11074
  • Optimus Prime
    Lesz patch, csak DLC nem. :(
    Írtam a CDProjektnek és ezt a választ kaptam:

Kedves Ferenc!

Rajtunk kívülálló okokból akadnak gondok a patch lokalizációjával, mindent megpróbálunk hogy minél hamarabb megjelenjen a javítás. A patch biztosan meg fog jelenni, de sajnos dátumot nem tudok mondani.

Üdv
    CD projekt Support
  • MrAndree
    Csak menet közben tudod játszani. Ha végigvitted a játékot utána már nem. Szóval még mindenképp azelőtt tedd fel.
  • simon7108
    thx és ezt azután tudom játszani ha kivittem az alapszorit vagy ha most felteszem akk már tudom is vinni a + kuldetéseket?
  • Jani21
    Például innen letöltheted a magyar verziót.
  • simon7108
    thx a válaszokat!amugy honnan tudom letolteni az elso DLC-t?persze magyarul:)
  • Jani21
    1. Nem.
    2. Pontosan nem tudom azok milyen fegyverek, de a legjobbak az adott fegyvertípusból az X-es számúak és a legjobb fegyverek pedig Fantom (Spectre) felszerelés közé tartoznak. (Ha jól tudom a megtalált fegyverek szintje függ a karaktered szintjétől). A legjobb Fantom felszerelés eléréséhez különböző feltételeknek teljesülnie kell info itt
    3. Igen.
  • simon7108
    na még lenne 3 kérdésem:D
    1.az kihatással lesz a torténetre,hogy a novérián nem adtam oda a fegyvereket opold nak,hanem annak aki segit nekunk:D(persze oszt megtartottam a fegyokatXD)
    2.lesznek azoknál jobb fegyverek?
    3.az 1. kiegészitot le lehet tolteni ingyenesen?
    elore is thx a válaszokat:)
  • Kareszmo
    Én is hallottam az új patchről, és várni fogok. Az első kiegészítő is angolul jött ki és egy idő múlva azt is magyarra fordították ezé sztem megéri egy kicsit várni...... Am sztem az első kiegészítő is fasza lett!
  • Atkamon
    hát ja... pajzsokat kell lövöldözni...
  • Optimus Prime
    Az egyik legunalmasabb és legidegesítőbb küldetés. :)
  • Atkamon
    Hát egy van, amikor a Holdra kell menni kiiktatni egy "megvadult" számítógéprendszert.
  • simon7108
    akk azért nem találtam:D
    és ott lehet valamit csinálni?mármint a mi naprendszerunkben?vannak mellékkuldetések?
  • Calver
    pontosabban 20-as szint után, akkor specializálódsz.
  • Optimus Prime
    Tényleg rövid a játék, én napi 3-4 óra játék mellett kb. 1 hé alatt végig vittem. De hülyeség volt, egy rakás mellékküldetés van. A legegyszerűbb sorra menni a rendszereken. De a Citadellán is sok a küldetés és a lehetőség. A mi Naprendszerünk csak pár vagy egy fő küldetés teljesítése után látható a térképen.
  • Cat 02 #8351
    Helyi rendszer/Sol

Szép magyar fordítás :)
  • Calver
    tejút
    angolul itt
  • Terminátor14
    Ha jól sejtem, magyarul tolod...
    Olyat keress, hogy Helyi rendszer.
  • simon7108
    azt vágom:Dde amikor ott vagyok a galaxis térkép nél melyik galaxisba kell mennem vagy hogy van ez?
  • Kindred Blades
    Van az a nagy sárga fent, amit nappal lehet látni. Nappal. Ezért is hívják Napnak (vagyis épp fordítva, de ettől tekintsünk el). A Föld, mint olyan, a Naprendszerben található.
  • simon7108
    a Föld melyik rendszerben vagy miben van?:Dmert régebben a haveromnál megtaláltam de elfelejtettem hol van:S
  • Terminátor14
    Nem tudom, én az alapból beállított nehéségen csináltam végig katonával, úgy, hogy már jópárszor végigvittem előtte, szóval mindennel tisztában voltam. Nem tudom, mennyi küldetés maradhatott ki, de nem hiszem, hogy túl sok :)
  • blackcalibra
    Nekem majd 50 óra volt, és szerintem hagytam benn mellék küldetést is sajna.
  • Terminátor14
    6 óra alatt végig lehet csinálni, ha sietsz és persze mindenre tudod a megoldást. De semmi értelme, van egy csomó érdekes mellékküldetés meg egyéb okosságok.

Én nagyjából 25 órát töltöttem el vele mindennel együtt. De lehet ennél többet is.
  • simon7108
    ez a játék télleg ennyire rovid?mármint a fo torténet?
    mert nézem a PC Gurun a végigjátszást és 5 oldalba belefért mármint ilyen keskeny oldalba:Dmert lényegében ahogy olvastam hogyha végigmész a novérián a féroszon és az utána kovetkezo bolygon(nem tom mi a neve)akk már majdnem vége van:S
  • Cat 02 #8341
    Én is úgy tolom, de sztem a végére semmilyen se leszek. Mert kb annyi az egész, h mindig a legfelsőre, vagy legalsóra kell nyomni. De ha unszimpatikus valaki (és lehet) akkor megölöm :D
  • Atkamon
    Nem baj... simán ki tudod maxolni a "jót" is, ha néha csiálsz "rossz" dolgokat is.
  • simon7108
    na már megvan:)a képméretarány nem volt áttálitva Widescreen re:D
    most már jo:P
    am lenne 1 kérdésem ha jo akarok lenni baj hogy véletlenul csináltam valami rosszat?XD
  • Maxtreme
    Érdekes pl a játékon belül nálam sincs 1440x900. Ellenben a külön indítható konfigurációs panelbe igen.
    Szal próbáld ott.
  • Jani21
    Esetleg próbáld meg a játék konfigurációs eszközével beállítani a felbontást. Ez az indításkor megjelenő ablakban a játék indítása gomb alatt van (talán beállítások néven). Egyébként én is 1680x1050 felbontáson játszom. Amúgy az érdekes, hogy neked ilyesmi felbontás jelenik meg csak felcserélt sorral, oszloppal (1050x1680).
  • simon7108
    mármint minden játékotfeltudok tenni annyira csak ezt nem.
  • simon7108
    hát VGA driver a legujabb ami van Gforce 9800GT re.a monitorét nemtom de minden mást betudok álitani annyira csak ezt nem:(
  • Atkamon
    Nem tom, én 1680x1050-ben játszok, nekem működik.

Videókari driver? Monitor driver?
  • simon7108
    sziasztok nem tudja valaki,hogy miért nincs a játékban 1680x1050 es felbontás?:Smert nem találom a beálitásoknál:(
    csak 1050x1680 ast találtam de ha azt teszem be akk elkezd ilyen fekete képernyo kibe lépkedni szoval értitek hogy értem:D
    mert most valamilyen kisseb felbontáson van más minden maxon de igy kicsit kockásak az emberek szemei és ez elég idegesito....
    pls help!elore is thx.
  • Jani21
    Kösz a tippet! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű.
  • MrAndree
    A DRM hiánya volt az egyetlen ok amiért a CD Projektes változatot vettem. Csak már bánom mert azóta ahhoz is van deaktiváló cucc...
    Lehet amúgy angol nyelvet választani csak ne autorunból telepítsd hanem a setup.exe-t futtasd a DVDről.
  • MrAndree
    Én???????? Ne viccelj már, ezt is angolul játszottam. :)
  • Jani21
    A CD Projekt-nek köszönhetjük, hogy nem az EA féle aktivációs másolásvédelemmel jött ki a játék, és így nem kell szenvedni a limittel illetve a deaktivációval se. Persze így kell a DVD, de kinek melyik a szimpatikusabb.

Egyedüli bajom csak az, hogy a játék nyelvét nem lehet kiválasztani. A gépelési hibák zavarnak, a magyar szöveg néha nem fér ki, van olyan is, hogy a karakter sokkal többet mond annál, mint ami magyarul feliratozva van, lefordítatlan angol mondat. A kedvencem, amin jót kacagtam, hogy az első DLC-ben Speckónak fordították a Spectre-t. Gondolom másvalaki volt a fordító, de erre igazán odafigyelhettek volna.
  • Grifidos
    Akkor viszont ne is sírdogálj, hogy valaki töltse fel a magyar nyelvi fájlokat.
  • MrAndree
    Nem is fogom többet. :)
  • wedge31
    Persze ,ez eddig is igy volt nem muszáj itthon vásárolnod a játékokat.