Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pécsi vagy? 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Igen, mint én is írtam rettenetesen jól megírt forgatönyvû játék...

What about the forests?

mflex
Érdekes, hogy az Árkádban az 576-ban drágábbak jóval a játékok, mint a mediamartkt-ban... szintén 4.990.- volt a Fallout 3 magyar verzió...

Na majd a Mass effect után 😊

What about the forests?

rotator
Saints Row 2??? <#idiota> Nem vagyunk egyformák! 😄

Atkamon
Én biotikussal kezdtem és azzal vittem végig 3szor, és már az elsõben is tök jó erõs volt, hát még a többin. Nekem az a kedvenc kasztom, a többibe csak belekóstoltamm.

Calver
Fallout 3, Saints Row 2, Mass Effect - nálam ez volt az elmúlt fél évben az a 3 játék ami spec engem teljesen beszippantott és iszonyat szórakoztató volt, ezeket ajánlanám bárkinek akinek Mass Effect ennyire bejött <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

erdos
Bezony és milyen apró dolgoknak lesz jelentõségük, minden mindennel összefügg, zseniális. A másodszori végigjátszásnál jönnek elõ a poénok ahogy más is érzi hogy valami nem kerek, sõt még jó irányban is kapálódznak. Nomeg minden típus megér egy végigjátszást, a katona kaszt után a biotikus elsõre kész rémálom, remélem a végén összekapja magát :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Atkamon
Engem ami nagyon lenyûgözött a Mass Effect-ben, az a részletes háttértörténet. Iszonyat jó dolgok vannak a kódexxben leírva, teljesen hihetõ az egész. Nagyon jó, hogy leírják az egész történelmet, meg minden kialakulását.

Scouser
Az egyiknél a történet a parádés a másiknál pedig maga a világ lélegzetelállító.

You\'ll Never Walk Alone

robotnyk
a mass effect abszolút filmszerû, kicsit kötöttebb, rengeteg párbeszéddel. a fallout 3nak más erényei vannak, de bármilyen 2008as top 5 listába befér mindkettõ.
mflex
Na ez egyre jobb, de azért majd utána olvasok😊

What about the forests?

rotator
Szerintem meg messze kerülje el, kábé ég és föld. 😊

mflex
Elég keményen meg(tanultam)dolgoztam érte, van amikor 2 napig nem is lát a családom, mert külföldön vagyok, vagy épp annyira fáradt vagyok, hogy az itthoni irodámban alszom...

What about the forests?

mflex
Elég sokat olvasgattam róla és a kis "ár(ny)folyamok" bevezetõ könyv is nagyon érdekes ami a díszdobozban benne volt.

What about the forests?

mflex
Köszi, akkor majd megveszem azt is 😊

What about the forests?

Lord Myn
A vasaidat elnézve nagy anyagi gondjaid nem lehetnek az életben... egy picit írigyellek...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
A BDTS nem megy, ha nodvd-zel...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Scouser
Hehe, jó kis gép és egy hatalmas játék. Tegnap vettem meg és nem bírom abbahagyni, bár most jön a kedvesem haza, szóval muszáj lesz (õ nem szereti a játékokat).

Ha jót akarsz még játszani egy remek világban, akkor ajánlom még a Fallout 3-at, de szigorúan csak a Mass Effect után, mert nem fogod tudni eldönteni, hogy melyikkel játssz😊

You\'ll Never Walk Alone

rotator
És mi alapján vetted meg pont a Mass Effectet?

mflex
Köszi!
Nem sietek és idáig minden mellékküldetést bevállaltam 😊)))
Jelenleg épp elhagytam a fellegvárat, na ott elcsesztem rendesen az idõt, mert minden bevállaltam meg aztán volt amikor csak nézelõdtem 😄DD

What about the forests?

robotnyk
olyan 25-30 óra benne van, ha a mellékküldetéseket is hozzáveszed, és nem sietsz.
mflex
Régen nagy gamer voltam, de kb 8 éve már nem nagyon érdekelnek(tek) a játékok, meg aztán a munkám sem igazán engedi, hogy most azán odaüljek és "átadjam" magam igazán a játékoknak, sosem szerettem az agybutító lövök és megyek játékokat, csak ami igazán megdolgoztatja az agytekervényeket, kedvencem volt a MYST összes része és fõleg az igazi felnõtteknek szóló kalnd és horror játékok...errõl ennyit, de msotanában több a szabadidõm és szerettem volna látni a grafikai fejlõdéseket..PS3-at csak a granturismo miatt fogok venni majd..szóval nézegettem a mediamarktban a játékokat és megvettem a MASS EFFECT-et, potom 5 rongyért, igaz, hogy mindjárt össze kellet raknom egy PC-t (monitorral együtt samsung 305T) 600k-ért hozzá, mert apple-t használok. Ennyit az epilógusról, aztán elkezdtem játszani ezzel a játékkal és félóra múlva "beszippantott" a világába, egyszerûen hihetetlen, ahogy megvan írva a forgatókönyve és ahogy a látványvilággal ezt elém is tárta...2560X1600-ban full max-ra állítva minden az állam kerestem a padlón néha! Ez egy istenjáték a javából, nem tudom mennyi az játékideje, de ahogy elnéztem elég becsületesen el lehet lenni vele.Csak gratulálni tudok hozzá, nem tudom milyen lehet Xboxon, de 30-as monitoron fullra állítva minden egyszerûen bámulatos a hangulata fenomenális, bár néha rosszul van fordítva, de az már nem lényeg... 38 évesen nem gondoltam volna, hogy mégegyszer egy játék ennyire megtud fogni majd, sõt a páromnak is nagyon tetszik. A MASS EFFECT-nek sikerült!!!<#eljen>

What about the forests?

rotator
Ld. Mass Effect 2 topik. 😉

😮
Jöhetne már 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gondoltam, felnézek, és láttam, hogy itt még nincs, szóval:

http://masseffect.bioware.com/teaser/index.html

Bár kicsit megtévesztõ, de finom 😊
IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja, a GameCopyWorld "hivatalosan" pont ebbol a celbol adja kozze az osszes nocd/nodvd cracket. Amikor belepsz, irja is, hogy csak azok tolthetik le akiknek megvan az eredeti lemez 😉

Köszönöm.
IMYke2.0.0.0
A gémkopivörldön megtalálod a megoldást - nekem is eredeti magyar, de DVD már használat nélkül.

Kíváncsi vagyok az új dlc-re. Elkészül, aztán várunk két-három évet, és mi is megkapjuk...
No, akinek eredeti lemeze van, azokhoz lenne egy komoly kérdésem. Megvettük mi is még megjelenéskor, asszonkának a magyar nyelvû verzió kellett, szóval fent van az is. A lemez pedig kopik, karcolja a tû 😛. No, de komolyra fordítva a szót, nem akarom, hogy teljesen elhasználódjon a lemez, inkább tartanám a tokjában, úgyhogy érdekelne, ha valaki hasonló cipõben van/volt és kikerülte a disk-checket, az pontosan miket tett fel a kis hazánkban kiadott verzióhoz. No meg hogy BtDS is megy-e vele, vagy elõtte csináljak egy reinstallt anélkül.
Kösz
IMYke2.0.0.0
Lehet, de ellenben szeretem a kihívásokat. 😊

Biotikussal jobban jártál volna 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

IMYke2.0.0.0
Igen, jól látszik, még nagyon elején járok a játéknak - s mostanában kicsit hanyagoltam is EszterkE-t.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Õ az én karakterem.
S jó szenilis lévén, "benéztem", az elsõ - próba karakterem volt biotikus. Ez a végleges, nõi karakterem katona:

erdos
<#vigyor>

Namost aztán nem is tudom, lehet hogy a fele mérnök fele biotikus kaszt lesz, egy plusz gépkarabély skillel, az talán elég lájtos az izgalmakhoz.

IMYke2.0.0.0
Holnap hozom is 😊

sevendoor
képet róla........

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

IMYke2.0.0.0
Nekem biotikusom van. Olyan a maca, hogy a valóságban a közelébe se mernék lépni 😊))

Atkamon
Te aztán tudsz fogalmazni😄

Na ja, AA-t használni ezeknél a játékoknál szinte felesleges, de az ember azért ugye kíváncsi, hogy mit változtat a képen - sokat nem 😊

Vanguard igencsak jó, pláne, hogy mindenféle játékstílusra alkalmas. Ha középreberohanok-terminatorkormányzóuratmegszégyenítõen-széttépemmindenkiarcát-stílust szeretsz alkalmazni, ott a lehetõség. Ha kifinomultabb, távolról harcképtelenné teszem a veszélyesebb ellenfeleket, míg az ágyútölteléket leszedem egyesével -insane fokozaton mindig így ment- módszer szimpatikusabb, megteheted, stb. Ha pedig bonus skillként az ember beválasztja a singularity-t, olyan biotic karakter jön ki belõle, ami kolosszusokat hajigál szabadidejében, szögesdrótot eszik és napalmot hugyozik. 😊
A vanguard meg kevésbé eccerûcske darálós arc megspékelve biotikus képességekkel amit ha kombinálsz az adrenaline rushal akkor nevetségesen erõs lesz😊

koschwarz
<#worship>
egyébként én is katona kaszttal kezdtem el, de lehet hogy inkább váltok egy félig biotikusra. a katona így elég eccerûcske, darálós arc.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

erdos
Így van. Érdemes a csapatodnál is kikapcsolni az automata szintlépést mert baromi nagy badarságokra tud pontokat dobálni. Így meg olyan menõ csapatot teszel össze amilyet csak akarsz.

koschwarz
<#wave> tehát nem ÖSSZESEN 2 pontot oszthatok el mindenkire, hanem 2-2-õt egyenként, ha jól értem.

(annyian dicsérték, hogy most hogy ócsóér' adták, megvettem)

erdos
Szevasz Kosi <#integet2>
Ugyanannyi pontot kapsz mindenkire. ha mondjuk szintet léptél és kapsz két pontot akkor mindenkire 2 pontot fordíthatsz, azokra is akik éppen nem veled vannak küldetésben, ugyanúgy szintet lépnek mint te.

erdos
Ahham, értem, köszi. A géppisztoly nagy favorit volt, meg is látszik miért kaptam meg :-)

koschwarz
én csak most kezdtem a gammát. azt az egyet nem tudom csak (egyelõre), hogy a pontokat szintlépésnél csak a saját karakteremre osszam, vagy a csapattársaimnak is kellene adni valamit?

Kicsoda kap meg mit?

Azt, hogy új karakterrel milyen plusz skill-t választhatsz be az csak attól függ, milyen plecsnit szereztél a korábbival. Ha leöltél 150 ellenfelet pisztollyal, akkor a stukkert alapból jobban kezeli majd az új karaktered (nem kell és nem is lehet beválasztani pluszban).
Ha sniper/assault rifle/shotgun segedelmével gyilkoltál meg ennyit, akkor azok megjelennek mint választható plusz skill az új karakter kreálásakor (csak egyet választhatsz).
De például az összes skill felvehetõ így (választható), amennyiben 50-75 használatot (azt hiszem az utóbbi a pontos szám) megélt egy játék alatt egy korábbi karakterrel. Tehát elõfordulhat az, hogy egy biotic karakter képzett legyen assault rifle használatában, de akár egy soldier is rendelkezhet mondjuk warp képességgel ha egy korábbi manusod már használta azt eleget.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

erdos
Na most értem a végére és megdöbbentõen jó volt, bár kár volt csak így azonnal indítani, a katona Shepard olyan erõs lett a végére mint egy tank. Most kezdem elölrõl valami izgalmasabb típussal. Néztem az adeptust, az nem lehet rossz. Mondjuk Wrex fix pont lesz a csapatban mert egyedül elviszi a hátán a játékot a szövegeivel. :-)
Nektek is megkapja pluszban a gépkarabély skillt?