33
Dátum és idő probléma
-
nyugi1 #33 Na, hogy a vitát lezárjam.
Annak volt igaza (mindenkinek) aki azt mondta, hogy elem csere! Végén nem csak az óra, hanem a gép is instabillá vált. Kicseréltem az elemet (vagyis elvittem az óráshoz) és minden helyre állt.Köszi. -
#32 nem tévedett, viccelt
csak te nem fogtad fel -
#31 esetleg lehetne egy elemcsere? eeeeeee :D -
#30 12:00 az óra állása ilyenkor.
Amúgy nem indul el a vas, csak F1 gomb megnyomása után. Instabil működés meg alap. -
#29 lehet lemerült az elem? -
#28 nem OFF-nak szánom de..........
04:29 kzoard: má fél hét?
04:30 kzoard: megyek ágyba, higgyék aludtam éljel
04:33 kzoard: szasztok
04:38 SHADOWEYES7: fél hét???? neked tényleg nem jól jár az órád!! -
kzoard #27 meg tudja mondani vki hogy az előbb késett 1 mpvel a pontos időtől a gép órája, most meg megegyezik -
#26 Nézz be az ágy alá, hátha Hiro a közelben van [URL=http://voltam.zaras.elott][/URL] -
#25 ha lemerült volna az elem, akkor a gép bios hibaüzenettel indulna, checksum error felirattal. -
#24 lemerült az elem,vagy talán lemerült az elem, esetleg lemerült az elem? -
#23 Az is lehet megtudod állítani az időt csak még nem tudod irányítani...bár így belegondolva erre viszonylag kicsi az esély...:D -
#22 lemerült az elem,vagy talán lemerült az elem, esetleg lemerült az elem? -
#21 Ez a topik sem fog sokáig élni:C
u.i.: talán lemerült az elem? -
#20 A hozzászólásomnak semmi köcsög, személyes, bántó célja nem volt. Egyszerűen közöltem hogy tévedtél! -
#19 P1-es gépben valóban nem okozott semmi különösebb gondot, de az AXP-s gépem teljesen instabil lett tőle (és haver "P4" Celeronja is).
Hogy a témához is hozzászóljak: elemcsere! -
#18 szét kell szerelni a monitort és hívni kell 1 órás csávót hogy csinálja meg XD -
#17 vidd el az óriáshoz -
#16 most ez is szarkasztikus akart lenni? :D túl kedves, nem SG-s. -
Csesza #15 csak nyugi -
#14 nagyon tévedsz. Vannak olyan gépek, melynél pici elemmel működik. (enyém is olyan) -
#13 nincs is a számítógépbe elem 220ról megy!!
[sarcasm] -
#12 nem. csak az óra minden restart után 00:00 lenne. ja és igen default értékről indulna a gép mindig. amúgy semmi baja nem lenne -
#11 nincs mit -
#10 HA lemerült volna akkor mindig ujraindukna default értékről egybios reinstal? :) -
nyugi1 #9 Most a vezélőpultban a dátum és időnél állítottam és most megy. Azért köszi a válaszokat
-
#8 Igazán konstruktív hozzászólás... -
#7 beírom énis mégegyszer,
lemerült az elem? :D[b][szin=red] -
#6 talán az elem lemerült?
az alaplapi..
-
#5 1 tipp: windows reinstal
és close topic! -
#4 használj widgetet ! pl yahoo widget,desktopX widgets,avedesk,mindenre van csomó óra :D -
#3 Talán lemerült az elem? :D -
#2 Próbáltad már kicserélni a kis elemet az alaplapon? bár lehet nem az a baja :S -
nyugi1 #1 Hali. Szeretnék tanácsot kérni mitől lehet, hogy nem megy a gép órája. hiába állítom be nem megy egy percet sem. Előre is köszönöm a segítséget.