Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na majd a Mass effect után 😊
What about the forests?
"The trees move. Do you not see it?"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
You\'ll Never Walk Alone
What about the forests?
What about the forests?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ha jót akarsz még játszani egy remek világban, akkor ajánlom még a Fallout 3-at, de szigorúan csak a Mass Effect után, mert nem fogod tudni eldönteni, hogy melyikkel játssz😊
You\'ll Never Walk Alone
Nem sietek és idáig minden mellékküldetést bevállaltam 😊)))
Jelenleg épp elhagytam a fellegvárat, na ott elcsesztem rendesen az idõt, mert minden bevállaltam meg aztán volt amikor csak nézelõdtem 😄DD
What about the forests?
What about the forests?
Jöhetne már 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://masseffect.bioware.com/teaser/index.html
Bár kicsit megtévesztõ, de finom 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
No, akinek eredeti lemeze van, azokhoz lenne egy komoly kérdésem. Megvettük mi is még megjelenéskor, asszonkának a magyar nyelvû verzió kellett, szóval fent van az is. A lemez pedig kopik, karcolja a tû 😛. No, de komolyra fordítva a szót, nem akarom, hogy teljesen elhasználódjon a lemez, inkább tartanám a tokjában, úgyhogy érdekelne, ha valaki hasonló cipõben van/volt és kikerülte a disk-checket, az pontosan miket tett fel a kis hazánkban kiadott verzióhoz. No meg hogy BtDS is megy-e vele, vagy elõtte csináljak egy reinstallt anélkül.
Kösz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

S jó szenilis lévén, "benéztem", az elsõ - próba karakterem volt biotikus. Ez a végleges, nõi karakterem katona:

Namost aztán nem is tudom, lehet hogy a fele mérnök fele biotikus kaszt lesz, egy plusz gépkarabély skillel, az talán elég lájtos az izgalmakhoz.
Vanguard igencsak jó, pláne, hogy mindenféle játékstílusra alkalmas. Ha középreberohanok-terminatorkormányzóuratmegszégyenítõen-széttépemmindenkiarcát-stílust szeretsz alkalmazni, ott a lehetõség. Ha kifinomultabb, távolról harcképtelenné teszem a veszélyesebb ellenfeleket, míg az ágyútölteléket leszedem egyesével -insane fokozaton mindig így ment- módszer szimpatikusabb, megteheted, stb. Ha pedig bonus skillként az ember beválasztja a singularity-t, olyan biotic karakter jön ki belõle, ami kolosszusokat hajigál szabadidejében, szögesdrótot eszik és napalmot hugyozik. 😊
egyébként én is katona kaszttal kezdtem el, de lehet hogy inkább váltok egy félig biotikusra. a katona így elég eccerûcske, darálós arc.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(annyian dicsérték, hogy most hogy ócsóér' adták, megvettem)
Ugyanannyi pontot kapsz mindenkire. ha mondjuk szintet léptél és kapsz két pontot akkor mindenkire 2 pontot fordíthatsz, azokra is akik éppen nem veled vannak küldetésben, ugyanúgy szintet lépnek mint te.
Azt, hogy új karakterrel milyen plusz skill-t választhatsz be az csak attól függ, milyen plecsnit szereztél a korábbival. Ha leöltél 150 ellenfelet pisztollyal, akkor a stukkert alapból jobban kezeli majd az új karaktered (nem kell és nem is lehet beválasztani pluszban).
Ha sniper/assault rifle/shotgun segedelmével gyilkoltál meg ennyit, akkor azok megjelennek mint választható plusz skill az új karakter kreálásakor (csak egyet választhatsz).
De például az összes skill felvehetõ így (választható), amennyiben 50-75 használatot (azt hiszem az utóbbi a pontos szám) megélt egy játék alatt egy korábbi karakterrel. Tehát elõfordulhat az, hogy egy biotic karakter képzett legyen assault rifle használatában, de akár egy soldier is rendelkezhet mondjuk warp képességgel ha egy korábbi manusod már használta azt eleget.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nektek is megkapja pluszban a gépkarabély skillt?