11074
  • simon7108
    de nekem a magyar változat van meg amit a CDProject adott ki a játék elején ki is van irva,hogy CDProject!
  • SaGa Jr
    Talán azért nem megy warez változattal a DLC neked mert nem a megfelelőt töltötted le hozzá. Warez változathoz ugyanis nem a magyar verziójú DLC kell (CDProject) hanem a normál. Ahhoz előbb patch felrak, majd DLC letölt és felrak aztán menni fog. Szóval ne csodálkozz hogy nem megy ha egyszer nem kompatibilisek egymással a dolgok...

Mintegy mellesleg meg az amcsi változat (a normál) stabilabb és sokkal kevesebb hiba van benne mint a magyarított rettenetben.
  • Calver
    FAQ-t olvasd el fent.
  • simon7108
    nemakrok itt warezrol beszélni de ha már felhozták a témát nekemsem eredeti de minden megy tokéletesen.
    lehet az végett,hogy nem megy a DLC?
  • Jani21
    Élsimítást maximum a videokártyád szoftveréből lehet ráerőltetni, nem tudom, hogy működne-e. Az árnyékok az arcokon furák, amit az új patch (1.02) javítana, de ezt csak a látvány kárára sikerült "kijavítaniuk". Magyar verzió pedig nincs még a patch-ből. Amennyiben a játékon kívül finomítani akarsz a beállításokon akkor ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe.
  • Knabb
    Csak nekem kéne élsimítás, meg szebb árnyékok mert így nagyon ocsmány, hogy tiszta rece minden...
  • Atkamon
    5000 Ft-ot szerintem ki lehet azért pengetni egy ilyen jó játékért. Sőt, még kevesebbért is megkapod Ebay-en szerintem.
  • triplet
    Szóval akkor eredeti, vagy nem tudok tovább játszani vele. Na remek:S
  • Jani21
    A játékban is be lehet állítani a videobeállításokat ugyanolyan részletesen mint a MassEffectConfig-ban, csak az érvényesítéshez újra kell indítani a játékot. Talán a felbontás állítás esetén lehet gond, ugyanis sokaknak csak a Config-ban sikerült a helyes értéket beállítani.

triplet:
    Bizony az a kalózverzió másik tünete a mentésképtelenségen kívül.
  • triplet
    Megkaptam a Normandia irányítását, kikérdeztem Jokert. Gondolom oda kellene menni a galaxistérképhez, de nem sikerül megnyitni E-vel. Vagy mivel kell? Warez bug?
  • Knabb
    Valahogy lehetne részletesebben videóbeállításokat állítani? Mert nekem a 4 mag miatt nem megy a MassEffectConfig :S
  • ZÓÓÓcsi
    Jól telepakoltad! :)
    Én mindig szoktam hagyni pár giga helyet azért.
  • triplet
    Már megoldottam. Igazam volt, nem volt elég hely a C-n:D.
  • ZÓÓÓcsi
    Lehet, hogy írásvédett lett valamiért a Documents mappád!
  • Jani21
    Gondolom nem eredeti a játékod.
  • triplet
    Na, sikerült megoldani. Hát azt kell mondjam hogy még egy ilyen jó játékot nem láttam még soha:). Viszont nem menti el a játékot. Be van kapcsolva az automatikus mentés, és amikor ment a játék kiírja hogy nem sikerült elmenteni és hogy próbálkozzak újra.
    Miért? Nem lenne elég hely a C-n?
  • simon7108
    a CDProject oldalárol szedtem le de azt írták,hogy a patch nem kell mert benne van a DLC ben.
  • Knabb
    Sikerült rájönnöm, a windows biztonsági központban engedélyezni kell a fiókok felügyeletét és akkor jó lesz
  • SaGa Jr
    A megfelelő verziójú DLC-t tetted fel? Fenn van a patch is?

Ha a magyar/orosz (magyarán CDProject-es) változat van akkor a kiadó oldalán megtalálod a file-t és azt tedd fel (patch is mehet).

Ha egyéb változatod van (angol/USA/német) akkor az ahhoz tartozó patch-et majd eztán a DLC-t tedd fel.

Ha ezek nem stimmelnek akkor nem is lesz a játékon belül megtalálható az új helyszín (mellesleg ki lesz "plakátolva" keresned sem kell).
  • triplet
    Nekem is ugyan ez a problémám:).
  • Knabb
    Hello
    Lenne egy olyan problémám, hogy ha elindítom a mass effectet, akkor bejön egy sötét kép, és nem tölt semmit...
    Olvastam rá egy olyan megoldást, hogy indítsam el, rendszergazdaként, és nem tudom úgy elindítani, mert a Tulajdonságok-->Kompatibilitás fülnél alul a kis négyzet szürke...
    Valami megoldás?
  • simon7108
    na itt márcsak az a gond,hogy nincs olyan menupont,hogy Letoltheto tartalom sehol sem a beálitásoknál sem sehol mindent átnéztem:(
    csak akkor van amikor elinditom a játékot és kijon olyan kis menu ahol lehet álitgatni de ha ott megyek rá akk felmegy a masseffect.com ra szoval az semmi...
  • Jani21
    Nézd meg, hogy a játékon belül a letölthető tartalmak menüpontban szerepel-e a DLC (Beállítások->Letölthető tartalom). Itt egyébként le is írja, hogy hova kell menni. Szóval ha ott nem szerepel a DLC, akkor nem jó valmai.
  • simon7108
    ja ez mind szép és jo de nekem nincs olyan rendszer az exodus csillaghalmazban,hogy Asgard:(
    csak az Utopia van ami eredetileg is más nincs ugyhogy nem érek semmit a végigjátszással:S
    azért thx!
  • Atkamon
    Walkthrough...
  • simon7108
    vegyétek ugy,hogy nem mondtam semmit:(
    nincs ott sem semmi uj:Scsak az Utopia nevu rendszer de az eddig is volt...sztetek probáljam meg mégegyszer feltenni a DLC-t?
    de a játék mappájában ahova telepitettem ott van 1 mappa aminek az a neve,hogy DLC vagy az enm számit?
  • Jani21
    Örülök neki. Akkor a magyar változatban is maradt az Exodus csillaghalmaz név, azt hittem másképp fordították.
  • Atkamon
    De még jelölve is van a csillaghalmaz a galaxistérképen...
  • simon7108
    jah hogy az a Exodus Csillaghalmazban van?:Dazthittem hogy 1 teljesen ujat kapokXDakk azért nem találtam....
    thx a segitséget:)
  • Jani21
    A játék menüjében a letölthető tartalmak menüpontban látszódik a DLC? Ha ott szerepel, akkor rendben települt, csak te nem találod a csillagtérképen. Itt egy link, hogy hol található meg (Exodus Csillaghalmaz->Asgard). Sajnos a magyar megfelelőit nem tudom az elnevezéseknek.
  • simon7108
    nem kaptam 1 uj csillag képet sem vagy mit:Sugyanazok vannak meg amik járnak a fo kuldetéssel szoval nincs1 olyan sem ami eddig nemvolt:(mi lehet a baj?rendesen felinstaláltam meg minden de semmi...
  • 062020
    DLC lesz, de sokára, én is írtam e-mailt.
    A válasz:

Kedves Dávid!

A letölthető DLC nem kompatibilis a magyar verzióval. A csomag lokalizációja a cégünkön kívülálló okokból nem várható a következő 1 - 2 hónapban. Pontos dátumot egyenlőre nem tudok mondani.

Üdvözlettel
    CD Projekt Support
  • simon7108
    de nem kaptam uj csilagképet sem rendszert:(nem változott semmi:S
    azthittem hogy az a Verseny az idovel a DLC mert az nemvolt a havernak oszt lehet csak nem emlékezett rá...
  • Optimus Prime
    Csak röpködj rendszerről-rendszerre. A Bring Down the Sky nem tartozik a fő küldetések közé, szal az 5. Flotta fog róla tájékoztatni, ha épp abban a rendszerben jársz. X57-es aszteroida a Terra Nova környékén, a csilag képet már nem tudom.
  • simon7108
    na felraktam az 1. DLC-t,oda megyek a térképhez és hiv a tanács és azt a kuldetést adja,hogy verseny az idovel ez már a DLC?mert a haver nem emlékszett ilyenre:P
    na de itt jon a baly nemtom mit kell tenni:(megoltem beneziát és azután vagyok már még maradt a férosz és a vermárde elotte meg akarom csinálni ezt de nemtom hova kell menni:(azt irja,hogy nézzem át a novériát a féroszt az artemis taut és a vermárt de a novérián nincs semmi sehol pls help mit kell?
    elore is thx!
  • Optimus Prime
    Akkor örüljünk a magyar verziónak, mert van magyar felirat akinek ez szükséges - és nincs EA-féle másolásvédelem. Vagy, aki teheti cserélje le külföldi kiadásra. Vagy a patch és az DLV nem ér ennyit, inkább várjunk a 2-re.

A patchre azért várnék, mert van pár dolog amin talán javítana.
  • Jani21
    Itt nem csak a nyelvi különbségeken múlik a patch, hanem a másolásvédelmen is. Lévén a CDProjekt enyhébb másolásvédelemmel adta ki, mint az EA. Valamint az is okozhatja a késést, hogy a CDProjekt-nek nem juttatták el korábban a patch-et. Vagy az EA így bünteti, amiért neki sikerült megszerezni a kiadási jogokat. Hű de sokat spekuláltam . Arra akarok rámutatni, hogy sok minden állhat a háttérben, amiről nem tudunk.

Szerintem nem érdemes várni a javításra, ugyanis a hivatalos fórumokat olvasva a patch nem igazán javítja a felsorolt problémákat, valamint inkább gondokat okoz. A DLC is vegyes fogadtatásban részesült.

simon7108: A 2. DLC-hez kell a patch. Azonban mivel az új DLC fizetős lett és az EA saját digitális hálózatán terjeszti, nem sok esélyt látok magyar kiadásra.
  • 062020
    Hol lehet petíciót indítani a CD Projektnek?
  • 062020
    Ezt ugye nem gondolják komolyan. Akkor legalább angolul fel lehessen rakni.Azt persze nem tudják megoldani.
  • simon7108
    na ez marhajo:(nemhogy inkább forditva lenne:Dnemkell nekunk patch inkább DLC-t kérunk!!!