11074
-
#8445 jaja... ugyanazzal a karakterrel második végigjátszáskor már mindig max pénzem volt xD -
MrAndree #8444 Csinálj mellékküldetéseket. Özönleni fog a pénz. -
Mike65 #8443 1 mille? az elég távolinak tűnik a mostani 111 ezremhez képest. Mondjuk nem nagyon kell költeni mert mindig adogat egyre jobb puskákat azis igaz. -
#8442 Omni-tool az Engineer, Infiltrator és Sentinel cucc, ahogy Bio-amp is csak Sentinel, Adept és Vanguard által használható. fegyverből lesz pár nagyon jó ha eléred 1 milla creditet, én addig nem költenék. ruhába meg rakj mindig a helyzethez megfelelő updateket. -
#8441 Szerintem nem. Asszem azok engineer-eknek vannak csak. Ruhára, fegyverre költs, meg használj minden fegyverhez olyan fejlesztőcuccokat, meg lövedékfejlesztést. -
Mike65 #8440 hát hiába tettem, mert odajöttek. De valahogy megcsináltam, futkostam meg a robbanó hordókat rájuklőttem. Egyébként gyanítom több mellékküldetést kéne csinálni hogy erőssebb fegyverek legyenek, mert 3as szintű gépkarabély kevés volt, úgyhogy most megtápolom az emberkét mindenféle mellékes bolondsággal. Meg azt kéne tudnom, hogy a boltokban mire érdemes költeni a pénzt, ruhára, fegyverre? Ilyen omnitoolokat katona nem használhat? -
#8439 ?
Vonulj fedezékbe, és rotáld a közeledőket. -
Mike65 #8438 Hello!
Noveria 15ös csúcsnál van ugye ez a matriarka brihilda vagy ki. Na én őt nem bírom egyszerűen megőlni. Jön ez a sok kommandós zöld csaj és végem van 20 másodperc alatt. A feléig eljutottam, tehát beszéltem a főgenyával(meghaltam vagy 60szor), de aztán ugye mégegyszer meg kéne gyilkolni mindenkit és ez már nem megy. A gépfegyverem fullra van fejlesztve meg mellé 1 2 dolog. Katonával nem lehet varázsolni mindenféle kék gömböket? -
#8437 Nem, hát ha belegondolsz, nem lenne túl realisztikus, hogy mindig váltogasd a csapattagokat. Te lenn vagy egy bolygón a választott csapattal, a többiek meg fenn maradnak a hajón. -
#8436 Bocsi nem tudom mi volt itt én ennyiszer nem küldtem el az üzenetet.
Elnézést.
-
#8435 köszi -
#8434 köszi -
#8433 köszi -
#8432 Értem.
De akkor küldetések közben ezek szerint nem lehet változtatni?
A KotOR-ban ha épp nem harcoltam, lehetett variálni a csapatot. Itt ilyen nincs? -
#8431 ha elég csapattagod van, vissza lehet menni a normandyre, és ha abból kilépsz, akkor állíthatod össze a csapatot.
gyakorlatilag bármerre mehetsz. pontosan már nem emlékszem, de úgy 50dik szintig el lehet jutni asszem, ha jó sok mellékküldetést megcsinálsz. -
readswift #8430 a katona nem túl érdekes karakterfejlesztésszempontból :D -
readswift #8429 Elvileg, ja , normal nehézségen veled egyforma szintüek, nehezebben meg ilyenek vannak hogy +5.
bevetéskor választhatsz társat. Ha jót akarsz akkor a dig site küldit csinálod, mert az a legrövidebb. És szar cuccal max rövid küldit akarsz csináln nemde?
Valakit ládanyitogatásra fel kell fejlessz. Alapból a Quarian a legjobb erre. -
#8428 Egy pár lúzer kérdésem lesz.
Szóval hogy jutok a csapatválasztás képernyőben, ahol tudom variálni a pillanatnyi csapattagjaim?
Nem lelem sehol.
Most végeztem a Citadel állomáson és választhatok, hogy merre menjek tovább.
Illetve még valami. Ez is olyan mint a KotOR, hogy gyakorlatilag bármerre mehetek, az ellenfelek nehézsége hozzám igazodik, vagy nem mindegy melyik bolygóra ruccanok el?
Ucccsó kérdés. Kb hányas szintig fejlődik a karakter és katona esetén mire érdemes gyúrni?
-
Alblink #8427 Kozbe sikerult. -
Alblink #8426 Hi,most keztem el a gamet,elakadtam egy resznel a Novéria, 15-ös Csúcsnal megcsinaltam amt kell,de nem tudom onnan pontosan hoygan jutok a Novéria, Szakadék Állomás-hoz,neztem vegigjatszast valami metrot emleget,de nem talatam meg.elore is kosz. -
#8425 Nagyon frankó! Úgy tűnik, egyszer érdemes lesz még elővennem. :) -
#8424 A szárnyakból menj a prezidencia felé, a lift akkor egy folyosóra vezet, ott van a jeladó, a folyosó végén meg egy másik lift ami a prezidenciára visz ki. -
Katarn576 #8423 Hello Emberek.
Egy kérdésem lenne. A Citadel Állomáson a Lux nevű fogadóban, fent a nyerőautomatáknál a leghátsó gépet miután megnéztem, egy küldetést kaptam, miszerint valaki nagyobb mennyiségű pénzt utalt át magának a gép segítségével, és a feladat szerint az egyik folyosóról jön a jel forrása. Melyik folyosó ez tulajdonképpen? Mert szinte az egész állomást be jártam már, de nem találok semmit. Azt hittem hogy a fogadó előtt mikor az idegen lényt ki dobták mert csalt a géppel, az hozzá tartozik ehhez a küldetéshez, de sajnos nem. Továbbra is ott van a teljesítendő küldetések listájában. -
#8422 hali!
elméletileg várható a dlc a Cd Projektől, legalábbis ezt írták időpontot nem tudtak mondani, de már jó jel ha lesz egyszer :D -
#8421 Hibás a LOD-ja, úgyhogy a karakterképernyőn és az átvezetőkben is a legkisebb felbontású textúrák vannak rajta, ami egy kicsit zavaró a többi ultrakidolgozott karihoz képest. -
#8420 DLC szerintem nem lesz, bár konkrétan nem írta a CDProjekt, de nem is kérdeztem. A patch egyébként kilőtte a CD checket, más javítást még nem figyeltem, csak futólag léptem bele. Garrus-szal egyébként mi a baj? -
#8419 Akkor lehet, hogy azért nem jutott el hozzám még a hír, mert nem is menne.
Kijött ez a patch is, hátha az is. -
#8418 Köszönöm szépen!
-
MrAndree #8417 Lesz? Már van pár hete. Csak a magyar változattal az elsőhöz hasonlóan ez se megy. -
#8416 Nem is volt olyan sok idő!
Sajnos Garrus bugját nem javították teljesen, mert ahhoz gigás méretű patch kellett volna. -
#8415 FTP link
MrAndree
Lesz második is? -
MrAndree #8414 Na ez most meglepett. DLC is lesz vajon? -
#8413 Nekem MEGINT nem nyitja meg!
Tudsz közvetlen linket adni rá? -
#8412 Vannak még csodák: a CDP honlapjáról tölthető az 1.02-es magyar javítás. -
Kareszmo #8411 Üdv! Megtudná valaki mondani, hogy tudnám elérni a krogan hadúrat a Plutuszon? (Már eléggé renegátban vagyok, de még mindig nem akadt az utamba.) -
Knabb #8410 Igaz :D -
#8409 99.99%, hogy a hivatalos.
Senki sem lenne képes ilyen (ill. a megjelenéskori időszakban) rövid idő alatt lefordítani ezt a monstre játékot.
-
Knabb #8408 A Faq-ban lévő magyaritás, az az eredeti? Vagy Fanmade? -
simon7108 #8407 hát akk majd lehet megveszem:)már nem olyan drága:P -
zsotesz #8406 Szerintem a dlc nem megy warezzel. Ugyan fel lehet telepíteni de a csillagtérképen nem jelenik meg a bolygó. Legalábbis én ezt tapasztaltam, próbáltam warezzel és eredetivel is, az eredetin gond nélkül ment.