Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Én ezt csináltam, amikor angolul települt és magyarra akartam átirni.
Úgy elfagyott a menüben, mint a picsa!
Ezért gondoltam, hogy lehet, hogy másnál is ezt csinálná.

Þór vígi þessi rúnar

Bizonyos modelleknél jön csak elõ. Ennek ellenére a FAQ-ban a helye.

Prince23
De hát alapból angol a játék, csak magyar felirat van, ennyike.

Újratelepítés sem kell hozzá. Korábban már le lett írva a módja a dolognak (a dokumentumok közt lévõ ME könyvtárban lévõ egyik ini-t kell megpiszkálni és máris angol lesz a játék).

Meg aztán a magyar progit is lehet eleve csak angolul telepíteni. Csupán manuálisan kell indítani a setup.exe-t a DVD-rõl és máris választható az angol nyelv.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Carlos
De!
Igaz újratelepítéssel jár.
Ha angolul szeretnéd, akkor a windows-ban állítsd át ezt:
Control Panel
Regional and Language
Advanced
Non-Unicode programs to use: English/Hungarian

(lehet, hogy több magyarított és/vagy EA játék is meghülyük tõle (Spore lénylabor))

Þór vígi þessi rúnar

Broafka

ajvé, nem lett meg az a 60-as szint, pedig itt szinte az összes küldit megcsináltam, legalábbis asszem, az alapnál nem viszont 😞
nem baj, így is szép lett! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Adam II
Amúgy ha magyar verzió van meg nem lehet angolosítani igaz?

Lorelai Shepard... csak úgy szórakoztam, majd talán ha végzek Elenával, akkor kezdem elõrõl vele 😛

rotator
ATI kártyám van, és nincs ilyen gond...

Igazán bekerülhetne ez a FAQ-ba, hiszen minden második felhasználót érinti. Bár végülis a warez topic linkje se kerül bele hónapok óta, pedig az is érint tíz játékosból nyolcat.

Adam II
Köszi! Így már sokkal jobb.

Nálam is ilyen volt, az ATI videókártya miatt van.
Megoldás: a depth of field-et kell kikapcsolni. Mivel menübõl nem lehet, az egyik .ini-ben kell.
(C:\Program Files\Mass Effect\Engine\Config\BaseEngine.ini
DepthOfField=FALSE)

Adam II
Miért van az ,hogy a háttérben lévõ lámpák fénye kockás? Nálam is ilyen de látom másoknál nem az. Lehet valamit kezdeni vele vagy gépfüggõ?

Broafka
hát a medi újratöltõdés gondolom evidens, leglaábbisszerintem azt jelenti, minél nagyobb ez az érték annál hamarabb használhatsz medigélt.
A tech lecsengés meg ugyanez technikai dolgokban gondolom, elõbb használhatod az ilyen technikai képességeket (heckelés meg iyleneket)

Dante73
Messze nem így van, de ezen ne itt vitázzunk. Mondjuk a stabilítást azért kiemelném.
Akinek nem megy, futtassa, ill telepítse rendszergazdaként. Ha ez nem segít, akkor ott driver, vagy hasonló gond van.

http://www.freetvmaci.info/

Carlos
Nem jól tudod!
Én már csak ilyen harácsolós vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
miért kell több pénz neked amikor semmi értelme hisz mident megkapsz a játék során, és tradernél is megveszel ebböl akármit. Jol tudom hogy GW-be is csak farmoltad a lovét, meg ebayen vásároltad, miközbe az egész játékba nincs egy értékes cucc se?

Carlos
Kérdeznék lámert!
A Mindenes felszerelésnél mit jelentenek ezek:
Tech lecsengési bónusz?
Medi újratöltõdési bónusz?

Nem lehet 9.999.999-nél több pénzem sehogysem? <#ravasz1>
(mostanában csak úgy mennek a levesbe a tárgyak árai)

Þór vígi þessi rúnar

Na,megoldódott.....

Carlos
Egyetértek!
Amúgy tudod miben nyújt többet? Szebb...ennyi...kábé...
Amúgy gyanítom mingyárt jön valaki aki megmondja a frankót, hogy de a visztában milyen az API vagy az IRQ kezelés, meg mittudomén.

Þór vígi þessi rúnar

Ezek azok a dolgok amik miatt sokan messze elkerülik a vistat. Köztük én is. Semmiféle pluszt nem ad, ami az XP-ben ne lenne benne. Viszont az XP-hez képest sok területen jóval gyengébb.

Doom 4
Nem az a baj. Felraktam valami hiba volt ujra rakni akartam. De ninc smeg a kézikönyv aminek a hátoldalán van a serial. Tehát most ilyenkor irok hogy kéne új? Garancia levél meg minden xar megvan csak kód nincs.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Azért kérdeztem,mert XP-n ment minden gond nélkül.Most Vistán felrakom,erre egy kis ablekban azt a hibaüzit kapom,hogy:"General protection fault!History:GMatrix2d::Swap()Adress=0x111a731d (filename not found)
GMatrix2D::Swap() Adress=0x111a731d(filename not found)
Szóval mi lehet a gondja?

Prince23
Lassan?...
10 év 😄

Dante73
Ja, gond nélkül. Érdekes is lenne, ha egy új játékban nem volna Vista támogatás.... Lassan az Xp-t nem fogják támogatni.... (mondom, lassan!)

http://www.freetvmaci.info/

Szasztok.Mükszik Vista alatt is rendesen ez a játék?

Köszi.

Broafka
hmm, a páncélos? mondjuk mindkettõnél megcsináltam, de egyik elõtt se mentettem, szóval ne memrtem megkockáztatni
de majd most kipróbálom

macleody
Nem lehetne legalább a FAQ-ba egy linket rakni, ami a warez topicra mutat? Olyan igénytelen, hogy se a bannerba, se a FAQba nincs benne, mint más topikokban. Sehol se találom azt a topicot.

Helyette van két no warez feliratunk. Röhej.

Ezt. 😊 A angol változatban nevezik az Elbûvölést charmnak, a megfélemlítést pedig intimidatenek. Érdekesség, hogy ezek nélkül is le lehet beszélni wrexet, ha teljesítetted a személyes küldetését.

Broafka
egyszerûen csak magasnak kell lennie a megfélemlítésnek vayg az elbûvölésnek, ennyi (vagy te is ezt mondtad? 😄)

Én már elsõre is lebeszéltem. 😊 Valójában mind charm-al, mind inteimidate-el le lehet beszélni, de ha megcsinálod a küldetését, ezek nélkül is. Tehát tényleg csak a valódi antitalentumoknál hal meg.

robotnyk
pontok nem, azt hiszem, legfeljebb a csapattársaké, de nekem auto levelupon voltak, csak a saját pontjaim osztogattam.
ellenfelek hpja, célzása javul.
Carlos
Thx. (Gondolom a pontok nem resetelõdnek amiket rápakoltam)
Mi a különbség a Normal, Hardcore meg álltalában a nehézségi szintek között?

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
igen (ugyanazzal amivel befejezted) és igen, resetelõdnek. amúgy nem határ a 45, de attól függõen, hogy mennyi side questet csinálsz meg, kb 40-50 között leszel egy végigjátszás után (elsõre 50 a határ).
Carlos
Elsõ végigjátszásra 0-45. Utánna a 45-ös karival lehet újrakezdeni a játékot? Jól értelmeztem?
(ekkor reszetelõdnek a renegát/paragon pontok?)

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
nincs kikapcsolva rajta a sisak :p
Wtf, Wrex az h néz ki ? o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord RZA a PUNK

full így tudnám saját magam elképzelni 😄 lehet hogy nem Annyira kidolgozott mint az alap kari, de az alapnak számomra túl babaarca van xD

0-50-ig lehet elsõre eljutni.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Broafka
szerinted? 😊

0-tól csak 45-ig lehet eljutni, aztán újrakezdtem, (vagyis folytattam) és most itt tartok

rotator
Nulláról indultál, vagy régi karakterrel kezdted?

Broafka
gyerekek, 56 vagyok, mingyá 60, de rém uncsi így 😊

1 milliárdom van, már nem tudok új pénzt felvenni, omnigélt se, és eléggé a toppon vagyok, de még van pár mellék küldi (pl ásványok)

aztán majd jön az összes kitüntetés megszerzése project! 😊

Broafka
és még akkor is meglehet menteni, mindenki azt hiszi hogy akkor ott nki is vége...

Istencsászár
Nemrossz, de ha a részletességet nézzük ( bõr, borosta stb... ) akkor még ez sem az igazi😊 végülis mindenki ugy játszik vele ahogy akar, én megmondom õszintén azt se tudtam hogy van benne karakter szerkesztõ😊 végigjátszás után 2 hónappal mondta valaki😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Biztos? 😄
Azért össze lehet hozni egész jókat az arcszerkesztõvel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért? Õ is a mi oldalunkon áll, amíg ki nem derül, hogy lenne ellenszere a reprogátlónak. Mivel ezzel megmenthetné a faját a kihalástól, érthetõ, hogy egy kicsit elbizonytalanodik.

Istencsászár
Ez a legszebb, meg ez a fõhõs😊 a hideg kiráz amikor meglátok egy kreálmányt... fényévekkel rondább kidolgozottságba ( grafikába az arca )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Meglepõ, milyen kevesen veszik a fáradságot arra hogy egyedi kinézetet adjanak a karakterüknek. Ez a default karakter vagy huszadszor tûnik fel a topicban.