Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ez már csak azért is érdekes, mert én is ilyennel játszom, eredeti játékra téve, hogy a DVD ne kopjon.
A mentéseim pedig jól, épségben megvannak.
Szerintem, rémhír a dolog, vagy csak a warez verziót érinti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
De az crack
És a mentések eltünnek, ezt mondják, ha crackeljük

IMYke2.0.0.0
"direct link"-et nem szúrok be.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Google - Gamecopworld - letölt / örül.

Prince23
No dvd launcher hivatalosan nincs hozzá? má unom a dvd-t. vagy estleg egy patch mint a scda-hez nincs?

sevendoor
Na végeztem. A vége egész katartikus volt, talán a legjobb végjáték amiben mostanában részem volt. Újrakezdtem bionikus katonával, ez nagyon erõsnek tûnik már így az elején is.
Kicsit hiányoltam utólag az ûrharcot vagy legalább a hajó/Mékó fejlesztését.

ja és most kegyetlen geci zsoldost játszom, nem a jófiút. Kiváncsi leszek lesz e változás a játék során. 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

pfffff...

Rip
A Mass Effect nem feltétlenül a legújabb drivereket szereti.
Én június körüli videokártya drivert használok, mert az újabbakkal gyakoriak a kilépések, ennél pedig gyakorlatilag megszûnt.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hát ez nekem egyszer jött elõ, viccesen lehetett megjavítani ugyanis a mentést is szétcseszte. Hiába telepítettem újra, ugyanez volt. Töröltem az összes mentést, konfig beállítást meg mindent /tulajdonképpen az egész Mass Effect mappát a dokumentumokból/ és újraraktam akkor jó volt. Csak kezdhettem elõlrõl az egész játékot.

Why so serious?

de a többi játéknál meg nem csinál ilyet...

Pedig leírtam már, hogy mindenbõl a legújabb van fenn...😞

Esetleg driver probléma. Tedd fel az újat.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Hmm, már nem emlékszem rá, csak egy estés kaland volt 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem nem, ez bizony Ash feneke!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Hello!

Valaki tudna nekem segíteni?

A ME-vel az a bajom ,hogy amikor elindítom a játékot akkor megjelennek a szokásos animációk és a töltõ képernyõk.Addig nincs probléma.

A probléma akkor kezdõdik amikor már megjelenik a földbolygó a holdjával együtt és kiírja, hogy "nyomj egy gombot" az egész játék akadozik onnantól, de úgy mint a rossebb.

A menübe is hiába mek egérrel a Startra egyszerûen az egér az nem akad de maga a menü animációi akadnak.A peccs sem segített...Mindenbõl pedig a gépen a legújabb cucc van fenn.

A configom:

2x 2.6Ghz-s AMD proci
ATI Radeon 2900 XT 512 megás vidikártya
2 giga Ram

Remélem ez elég információ ahozz, hogy valaki segítsen kibogozni a megoldást. 😞

Pedig már ME-ni akarok.

Atkamon
hát ez nagyon nehéz😛

Ufónauta csajszié 😊)))

IMYke2.0.0.0
Tippelek... nem a Tiéd! <#eplus2><#bee1><#hehe>

Találós kérdés! 😊 Ez kinek a feneke? 😄

IMYke2.0.0.0
Tudtok ti, ha akartok 😊))

Falcon87
Berakod daemonba és nem kell dvd. 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Gondolom arról az image fileról van szó, amit ha mountolsz, nem szükséges tört exe-t használni.
Huhh, ez szép magyarosan hangzott 😄

Prince23
És az image crack az mi? az okés h no dvd crack, ezt ismerem. csak ez az image nem tiszta

Rip
A NoDVD crack általában egy módosított .exe, ami helyettesíti az eredetit, és kiiktatja a játék elején elõforduló lemez-ellenõrzési fázist, illetve a játék közbeni DVD használatot (nem karcolódik a lemez).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Prince23
és ezt hogy kell használni? az imaget be kell másolni a játék fõkönytárába? vagy hogy müxik ez az image?

Falcon87
Általában én is.

IMYke2.0.0.0
Én is NoDVD-t használok - szinte minden eredeti játékom esetében.

Falcon87
Bakker. Eredeti game, elkezdtem másodjára, erre az elején a talival való tali elõtt (<#banplz>) kidobott az asztalra. Mondom nem baj, egyedi eset volt. El se indult. Crackeltem, mert féltem a dvd-t. Az lehet a gond?

IMYke2.0.0.0
Én XP-vel jártam hasonlóképp. Eredeti SP-nélkülim van/volt.
Amikor a szinte kötelezõen ajánltot SP1-et akartam aplikálni vége lett, mint a botnak. Na, akkor mondtam magamban, több bõrt nem húztok le rólam - érdekes mód a warez SP1-SP2 nem cicózott.
Ez a baj kérem, hiába akar az ember becsületes, tisztességes lenni szoftver fronton, ha a fejlesztõk (MS az élen) tojnak rá.

IMYke2.0.0.0
Akkor, szerintm osztjuk ezt a véleményt, a plusz küldetés+Patch szanálható.
Mondjuk, engem nem is izgat az új küldetés. Még az alapjátékkal is alig haladok, mert kevés erre az idõm.
A 1xx MB leszippantása pedig 0.5 MBites nettel, pendrive-ra ... hamvába holt szándék.

Atkamon
Igen, én is csak 2-3 havonta, vagy inkább mélg ritkábban frissítem csak a Catalyst-ot, és nekem is minden telejsen jól mûködik... nekem Vista van, az SP-t valamiért nem tudom feltenni, bármit csinálok is, hibaüzenet jön ki pedig eredeti...

Prince23
Nekem is eredeti, és patchelt állapotú. Amióta fennt van a dlc azóta lépett ki.

IMYke2.0.0.0
Nekem eredetivel - s ráadásul Patch nélkül! - sosem.
SP3-mas (nem eredeti) XP is van, de azt tegye fel az, akit két anya szült.
Megvárom a Win7-t.

Prince23
Nekem valahogy nem akar indulni a Grid sp3 alatt.
amúgy a me már kilépett az asztalra töltés után.

IMYke2.0.0.0
Ezért nem kell rohanni a divat után... Járass be egy konfigot, és csak nagyon minimálisan változtass rajta: fõképp szoftveresen.
Érdekes módon Windows XP SP2-vel egyetlen játékhibával sem találkoztam, sem a Gears of War, sem a Mass Effect, sem a GRID és még tucatnyi más játék alatt!
Talán az a titka, hogy nem teszem fel havi rendszerességgel még az ATI Catalyst-ot sem

CalebJoe
Nekem is ezt csinálja, hogy új pályarész betöltése, de néha simán futás közben is lefagy a game, szerintem az új driverek miatt csinálja.
Anno amikor kijött a játék akkor órákat toltam és egyszer se fagyott most meg játszhatatlan.
PAtr0n
Amúgy tényleg érdekes, hogy csak Vista alatt, és csak az UT3 engine-es game-eknél van/volt probléma. Eleinte nem is érdekelt, jáccottam vele, elvoltam 30-40 Fps-el is, csak miután felkerült a Win7 és megláttam a minõségbeli és gyorsaságbeli különbséget, egybõl számûztem a Vistát. Most nem tudom hogy 64bit alatt mi lett volna, de a 32bites Vistával ezek voltak... Most a Win7 is 32bit mégis fasza. Mind1, maradok ennél, nagyon bejött....

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Nálam is teljesen jó vista alatt, szóval valószínûleg valami driver vagy hardware okozhatta, hogy nem fért meg a két tényezõ - vista és mass effect - ugyanolyan minõségben.... ejj, de szépen mondtam, istentelen fáradt vagyok 😊
Mindenesetre marad az, hogy akinek játszhatatlan lesz tõle, nem teszi fel. Nem jó megoldás, vagyis nem jó végeredmény, de... jobbat nem tudok mondani. Állítólag már dolgozgatnak a következõ patch-en (BioWare-éknél ugye akkor szokás bejelenteni, amikor már kész vagy majdnem kész van), hátha az rendbeteszi. De nem hiszem el, hogy nem tûnt fel valakinek a patch bétatesztje során, hogy eltûntek textúrák 😄 Egy eset biztos volt.
Atkamon
Én is így vagyok, mint te

w77d
nekem eddig egy hiba sem jött elõ meg hátrány amit annyian említettek. A win7-et még nem próbáltam, de az xp-t örökre számûztem a gépemrõl...

Atkamon
Nem tom, én nagyon szeretem a Vistát, azt használok most is, és semmi bajom nincs vele.

PAtr0n
Ahogy elnézem a konfigodat, az fps-beli különbség nem is igazán fog kiütközni, a képminõségbeli meg lehet driver probléma nálam, bár mindig a legújabb van fent, jelen esetben a 8.12. Még ami feltûnt az UT3 motoros game-eknél az a maximalizált fps szám. 63-nál sose több, mintha bele lenne építve a motorba valami ami gátolja.
De Vista alatt akkor is gyötrelmes, csak nem tudom miért. A betöltés valóban gyorsabb, de ez nem segít. Nálam leszerepelt a Vista több tekintetben is, soha többé nem teszem fel, a Win7 übereli. Ha egyszer felteszi az ember, többet hallani se akar a Vistáról.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

w77d
nálam ugyan olyan Vista alatt, mint XP-n (kipróbáltam mindkettõn). Vista alatt viszont hamarabb tölt be nekem...

Atkamon
Hmm én Vistán játszottam csak vele, majd kipróbálom XP-n ha lesz kedvem.

PAtr0n
Ja amúgy Vista alatt gáz a játék grafikája, elõször nem is tûnt fel, csak miután Win7 beta-t raktam fel helyette. Ott aztán ámultam, hogy mennyivel szebbek a textúrák <#guluszem1>
Nem tudom mi baja a Vista-nak az UT3 engine-nel (vagy az Ati-val), de az összes azt használó játék lassabb alatta. Bioshock, GoW, UT3-mat is próbáltam. Nem ritkán 20-30fps-el lassabbak, mint Xp vagy Win7 alatt. Mass Effect-ben még a textúrák is rondábbak. Aki teheti inkább felejtse el a Vistát, már most sokkal jobb a Win7. <#kacsint>

PAtr0n
Hát akkor ez valahogy elkerülte a figyelmemet ... mind1. Már nem töltöm vissza, majd következõ végigjáccáskor remélem felveszem a küldit.

nos a game grafikája vissza élesedett de az a feketeség ott maradt 😄

még 1 valamit kérdeznék tõletek mégpedig nekem most olyanokat csinál a game meg csinnált is a patchelés elött is hogy lefogyogat töltés közbe vagy után vagy beszélgetés végeztével bead 1 fekete hátteret(restast) de olyan is elõfordul hogy csak úgy spontán leállítja a játékot 😄 - az érdekelne hogy valaki találkozott e már ilyesmivel ??? "megjegyzés: 3x raktam újra a gémet ezek miatt a hibák miatt" :S

az egészbe számomra az a bosszantó hogy én már 2x végigvittem a gémet és minden klappolt benne semi hiba, fagyás vagy bug(legalábbis nem vettem észre bugokat) most meg ez 😄 - fagyogatás megjelenítési/grafikai problémák XD hát kész "a warezos rész is jobb lehet ennél" XD
Már akinek van ilyen luxusa 😊
Vista alatt sokaknak egyáltalán nincs, direkt megnéztem virtual gépen xp alatt, ott gomb már volt, de az is szürke 😊
rotator
Indítás után az üdvözlõképernyõn nyisd meg a Configure menüt. A bal oldali listában válaszd a Mass Effect/Repair opciót, a jobb oldalon megjelenõ gombok közül pedig a legalsót (Delete Local Shader Cache Files), és voilá!

A hiányzó láva textúrákat a patch csinálja.
Dokumentumok között mappában megkeresed a Mass Effect>Published>CookedPC könyvtárat, csinálsz errõl egy backupot LocalShaderCache-PC-D3D-SM3.upk , aztán törlöd. Fontos, hogy elõtte már meglátogasd Therum-ot, mert addig ugye be se tölti a cache-be a -hiányzó/hibás- textúrákat.
Játék indít, Therum betölt, új cache készül, vagy mûködik, vagy nem. Nekem megoldotta a problémát, sokaknak nem.
Ami esetleg még rásegít, ha csinálsz egy másolatot a mentéseidrõl, letörlöd a francba az egész játékot, feltelepíted újra, NEM indítod el, hanem egybõl felrakod a patch-et, visszapakolod a mentéseket, betöltöd therumot, és utána játszod el a fenti mûveletet. Volt, akinél csak így volt hajlandó ez a megoldás mûködni.
Volt, akinél így se.

A grafikát a legtöbb gépen visszaállítja alapértelmezettre, fõleg, ha elõtte piszkáltad a config fájlt, hogy még szebb képet hozz ki a játékból, csak simán visszaállítod a menüben, ahogy tetszik.

Nem tudom, segít-e valamit a fenti módszer, de sokaknak bevált, egy próbát megér.