Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: zydar#2910
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BattleTag: zydar#2910
Kikapcsolt Motion Blur és Film Grain effektek mellett (vagyis azok hiánya mellett) azért látni néhol, de rendesen felzabálja a gép erõforrásait.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
árnyékok
BIOEngine.ini -ben megkeresed a következõ szekciót és sort
DepthBias=.012000
Ha az értéket átállítod 0.030 -ra, az átmeneti megoldást jelenthet. _Nem_ javítjá az árnyékokat, hanem a glitch-eseket nem fogja megjeleníteni. Én végül benne hagytam, igazán nem volt zavaró egy kis idõ után.
Problémám a következõ: feltelepítem a játékot ( windows vista x64) elindítom elsõre faszán el is indul. Kilépek és másodszorra már nem indul el, bejön az a kép utána lecsukja a tálcára és ennyi meghalt ha megnyitom fekete képernyõ :S Reinstall segít rajta de nem akarom minden akalommal újratenni ha éppen kedvem van játszani 😊
Volt valakinek hasonló porblémája?
thx
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
VAgy egy gyorsabb linket lécci. Elõre is köszi
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
R.I.P. Marian Cozma
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Why so serious?
Olvastam igent is meg nemet is, érdekelne egy tuti válasz.
Köszi
Mindenben gyengébb a gépem, és simán megy az eredeti játék (sõt MINDEN játék): kezdettõl fogva.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Mass Effectet keresek 3k-ért. Aki megvállna ennyiért a gametõl írjon üzenetet!
www.gportal.hu/bioshock
Why so serious?
Why so serious?
thx
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Kirakja lent, azt hiszem, a mix-sáv (most mondjatok rá jobb nevet 😛 ) alá, azt kell megnyomni.
@Dimitrii
BDTS: SpecTRe-ré avatás után; Citadel Lockdown elõtt kinézel a térképre, abba a rendszerbe, ahol Eden Prime is volt. De elvileg jelölnie is kéne, X57-es aszteroidát keresed.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Why so serious?
Az v1.01 Patch csak bekavar, ezért nem tettem fel.
A plusz küldetés nélkül is megvagyok.
Ellenben, ha Galaxis térkép stb fagyásokra:
NoDVD + Savefix+Galaxy-Map-Fix
Utóbbit mindenképp a saját felelõsségedre használd eredeti játékon!