Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ME is😊

Egyébként én az ME-n is csak néztem hogy egy mobility x1400on közepes feletti beállítással egy gb rammal milyen jol futott...

Pedig konzolátirat o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bakker,hogy rá[email protected]álltak a mentéseim,most kezdtem elölrõl.Én hülye rögtön a Liara T'sonit mentem megkeresni.Hát rendesen töltögettem vissza..😊Inkább a Novéria v. a Férosz kellett volna az XP-k miatt.Most harci adeptus a karim,úgyhogy egy pár harctól meg tudtam magam kímélni,s ha minden igaz Wrexet sem kell majd kinyírnom.A raktárba sem kellett a melósokkal harcolni,rábeszéltem õket,hogy húzzanak a vérbe,s ökölt se csináltam ki.Most a scannelést kihagytam.Csípázom a játékot nagyon.Te merre zúzol?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Maxtreme
Az full mind1. A lost planet ami ugyanezt a motort használta, kis zárt területen is jó ha ment 40 fps-el (maxon)
szóval igen.. Jól optimizált.

mikor indítanám ezt írja ki:Failed to compile global shader FDOFAAndBloomGatherFallbackPixelShader.Na most ha ez azé van mer xar a VGA-m akkor semmi gond holnap megoldódik a probléma.ha viszont nem írja má le vki h miért van.ha azé mer gyenge a VGA azt is írja le.köszi
Prince23
Mivel nincs nagy tér, jóhogy optimalizált a dmc4.

A Devil May Cry 4 piszok jól optimalizált... Szóval csak esetleg a patch-tõl várhatsz javulást.
newil
Mikorra várható a folytatás ? 😊

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Lehet valamit piszkálni az ini fájban hogy ne 10-17fps-el fusson ez a game.
ha mindent leveszek a legalacsonyabb beállitásra akkor is annyi.
Devil May Cry 4 50-70 fps-el fut, vagy várjak a javitásra?
2gb ram, Readon X1950 Pro video karim van
Carlos
Megoldottam...
Gyanítom nem volt tesztelve a magyar szoftver angol oprenceren.

Þór vígi þessi rúnar

Heuro
Monnyad öreg, mi a problémád?

Carlos
Alternativ megoldás: M (térkép) és ott a Vissza a Normandiára gomb.
Én ezt jobban szeretem, mert igy látom, ha esetleg kimaradt valami amit meg kellett volna nézni.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Elõször végignyomkodtam minden gombot, de akkor sem történt semmi.
És ezért írtam a kérdést.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Ok, megy. A tesztereket meg seggbe kéne rúgni!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, lehet, hogy rájöttem. De ha az lesz a gond amire tippelek, akkor alaposan seggbe kéne rúgni azokat akik a lokalizációt tesztelték.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Namost. Úgynézki, hogy a legális Magyar Mass Effect összehülyül az angol oprenceren.
Eddig csak angolul sikerült elinditani, amikor átirtam az ini-ket, akkor a fõmenübe lépéskor kidob a retekbe a játék!
Valakinek van valami ötlete?

Þór vígi þessi rúnar

xotyi
Hát ezaz, féltem mint az állat,csak nem találok sehol /torrentet nemszeressük/ no dvd crack-et 😄

Trance&Friends nothing more..

Na végigvittem a játékot katonával, sõt ismét elkezdtem ezúttal mérnökkel. Sztem nagyon jó gém. Története, grafikája, hangok, játékélmény, minden nagyon jó. Küldik is nagyon tetszettek. A fordítás is egész jól sikeredett, nem tökéletes, de jó. Ami igazán feldobta a játékot az a nagyszerûen megalkotott világ. A KotOR-nál könnyû dolguk volt, adva volt minden, "csak" történetet kellett rakni hozzá. Itt azonban egy egész új világot kellett megteremteniük. A földönkívüliek, a helyszínek nagyon jól lettek megcsinálva. A lerások a földönkívüliekrõl, a vallásukról, a biológiájukról is szupi lett. El tudom képzelni mennyit agyalhattak rajta mire ilyen jól sikeredett. Ráadásul a fejlett technológiákkal kapcsolatos leírások is nagyon jól és tudományosan lettek megfogalmazva. Azonban mégis savanyú a szõlõ és van 1 dolog ami miatt sajnos nem vált kedvenc játékommá a Mass Effect. Túl sok volt a Mako-val való közlekedés, vmint a nem fõküldis bolygókon lévõ melléküldik eléggé egyhangúak voltak és a helyszínek is ismételték magukat. Ettõl függetlenül még mindig van annyira jó a játék, h újból végigjátszam és kíváncsian várom a 2. részt <#vigyor>
Engem se, de ha már egyszer küldték akkor lehet megnézem. 😊

Why so serious?

Carlos
Engem meg nem érdekel a WoW... <#mf2>

Þór vígi þessi rúnar

Én Spellforce Universe-t vettem múlt héten, ahhoz is adtak.

Why so serious?

Faterx
Én meg kaptam hozzá 1 14 napos WoW-ot a múlt héten be-bee
Carlos
No énis megvettem. Egész kellemes doboza van! Meglepõen igényes, tetszik a dombornyomás.

Þór vígi þessi rúnar

rotator
Ahányszor jólesik, a magyarban nincs semmilyen korlátozás, csak a dvd-nek kell a meghajtóban lennie indításkor.

Prince23
Sztem eredeti magyarnál, normálisan lehet telepiteni

ui:
a francnak hozzák be ezt a hülyeséget?

összesen 3 telepitesed van, utana mehetsz supporthoz eredetileg, a magyar verzionál nem tudom hogy mukodik

xotyi
Hali, lenne egy kérdésem. Mgvettem a játékot(megéri a pénzét<#eljen>) tulajdonképpen hányszor telepíthetem újra fel mielött a supportnál kéne könyörögnöm újabb kulcsért?

Trance&Friends nothing more..

Carlos
najó, akkor asszem megveszem. Thx...
Mikor lesznek a játékhoz ingyen letölthetõ cuccok (PC-re)? (olvastam a hivatalos oldalon, hogy lesznek, meg ugye a Live-on már vannak is)

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
nem, egész igényes
benne van még rövid kódex tartalmak is, mik történtek (jövõbeli történelem)
16 oldalas rövid kis történet, még nem olvastam el, csak az elsõ oldalt, de jó ötlet amúgy iylet beletenni 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Carlos
nem ilyen gagyi dvd tokos vacakság?
hány oldalas a novella? kézikönyv?
(16:35-kor kell indulnom, ha meg akarom venni, szóval sietõs a válasz...) 😊

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
tulképp jah, szép doboz, eredeti dvd, és van benne egy kis novella is, azis jó 😊

Carlos
Skacok.
Mi található a dobozban, ha megveszem? (szokásos 15 oldalas nyamvadt papirszar a "kézikönyv" ?)

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
Wrexben a tûrõképesség nagyon jó, és vicces beszólásai vannak 😊

nálam az Aszári csaj (Lira vagy mi is a neve) jön be, jó, mert én úgyis mindig elfelejteném használni ezeket a varázslatokat, én lõni szeretek, és miközben én lövök, õ addig szétszed mindenkit 😊

másiknak meg vagy Garrus, vagy Wrex vagy Tali, mostanában Tali a második nálam! 😊

mingyá elérem az 51-es szintet! 😄 meg lesz az a 60 😉

Jeee, Tali Tali Tali Tali Tali Tali Tali!!! (a mániám már egy Tali-ról készült rajzban is érvényesült 😛)
Carlos
Nekem nem szimpi.
Én a kezdõ csajszit és Tali-t szeretem... Mindig õk jönnek velem.

Þór vígi þessi rúnar

Broafka
jaj, bocsi, ezt spoilerbe kellett volna tenni :-/

Broafka
amúgy Wrexet meg lehet menteni, csak legyen magas az elbûvölésed, és akkor meggyõzöd wrexet.

Wrex az egyik kedvencem a játékban, szóval én semmi pénzért nem nyírom ki 😊

igen.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

highlander15
Csak emberrel lehet lenni?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Figyu, Lacko Shepard volt az univerzum megmentõje nálam 😉

catacom
Nem lehet a vezetéknevet állítani:-(( Egyébként most végeztem másodszorra ugyanazzal a karakterrel. Király, ahogy más a történet vége a válaszaim miatt:-)) A fantomképességek miatt most nem kellett Wrex-nek meghalnia:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

amugy a kék csajszi nagyon rám van kattanva, tök király h mind a két csajt probálja füzni Shepard😄 mondjuk Liara ugye nem is csaj... na mindegy😄
jah és még valami, én vagyok balfasz ha a vezetéknevet nem tudtam állitani? Gyula Shepardként kurva rosszul hangzik, de mindegy már😄

Ash-t fogom, azt hittem ez az a szituésön! de köszi akkor nem érdekes 😊

Prince23
Majd választol a megfelelõ szituban, vagy Ash vagy õt.

hát, még soha nem fogott meg szerepjáték ennyire 😊 talán a TPS beütés miatt, mert szeretem a lövöldét 😊 SPOILER SPOILER SPOILER

SPOILER SPOILER SPOILER!!!

nah, szoval kipurcant Wrex a krogan pajtim, én jol ki akartam vele békülni de az a ribanc Ashley kinyirta... meg Kaidant választottam vezetönek a bogárfejü srácokhoz, ö is meg fog halni?

Broafka
hmm, amikor én letöltöttem, nekem az is magyar volt! 😄

hmm, nah jó, én magyar oldalról szedtem le, akkor nem szóltam 😊

Angol játék, warez 😊

SZEG007
csak két helyre van kirakva hogy No warez, és te még csodálkozol hogy törlik a postodat lol GW-be is ennyire alma voltál?😄

Terminátor14
Nekem vista 64bit alatt felment tökéletesen, szóval valszeg csak az xp lehet gázos.

CSAK a Fradi