490
Hogyan kapcsolódnak a földönkívüliek az emberiséghez?
-
#251 az UFO jelentése: Unidentified Flying Object, tehát Azonosítatlan Repülő Tárgy. nincs semmilyen feje... -
Aspyrin #250 Ugyanígy gondolom én is. -
#249 akár össze is futhatnál, sztem semmi akadálya nincs annak sem.
én sem tudok a témáról több kontrát-rekontrát mint a legtöbben, de egyszerűen túl nagy az univerzum ahhoz(de még a mi galaxisunk is), hogy olyan ostoba legyek, hogy azt képzeljem: ebben a kurvanagy mindenségben csak mi vagyunk értelmes lények, csak ezen a bolygón alakulhatott ki földi értelem.
és ez nem azt jelenti, hogy ha van ilyen, annak mindenképpen fejlettebbnek kell lennie és az ufo videók úgy igazak ahogy látni őket, de botorság lenne azt képzelni, hogy egyedül vagyunk és nincs velünk azonos, alacsonyabb vagy fejlettebb értelmi szinten létező faj valahol máshol. -
#248 ufok alakja? mindíg ilyen kicsi szürke nagyfejű lénynek írták le, nem? -
GVG #247 amúgy észrevettétek, hogy a földönkívüli észlelések (ufok alakja, alienek kinézete stb.) a földi technika fejlődésével változnak?
szóval kamu a 99% -
Aspyrin #246 #240 -
qper #245 Miért is? Például a kereszténység Jézusról szól, eléggé életszerű, nemde?
Nem. Az Újszövetség szól Jézus tanításairól. A kereszténység az Ó-és az Újszövetség tanításait hiredti. -
Hajnalcat #244 02:41-nél lévő koponyák igazinak tűnnek. Hozzátenném, hogy aki szokta nézni a sumo meccseket az Euro Sporton, az láthat egy ilyen fejű embert a bírók között. Középen szokott ülni és ugyanilyen csúcsfeje van. Ez valami rendellenes születés, de ugyanúgy tud vele élni, mint lehet látni a meccseken, csak hát a kinézete nagyon furcsa így... -
Aspyrin #243 Észérvekkel nem okos olyan dologról beszélni, amiről nincs semmilyen tapasztalatunk.
Ezért csak elképzelni vagyok képes, hogy lehet más intelligens faj rajtunk a Földön kívül is, de mivel nem tartom valószínűnek, hogy holnap összefutok velük ezért egyelőre csak mint elmélet tartom számon. -
#242 a kereszténység nem csak és kizárólag Jézusról szól, szóv van benne a faterjáról is, akit ugye még sohasenki... de ez mindegy is.
A földön kívüli témával kapcs: én arra voltam kíváncsi, hogy mik azok az ész érveid, amik azt mondatják veled, hogy nem létezhet a földön kívül értelmes élet. nem zárod ki és nem is voksolsz mellette, érdekelnének az érveid, ennyi. -
csgj #241 Pistike 007 nagyon eltűnt.... lehet, hogy elvitték a földönkívüliek :P De miért ne? :O -
Aspyrin #240 Rendben. Világos, hogy nem róla szól, csak rávilágítottam a "megfogható" részére :) -
_Vegeta_ #239 Szal amit enis mondtam. Csak en a vallast es a foldonkivuli ertelmes eletbeni hitet sose vennem egy asztalra. :)
SuperSaiyan: Nezd meg azokat amiket en linkeltem, tanulsagosak. :D
#229: A keresztenyseg nem jezusrol szol, o csak egy szereploje. ;) -
#238 Há má hogyne lennének földönkívüliek?! A nevükben is benne van, ott vannak a földön kívül. Akár ott is maradhatnak felőlem, vagy se. -
#237 Pár szerintem érdekes videó:
1.
2.
3.(ez nem ufos, de elég megdöbbentő)
-
csgj #236 húúú, ez mekkora fake! -
csgj #235 de milyen baba teste van... és hozzá az a fej Viszont vannak egyenesen undorító képek is! (habár ez se szép...) Van az a vöröses testű, már a hányinger kerülgetett... :P -
lord nihilus #234 fúú banyek, fakenek fake, de kb 2perc magasságában az a vmi...blööééáárghhhhhh -
Mirk #233 jah az olyan cuki, hazavinném háziállatnak szivesen...
vagy házőrzőnek:))) tuti senki se törne be:) -
csgj #232 a 0:40-nél lévő képet nézd meg! :D lááál -
Mirk #231 pázdet... nagyon aranyosak tényleg:) -
csgj #230 LOOOOL, van egy olyan kép, amin földönkívüliek koponyáját lehet látni :P xD xD Egyébként szinte nyilvánvaló, hogy az összes fake -
Aspyrin #229 sztem a vallásokat egy igen valószínű, illetve logikusan lehetséges tényhez hasonlítani elég merész húzás...
Miért is? Például a kereszténység Jézusról szól, eléggé életszerű, nemde?
..így gondolkozhat a hangya is aki pl. madagaszkáron éldegél a kis bolyában...
Mi a baj ezzel? Az általad említett hangya nem zárta ki, hogy más is élhet rajta kívül akár egy másik bolygón. Vagy feltétlen tényként kellene kezelnie? -
csgj #228 Tessék, aranyos UFOktól készült képek egy videóban :D :P -
#227 ez a topic képekért/videokért kiált!!! -
#226 ...így gondolkozhat a hangya is aki pl. madagaszkáron éldegél a kis bolyában... -
#225 énis:
"Én a földönkívüli élet létét annyira tartom reálisnak, mint a különböző vallásokat."
sztem a vallásokat egy igen valószínű, illetve logikusan lehetséges tényhez hasonlítani elég merész húzás... -
Aspyrin #224 Idézem:
nem zárom ki teljesen a tényt, hogy élhetnek más intelligens lények
-
Aspyrin #223 A vallás számomra nem más, mint az élet nehézségein és reménytelennek tűnő pontjain történő karnyújtás az emberek felé.
A földönkívüli életet lehet tényként kezelni, de nem az intelligens kinyilvánulását. -
#222 -
Mirk #221 igen egy csomó ősi kultúrában van szó földönkívüliekről, éppúgy mint istenekról, démonokról, meg szörnyekről. Most akkor higyjünk az összes istenben is csak mert ők azt írták vagy rajzolták a barlang falára, hogy ó uram?
de én elolvastam egyébként a gyűrűk urát, mégsem hiszem hogy léteznek orkok, lehet nekünk sem kéne hinni az ufokban mert talán már az ős vagy ókorban is felfedezték a mesét:) -
#220 ...és ezeket az idegen fajokat amikről beszélsz, Zergnek meg Protossnak hívják ugye?
-
Mirk #219 te biztos nagyon unatkozol -
Mirk #218 pedig a teleportálást már mi is kitaláltuk ám -
#217 hmmm
és mégis szted mi reális van abban, hogy az egész univerzumban csak ezen az egyetlen szerencsétlen kis bolygón alakulhatott ki értelmes élet???
és pláne mi köze az egésznek az emberiséghez???? -
_Vegeta_ #216 Nem azert mondom de a vallasok az csak kozossegosszefogo moralis kodexek, viszont a foldon kivuli ertelmes eletet lehet tenykent is kezelni. ;) -
#215 Hát nem. Ismerősöknek nem is beszélünk róla mert hülyének néznének -
Aspyrin #214 Én a földönkívüli élet létét annyira tartom reálisnak, mint a különböző vallásokat. Ebből a szempontból teljesen agnosztikus vagyok: nem zárom ki teljesen a tényt, hogy élhetnek más intelligens lények, de nem is voksolok mellettük.
Úgy gondolom az emberiség saját magát sem tudja kordába tartani.. -
#213 Túl sokat nézted a Man In Black-et. -
#212 Hát azé. A repülőinknek miért pont repülő alakjuk van? Mert úgy műxik, és úgy jó. Csészealjnál is ez a helyzet. Egyébként a ha infravörös tartományban látna az ember, egy harcihelikopter is olyan diszkófényt nyomna, mint állat látnád a lézeres célmegjelelölést, stb. Szóval lehet hogy a csészealjakra se hangulatfényként kerültek a villogó szarok, hanem feladatuk van, és mondjuk az idegenek meg pont nem a nekünk látható fény tartományban látnak, és nekik az láthatatlan.
Egyébként nem valószínű hogy ilyen létezik, hiszen, óriási távolságok vannak a világűrben, szóval teleport nélkül nemnagyon valószínű hogy valaha is látnánk idegent, és hát a teleport sem egy hihető dolog.