Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek! Én soha nem használok AA-t sehol sem. Egyszerûen felesleges. Anizo kell azt jó napot <#smile>

BattleTag: zydar#2910

IMYke2.0.0.0
Emellett: tök értelmetlen - mert a mai LCD/TFT monitorok minimum 1440*...-es felbontásokat préselnek ki magukból... ergo: amolyan "konzolosan" meg lehet oldani az élsimítás kérdését --> nagy felbontás oszt jónapot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valószínûleg ezért nem tették bele a játékba az AA-t.

BattleTag: zydar#2910

Na igen, ráparancsoltam én is, hogy akkor most AA, eredmény: az fps visszaesett 25-re, cserébe az egyik korlát a Citadel-en nem volt recés 😄
Kikapcsolt Motion Blur és Film Grain effektek mellett (vagyis azok hiánya mellett) azért látni néhol, de rendesen felzabálja a gép erõforrásait.
SZilaJMaGGoT
Lehet nekem is simít a catalyst, csak annyira nem mérvadó, hogy észre sem veszem... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

élsimítást Forceware alól rá lehet erõltetni pl (8800as kártyán nálam mûködött, de nem olyan nagy a változás)
árnyékok

BIOEngine.ini -ben megkeresed a következõ szekciót és sort

DepthBias=.012000

Ha az értéket átállítod 0.030 -ra, az átmeneti megoldást jelenthet. _Nem_ javítjá az árnyékokat, hanem a glitch-eseket nem fogja megjeleníteni. Én végül benne hagytam, igazán nem volt zavaró egy kis idõ után.
help pls!!!

Problémám a következõ: feltelepítem a játékot ( windows vista x64) elindítom elsõre faszán el is indul. Kilépek és másodszorra már nem indul el, bejön az a kép utána lecsukja a tálcára és ennyi meghalt ha megnyitom fekete képernyõ :S Reinstall segít rajta de nem akarom minden akalommal újratenni ha éppen kedvem van játszani 😊

Volt valakinek hasonló porblémája?

thx
SZilaJMaGGoT
Nah mind1, annyira nemzavar, mert úgy összességében végülis szép a grafikája nagyon. Az elsimításra nincs valami alternatív módszer?? Catalystba beállítottam ilyeneket, de lehet, hogy nem jól, vagy nemtudom... 😄

rotator
UE3 motor dübörög a játék alatt, nem támogatja az élsimítást, az árnyékok terén pedig annyira futja neki, amit látsz. Ezeken nem fogsz tudni állítani, ha nagyon zavar, kapcsold ki teljesen (valamelyik értéket az ini-ben jól el kell állítani).

Rászántam magam a játék megvételére, 4990 HUF-ba kerül a media-ba.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

SZilaJMaGGoT
Hi FAQ nem igen segített. Arra lennék kíváncsi, hogy ki ért jobban az bioengine.ini piszkálgatásához?? Mert tudtam húzni a grafikán azzal, hogy találtam leírást arra, hogyan toljam fel az azitróp szûrést, de pl. elsimítást lövésem sincs hogy lehetne megcsinálni, de ami igazán zavar az az arcokon közelrõl megjelenõ árnyékok, valami ocsmányak szoktak lenni, pedig maxra állítottam gamen belül.

Megnyomod a spacet akkor ugyebár ott vannak, quickslotokba meg onnan simán belehúzod egérrel.

sevendoor
köszi. mégegy kérdés. Hogyan tudom feltölteni a gránát készletemet a hajón? A medigéleket azt az orvosi szobában, de a gránátot....

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Én már csak ezt nem tudom h hogyan lehet használni a képességek ? Hogyan tudom kitenni a gyorsgombokra? :S
Sziasztok! Valaki feltöltené valahva a Rus patch-et? Mert a FAQ-ban ami van link az 14-el jön :S
VAgy egy gyorsabb linket lécci. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Ha gyalogososan lövöd bele az utolsót akkor a teljes xp jár érte.

sevendoor
Úgy tudom, ha a Mékóval lövök ki valamit, az csak fél xpt ér. Akkor is ha a Mékóval kezdem, de a halálos lövést már Shepard adja?

R.I.P. Marian Cozma

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Köszönöm.
Nekem megy, igaz nem ultimate hanem home premium.

Why so serious?

Az lenne a kérdésem, hogy a játék eredeti magyar változata 1.01-es patch-el és a kiegészítõ pályával megy-e vista ultimate x64 sp1-en?

Olvastam igent is meg nemet is, érdekelne egy tuti válasz.
Köszi
IMYke2.0.0.0
Ott szoftveres háttér a probléma.
Mindenben gyengébb a gépem, és simán megy az eredeti játék (sõt MINDEN játék): kezdettõl fogva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

próbáltam régebbi driverrrel (174.) ugyan az a helyzet. Indít, tölt, fekete képernyõ, halál...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

saxicola
Helló!

Mass Effectet keresek 3k-ért. Aki megvállna ennyiért a gametõl írjon üzenetet!

www.gportal.hu/bioshock

Tudtommal nem, de most amúgy is tök olcsón lehet kapni az eredetit is.

Why so serious?

De nem is mûködik egyikkel sem?
Kieghez nincs crack. Nem is hinném, hogy lesz.

Why so serious?

A kiegszitõ tényleg nem mûködik egy crackel sem??? Vagy már van valami?
Sziasztok. Megvettem a játékot (magyar), nos telepítés után inditáskor fekete képernyõ és kifagy a rendszer. Mindig ezt csinálja, igy jóformán használhatattlan. Tud rá valaki megoldást? Gép: c2Q 9300, 2Gb DDRII, GTX280 ( driver: 181.20 ) stb..

thx

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Lord Myn
Hát igen, csak akkor a X57 küldetésnek lõttek, pedig nekem tetszik. A másik az, hogy nekem kell az 1.01-es patch, mert végre rendesen mûködik a hardveres OpenAL, hát ég és föld a különbség hangban (X-Fi kártyával). Jó lenne már egy 1.01-es NoDVD, mert utálom koptatni a lemezt, csak sajnos erre kevés esély van, mivel csak a kelet-európai régióban kell a lemez a játékhoz...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
#7697... Galaxy Map fix.

Prince23
Miért? nekem fennt van a dlc magyar.

Az 1.01 patch-re van valami fix vagy valami megoldás?
megvan ezer thx
köszi megnézem pedig már kétszer vittem végig
@ladasz
Kirakja lent, azt hiszem, a mix-sáv (most mondjatok rá jobb nevet 😛 ) alá, azt kell megnyomni.
@Dimitrii
BDTS: SpecTRe-ré avatás után; Citadel Lockdown elõtt kinézel a térképre, abba a rendszerbe, ahol Eden Prime is volt. De elvileg jelölnie is kéne, X57-es aszteroidát keresed.
oké,köszi.Csak nemtudom meik gombot kell megnyomni😊
nekem simmit nem jelõl sajnos
Atkamon
A galaxis térképen van jelölve.

esetleg van vali kép hogy minek kell ki írva lennie mert ahol a beállítást tudom állítani ott ki írja hogy a kieg telepítve van
hello letöltöttem a bring down of sky címû kieget a cdprojekt honlapjáról feltettem de nem találok semmit sem merre nézzem vagy kell még a pach is?
Pedig egyszerû, mindig amikor a két jel között van a csík akkor kell megnyomni a gombot.

Why so serious?

Van az asztalon egy jegyzet, az alapján kb 2 másodperc gondolkodás alapján megcsinálható.

Hi.Elakadtam:Novéria,Szakadék állomás.Laborba vagyok,és nemtom elkésziteni az ellenszert,és mig nincs kész nem engednek ki.Ha lehet részletesen leirnátok hogy kell.köszi
A plusz küldetésre gondoltam, az alapjátéknak nem igazán van másfajta befejezése ha renegade vagy. Vannak különbségek, elég nagyok a de lényeg nem változik.

Why so serious?

Hát nem tudom, nekem egy hibát okozott, a Therumos lávatextúrásat ami elég bosszantó de azért túl lehet élni, más hibát nem vettem észre. Meg amúgy is nemrég írta a Bioware, hogy dolgoznak a második patch-en ami gondolom ezt is javítja majd.

Why so serious?

melyik renegát befejezésre gondolsz, az alapjáték végén? Tehát ha renegát leszek akkor teljesen más befejezések között válaszhatok a végén?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

IMYke2.0.0.0
Közben meg azt olvasom mindenkitõl, hogy csak hibákat okoz a játékban - nekem eddig semmi bug nem volt, nem kívánok "beszerezni" egyet se.

Pedig jó az a plusz küldetés, elég rövidke /1-2 óra kb./ de hangulatos, a renegade befejezés meg marha jó. 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Mass Effect v1.0 - ViTALiTY
Az v1.01 Patch csak bekavar, ezért nem tettem fel.
A plusz küldetés nélkül is megvagyok.
Ellenben, ha Galaxis térkép stb fagyásokra:
NoDVD + Savefix+Galaxy-Map-Fix

Utóbbit mindenképp a saját felelõsségedre használd eredeti játékon!

Prince23
És meliyk cracket használod, pls...