Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.) megcsináltam a fellegvárban egy küldit vmi csajnak, aki aszondta, hogy a hugát elrabolták, kifizette aváltság dijat, de mégse adták vissza, aztán elmentem, kiderült, h a huga rosszlány volt, meghalt, stb-stb
adta volna a pénzt, de akkor azt választottam, hogy ne pénzt adjon, hanem végülis vmi fasza kis modokhoz hozzáférést. Ez szép és jó, de hol lehet ezeket megvenni? 😄
2) vmi megvadult VI-t kéne kiírtanom a föld holdján, de a galaxistérképen nincs semmilyen naprendszer, semmmilyen föld, hold 😄
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Why so serious?
3X kezdtem elõrõl egy részt, és 4-re mindenkit én lõttem le, tök szépen megcsináltam, erre... MSN bejelentkezik (HOGY MI A F*SZÉRT LÉPETT LE AZT NEM TUDOM (elnézést)) és a játékot leteszi tálcára...
buktam megint az egészet...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
menj, célozz rá azt adj az élvezetnek 😊
fantom gépkarabéllyal már arra sem kell figyelned hogy túlmelegszik e a fegyver! 😄
ezért szoktam szóközzel használni az erõket, de ilyenkor mindig kijelöl egy pontot (rihtig nem az ellenséget) aztán mire tüzel szétlõnek, de az mind1, szal ellöki azt a gömböt és tökre elmegy mellette, vagy mire észbe kapok hogy nah most megy a lökés akkor alig bírom az ellenségre irányíani azt a szart, és még akkor is kikerülik (vagy kivédik)
az ilyen kaszálás meg lövés vagy mi az tényleg hasznos, puskánál nem nagyon tudtam annyira használni ezt a szuper lövést.
Igazából megakarom szerezni a puska érdemet, szóval azért megyek puskával, pedig pisztollyal sokkal könnyebb lenne! 😄
lehet hogy úgy fogom, hogy megyek pisztollyal aztán amikor elérem azt az 500 ezret vagy mennyi a fantom puska akkor majd átváltok rá, aztán azzal csak öszelövöldözök 150-et, vagy nem?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A többi képességgel pedig kivonhatod az ellenségeket egy idõra a forgalomból(Emelés, Stázis) illetve az életerejüket csökkentheted (dobás, szingularitás, mérnöki képességek) vagy megakadályozhatod õket a tüzelésben(fegvyertúlmelegedés). Szóval nagyon hasznosak.
Why so serious?
nem tûnnek fel hogy vannak ilyen cuccok, a feltámasztás is csak akkor tûnik fel amikor én gyorsabban a halok, a többiek meg valamiért (nem is tudom miért 😄) nem lõnek 😊
Szóval én a megyek, huh ellenfél, cél lõ, megy, cél lõ (esetleg fedezék aztán cél lõ, vissza, cél lõ) emberke vagyok.
pl vannak azok ajátékok amikor ilyen varázslatokat kell használni, egyszerûen elfelejtem, ha már varázslat akkor az legyen olyan mint mondjuk a lineage 2-ben (a boost kari) magyarán magamra nyomom az összes erõnövelõ varázslatot, élet, mana, erõ, pontosság, stb, ezek tartanak fél óráig azt jól van, megyke és ölök.
Ilyenkor is elfelejtem magam felturbózni amikor elfogy, de ott legalább elkezd pislákolni (és nem kell órákat várni mire újrahasználhatom (csak fél órát mire lejár 😄))
Barrier az a skill ami legfeljebb x sebzést felfog legfeljebb y ido alatt.
Ez gyakorlatilag biotikusoknak musthave skill, insanity fokozaton majdhogynem lehetetlen nélküle boldogulni adeptel vagy vanguarddal tapasztalatom szerint.
Namost mindkét biotikus kaszt defenzív specializációja erre rádob 25% sebzés felfogást és idõtartamot. Ami azért nem roszz.
Egyébként továbbra is tartom hogy magas szinten a legerõsebb kari vanguard shock trooper (defenzív) specializációval. Adrenaline burstbõl(képességek azonnali újratöltése) sokkal többet profitál mint egy soldier(ugye nem kell magyaráznom miért), szinte folyamatos barrier használat és igencsak gyakran elsüthetõ a többi biotikus képességed is emiatt. Ehhez járul egy shotgun, valamint legalább a rucija sincs papírból. (annyira)
Þór vígi þessi rúnar
aztán jól beleéled magad a játékban, tiszta eksön az egész, aztán tididam! (msn-en kaptál egy üzenetet!) 😄
egyébként csak azért harapok állandóan fûbe mert majdnem a legnehezebb fokozaton játszom és puskával rohangászom egy gyönge páncélú emberrel! 😊
valszeg ugyanezen a szinten katonával, szintén puskával vlaami kõkemény páncélban nem lenne ilyen gondom, az a baj hogy valahogy nem bírok én több felé figyelni azt lövöldözök mint fene, és akkor így bekattan: "tééényleg, nekem van olyan hogy lökés, meg különbözõ "varázslatom" jó hogy eszembe jut"
esetleg specializáció, az adept és sentinel által elérhetõ Bastion nevû elég vicces, kapsz jó kis bónuszt barrierre és stasisban is tudsz támadni...
szóval adeptnak igen is megvannak a képességei ahhoz hogy ne harapjon fûbe túl hamar, legfeljebb más irányba fejlesztetted
leglaábbis lehozni lehozza tálcára, de visszahozni ár nem tudom :-/
Þór vígi þessi rúnar
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nekem is fagyás problémám van, de én nem tudok játszani sem. Egyszer játék közben lefagyott, így muszáj volt kilõnöm feladatkezelõbõl. Azóta, ha megpróbálok mentett játékot betölteni, akkor minden mentett fájl-lal ugyanazt akarja betölteni, pedig órányi játszásidõ van kettõ között.
Még az elején tartok, annál a résznél, ahol a Zhu Reménységénél kell az ideggázzal bénítani a telepeseket. Itt betölt a liftbe, utazás elõtt, ajtó zárva van, megnyomom a gombot, és utána a töltõképernyõ befagy, megy alatta a hang, meg a két ovális is forog középen.
Már volt játék újratelepítés, mentés törlése, ahova mindig be akarja tölteni. Nincs ötletem.
Légyszives ha tudtok, segítsetek.
Elõre is köszi!
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.
Amit viszont nem tudok hova tenni, hogy a végén ha úgy döntesz hogy hagyod a Destiny Ascension-t pusztulni akkor pontosan ugyanannyi hajó fog Sovereign ellen harcolni mintha feláldozod a fél flottát hogy megmentsd... Na most akkor hogy is van ez? Ráadásul ha már megmentem a Citadel flotta zázlóshajóját, elvárnám hogy legalább egy-kettõt beledurrantson a Sovereignbe... Fõleg mivel az egész hajó egy bazi nagy ágyú köré van építve..
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
azért ez a játék is csinál érdekességeket! 😊
Minden elképzelhetõ drivert frissítettem tehát nem ez a gond.
Az az érdekes ,hogy néha tudok vele órákon át játszani és azt hiszem minden rendben van ,ki is tudok rendesen lépni ,ha legközelebb elindítom megeshet ,hogy az elsõ jelenet- ,helyszínváltásnál vagy dialógusnál kifagy. Csak leáll és a zene ugyanúgy szól de nem reagál se egérre se billentyûzetre vagy beakad a hang és úgy fagy le.
A gépemnek elég jónak kéne hozzá lennie és amikor megy akkor nem akadozik és nem lassul be nincs is minden maxra állítva.
Konfigom:
AMD Barthon 3200+
Ati X1600Pro 256MB
1,5 Giga RAM
A hangkártya meg egy Sound Blaster 24bit. Tudom szar de nem szarabb az alaplapi RealTek 96 izénél.
Máshol is vannak vele ilyen gondok vagy csak nálam?
Azért bármennyire is szeretem ezt a játékot, õszintén be kell vallanom, hogy a küldetések, dialógusok minõsége nagyban elmarad a mûfaj nagy öregjétõl, a kotor-1-tõl. Emellett leginkább a bolygókon lévõ háromféle épület idegesített. (Egy bánya, egy földalatti létesítmény és egy dobozszerû házféleség, plusz az egyféle dokkolható ûrhajó) Legalább variálhatták volna õket vagy valami. Meg az a sok doboz... hát az komolyan betett. Kíváncsi lennék, a két végigjátszás alatt hány dobozt/tárolót láttam a különféle bolyókon. Néhány létesítményben lehettek volna bútorok vagy ilyesmik. Ezen a fajta monotonitáson változtatniuk kell majd a következõ részben.
A mellékküldetések is elég egyszerûek voltak. Semmi csavar, váratlan fordulat, érdekesség. Úgyértem... nagy kotoros rutinnal elkezd játszani az ember, de azt kell tapasztalnia, hogy a ME világában bizony senkinek sincs hátsó szándéka.
Emellett a beszélgetések se ütik meg a kotor színvonalát. Ott tényleg fontos volt, adott helyzetben A vagy B választ nyomod e. Itt a ME-ben nincs igazán így. Megfigyeléseim szerint sok dialógus folyására gyakorlatilag nincs hatással, milyen választ adsz. Ezen is fejleszteni kell.
Ne értsetek félre, imádom ezt a játékot, a napokban toltam végig másodjára, szinte minden bolygót végigjártam, a gyûjtögetõsökön kívül minden mellékküldetést megcsináltam, de azért a rajongás mellett tisztán látom a játék hiányosságait is. És bizony a jó dolgok mellett ezekõl is beszélni kell.
Ennek ellenére eddig szvsz az év játéka a game.
Most ugyanezzel a karakterrel tolom, de most renegát leszek, kötöszködõ és kegyetlen. Kíváncsi vagyok a különbségre.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar