) elkorcsosult génállományának (a túlzásba vitt génmanipuláció eredménye!) "feljavítása" emberi génekkel. Más idegenek célja ennél sokkal sötétebb. Bizonyos módszerekkel bizonyos emberi népcsoportok körében gondolati/érzelmi manipulációkat végeznek (távolról), nem kimondottan jó szándékkal. Az egyik ilyen befolyásolt népcsoport földrajzilag a közel-keleten él. Annyit tudni kell,hogy nem a "békére" hangolják szerencsétleneket, épp ellenkezõleg...
Ami a közös ezekben az idegen fajokban, hogy valamilyen mértékben mindegyik igényt tart a földi élettérre (!). Tenni azonban nem tehetnek sokat, mivel hallgatólagos megegyezés van közöttük, bármelyik fél részérõl történne egy esetleges agresszív próbálkozás (invázió), azt a többi faj provokációnak fogná fel, és kiszámíthatatlan következményei lennének a lépésnek. Szóval megijedni nem kell, egyhamar nem fognak elpusztítani minket. Megtesszük azt mi magunk is, többek között ezért is történik az elõbb említett gondolati manipuláció...
Gyakorlatilag mindegyik fajról elmondható,hogy a jelenlétük másodlagos célja stratégiai, azaz pusztán a jelenlét, a megfigyelés miatt tartózkodnak itt. Továbbá azért, mert a Föld az élõvilág szempontjából igen egyedülálló a galaxisnak ezen részében, ugyanis a legtöbb, intelligens faj által lakott bolygó felszínén már nincs élet. Egyébként vannak kimondottan jóindulatú, segítõkész fajok is, mint pl. a szíriusziak.
Rosswellrõl: tudom, sok ufó-hívõnek nem fog tetszeni, de bizonyos információk alapján azt állíthatom, hogy a rosswelli esetnek nincs köze az ufókhoz, vagy pedig nem szeretnék, hogy közük legyen hozzá. Történnek ufó-katasztrófák idõnként, mivel õk is technikát használnak, és a technika elromolhat, de ilyenkor mindig evakuálják a legénységet, és a roncsokat sem hagyják a helyszínen.
NBH-ról: nem is gondolnátok, milyen konspirációkra képesek a titkosszolgálatok. Évek alatt felépített virtuális személyiségekkel álcázva magukat próbálják kiugrasztani a nyulat a bokorból... 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
http://www.disclosureproject.org/
Ha van humorerzeketek nezzetek vegig.. bar kicsit hosszu. 😄
http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm
A topicrol: felesleges, elfert volna mahol is.
A ufo rablasokrol: A penn es teller asszem elso evadjaban van az a resz amiben ezzel a kerdessel foglalkoznak, ajanlom megnezesre mindenkinek aki "hisz". 😄 Azutan majd nemfog. 😄
A latogatasokrol: Elegge logikatlan hogy egy technologiailag fejlett faj ellatogat hozzank, de ha meg is tenne nem az volna a legfontosabb szamukra hogy lathatatlanok legyenek?? De. A multban meglatogattak minket? Nemtudom, de szinten logikatlannak tunik hogy egy még a gepiesedest se elero fajt meglatogatnak.. Miért tennek? A mitologia nem bizonyitek hogy a multban jartak nalunk, a mitologa csak egy kitalalt, fabrkialt tortenet mint a biblia. 😄
Az eszlelesekrol: Meg egy csomo jelenseget nem ismerunk es gyakran felreertelmezzuk a latottakat. En is lattam mar úfót.. legalabbis szamomra az volt. Elegge tisztan lattam, fel is ment a vernyomasom szerintem annyira hogy a szivem majd kiugrott a helyerol. De 10perc alatt lenyugodtam es rajottem hogy csak a kepzeletem szulemenye volt hisz eleve este volt, iszonyat faradt is voltam stb. Az emberi agy nagyon fura dolgokat muvel neha. Nem letezik olyan hogy "megmagyarazhatatlan" vagy "termeszet feletti" a termeszet felett nem allhat semmi, es mindenre van logikus ertelmes magyarazat.
Loch nessrol: Nem letezik ilyen allat.
Roswellrol: Na ez az egyetlen egy erdekes tema. Valszeg szazadunk egyik legnagyobb titka. En logkiusnak tartanek egy ilyen magyaraatot: Valoban lezuhat valami, csakhogy miutan begyujtotte a hadsereg a maradvanyokat, az idegenek visszajottek ertuk es egyszeruen "eltranszportaltak". 😄 Ezutan a hadsereg inkabb azt alitotta hogy egy ballon volt mivel nem volt bizonyitekuk. Nem akartak hulyenek kinezni, inkabb hagytak hogy egy osszeeskuves elmelet bontakozodjon ki. 😊
Bar lehet mas magyarazat is, de azt az egyet nevetsegesnek tartom, hogy az usa kormanya egyuttmukodik az idegenekkel. 😄
Es akkor a kedvenc UFO videom. 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- gyilkosság a mi általunk KITALÁLT szabályrendszerbõl való "kilógás", ami ugyanezen szabályrendszer miatt BÜNTETENDÕ - a jog és alkalmazása mondvacsinált (ugye itt mindenkihez bekopogtak a honatyák, hogy végigellenõrízzék a BTK összes pontját, h arról mi a véleményed... 😛 )
- másrészt az ufonauták létezése TÉNYkérdés. itt nincs mese, mint a lapos Föld dolognál sem: vagy IGAZ, vagy NEM!
És ezt SEMMILYEN kitalált szabályrendszer nem vonhatja kétségbe! Ugyanis olyan NEM LÉTEZIK, hogy péntekenként kettõtõl ötig nem hiszünk az elektromágneses tér létezésében, ezért akkor a rádiók nem fognak mûködni!
Az emberiség nagy közös szabáyrendszerét legfényesebben akkor igazolod, amikor veszel valamit a boltban: ki találja ki, hogy 1 kiló krumpli, 1 liter tej, 1 üveg kóla ott és akkor annyiba kerül? Megkérdeztek errõl téged?
Ha én aztmondom neked még 10 emberrel hogy az üveg fából van akkor elhiszed?
A türelem rozsdát terem.
Már most úgy õszíntén ha másik bolgyóra mennék az ûrhajóm formálya biztos nem csészealj alakû lenne meg ami it nagyon érdekes hogy mi a reteknek egy csomó lámpa az aljára?:S
Ez olyan mintha háborúban egy felderítõgép úgy jönne mint egy kivilágított karácsonyfa. -.-
(ez sztem egy összeesküvés-elmélet, hogy az embereknek egyik fülükön be a másikon menjenek az ufos észlelések....tele spammelték a híreket)
A türelem rozsdát terem.
És ha tegyük fel van 100-ból 5 kép, ami valódi, valszeg már automatikusan arra is a többség azt mondja hogy fake...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ez a téma viszont más! Sajnos sok ember csak hírnevet akar azáltal szerezni, hogy azt mondja látott UFU-kat. És õk elég sokan vannak.
Persze lehet, hogy van aki tényleg látott, de válogassa ki valaki, hogy melyik mondd igazat és melyik nem...
Hány tízezer ember vallotta azt hogy a föld lapos ? És vajon igazuk lett ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
azért érdekelne a véleményetek:
két ember tanúvallomása elég, hogy valakit halálra ítéljenek. több tízezer ember vallomása nem elegendõ, hogy elhiggyék: UFO-kkal utazó lények léteznek. furcsa világ a mienk...