11074
  • rotator
    Ki lehet szedni, de nem azt kapod, ami a cd-n van, a játékban vágva vannak a zenék, és persze más minőségben. :)
  • MrAndree
    Torrent a barátod...
  • Atkamon
    Nem hinném, hogy ki lehet szedni a zenét, az meg hogy meg kell venni... hát sajnos... ez filmeknél is, és játékoknál is így van.
  • krisztajo
    Sziasztok! Imádom a játékot, már kis is játszottam. És most gondoltam nosztalgiából letöltöm a csodálatos zenéjét. Ekkor jött a döbbenet! A zenét csak 14 dollárért vehetném meg, vagy kicsit kevesebbért letölthetném. Azért ez az után, hogy a játék már megvan kicsit durva!!! Segítene valaki?! A zenéket hogyan lehet a játékból kinyerni??? Vagy tudtok adni egy olyan linket, ahonnan ingyen lelehet szedni??? Nagyon köszi!
  • MrAndree
    Játék közbe rakja be szóval újra kell kezdened.
  • MORO67
    Sziasztok lenne egy kérdésem.Végigvittem a játékot és utána feltelepitettem a kiegészitőt de nemtudom hogy honnan inditsam el az uj pályákat.Lehet hogy rosszul értelmeztem ez a játék közepébe tesz be uj pályákat vagyis ujra el kell kezdeni hogy az új részekhez érjek???
  • MrAndree
    Tudom, de azt a 150et leölni se két perc. Egyszerűbb volt unlockolni.
  • SaGa Jr
    Nem kell ahhoz végigtolni soldier manussal a játékot, hogy elérd az AR achievement-et. Elég ha 150 ellenfelet lelősz. Utána start new game és már választható is az AR extra skill gyanánt.
  • Fenrir
    Sajna a directx frissítés sem jött be. Egy ideig úgy tünt, hogy végre játszható a játék, de egy háromnegyed óra után lefagyott :\
  • MrAndree
    Köszi!
    Szeretem az Assault Rifle-t, eddigi négy végigjátszásomból háromszor azzal toltam végig és nagyon bejött. Pisztoly se volt rossz mondjuk de maradnék a megszokottnál.
  • Calver
    ollé, ez kell neked
    én is annak idején ráuntam tizedik kör után a AI Hacking-el való szenvedésre amikor Infiltratorral akartam nyomulni.
    de miért pont AR? pisztoly jobban irt assault rifle-nél szvsz, mocsok Infiltrator-oknak meg úgyis kell ha Sniper Rifle-el akarsz mókázni.
  • MrAndree
    Hali emberek! Valahonnan nem lehet netről profilokat letölteni? Vagy valami progit amivel unlockolni lehet az achievementeket? Mert már négyszer végigtoltam a játékot, csak volt egy kis windows reinstall és elvesztek a mentések meg így az összes achievementem is. Igazából annyira nem érdekel, csak az assault rifle achievement kellene mert infiltratorral akarok lenni de nincs kedvem pisztollyal lődözni viszont nem akarom csak emiatt megint soldier-el végigtolni.
  • Rip
    Na, Vista alatt 1 óra játék alatt egyszer sem fagyott! Ó jeee!
    Bár volt gond vele, állandóan a vinyót tekere a játék, és akadozott (ilyen XP alatt nem volt), de a CPU control-t feltéve ez is megszűnt.
    Remélem most már minden ok lesz!
  • Rip
    Hja, az nvidia-s postokat kihagyom :)
    Mindenesetre egy próbát megér.
    Köszi a tippet.
  • Fenrir
    Én is azt olvasgatom eléggé sűrűn, mindenkinek csak az segített, nekem is hiba nélkül ment régen a játék.

Catalystot nem tudom, mindenhol csak nvidia-ról volt szó.
  • Rip
    AZ is ki lesz próbálva. Catalystból melyik a javasolt?

"eddig csak egy módon lehetett ezeket elkerülni: "
    Hát a hivatalos fórumokon azért ez nem volt olyan egyértelmű, sokaknak ez nem segített.
  • Fenrir
    Nem hiszem, hogy ez meg fogja oldani a fagyás és GPF hibákat. Eddig csak egy módon lehetett ezeket elkerülni: vissza kellett rakni egy eléggé régi videókártya drivert. Nvidia-nál pl 175.xx-est.
  • Rip
    Fent van a Vista, indul a teszt.
  • sanyiiiii
    Kár hogy nem segítettek:(

És sry dp.
  • sanyiiiii
    Hajrá hajrá, ez tipikusan az a játék aminek megvan a hangulata ahhoz hogy megérje küzdeni hogy elinduljon. Persze vannak hibái is de akkoris:)

Amúgy szívesen a tippeket:)
  • Rip
    Köszi a tippeket!
    Néztem a melegedést, de nem volt gond vele, még a proci feszültségét is lentebb vettem, hogy még kevésbé melegedjen, és túlhúzva sincs.
    Szerintem nincs gond a karbantartással, nem teszek fel mindenféle lim-lomot, meg codeket, majd' mindennap vírus és spyware check megy, regcleanert is próbáltam, de csak nem akarja az igazat.

Most kipróbálom egy friss Vistával, majd friss XP-vel, hátha segít (szerencsére a héten vettem egy 500gigás vinyót, úgyhogy van partíció garázdálkodni :) )
  • sanyiiiii
    Még ami megér egy próbát az a hőmérsékletek csekkolása, U3 engine hajlamos háklis lenni rá ha valami melegszik és bizony akkor is GPF-et dob.

Meg úgy egyébként háklis a gyengén karbantartott rendszerekre, és bizonyos esetekben overlockingra is.

Ezeke kiteszik a general protection faultok kb 90%át mass effectnél ahogy nézegettem régebben, bár ez még peccs elött volt, a maradékot meg csak simán nem szereti valamiért-.-''

• Rip
    Sőt, felrakok egy vistát is, ha már lúd, legyen kövér! :)
    Remélem valamelyik megoldja!
  • Rip
    Kb. egy hónapja tettem fel az xp-t, de azért megpróbálom.
  • rotator
    Valahonnan szerezz egy winyót, és tegyél fel rá egy szűz XP-t, rá SP3, friss DirectX és driverek, más semmi. Lefogadom, hogy hiba nélkül fog futni a játék.
  • Rip
    Sziasztok!

Karácsony közeledtével megleptem magam a játékkal, bátyámnál láttam boxon, és nagyon megtetszett, meg csupa jót is hallottam róla.

Megvettem, és szépen utána is néztem, van-e patch. Mivel volt, telepítettem, és utána kezdtem a játékot.

Az, hogy játszottam volna vele, az erős túlzás. 10 percenként (nem túlzok) kilépett "general protection fault" hibával. Rögtön utánanéztem a hivatalos fórumokon, és elborzadva láttam, hogy mennyien panaszkodnak rá, milyen általános ez a hiba, és igazi megoldás nem született. Volt néhány workaround, nagy részüket ki is próbáltam, de igazából még csak rosszabb lett.
    A driverek frissek (Catalyst, SBLive/Realtek), próbáltam 2 hangkártyával, hardware-s mód be- és kikapcsolásával, új DirectX-szel, ablakban, teljes képernyőn, meg a fene sem tudja még, hogy hogy.

Most uninstalláltam, megpróbálom patch nélkül, hátha jobb lesz.
    Ez az egész elkeserítő. Gondoltam, fél év eltelt a PC-s kiadás óta, azóta biztos megoldották a problémákat. Sajnos nem úgy tűnik.

Nálatok mi a helyzet? Visszaolvasgatva látom, hogy vannak fagyások, de ez így nálam játszhatatlan (XP+SP3, Ati4850, AM2 dualcore-os proci, 2g ram, alapvetően tehát nem a teljesítménnyel van a baj).
    És persze megint az szív, aki jó fiú volt, és megvette a játékot.
  • vizoo
    Köszi, kipróbálom
  • Kindred Blades
    Nem tudom, a patch csinált-e valamit vele, de általában akkor jött ez elő, ha az 'interact/use/vagymifaszvoltaneve' át lett állítva. Másodlagosként hagyjátok bent az alapértelmezett 'E' billentyűt, az a legtöbb (ha nem is mind) esetben megoldotta.
  • JuanG
    nekem is ez van :(
  • rotator
    Erről a bugról nem is hallottam.
  • Atkamon
    Ööh, nem tom, én tudtam velük a patch előtt is kapcsolatot kialakítani.
  • vizoo
    Helló.

Bocsi, hogy nem nézem végig az összes hozzászólást.
    A kérdésem az lenne, hogy a patch-csel megoldódott a probléma, miszerint néhány karakterrel nem lehetett, vagy csak trükközések árán lehetett párbeszédet indítani? Bocsi, a nevekre nem emlékszem, mert egy ideje pihen a játék a polcon. A kékbőrű kutatócsajjal, és a katona sráccal nem sikerült sose beszélgetnem (tudtommal mindkettővel ki lehet alakítani "közeli kapcsolatot", ezért is voltam szomorú, hogy ez nem működött)
  • Fenrir
    Állítólag nem a peccs miatt fagy hanem a videókártya driver a ludas.
  • Atkamon
    Beleszövődik az alapjátékba... a sztorihoz nincs köze, csak egy hosszabb mellékküldetés. Nekem amúgy még sosem fagyott ki, sem a patch előtt, sem azután.
  • bitbandita
    Én még nem toltam föl a patcht, mert az utóbbi időben nem volt sok időm játszani. Az új küldik különálló küldetések, önálló történetek, vagy valahogy beleszövődnek az alap-sztoriba? Köszi a választ!
  • bitbandita
    A patch után is vannak fagyások? Vazz... Nem túl gyakran csinálja nálam, legutóbb 4 órát játszottam, és 1x fagyott ki. Előtte kb 3,5 óra alatt 2x. Végül is a f@szt nem gyakran, ez már simán gyakorinak mondható, sőt. Ha azt nézem 1x sem lenne szabad fagynia egészséges esetben!
  • MerlinW
    Nem is a matekkal van vagy, csak lusták az emberek gondolkodni. Amint valami problémamegoldásra kerül sor kétségbeesnek és segítségért kiáltanak.
    Ez sajnos a való világban is így megy a legtöbb embernél...:/
  • sanyiiiii
    Igen, elég általános iskola ezért írtam azt amit:)

A hanoi tornyain is csodalkozok hogy kifog az embereken de hogy az összeadás~~
  • MerlinW
    Natessék:)
  • SaGa Jr
    Végignyomkodni sem kell, mert amint azember a célkeresztet ráviszi valamelyik konzolra, az kiírja milyen értéket aktiválna. Szóval még könnyebb mint írtad. ;)