Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ehhez egy bázist kellett lerombolnom...<#vigyor3>#vigyor3>
Csipet-csapat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
El kell jutnom valahová?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Serial-t beírtad?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Akkor nyomsz egy térképet (amire beállítottad magadnak) és alul-középen meglátod a lehetõséget...kivéve ha nem a járgányban vagy hanem elkolbászoltál gyalog valami remek szakadékba ahonnan nem tudsz kimászni.<#nevetes1>#nevetes1>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Elmentem valami lávás pályára, és hiába nyomkodom az N betüt, semmire sem reagál és nem jön értem az ûrhajó!<#idiota>#idiota>
Valami tipp?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Persze azért nyomj egy mentést (F6) mielött kilépsz.<#vigyor>#vigyor>
Most újítottam gépet:Asus P5q-core2 8400-Geil 2x2 giga-Ati 4870.
Az elõzõ gépemen futott Xp alatt,most a 4 giga ram miatt feltettem a Vista 64-bites verzióját!Ati elõtt Nvidiám volt!
Én a 4870-re gyanakszom,mivel ahhoz még csak béta driver van,és a R6Vegas2,valamint a Cod4 gyönyörûen fut!
Csak tippelek a kártyaproblémára,úgyhogy aki tud,az nagyon kérem segítsen!Köszönöm!
Honnan a brébõl álmodjuk ki, hogy milyen konfigon (VGA, Memória, op rendszer) akarod futtatni?
Próbáld ki, hogy nem a gyári dvd-rõl indítod hanem a telepített launcher-bõl.(természetesen miután bekonfigoltad a beállításokat)
UI:
ha nem gyárid van tárgytalan.
<#mf1>#mf1>
Az ásvány és egyébb keresgélés eredményét mindig látod a küldetéseknél, de jóval több van mint amit meg kell találni.
(felháborító az xp osztás a játékban. Még nem voltam Vermaron és még hátra van 6 csillagköd felfedezése, de megvan a 48-as szint és már megkaptam a maximalista bejegyzést.<#nyes>#nyes> Igaz ez már a 4-ik végigjátszás lesz)
Van valami olyasmi infó a játékban, hogy mongyuk a citadellában hány küldetés van és abból hányat teljesitettem? (mint mongyuk az ásványkeresõsnél)
Þór vígi þessi rúnar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Þór vígi þessi rúnar
Megoldás:
Control Panel
Regional and Language
Advanced
Non-Unicode programs to use: Hungarian (default-ból ez ugye English-en van).
Þór vígi þessi rúnar
Már, hogy megoldódott <#wave>#wave>
Nem is jutott eszembe, hogy a magyarítást angol Xp-n, vagy Vistán kéne tesztelni <#guluszem1>#guluszem1>
További kiváló szórakozást!
autó, csapatnak, ki. Vagy valami ehhez hasonló. Ha azt kikapcsolod, akkor mindent neked kell.
Amennyiben Tali-nak kimaxolod a elektronikát és a feltörést (én neki maxoltam), akkor bármilyen ládát fel tudsz törni, ha a csapatban van. Nem kell utasitani, csak odamész, use, és "úgy veszi" hogy tali nyitja ki.
Þór vígi þessi rúnar
(márha kikapcsoltad a menüben az autómatikus pont osztást)
Þór vígi þessi rúnar
Elõször az elõtte lévõ tulajdonságot kell legalább közepéig fejleszteni, így ezáltal utat nyersz az elektronika felé!
A játékban nem muszáj a saját karakterednek kimaxolni a decryption ill. electronics skilleket. Elegendõ, ha egy társadnál ezt megcsinálod, a program úgyis a legnagyobb skillû tagot figyeli. Pl. Tali
ezt láttam de nem irja h hól lehet növelni 😊
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
de második végig játszásra én is ezért csináltam meg elõször a csajt, aztán a novériát! 😊
mondjuk avége egész megható volt.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tudtok arról valamit, hogy megjelent-e magyarul a két Mass Effect könyv?
Þór vígi þessi rúnar