11074
  • Pusztító_78
    xp.m van 32 es a játék legeleje még a menürendszerhez se jutok el
  • rotator
    Milyen kezdőoldalra? XP vagy Pista van fent, hány bites?
  • Pusztító_78
    hali skacok segítsetek!
    Megvettem eredetiben a játékot feltelepítem és amikor a kezdőoldalra ér a játék szinte megfagyva akadozva mozog a kép és a hang is szaggat. Újra lett telepítve a gépem is minden friss rajta nem egy gagyi gépem van gef 8800Gt 4 Gb ram 5600 amd proci lassan oda jutok hogy eladom a játékot
    Help ötleteket várom
  • rotator
    Szerintem nem lesz több, most inkább a 2. részt csinálhatják helyette.
  • 062020
    Én most játszottam végig. Elég jó volt, de sajnos nagyon rövid. Várom a következő DLC-t.
  • Atkamon
    az nagyon jó lenne
  • ZSOOLT2
    jelenleg 3.5k-val jön,úgyemlékszem, 56k modemen is nagyobb volt a sebesség
  • koppim
    Az engem is érdekelne.
  • rotator
    59%-nál van. :((( Ha lejött, feldobhatom rapidshare-re.
  • ZSOOLT2
    Akinek lejött a DLC, nem akar .torrent fájlt készíteni, és megosztani? Valószínűleg gyorsabb lenne így leszedni, és nem 10, meg 5k-val jönne lefele....
  • jocika
    Kösznöm
  • Grifidos
    ME_101A_BDTS_CZHUEN.ZIP

Igen benne van a patch.
  • jocika
    Tartalmazza a javítást is, már ha tudni róla?
  • rotator
    Jézus, ilyen sebességet utoljára a Witcher EE-nél láttam, előtte meg 10 éve modemen.
  • Grifidos
    Várható volt hiszen csak fél kelet-európa próbálja letölteni.
    Az ftp szerverük pedig csak 150 felhasználót enged be egyszerre.
  • ollie
    jah, 10k-val
  • Atkamon
    ahj, nem tudom letölteni... iszonyat lassan jön...
  • Atkamon
    *felsikít* !!!!!!
  • Grifidos
    Tölthető a Bring down the sky...
    itt
  • hentesferi
    Sokáig én is azt hittem , hogy bug :)
    De aztán egyszer csak , észrevettem , hogy a bolygó mellett csillog valami :D egy űrhajó volt , amit ha felfedezel ,letudsz szállni :)
  • Atkamon
    Igen néha vanak ilyen bug-ok sajnos... mongyuk igazából nem olyan nagy dolog az a küldetés, éppen csak egy pár példakép pontot ad, emg egy kis pénzt.

Amúgy ha már a bugoknál tartunk... Ti meg tudjátok csinálni azt a küldetést, amiben egy pasinak kell a testvérét megmenteni? A Fellegvár Toronyban találkoztam vele, és kétszer is végigvittem a játékot, de egyszersem tudtam leszállni arra a bolygóra, amire kellene. Kiír minden infót a bolygóról, kép is van róla (ami ugye olyanoknál van, amikre le lehet szállni), de nincs ott a "Leszállás" gomb...
  • MORO67
    Hát épp ezt mondom hogy az az "E" gomb de hiába nyomom nemcsinál semmit lehet ujra nekivágok mert lehet hogy bug de azért köszi
  • Atkamon
    hát... azzal a gombbal kell, amivel kinyitsz ládákat, beszélsz emberekkel satöbbi... nem emlékszem már melyik az alapból, én átállítottam, de nekem mindig működött azzal.
  • MORO67
    Sziasztok megtennétek hogy segitetek abban,hogy a Férosz-on van egy olyan rész mikor lemegyek a katakombákba megölöm az állatokat egy teremben és ott van egy holdjáro amiröl lekéne vennem az energia cellákat adamegyek az orrához ahol kijelöli nyomom az "E"-t de nemcsinál semmit .Lehet hogy máshogy kell leszedni vagy más gombot nyomni segitenétek hogy hogy szedem le a cellákat.
  • rotator
    Azt nem tudom, de szerintem nem kell, mivel nincs a sztorira kihatással.
  • Atkamon
    De akkor előről kell kezdeni majd a játékot, hogy játszhassuk, ugye? Jó lenne ha az 57-es szintű adept-emmel tudnám megcsinálni.
  • rotator
    Másfél órát ígérnek, a galaktikus térképen egy plusz rendszer jelenik meg, ahol a Batarianok vannak. A főtörténethez nem kapcsolódik tudtommal, hanem "csak" egy nagyobb mellékküldetés.
  • hentesferi
    Köszönöm válaszod :)

Amúgy , a BDtS mennyi játszható órát tartalmaz ? :) 1-2 órákról van szó ? :)és amúgy hogy , kapcsolódik a mass effect-hez a története ? :) vagy egy teljesen külön álló mód ? :)
  • rotator
    Úgy tűnik, még mindig bugzik valami. Nem baj, inkább csússzon pár napot, mint legyen játszhatatlan.
  • Atkamon
    Na semmi hír a BDtS-ről mi?
  • Atkamon
    Nem hiszem, hogy több lenne másodszorra, csak ugyenazokat kell végigvinned, viszont kezdheted a játékot 47-es szintről.
  • hentesferi
    Hi

Nekem csak , egy szimpla , egyszerű kérdésem lenne :)
    Van annyi küldetés , hogy elérjem a 60-as szintet ? :S Mert végigvittem a játékot , szinte az összes mellék küldit megcsináltam... csak 2 maradt... az örzők szkenelése , meg a bányászós cucc :D és így is csak 47-es voltam a végén... :S

Azt láttam , ha egyszer kijátszom , akkor következőleg tudok 51-60-ig fejlődni , ez azt jelenti , hogy ha újra kezdem , lesz több új mellék küldetés ?
  • rotator
  • balee4
    Szóval elvileg még van esélye annak, hogy a héten megkapjuk a BDtS-t.
  • balee4
    Ma azt írta nekem a CDP, hogy, idézem: "Van esély arra, hogy héten kikerüljön, de a keddi verzióban még mindig voltak hibák, azok most kerültek javításra, holnap pedig újra tesztelik....., matematikai esélye van még a pénteknek"
  • mike01010101
    Aki forditotta az eredetit magyarra az irta a blogjaban hogy leforditotta mar mar a BDtS missiont is igy biztos hogy ki fog jonni es magyarul csak kesik "kicsit". Ha a kiadó fizet a forditasert nem hagyja parlagon utana.
  • krisztajo
    Köszi! Ezek szerint vak vagyok, ugyanis ott is néztem. De akkor majd megnézem újra!
  • MerlinW
    Markos powa:)
  • a_n_d_r_e_w
    - Hány éves vagy, királyfi?
    - 27!
    - És még hiszel a mesékben?!
  • Grifidos
    Miféle november?
    Sehol sem mondták, hogy melyik év.