11074
-
Forcee #7445 a dxem az biztos jo mert az van fönt amit a játék is telepitene. kell ehez valami külön driveR? vagy mi? -
#7444 Esetleg ha átkonvertálnád mondjuk jpg-be... -
Forcee #7443 képet sajnos nemtok feltölteni mert 2mb seket csinálok xD -
Forcee #7442 mi lehet a baj a grafikával? határozottan szemcsés még a film grain effekt kikapcsolása urán is és maxon is szarul néz ki a játék pedig megvan még az ajánlot rendszerkövetelmény is. :S -
MrAndree #7441 Hát arról sajnos fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni a letöltött fájl-al, egyrészt eredeti játékom van másrészt meg amúgy is angolul játszom. -
wid22 #7440 Kösz most sikerült letölteni. Kaptam egy ismeretlen fájlt ami 256 MB avval mit kell csinálni?
Kösz -
MrAndree #7439 Nem arra kell menni. Alatta van két lehetőség. Filefactory Premium, alatta pedig filefactory basic. A basic résznél rákattintasz arra, hogy download with filefactory basic. Aztán majd egy kódot ad meg, azt beírod alatta a mezőbe aztán töltheted. -
wid22 #7438 Esetleg vissza kéne olvasni mert pont azt irtam hogy a FAQ bqn levö linkröl nem tidddok tölteni.. ajön 1 oldal angolul és sehhol a letöltés opcio a Free Donwload rá megyek és nemn jön semmi. -
MrAndree #7437 Esetleg a faq-ba nézzél már be... -
wid22 #7436 Nálam nem magyar pedig jó lenne. Éss le se tudom tölteni a magyarositást senki nem segit. -
#7435 köszi, valamiért elsőre nem dobta ki a legördülő menüt az installkor... szerencsére az újratelepítés nem volt annyira hosszú, mint az első :) -
MrAndree #7434 Telepítésnél kell választani, először engem is beugratott mert alapból magyarul akarta, nem is ajánlott telepítésnél másik nyelvet elsőre.
Amúgy BDtS-t próbálta már valaki? Szerintem nagyon jó lett csak kissé rövidke meg a paragon befejezés enyhén lezáratlan. -
#7433 Hát... szerintem újra kell telepítened ahhoz, hogy angol legyen. Csak a telepítőt a cd-ről indítsd el, és akkor ott lehet nyelvet választani. -
#7432 sziasztok! most próbálom ki a játékot, ám egy aprócska gondom van vele: engem marhára idegesít, hogy míg az eredeti hangot meghagyták, magyar felirata - menüje van mindennek. van rá valamilyen lehetőség, hogy visszaállítsam a játék UI-ját angolra, vagy ha ezt a verziót vettem meg akkor IJB? -
sanyiiiii #7431 Az emberke akinek az irodajaba kell menned a hotel teraszan vagy hol ucsorog, vele kell lebeszelni hogy engedjen be ha jól emlékszek. -
#7430 Hello!
Karikor kezdtem a gamet és eljutottam Novériára, vagy hova. :M Féroszt már megcsináltam. Szereznem kéne egy engedélyt, hogy láthassam a mátriárkát, van is egy pasi aki adna engedélyt, de cserébe a szintetikus intelligenciába kell menni feltörni a gépét, vagy nemtom mi... :D a lényeg az, hogy le kell ölni mindenkit. Le is ölöm a többieket, de aztán nem enged be a pasas irodájába! Azt ítja, hogy blablabla tiltására lezárva. És a lift is le van zárva! Mi tévő legyek??? -
Aspyrin #7429 Köszönöm a válaszokat! -
#7428 Nem lehet váltani, mindig Shepard-del lehet csak lenni. A hackeléshez és a zártöréshez a játék mindig a csapatban lévő legmagasabb képességűt veszi figyelembe, akkor is ha az nem pont a játékos. -
MrAndree #7427 Nem kell mást használni, automatikusan azt a karaktert veszi alapul akinek a legmagasabb az adott képessége. -
Aspyrin #7426 Sziasztok!
Pár napja nyúzom a mass-t, és nagyon tetszik. Érdekes, hogy nem találtam beállítást a billentyűzet konfigurációnál a járműből való kiszálláshoz, de szerencsére rájöttem magamtól is :)
Viszont egy valami még nem világos: hogyan használhatok más karaktert elektronikus kütyük kinyitásához? Eddig nem sikerült karit váltanom játék alatt..
Ettől függetlenül imádom, végre egy rendes szövegelős-mászkálós-gyilok :) -
CamelX #7425 Még megjelenése után raktam fel, fogalmam sincs hogy a nálam szintén GTA-hoz kiadott Nvidia driverrel menne -e, de most nincs is fenn gépen hogy megnézzem. -
Forcee #7424 a legujabb driver van lent a gta hoz telepitetem de dxet mire cseréljek? ha neked rendes nemtudnád linkelni h honnan szeted a dxet mert én amit ujat fölraktam az nem segitet rajta -
CamelX #7423 Opciókban igen, megint csak körül kéne nézni. Feltéve hogyha a szemcsésítésre gondolsz, mert az teljesen felesleges, csak elhomályosítja a képet. HDR meg Bloom az teljesen más kategória, szerintem az csak a kártya Shader Model támogatásától függ. Ha azzal van probléma akkor nem a játékot kell állítgatni, hanem drivert, vagy directx-et frissíteni/cserélni -
wid22 #7422 Hogyan kell letölteni a magyarositást mert a FAQ ba adott linkröl nekem nem megy.
Kösz a saegitséget. -
Forcee #7421 szerintem azlesz de az opciokba van? mert a többi játéknál is elcseszödik a kártyának meg birnia kéne -
CamelX #7420 Egyszerű, ki kell kapcsolni a Film Grain effectet és probléma megoldva :) márha a Blur szemcsésedésre gondolsz -
Forcee #7419 sziasztok
nemtudják miért lehet az h ami "háttér" effekt van azt nemtom rendesen megjelniteni és szinte pixeles lesza kép? amitöl tiszta lenne a kép (nemtom h az mien HDR v Bloom) attol lesz szar. ugy néz ki mintha a felbontásal lenne gondja de közbe csak ez. más játékoknál is ien pl. witcher, grid. a régi kártyámal(Ati Radeon HD 2600 PRO) aszitem h gond van és azért nem tudja megjeleniteni de az ujal se(Ati Radeon HD 3750).
PLS help! -
krisztajo #7418 Köszönöm annak nagyon tudnék örülni!!! Ha gondolod, beszéljük meg priviben a többit!!! Bocs, hogy csak most válaszolok, de a rokonlátogatásból csak nemrég értem haza… -
#7417 ezekre van egy minimum credit amit előre fel kell tölteni. -
Zóanagyvarázsló #7416 Tudom, hogy így van (sőt, a Steam kifejezetten drága), csak a saját szubjektív és dobozközpontú hozzállásomat vetítettem ki. -
#7415 Hát játékoknál és filmeknél a digitális letöltések közel annyit kóstálnak, mintha megvenné az ember boltban, ehhez képest annyival nem rosszabb a minősége a CD-nél, mint amennyivel olcsóbb (tizede?). -
Zóanagyvarázsló #7414 Ki tudja, talán még rátesznek 50 Ft adót, szóval óvatosan :))
Mondjuk fizikai forma és CD minőség híján szerintem körülbelül ennyit is ér. -
#7413 Mi van??? 280 Ft az egész mp3-ban? :D -
#7412 Na, ez mondjuk tényleg egy jó ajánlat! -
Zóanagyvarázsló #7411 Ez nem feltétlenül igaz, játékok esetében gyűjtői kiadáshoz szinte mindig jár, és néha a normál vagy egyéb (pl. Deus Ex esetében US GOTY) kiadáshoz is. Persze a Witcher nálunk éppen beleesett ebbe a néhába is. -
Zóanagyvarázsló #7410 Ez legálisnak és olcsónak tűnik. -
#7409 Most töltöm le, ha gondolod,feltölthetem neked valahová. -
MrAndree #7408 Hát ez minden játéknál meg filmnél így van, ha kell a soundtrack akkor azt külön kell megvenned. Oké, kivétel a Witcher Enhanced, ahhoz alapból járt. :) -
#7407 khmm... khmm...
google: mass effect ost rapidshare = öröm a köbön -
krisztajo #7406 Köszi, valahogy sejtettem hogy ezt fogjátok mondani!!! Hát tudjátok oké, hogy Bioware meg az is hogy marketing, de szerintem azért ez már kicsit túlzás!!!(Én nem torrentezek nincs rá lehetőségem, úgyhogy felejtős, kár érte!)