Földönkívüliek jelenléte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
azt én akkora nagyon nagyon jó kis ötletnek találtam, hogy fellõttek az ûrbe egy lemezt, rajta videókkal és képekkel (meg minden mással).
ez sztem tök okos húzás volt ^^

és szerintem is van élet a földön kívül, de azt nem nagyon tudom elhinni, amit az ufómagazinban írnak az olvasók :)
meg kérdem én. miért látja az idegeneket szintem mindenki emberalakúnak? :)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Mondjuk elteázgatnál velük. :)

ZilogR
:D nagyon remélem, a retkes mindenit az UFO véremnek - ez az én kreált világom

mivel minden hit kérdése, olyan, hogy abszolut igazság - sajnos - nem létezik :) :'(

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

valahogy én is így vagyok vele, énis így gondolom az egész UFO dolgot, de a whiskey-t azért kihagynám :P

macleod2005
Hát én úgy vagyok ezzel, hogy kell létezniük még élõlényeknek ebbe az univerzumba, de nem hiszem hogy engem valaha is meglátogatnának. ha meg mégis, akkor õk azon ritka ismeretlenek közé tartoznak akiket gondolkodás nélkül kínálnék meg a 18 éves whiskeybõl.

deep
Én is láttam valamit, kb 10 évvel ezelõtt. A kutyámat sétáltattam egy csendes kisváros még csendesebb utcájában. Amúgy is sokat szoktam nézni az égboltot, imádom a csillagokat fürkészni. Nyár volt, ráértem, kutya hadd szaladgáljon, én meg néztem az eget.

Aztán egyszer csak egy pontot láttam gyorsan mozogni, de elõször azt hittem hullócsillag, az évnek abban a szakában gyakori jelenség volt. Azt egyszer csak irányt változtatott és úgy tûnt el a szemem elõl egy szempillantás alatt, hogy összeszartam magam.

Kb, olyan volt, mint ebben a videoban a 25. másodpercnél mutatott valami.

Lehet hogy UFO volt:)
zmeor
AREA-56

sziasztok

leszarom a konfigod...

Te is megjöttél? ;)
És neked mi a véleményed errõl az egészrõl?

Mert mindenki ZilogR hozzászólásán gondolkodik...

desigo
lassan éjfél
hogy leült a topik :D

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Pistike 007
elõfordulhat^^ :)

PíszLávJuniti
Az emberiséget is mi teremtettük!<#alien><#alien2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pistike 007
Ha ezt most többen elolvassák sztem fél sg ezzel fog baszogatni<#szomoru1>

desigo
Regeld õt is az SGre:)
ZilogR
err, és ha mi vagyunk a földönkívüliek, akiket a fajtársaik egy szépen fejlõdésnek induló bolygóra lepakoltak, vagy ennyi lehetõségünk még volt, hogy keressünk egy megfelelõ bolygót?! mi van, ha nem kellettünk sehová, nem láttak minket szívesen - egy ilyen balhés banda jobb, ha takarodik kifelé az értelmes társaságból...!

milyen érdekesek is vagyunk, emberek: hatalmas agyunk arra való, hogy a fantáziánkat használva mondvacsinált világot teremtsünk magunk köré és elhitessük a fajtársainkkal, hogy nekik is erre van szükségük: kell neked a barlangfestmény, a szakóca, a selyeming szépen hímezve, az iPod, a P4, a GPS autóba szerelve, a TV sorozat, a stb, stb... olyanok vagyunk, akik a maguk teremtette világban akarnak elõre haladni - miközben nem is biztos, hogy a realitásokat érzékeljük és tartjuk fontosnak.

ilyen lényekre kinek van szüksége?! jobb, ha egy virágzó, táplálékot adni képes helyen letelepedünk, ahol élhetünk ennek a fogyatékosságunknak.

akarom hinni, hogy nem letelepítettek minket, hanem mi vonultunk félre - ennyi éleslátást remélek magunktól - mint a skorpió a tnmesében: tagadjam meg önmagam?

-----------------------
mellesleg:
két ember tanúvallomása elég, hogy valakit halálra ítéljenek. több tízezer ember vallomása nem elegendõ, hogy elhiggyék: UFO-kkal utazó lények léteznek. furcsa világ a mienk....

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Megy ez. Már a második :)

1. Football Manager
2. Földönkívüliek jelenléte
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. Photoshop Munkák
5. SilkRoad Online
6. Overlord
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. F1CHL - Retro
9. Harry Potter 5
10. SG's first Connection: Miskolc

Pistike 007
Ezzennel megígérem hogy mindenhova viszek fényképezõgépet!

Pistike 007
Ja! Kocsik út szélén=nézelõdõk

:)

szegény anyukád sztem a pokolba kívánná a fórumozókat. vagy stílszerûen a világûrbe :))

kuci06
Wow, pár perce még 4. helyen volt. Haladunk :)!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pistike 007
Apróság?? Én is ezen gondolkozom Bár a fene tudja meddig voltunk ott

Honda F1
Mindenhol ott vannak!!! egyébként a hsz-bõl kiderül hogy néhány perc alatt odaértek?

racing revolution

Népszerû témák
1. Football Manager
2. Földönkívüliek jelenléte <-----------<#smile>
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. Photoshop Munkák
5. SilkRoad Online
6. Overlord
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. F1CHL - Retro
9. Harry Potter 5
10. SG's first Connection: Miskolc

Pistike 007
Felkeltsem az anyám? Itt alszik mellettem, megkérdezem. De ha ráérne reggel? Kifaggatom újra.

kuci06
ne akadjunk fel ilyen apróságon :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

desigo
Hogyan kerültek ki bármelyik kormányszerv percek alatt a szántás mellé?

jogos!
én abszolut elhiszek egy ilyen történetet, csak nálam az egész a rendszám nélküli autón bukik.

egy kicsit túl romantikus és túlmisztifikált szál a rendszám nélküli titkosszolgálati autó.

Pistike 007
juj... toplista

Pistike 007
És hogyan? Beteszik a 12 éves gyereket meg az anyját a fókuszba, hogy igen, igen ufót láttunk! megint ittvan hogy nincs bizonyíték

Gyocsika
Hali!
Én is mesélek egy két dolgot amit apu mesélt.
Szóval az elsõ, hogy apu meg anyu jöttek haza ismerõsöktõl este éjjel
teljesen sötét volt és egy erdõs részen jöttek autóval és az út mellet is mindkét oldalon erdõ vette körül és mondta apu h egy autóval nem találkoztak. Na tehát egyszer csak jöttek autóval és az erdõbõl egy hatalmas fénycsóva világitótt felfelé mindenfelé de ez télleg egy olyan hely volt ami teljes erdõ tehát nem lehettet disco meg ilyenek az erdõböl ... Apu lassitott és meg akarta nézni miaz dehát anyu nem engedte :D ugy hogy mentek tovább. Jah és ez a helyszin Darány felé volt.
Ez események után apu hallota h a közelbe bementek valami üzletbe és elvittek minden olyan cuccost ami ufokkal foglalkozott. Tehát semmi mást nem vitek el semmi pénzt csak az ilyen ufos ujságok ...

A másik amit mondok azt is apu mesélte h korán hajnalba jött hazafelé és akkor se találkozott autokkal stb. És egyszercsak egy nagyon fényes féncsóva ment el elötte azt mondta h kivilágitotta az eglsz úttestet és nygon gyorsan ment el.

Bocs h hosszú lett.

nojó, tegyük fel hogy mondjuk a Nemzetbiztonság rendszám nélküli autóval volt ott. Mennyi ideig tartott az egész? Hol volt ez pontosan?

Nekem ez a rendszám nélküli autó a gyanús. Milyen szerv lenne olyan hülye hogy leveszi a rendszámot a kocsiról? Miért keltene feltûnést? Még az NSA-val és CIA-val megtûzdelt országokban is a szervezetek autóinak a rendszámán ott van a goverment vagy gov felirat.

Hogyan kerültek ki bármelyik kormányszerv percek alatt a szántás mellé?

"TÖBB rendszám nélküli kocsi érkezett"

Egyértelmû, hogy nincs rendszámuk. Ez alap ilyen eseteknél.

"A helyi kocsmában már meglelték addigra a választ. Valamit valakitõl elloptak, és ezért helyszínelés volt."

Nah persze... :DD Ilyenkor mindig kitalálnak valamit. Tipikus...

Honda F1
A mi naprendszerünk elég fiatal, szvsz biztos nem mi vagyunk a legfejletebbek.

racing revolution

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow2> Na ok, ez már sok... de ez most komoly? Ne legyen ez a topic gumiszoba topic.... Csak me furcsa, hogy TV-ben, újságban, sehol nem láttam/hallottam errõle az esetrõl... (pedig ha megtörtént, akkor kellett volna)
Pistike 007
ja... csak az elején leírtam ám #1

Most mit vársz, hogy mindenki egybõl hisz neked? Gondolj bele fordított esetben! Teljesen normális, hogy van aki nem hisz neked. Mindenki saját magának hisz csak teljesen. (Néhányan még önmaguknak sem <#vigyor4> )

Pistike 007
Muterom mondta hogy nincs rendszámuk, én észre sem vettem õket. És olyan fura érzés volt... Messze volt... És olyan megfoghatatlan. Ja, és se fény, se hang. Mi sem szólaltunk meg.

nos hát
én szemléy szerint hiszek abban, hogy a világegyetemben nem mi vagyunk az egyedüli értelmes vagy kevésbé értelmes élõlények. a városok fölött repkedü ledes teáscsészékben meg a diszkófényekben nem hiszek. nyilván ha valaki már olyan fejlett, hogy idejöjjön olyan távolságból, ahova mi még csak el se látunk, nem hogy odamenjünk, nem repülõ szivarokkal fog közlekedni, amin színes forgó és csillogó alkatrészek vannak, hogy minél könnyebben lehessen meglátni.
egyébként a másik érdekes dolog, hogy mindenki úgy beszél a földön kívüliekrõl, mint egyértelmûen nálunk fejlettebb civilizációról. ha félretesszük bizonyíthatatlan ufoészleléseket, akkor az is elképzelhetõ, hogy ezer féle élõlény van még a világegyetemben rajtunk kívül de mind fejletlenebb nálunk.
a kapcsolatfelvételrõl ennyit: ti fejlettebbek vagytok egy hangyánál? tényleg? akkor beszéljetek vele légyszíves... ja hogy nem megy?
és olvassátok el arthur c. clarke-tól az ûrodüsszeiát
Pistike 007
Ilyenekért nem akarja leírni az ember...

kuci06
hangok, fények, ilyesmik... ?

Pistike 007
Viccen kívül, olyasmi lehetett. Azért kis hazánkban is vannak rejtélyek...

Rendszám nélküli autója nincs sem az NBH-nak, sem az NBSZ-nek, sem a Hírszerzésnek.

Urban legend lesz ez... :)

Honda F1
Jah ez is igaz, talán a kerti sövénjére:)

racing revolution

Ez most komoly?<#zavart2><#idiota><#mf1>
Hiszem ha látom...

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Pistike 007
Egészen addig én is azt hittem hogy szabvány szöveg hogy korong alakú szürke meg lebeg stb :)

és mekkora volt az a búgócsiga?

Honda F1
Man in black:D

racing revolution

PrasCo
Däniken mire nem gondolja azt? :DD
Pistike 007
Na vajon... Fémeszürke nem éppen korong alakú... Inkább búgócsiga
És lebegett a földtõl pár méterre mozdulatlanul. Egy pár perc múlva elment. Szemet bántóan gyorsan... És felhívtuk az utóbb említett csillagász pasast, aki késõbb mesélte hogy a helyszínre TÖBB rendszám nélküli kocsi érkezett, és szimatoltak. A helyi kocsmában már meglelték addigra a választ. Valamit valakitõl elloptak, és ezért helyszínelés volt. Na ez a LOL...