11074
-
#7365 Nem értem mi ezen a nehéz. Írja a játék, hogy 31 és 35 között kell lennie a nyomásnak.
Lenyomod azt amelyik 17 és 11-el növeli (17 + 11 = 28) majd végül amelyik 5-el (28 + 5 = 33). A 33 merg pont a két határérték között van. Előtte persze végignyomogatod és megnézed melyik mennyivel emeli a nyomást - mielőtt megkérdeznéd.
Elég általános iskola, nem?:)
Előre szólok, hogy a Hanoi tornyai (Noveria) megoldása benne van a FAQ-ban -
#7364 Tököm ezekbe a kifagyásokba, rohadt idegesítőek :\ -
sanyiiiii #7363 Az nem az amelyik az összeadás bonyolult műveletére épül? Vagy még kivonni is kell benne? Már nem emlékszem pontosan... -
Fasiszta #7362 Miért nem lehet itt? -
MORO67 #7361 pontosabban nemtennéd meg hogy leirod???? -
Fasiszta #7360 Ki az a warez? -
#7359 Ja a szelepes nincs benne FAQ-ban. Baromi egyszerű próbálgasd. Kis logikával megoldható. -
MORO67 #7358 megnézném szivesen de nem nyitja meg nekem az oldalt tök fehér képernyöt nyit meg azért köszi de ezzel nemfogom megoldani a problémám ha valaki leirná nagyomn megköszönném -
#7357 FAQ... -
MORO67 #7356 Sziasztok segitenétek van egy rész mikor bekéne zárnom egy szelepajtot de nemtudom a megoldást van öt kapcsoló ami irányitja a szelepeket de akárhogy variálom mindig tulmegy a kritikus szinten megmondanátok mijen sorrentben kell bekapcsolni a szelepeket???Elöre is köszi -
#7355 Tudnál adni linket hozzá? Egy próbát megérne. -
mike01010101 #7354 Erdekes, nekem is volt kifagyasom azota a mass effecttel (elotte nem) de en az uj beta nvidia drivernek tudtam be amit a gta4 miatt tettem fel. -
#7353 Mióta felraktam a peccset a DLC-vel azóta nagyon gyakran lefagy a játék vagy desktopra crash-el :\
Előtte ilyen gondom sohasem volt. -
#7352 nézz körül itt -
#7351 Sziasztok!A játékot már végigvittem egyszer és most megismételném a nagy eseményt ,de a játék megvan warezben és eredetiben is. Mindkettöben ugyanaz a hiba. Elkezdem a telepítést és 0,5 mp mulva kiírja hogy:
"A telepítés sikertelen!"
"Adathiba"
Próbáltam a gyors telepítés funkcióval de mert a bátyám azt ajánlotta de nem működött. Régebben is emlékszem fellépett ez a hiba. nem tudom hogy oldottam meg de a legjobb emlékezetem szerint így hogy a gyors telepítést választottam és asszem így lett jó. Légyszíves valaki segítsen! -
#7350 Igen, nekem igazából nem a praktikussága miatt tetszik a biotika, de a támadások marha jól néznek ki:P imádom ahogy minden elmosódik meg minden:P -
Zeulogus #7349 A biotikus dolgok tényleg nem rosszak, de sztem elég ha a segítőinkn ek van, azt úgysem tudják elrontani, én inkább a mesterlövészpuskákat szoktam használni. Már régen játszottam vele, szóval nem tudm hogy hívták azt a kasztot, asszem felderítő, vagy ilyesmi... MInd1 a lényeg az, hogy mesterlövészpuska legyen nálad szerintem :D -
#7348 adeptus a kedvencem:) Imádom a biotikus támadásokat.
#7345: Nem elég látható a bannerban a "NO WAREZ!" felirat?:) -
#7347 bravó, hónap leszólása :\ , annyira nem vagyok láma h úgy kezdem el keresni h nincs letöltve, de várj még fel is van telepítve tádáám.... -
Fasiszta #7346 Ki milyen kaszt? -
abalogh #7345 Tudna valaki segíteni? Letöltöttem a kiegészítőt és fel is telepítettem de amikor elindítom a játékot azt írja ki, hogy nem találja a CD-t.Bemásoltam újra a cracket de akkor de sehol sincs a kiegészítő a játékban (nem látom azt az új rendszert az Exodus csillaghalmazban) -
#7344 Magyarországon csak azt kapni. -
Fasiszta #7343 Ez a játék szinte tökéletes annyira jó játék.Nektek a magyarítot változatvanmeg? -
ZSOOLT2 #7342 Nem is volt rossz, kb 70percet tartott nekem,mindent felfedeztem a térképen, és megcsináltam mindkét befejezést -
ZSOOLT2 #7341 A galaxistérképre kilépve, jelöli a játék, asszem X57-es aszteroida, vagy valami ilyesmi néven -
#7340 Nekem van egy ötletem ,elöször tölsd le mielött elkezded keresni. -
#7339 Tulajdonképpen hogyan is jön elő ez a bring down the sky a játékban? egyszer márvégig vittem mostkezdtem el újra de még ott tartok amikor még nincs hajóm ha meg egy régi mentésemet rakom vissza ott meg még nincs végig véve a játék. Ötletek? -
Drizzthsz #7338 Tényleg, kösz. :) Jó lenne már valami folytatás ennek a játéknak... -
mike01010101 #7337 A pcdome-on jo, gyors link van -
#7336 Most akkor rakjátok már fel -
#7335 Most jött le teljesen. -
Kindred Blades #7334 Aki felteszi a data.hu-ra, kap egy csokit vagy egy sört. -
#7333 Akit még érdekel, rapidshare tükrözés.
http://rapidshare.com/files/170842619/me_101a_bdts_czhuen.part1.rar
http://rapidshare.com/files/170842624/me_101a_bdts_czhuen.part2.rar
http://rapidshare.com/files/170861024/me_101a_bdts_czhuen.part3.rar
http://rapidshare.com/files/170861027/me_101a_bdts_czhuen.part4.rar -
#7332 Már egésszen felgyórsult a szerver, most 70 KB/s-al töltöm, 50%-nál vagyok. (3G-s modemmel)
1 óra alatt le lehet szedni. -
ZSOOLT2 #7331 Most 4,5-5KB/s-el jön, néha 6-7, máskor 2,5-3KB/s, ez körülbelül egy 56k-s modem sebessége -
#7330 2 magos AMD proci drivert feltetted? -
#7329 56k modem elméleti maximuma 7k, de jó esetben jött 4-4,5k-val a cucc. -
#7328 A frissítést letöltöttem de azt írja hogy a frissítés és a telepítés nyelve nem egyezik kell hozzá a kieg? -
#7327 Bocs,ha márt lett volna:) -
#7326 Még mindig csak ez az egy naon naon lassu link van a kieghez? Valaki feltölthetné vagy tud valaki esetleg egy gyors oldalt?