Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Kérdezz vissza hogy ( te ne olvasd el😊 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wrex te biztos a mi oldalunkon állsz?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Bár nehezen de visszajutottam az ûrhajóra...
Ehhez egy bázist kellett lerombolnom...<#vigyor3>
Csipet-csapat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
igen, menj a folyosón elõre, nincs elágazás egy ilyen típusú pályán sem 😊
DarkSector
Akkor mit tegyek.
El kell jutnom valahová?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

robotnyk
csak 'uncharted' bolygón mûködik, pl peak 15 felé vezetõ úton nem.
DarkSector
Miért nem megy?
Serial-t beírtad?

Kapcsold ki a Caps Lock-ot... aztán leírhatod úgy, hogy megértsük. Mert én speciel nem vágom, hogy most pontosan mi bajod is van 😄 De lehet, hogy én vagyok a hülye.
DarkSector
Nyomom az autóban meg kint, de semmi.

Doom 4
ÕÕÕÕ!!! NAGY BAJ VAN MEGRENDELTEM 1x VÉGIGJÁTSZOTTAM AZTÁN MEGCSINÁLTAM A VISTÁT IS FELRAKTAM NEM INDULT LETÖRÖLTEM MOST MEGINT FELRAKNÁM DE ELTÛÛÛNT A KÉZIKÖNYV VAGY APÁM KIDOBTA VAGY A MÁSFÉL ÉVES TESÓM ELTÛNTETTE!!!!!! iRJAK A CD PROJEKTNEK VAGY MIT TEGYEK????????

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ennyire nem lehetsz a sötét oldalon. <#vigyor>

Akkor nyomsz egy térképet (amire beállítottad magadnak) és alul-középen meglátod a lehetõséget...kivéve ha nem a járgányban vagy hanem elkolbászoltál gyalog valami remek szakadékba ahonnan nem tudsz kimászni.<#nevetes1>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
Csak akkor érvényes az N gomb, ha magában a mékóban ülsz!

DarkSector
Ezért kérdeztem ezelõtt azt hogy miképpen lehet visszamenni az ûrhajóra...

DarkSector
Komolyan beszarok ezen az N gombon.
Elmentem valami lávás pályára, és hiába nyomkodom az N betüt, semmire sem reagál és nem jön értem az ûrhajó!<#idiota>
Valami tipp?

Fõmenü/options/achievements

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fõmenü / beállítások / eredmények

Persze azért nyomj egy mentést (F6) mielött kilépsz.<#vigyor>

HI all!Nálam is ugyanaz a helyzet mint dániel222-nél!
Most újítottam gépet:Asus P5q-core2 8400-Geil 2x2 giga-Ati 4870.
Az elõzõ gépemen futott Xp alatt,most a 4 giga ram miatt feltettem a Vista 64-bites verzióját!Ati elõtt Nvidiám volt!
Én a 4870-re gyanakszom,mivel ahhoz még csak béta driver van,és a R6Vegas2,valamint a Cod4 gyönyörûen fut!
Csak tippelek a kártyaproblémára,úgyhogy aki tud,az nagyon kérem segítsen!Köszönöm!
Carlos
Köszi!
Hol látom a kitüntetéseimet?

Þór vígi þessi rúnar

Most frankón!
Honnan a brébõl álmodjuk ki, hogy milyen konfigon (VGA, Memória, op rendszer) akarod futtatni?

Próbáld ki, hogy nem a gyári dvd-rõl indítod hanem a telepített launcher-bõl.(természetesen miután bekonfigoltad a beállításokat)

UI:
ha nem gyárid van tárgytalan.

<#mf1>

Citadelrõl nincs.(ha jó kedvem lesz majd összeszámolom)
Az ásvány és egyébb keresgélés eredményét mindig látod a küldetéseknél, de jóval több van mint amit meg kell találni.

(felháborító az xp osztás a játékban. Még nem voltam Vermaron és még hátra van 6 csillagköd felfedezése, de megvan a 48-as szint és már megkaptam a maximalista bejegyzést.<#nyes> Igaz ez már a 4-ik végigjátszás lesz)

vki mondja má meg h mé van nálam az h mikor indítom bejön a borítós kép majd lefagy a játék.és kész enny.akárhányszor indítom annyiszor csinálja ezt.help
Carlos
Kérdeznék akkor énis egyet!
Van valami olyasmi infó a játékban, hogy mongyuk a citadellában hány küldetés van és abból hányat teljesitettem? (mint mongyuk az ásványkeresõsnél)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#rinya>

Þór vígi þessi rúnar

Nem értettél félre semmit,majd mikor Sarent üldözöd,amikor mads a bombát kell hatástalanítani,akkor választanod kell..én Ashleyt választottam Kaidan helyett.Valamelyikük mindenképp meghal.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Carlos
Mikor kell választani, hogy melyik csapattag hal meg? (Ash/Kaiden) Vagy nagyon félreértettem valamit? (benne kell lenniük egyáltalán a csapatban, vagy a story nyirja ki az egyiket?)

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
A döngetés be van scriptelve... ashet, liarat és kaident lehet... különbözõ karival

Carlos
Erre azért figyeljetek legközelebb, fél óra szenvedés volt, mire úgy döntöttem, hogy akkor most nem a programot hackolom szét, hanem a windowst... 😊

Megoldás:
Control Panel
Regional and Language
Advanced
Non-Unicode programs to use: Hungarian (default-ból ez ugye English-en van).

Þór vígi þessi rúnar

Akkor Ashley kikerül a csapatból..😊És a lényeg:kit és mikor lehet megdöngetni?😊)

Heuro
Kimondottan örülök.
Már, hogy megoldódott <#wave>
Nem is jutott eszembe, hogy a magyarítást angol Xp-n, vagy Vistán kéne tesztelni <#guluszem1>
További kiváló szórakozást!

Carlos
Fõmenüben van egy olyan opció, hogy autómatikus skillosztás:
autó, csapatnak, ki. Vagy valami ehhez hasonló. Ha azt kikapcsolod, akkor mindent neked kell.

Amennyiben Tali-nak kimaxolod a elektronikát és a feltörést (én neki maxoltam), akkor bármilyen ládát fel tudsz törni, ha a csapatban van. Nem kell utasitani, csak odamész, use, és "úgy veszi" hogy tali nyitja ki.

Þór vígi þessi rúnar

Bazzeg,nem olvasok vissza...második kérdés kilõve<#idiota>.

Prince23
Úgy még jobb, ha te osztod nekiek a pontokat

Én is csatlakozom két hülye kérdéssel:tudom,minden karinak van külön frankó dolga,pölö az tetszik,mikor Liara hajingálja az embereket etc..De ha én beválogatom a csapatba pölö Talt,nem lehet utasítani olyan szekrények,szerverek etc..feltörésére,ami nekem nem megy?A másik ha én akarok nekik skillt osztogatni,akkor m van?

Carlos
Amikor csapatban vagy, akkor tudod a többiek pontjait is osztogatni.
(márha kikapcsoltad a menüben az autómatikus pont osztást)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én láttam benezia és a lánya közti dolgot...érdekes volt...

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Hát az...😄
Elõször az elõtte lévõ tulajdonságot kell legalább közepéig fejleszteni, így ezáltal utat nyersz az elektronika felé!

zeus89
Decrypt / Electronics használata - feltörés-

A játékban nem muszáj a saját karakterednek kimaxolni a decryption ill. electronics skilleket. Elegendõ, ha egy társadnál ezt megcsinálod, a program úgyis a legnagyobb skillû tagot figyeli. Pl. Tali

ezt láttam de nem irja h hól lehet növelni 😊

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
lehet kurwa hülye kérdés 😊 de h lehet az electronics skillt növelni?😊

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Broafka
annyira nem fogja meghatni ne aggódj! 😄
de második végig játszásra én is ezért csináltam meg elõször a csajt, aztán a novériát! 😊
mondjuk avége egész megható volt.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Pontosan.De már megvan a kódtörõ lassan kezd mnden összeállni.Már kétszer is megvizsgálták az agyam.Most kellene mennem a Vermárra.De elõször lebuktatom a fõnököt a Novérián.😊

Bajnak nem baj,csak akkor még nem tápos a legénység.És-legalábbis nekem-rögtön kezdetnek qrva kemény volt..😊Elõször megcsináltam a Féroszt és a Novériát,akkor már feltápoltam magam.Egyébként meg tökmindegy,hogy a fõküldiket milyen sorrenben csinálod.Most megyek kalózokat keresni,csak már elfelejtettem hol vannak.Majd a Benezia mátriáka reakcójára leszek kíváncsi,ha beállítok a lányával.😊Ezt tetszik benne,hogy jól össze lehet kutyulni mindent.😊

Gyenge gép, kevés RAM, kevés VRAM, régi driver hangkártyához/videokártyához, stb. Ezernyi apró dolog lehet. Akár problémát okozhat a mindenféle codek pakk-ok megléte is.

Ha beraktad az új VGA-dat, akkor telepítsed újra a játékot, hacsak nem akarsz problémákat, állandóan újra beállítani minden indításkor a megfelelõ opciókat, eltünõ mentéseket. A játék ugyanis az alapvetõ hardware és meghajtó software cserék után hajlamos a fentiekre, lévén új gépként ismeri fel a gépedet és onnantól mindig az alapbeállításokra tér vissza, nem arra amit te beállítottál.

Nem baj, csak elsõ nekifutásra marha nehéz. Én is úgy kezdtem anno és a krogan warrior, illetve elõtte a robot csapat szintje nem igazodott a csapat szintjéhez, hanem jóval erõsebbek voltak. úgy 6-7 nekifutás kellett a leverésükhöz. Ráadásul a Liarával folytatott beszélgetésekben olyan témákra utalgat, amikrõl még nem tudhatsz, ha nem jártál még a másik két bolygón.

Szevasztok! az lenne a gondom, bocs hogy én is ilyennel fárasztom az embereket. Nos a játékot elindítom nagy nehezen eljutok az elsõ intróig ahol 2 percenként beakad a képernyõ és egy fél percig áll utána folytatódik tovább és mivel az elején jó hosszú a szöveg meg minden ezért kegyetlen sokat kell várni az akadások miatt már a pálya kezdést meg sem vártam, ez mitõl lehet????

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Broafka
miért baj a ha Liarát mented meg elõször, ezt már korábban is akartam kérdezni, valaki írta

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ennek örülök.ma meglesz az új VGA szóval megoldódik a robléma.kösz a választ
Prince23
Legjobb esetben a vga-d sm 2.0-ás! És eza baj.

Carlos
Más!
Tudtok arról valamit, hogy megjelent-e magyarul a két Mass Effect könyv?

Þór vígi þessi rúnar

vki válaszoljon már pls.mer ha a gamemel van baj akkor leszedem újból.a kérdés még mindig a #6391