Földönkívüliek jelenléte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(de egyébként nem az, hanem vhogy csak ijesztõ ott a fickó a kopott bõrû kis emberkével 😛 franc tudja miért...)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az ellenkezõérõl is biztos oldalak ezrei vannak.
Miért épp ennek higgyek?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#275: Huu az zsenialis epizod volt, szetrohogtem az agyam rajta. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
pont most néztem youtube-on egy videót, amin egy amerikai városban helikopterrõl filmezik le a hihetetlen "csodát".
Kérdés:Csoda ez ?😊
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
a földönkívülieket az ember szülte. Azaz az ember képzelete.
Talán a Men In Balck-be volt az a jelenet, hogy a macska nyakában lévõ gömb ékszerben egy egész galaxis volt.
Az a baj, - illetve nem baj, csak a gondolat menet miatt - hogy emberi aggyal gondolkodunk. (mimással :-)) Fizika. Egyáltalán nem biztos, hogy máshol, más életformánál is ez a mérvadó.
Nézzük a hangyákat. Fingjuk nincs, hogy 50 méterre a bolytól mi van és hogy egyáltalán van e valami. Sõt, ugye ezen el sem gondolkodik, mivel nincs mivel. :-) Szal érted, a mi agyunk is korlátozott, fingunk nincs, mik lehetnek körülöttünk.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
pl.: lehet, h a Dunaparti kavicsok fejlett társadalomba vannak szervezõdve, de ezt mi nem életnek tekintjük?
(... de ne olyan hozzászólásokkal gyertek, h "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Anya, rámnézett a bilim......")
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
van egy csomó külsõ tulajdonságokban megfigyelhetõ "mutáció" a földön, amit immár betegségnek tartunk számon, szal azok a koponyák simán lehetnek egy nem elterjedt mutáció maradványainak bizonyítékai is.
akkor meg.... hát õk is fejlesztik a gépeiket 😄
nálunk sem volt 20 éve olyan design, mint pl. egy mai autónál van.
Fejlõdnek ezek is 😛
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
én sem tudok a témáról több kontrát-rekontrát mint a legtöbben, de egyszerûen túl nagy az univerzum ahhoz(de még a mi galaxisunk is), hogy olyan ostoba legyek, hogy azt képzeljem: ebben a kurvanagy mindenségben csak mi vagyunk értelmes lények, csak ezen a bolygón alakulhatott ki földi értelem.
és ez nem azt jelenti, hogy ha van ilyen, annak mindenképpen fejlettebbnek kell lennie és az ufo videók úgy igazak ahogy látni õket, de botorság lenne azt képzelni, hogy egyedül vagyunk és nincs velünk azonos, alacsonyabb vagy fejlettebb értelmi szinten létezõ faj valahol máshol.
szóval kamu a 99%
A türelem rozsdát terem.
Nem. Az Újszövetség szól Jézus tanításairól. A kereszténység az Ó-és az Újszövetség tanításait hiredti.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ezért csak elképzelni vagyok képes, hogy lehet más intelligens faj rajtunk a Földön kívül is, de mivel nem tartom valószínûnek, hogy holnap összefutok velük ezért egyelõre csak mint elmélet tartom számon.
A földön kívüli témával kapcs: én arra voltam kíváncsi, hogy mik azok az ész érveid, amik azt mondatják veled, hogy nem létezhet a földön kívül értelmes élet. nem zárod ki és nem is voksolsz mellette, érdekelnének az érveid, ennyi.