Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mentéseim pedig jól, épségben megvannak.
Szerintem, rémhír a dolog, vagy csak a warez verziót érinti.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kicsit hiányoltam utólag az ûrharcot vagy legalább a hajó/Mékó fejlesztését.
ja és most kegyetlen geci zsoldost játszom, nem a jófiút. Kiváncsi leszek lesz e változás a játék során. 😊
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Én június körüli videokártya drivert használok, mert az újabbakkal gyakoriak a kilépések, ennél pedig gyakorlatilag megszûnt.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Why so serious?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Valaki tudna nekem segíteni?
A ME-vel az a bajom ,hogy amikor elindítom a játékot akkor megjelennek a szokásos animációk és a töltõ képernyõk.Addig nincs probléma.
A probléma akkor kezdõdik amikor már megjelenik a földbolygó a holdjával együtt és kiírja, hogy "nyomj egy gombot" az egész játék akadozik onnantól, de úgy mint a rossebb.
A menübe is hiába mek egérrel a Startra egyszerûen az egér az nem akad de maga a menü animációi akadnak.A peccs sem segített...Mindenbõl pedig a gépen a legújabb cucc van fenn.
A configom:
2x 2.6Ghz-s AMD proci
ATI Radeon 2900 XT 512 megás vidikártya
2 giga Ram
Remélem ez elég információ ahozz, hogy valaki segítsen kibogozni a megoldást. 😞
Pedig már ME-ni akarok.
Huhh, ez szép magyarosan hangzott 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Amikor a szinte kötelezõen ajánltot SP1-et akartam aplikálni vége lett, mint a botnak. Na, akkor mondtam magamban, több bõrt nem húztok le rólam - érdekes mód a warez SP1-SP2 nem cicózott.
Ez a baj kérem, hiába akar az ember becsületes, tisztességes lenni szoftver fronton, ha a fejlesztõk (MS az élen) tojnak rá.
Mondjuk, engem nem is izgat az új küldetés. Még az alapjátékkal is alig haladok, mert kevés erre az idõm.
A 1xx MB leszippantása pedig 0.5 MBites nettel, pendrive-ra ... hamvába holt szándék.
SP3-mas (nem eredeti) XP is van, de azt tegye fel az, akit két anya szült.
Megvárom a Win7-t.
amúgy a me már kilépett az asztalra töltés után.
Érdekes módon Windows XP SP2-vel egyetlen játékhibával sem találkoztam, sem a Gears of War, sem a Mass Effect, sem a GRID és még tucatnyi más játék alatt!
Talán az a titka, hogy nem teszem fel havi rendszerességgel még az ATI Catalyst-ot sem
Anno amikor kijött a játék akkor órákat toltam és egyszer se fagyott most meg játszhatatlan.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Mindenesetre marad az, hogy akinek játszhatatlan lesz tõle, nem teszi fel. Nem jó megoldás, vagyis nem jó végeredmény, de... jobbat nem tudok mondani. Állítólag már dolgozgatnak a következõ patch-en (BioWare-éknél ugye akkor szokás bejelenteni, amikor már kész vagy majdnem kész van), hátha az rendbeteszi. De nem hiszem el, hogy nem tûnt fel valakinek a patch bétatesztje során, hogy eltûntek textúrák 😄 Egy eset biztos volt.
De Vista alatt akkor is gyötrelmes, csak nem tudom miért. A betöltés valóban gyorsabb, de ez nem segít. Nálam leszerepelt a Vista több tekintetben is, soha többé nem teszem fel, a Win7 übereli. Ha egyszer felteszi az ember, többet hallani se akar a Vistáról.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Nem tudom mi baja a Vista-nak az UT3 engine-nel (vagy az Ati-val), de az összes azt használó játék lassabb alatta. Bioshock, GoW, UT3-mat is próbáltam. Nem ritkán 20-30fps-el lassabbak, mint Xp vagy Win7 alatt. Mass Effect-ben még a textúrák is rondábbak. Aki teheti inkább felejtse el a Vistát, már most sokkal jobb a Win7. <#kacsint>#kacsint>
még 1 valamit kérdeznék tõletek mégpedig nekem most olyanokat csinál a game meg csinnált is a patchelés elött is hogy lefogyogat töltés közbe vagy után vagy beszélgetés végeztével bead 1 fekete hátteret(restast) de olyan is elõfordul hogy csak úgy spontán leállítja a játékot 😄 - az érdekelne hogy valaki találkozott e már ilyesmivel ??? "megjegyzés: 3x raktam újra a gémet ezek miatt a hibák miatt" :S
az egészbe számomra az a bosszantó hogy én már 2x végigvittem a gémet és minden klappolt benne semi hiba, fagyás vagy bug(legalábbis nem vettem észre bugokat) most meg ez 😄 - fagyogatás megjelenítési/grafikai problémák XD hát kész "a warezos rész is jobb lehet ennél" XD
Vista alatt sokaknak egyáltalán nincs, direkt megnéztem virtual gépen xp alatt, ott gomb már volt, de az is szürke 😊
Dokumentumok között mappában megkeresed a Mass Effect>Published>CookedPC könyvtárat, csinálsz errõl egy backupot LocalShaderCache-PC-D3D-SM3.upk , aztán törlöd. Fontos, hogy elõtte már meglátogasd Therum-ot, mert addig ugye be se tölti a cache-be a -hiányzó/hibás- textúrákat.
Játék indít, Therum betölt, új cache készül, vagy mûködik, vagy nem. Nekem megoldotta a problémát, sokaknak nem.
Ami esetleg még rásegít, ha csinálsz egy másolatot a mentéseidrõl, letörlöd a francba az egész játékot, feltelepíted újra, NEM indítod el, hanem egybõl felrakod a patch-et, visszapakolod a mentéseket, betöltöd therumot, és utána játszod el a fenti mûveletet. Volt, akinél csak így volt hajlandó ez a megoldás mûködni.
Volt, akinél így se.
A grafikát a legtöbb gépen visszaállítja alapértelmezettre, fõleg, ha elõtte piszkáltad a config fájlt, hogy még szebb képet hozz ki a játékból, csak simán visszaállítod a menüben, ahogy tetszik.
Nem tudom, segít-e valamit a fenti módszer, de sokaknak bevált, egy próbát megér.