11074
  • MerlinW
    Nem értem mi ezen a nehéz. Írja a játék, hogy 31 és 35 között kell lennie a nyomásnak.

Lenyomod azt amelyik 17 és 11-el növeli (17 + 11 = 28) majd végül amelyik 5-el (28 + 5 = 33). A 33 merg pont a két határérték között van. Előtte persze végignyomogatod és megnézed melyik mennyivel emeli a nyomást - mielőtt megkérdeznéd.

Elég általános iskola, nem?:)

Előre szólok, hogy a Hanoi tornyai (Noveria) megoldása benne van a FAQ-ban
  • Fenrir
    Tököm ezekbe a kifagyásokba, rohadt idegesítőek :\
  • sanyiiiii
    Az nem az amelyik az összeadás bonyolult műveletére épül? Vagy még kivonni is kell benne? Már nem emlékszem pontosan...
  • Fasiszta
    Miért nem lehet itt?
  • MORO67
    pontosabban nemtennéd meg hogy leirod????
  • Fasiszta
    Ki az a warez?
  • MerlinW
    Ja a szelepes nincs benne FAQ-ban. Baromi egyszerű próbálgasd. Kis logikával megoldható.
  • MORO67
    megnézném szivesen de nem nyitja meg nekem az oldalt tök fehér képernyöt nyit meg azért köszi de ezzel nemfogom megoldani a problémám ha valaki leirná nagyomn megköszönném
  • MerlinW
    FAQ...
  • MORO67
    Sziasztok segitenétek van egy rész mikor bekéne zárnom egy szelepajtot de nemtudom a megoldást van öt kapcsoló ami irányitja a szelepeket de akárhogy variálom mindig tulmegy a kritikus szinten megmondanátok mijen sorrentben kell bekapcsolni a szelepeket???Elöre is köszi
  • Fenrir
    Tudnál adni linket hozzá? Egy próbát megérne.
  • mike01010101
    Erdekes, nekem is volt kifagyasom azota a mass effecttel (elotte nem) de en az uj beta nvidia drivernek tudtam be amit a gta4 miatt tettem fel.
  • Fenrir
    Mióta felraktam a peccset a DLC-vel azóta nagyon gyakran lefagy a játék vagy desktopra crash-el :\

Előtte ilyen gondom sohasem volt.
  • MerlinW
    nézz körül itt
  • Colton
    Sziasztok!A játékot már végigvittem egyszer és most megismételném a nagy eseményt ,de a játék megvan warezben és eredetiben is. Mindkettöben ugyanaz a hiba. Elkezdem a telepítést és 0,5 mp mulva kiírja hogy:
    "A telepítés sikertelen!"
    "Adathiba"
    Próbáltam a gyors telepítés funkcióval de mert a bátyám azt ajánlotta de nem működött. Régebben is emlékszem fellépett ez a hiba. nem tudom hogy oldottam meg de a legjobb emlékezetem szerint így hogy a gyors telepítést választottam és asszem így lett jó. Légyszíves valaki segítsen!
  • Atkamon
    Igen, nekem igazából nem a praktikussága miatt tetszik a biotika, de a támadások marha jól néznek ki:P imádom ahogy minden elmosódik meg minden:P
  • Zeulogus
    A biotikus dolgok tényleg nem rosszak, de sztem elég ha a segítőinkn ek van, azt úgysem tudják elrontani, én inkább a mesterlövészpuskákat szoktam használni. Már régen játszottam vele, szóval nem tudm hogy hívták azt a kasztot, asszem felderítő, vagy ilyesmi... MInd1 a lényeg az, hogy mesterlövészpuska legyen nálad szerintem :D
  • Atkamon
    adeptus a kedvencem:) Imádom a biotikus támadásokat.

#7345: Nem elég látható a bannerban a "NO WAREZ!" felirat?:)
  • nyirog
    bravó, hónap leszólása :\ , annyira nem vagyok láma h úgy kezdem el keresni h nincs letöltve, de várj még fel is van telepítve tádáám....
  • Fasiszta
    Ki milyen kaszt?
  • abalogh
    Tudna valaki segíteni? Letöltöttem a kiegészítőt és fel is telepítettem de amikor elindítom a játékot azt írja ki, hogy nem találja a CD-t.Bemásoltam újra a cracket de akkor de sehol sincs a kiegészítő a játékban (nem látom azt az új rendszert az Exodus csillaghalmazban)
  • ollie
    Magyarországon csak azt kapni.
  • Fasiszta
    Ez a játék szinte tökéletes annyira jó játék.Nektek a magyarítot változatvanmeg?
  • ZSOOLT2
    Nem is volt rossz, kb 70percet tartott nekem,mindent felfedeztem a térképen, és megcsináltam mindkét befejezést
  • ZSOOLT2
    A galaxistérképre kilépve, jelöli a játék, asszem X57-es aszteroida, vagy valami ilyesmi néven
  • wedge31
    Nekem van egy ötletem ,elöször tölsd le mielött elkezded keresni.
  • nyirog
    Tulajdonképpen hogyan is jön elő ez a bring down the sky a játékban? egyszer márvégig vittem mostkezdtem el újra de még ott tartok amikor még nincs hajóm ha meg egy régi mentésemet rakom vissza ott meg még nincs végig véve a játék. Ötletek?
  • Drizzthsz
    Tényleg, kösz. :) Jó lenne már valami folytatás ennek a játéknak...
  • mike01010101
    A pcdome-on jo, gyors link van
  • R3TR0
    Most akkor rakjátok már fel
  • koppim
    Most jött le teljesen.
  • Kindred Blades
    Aki felteszi a data.hu-ra, kap egy csokit vagy egy sört.
  • rotator
    Akit még érdekel, rapidshare tükrözés.

http://rapidshare.com/files/170842619/me_101a_bdts_czhuen.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/170842624/me_101a_bdts_czhuen.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/170861024/me_101a_bdts_czhuen.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/170861027/me_101a_bdts_czhuen.part4.rar
  • koppim
    Már egésszen felgyórsult a szerver, most 70 KB/s-al töltöm, 50%-nál vagyok. (3G-s modemmel)
    1 óra alatt le lehet szedni.
  • ZSOOLT2
    Most 4,5-5KB/s-el jön, néha 6-7, máskor 2,5-3KB/s, ez körülbelül egy 56k-s modem sebessége
  • ollie
    2 magos AMD proci drivert feltetted?
  • ollie
    56k modem elméleti maximuma 7k, de jó esetben jött 4-4,5k-val a cucc.
  • Pusztító_78
    A frissítést letöltöttem de azt írja hogy a frissítés és a telepítés nyelve nem egyezik kell hozzá a kieg?
  • xotyi
    Bocs,ha márt lett volna:)
  • R3TR0
    Még mindig csak ez az egy naon naon lassu link van a kieghez? Valaki feltölthetné vagy tud valaki esetleg egy gyors oldalt?