Földönkívüliek jelenléte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Hát azért egy "idegen" sört megkóstolnék. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sir Quno Jedi
Valószínûleg... Azé én csak jobban tartanék egy tucat bikacsökkel felszerelt kancigánytól, mint bármék hipertechnológiás ûrmanótól. Hamár. Mer azokkal valszeg. elõbb találkozol össze, mint az UFO-kkal. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

de az átlagembert is szétlõhetik a lézerpisztolyaikkal
Sir Quno Jedi
Tök8, hogy vannak-e itt a Földön földönkívüliek, vagy sem, mivel az átlagembernek vajmi kevés köze van hozzájuk és ha mégis lenne, akkor sem tudna lószart sem tenni sem ellenük, sem az esetleg õket támogató/üldözõ kormányszervek/katonaság ellen. Kb. annyira lényeges kérdés, minthogy van-e Isten. Merthogy vele sem fogsz holnap az utcán parolázni, avagy ha mégis, úgysem fogod tudni! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mé, a magyaroktól lehet is, nem? 😄
(de egyébként nem az, hanem vhogy csak ijesztõ ott a fickó a kopott bõrû kis emberkével 😛 franc tudja miért...)
kuci06
Te is félsz az orvosoktól? <#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

A hapsi a roswelli földönkívülit vizsgálja... (ja, persze) 😄 De vhogy kicsit ijesztõ ez a kép... nemtom miért 😛

mit nem értesz? nem érted a hasonlatot?
JAG1
Értem én, mit akarsz mondani, de a neten sok mindent találni.
Az ellenkezõérõl is biztos oldalak ezrei vannak.
Miért épp ennek higgyek?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Ha nem érted, akkor nincs mit magyarázni...

Herold
Több benne az igazság, mint hinnéd. De nekem tökmindegy, diskurálhattok itt a végtelenségig az ufókról, de attól nem lesztek okosabbak. Én befejeztem, nem akarok meggyõzni senkit semmirõl.

Sanyix
Jó hát 1 atomot teleportáltak, azt is trükközéssel, erre nem lehet építeni semmit.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

IMYke2.0.0.0
És kábé ennyi is lehet a "földönkívüliek" szemszögébõl a Föld 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem ertem hogy jonnek ide. 😄
#275: Huu az zsenialis epizod volt, szetrohogtem az agyam rajta. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Elusive
jah, így akartak hasonlítani a földönkívüliekre <#vigyor3>

azta rohadt... megnyújtották?? 😮 <#wow1>
IMYke2.0.0.0
Ajánlom figyelmedbe: Star Teek: Deep Space Nine - Quark-ék "visszatévednek" az ötvenes évekbeli Földre... 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kuci06
A WTC-s videó? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DeO
oo lol.
pont most néztem youtube-on egy videót, amin egy amerikai városban helikopterrõl filmezik le a hihetetlen "csodát".
Kérdés:Csoda ez ?😊

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

JAG1
Igen, mondthattam volna azt is és?

"Nem vagyok paranoiás, de kia akarja tudni? És miért?"

a földönkívülieket az ember szülte. Azaz az ember képzelete.

Minek jossz a hangyakkal? Ennyi erovel gombat is mondhattal volna. 😛

JAG1
Fantáziadús...

A kavicsok nem szaporodnak. 😉

Elusive
Herold
JAG1
Én is ilyeneken szoktam gondolkodni. :-)
Talán a Men In Balck-be volt az a jelenet, hogy a macska nyakában lévõ gömb ékszerben egy egész galaxis volt.

Az a baj, - illetve nem baj, csak a gondolat menet miatt - hogy emberi aggyal gondolkodunk. (mimással :-)) Fizika. Egyáltalán nem biztos, hogy máshol, más életformánál is ez a mérvadó.

Nézzük a hangyákat. Fingjuk nincs, hogy 50 méterre a bolytól mi van és hogy egyáltalán van e valami. Sõt, ugye ezen el sem gondolkodik, mivel nincs mivel. :-) Szal érted, a mi agyunk is korlátozott, fingunk nincs, mik lehetnek körülöttünk.

Ez már filozófia, itt nem érdemes ebbe az irányba mozdulni ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ZilogR
és mi van, ha nem mi élünk, hanem azt gondoljuk, h a mi létformánk az élet? mi van, ha a környezetünkben levõ élettelennek tartott dolgok élnek, csak ezt mi nem is értelmezzük a mi felfogásunkban életként?

pl.: lehet, h a Dunaparti kavicsok fejlett társadalomba vannak szervezõdve, de ezt mi nem életnek tekintjük?

(... de ne olyan hozzászólásokkal gyertek, h "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Anya, rámnézett a bilim......")

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

NEM vagyunk jelen.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Igen, ilyen rádióadásokra+felvételekre emlékeztem 1 könyvbõl. Nekem az maradt abból meg, h Gagarin elõtt voltak fenn a szovjetektõl más ûrhajósok is, de mind zavarbaejtõ kijelentések után(ami UFO-kkal kapcsolatos) megszakadt a kapcsolatuk a földdel és eltûntek örökre. Ez némiképp gyanús, de nem kizárható mert akkoriban szokás volt mindent eltitkolni ami nem sikerrel zárult(és sok minden ki se derült).

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DoctorJohnson
fõleg

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Pistike 007
Fõleg ha egy 'emberfaj' genetikailag hajlamos rá

DoctorJohnson
azért néznek ki ugyan úgy az UFO-k, mert náluk is tombol a retro korszak!!! 😊

DoctorJohnson
pedig a mutáció nem kizárólag egyedi lehet.
van egy csomó külsõ tulajdonságokban megfigyelhetõ "mutáció" a földön, amit immár betegségnek tartunk számon, szal azok a koponyák simán lehetnek egy nem elterjedt mutáció maradványainak bizonyítékai is.

Hát még én <#alien>

Pistike 007
A koponyákat én emberi mutációnak nézném... Bár ellenem szól hogy nem csak egy van belõle.

kuci06
<#buck>
akkor meg.... hát õk is fejlesztik a gépeiket 😄
nálunk sem volt 20 éve olyan design, mint pl. egy mai autónál van.
Fejlõdnek ezek is 😛

😄DD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DoctorJohnson
akkor megnyugodtam

DoctorJohnson
az UFO jelentése: Unidentified Flying Object, tehát Azonosítatlan Repülõ Tárgy. nincs semmilyen feje...

Ugyanígy gondolom én is.

DoctorJohnson
akár össze is futhatnál, sztem semmi akadálya nincs annak sem.

én sem tudok a témáról több kontrát-rekontrát mint a legtöbben, de egyszerûen túl nagy az univerzum ahhoz(de még a mi galaxisunk is), hogy olyan ostoba legyek, hogy azt képzeljem: ebben a kurvanagy mindenségben csak mi vagyunk értelmes lények, csak ezen a bolygón alakulhatott ki földi értelem.
és ez nem azt jelenti, hogy ha van ilyen, annak mindenképpen fejlettebbnek kell lennie és az ufo videók úgy igazak ahogy látni õket, de botorság lenne azt képzelni, hogy egyedül vagyunk és nincs velünk azonos, alacsonyabb vagy fejlettebb értelmi szinten létezõ faj valahol máshol.

kuci06
ufok alakja? mindíg ilyen kicsi szürke nagyfejû lénynek írták le, nem?

amúgy észrevettétek, hogy a földönkívüli észlelések (ufok alakja, alienek kinézete stb.) a földi technika fejlõdésével változnak?

szóval kamu a 99%

A türelem rozsdát terem.

Miért is? Például a kereszténység Jézusról szól, eléggé életszerû, nemde?

Nem. Az Újszövetség szól Jézus tanításairól. A kereszténység az Ó-és az Újszövetség tanításait hiredti.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

02:41-nél lévõ koponyák igazinak tûnnek. Hozzátenném, hogy aki szokta nézni a sumo meccseket az Euro Sporton, az láthat egy ilyen fejû embert a bírók között. Középen szokott ülni és ugyanilyen csúcsfeje van. Ez valami rendellenes születés, de ugyanúgy tud vele élni, mint lehet látni a meccseken, csak hát a kinézete nagyon furcsa így...

Észérvekkel nem okos olyan dologról beszélni, amirõl nincs semmilyen tapasztalatunk.
Ezért csak elképzelni vagyok képes, hogy lehet más intelligens faj rajtunk a Földön kívül is, de mivel nem tartom valószínûnek, hogy holnap összefutok velük ezért egyelõre csak mint elmélet tartom számon.

DoctorJohnson
a kereszténység nem csak és kizárólag Jézusról szól, szóv van benne a faterjáról is, akit ugye még sohasenki... de ez mindegy is.

A földön kívüli témával kapcs: én arra voltam kíváncsi, hogy mik azok az ész érveid, amik azt mondatják veled, hogy nem létezhet a földön kívül értelmes élet. nem zárod ki és nem is voksolsz mellette, érdekelnének az érveid, ennyi.