11074
  • Terminátor14
    A Fallout 3 nem biztos, hogy menne a gépeden, bár nem emlékszem fejből a gépigényére...

• ong
    Thx men's!!
    Jade Empiret végig nyomtam az tényleg király!!Imádom a távol keleti dolgokat!!A KotOR bizti jó!Most a The Witcher-en meg a Fallout 3-on gondolkodom!
    Köszi a reagálást!!Szép napot
  • gfreak
    ha nem csak a sci-fi vonal érdekel, akkor ajánlom a Jade Empire-t is, a gépedeb szerintem az is remekül elfut..ismerős lesz a rendszerben pár elem, szintén egy BioWare gyöngyszemről lévén szó...
  • Optimus Prime
    Jelenleg a Star Wars Knights of the Old Republic-ot tolom, már 4 hónapja - kicsit hosszú és van hogy csak hétvégén tolom. Remek játék, bár az ME előtt nem tudtam volna elmenni rajta. Azon felül a The Witcher, aminek van demója is, bár az fantasy. Gyérebb sci-fi RPG pedig még a Space Siege.
  • ong
    Köszi gondoltam csak hát azt hittem hogy minimum gépigénynyel megy majd rendesen
    Mass Effect hivatalos gépigény
    Minimum:

Windows XP vagy Vista
    2.4GHZ Intel vagy 2.0GHZ AMD processzor
    1 Gigabyte RAM ( Windows XP), vagy 2 Gigabyte RAM (Windows Vista) memória
    NVIDIA GeForce 6 széria vagy jobb / ATI 1300XT vagy jobb grafikuskártya
    12 Gigabyte HDD
    DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

Ajánlott:

Windows XP vagy Vista
    2.6GHZ Intel vagy 2.4GHZ AMD processzor
    2 Gigabyte RAM memória
    NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb / ATI X1800 XL vagy jobb grafikuskártya
    12 Gigabyte HDD
    DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

De sebaj igy is frankó a játék élmény!!
    Tudtok mág valami jó RPG-t ami tuti
    Persze MASS EFFECT 2 -n kivül
  • Optimus Prime
    Igen, a szaggatás a gyenge gép. Nekem is csinálta Celeron D 3 GHz, 1,5 GB RAM és Geforce 8600 GT. Párbeszédeknél néha leakadt és nem hallottad a mondatot - pech, ha nincs felirat se. Vagy néha-néha pl. csata közben beakad, mint anno a bakelit. Nekem pl. még az intró vidik akadtak. :D
    Viszont Pentium E5300 2,60 GHz és 2 GB RAM-mal ez eltűnt.
  • Pretorian
    Erősebb processzor, még 1 giga RAM, újgenerációs videokártya. Sajnos nincs más ellenszer.
  • Terminátor14
    Gyenge hozzá a géped.
  • ong
    Köszi fiuk!De valamit félre értettetek,vagy én fogalmaztam sz---rul"Minden magyar,a menű a feliratok,de a párbeszédek a mozik alatt vagy a szimpla beszélgetések során nem.Az éppen beszélő személy nevét magyarúl írja ki,de amit mond az angol!"
    De mindeggy mert meg oldódott!
    Csak mosta néha előforduló szaggatás idegesit!!Tudtok valami ellen szert??
    Gép:AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
    RAM 1024 MB (DDR2 SDRAM)
    Radeon X1600/1650 Series (256 MB)

• gfreak
    jaja, kábé mint a Jade Empire-nél...sikítottam a magyar felirattól :D
  • Atkamon
    Igen, én is meglepődtem, hogy milyen rossz a felirat a 2-ben... Az 1ben el voltam ájulva, nagyon jó volt a magyar felirat... A kettőben meg nagyon hülye hibák vannak... meg az is, hogy egy-két történethez kapcsolódó szót máshogy fordítottak le, mint az elsőben, az kiakasztott...
  • Pretorian
    Én nem is bánom, pl. a Crysis Warhead élvezeti értékéből nálam alapból 2 pontot vont le a magyar szinkron. Mondjuk ez sok filmmel is így van, úgyhogy amit tudok, angolul nézek meg. Azért Stohl András mégsem Heath Ledger sem képességeit tekintve, sem vokálisan.
  • Pretorian
    Az hagyján, de sok a félrefordítás is: mintha valaki hallás alapján fordította volna középfokú angollal.
  • Bhalage
    a kettőnél néha úgy érzem, hogy össze lett csapva :D
    (+ iszonyú sok helyesírási hiba tűnt fel, ilyen mértékben még nem láttam előtte)
  • Pretorian
    A felirat magyar, és sokkal igényesebb, mint az, ami a kettőhöz készült.
  • zsotesz
    nincs hozzá magyar szinkron, csak a felirat magyar.
  • Bhalage
    sztem nem készült magyar hang a játékhoz, maximum cska feliratozás..
    (de én mondjuk teljesen angolul nyomom..nem vagyokbiztos)
  • ong
    Sziasztok!!Nagy segítség kellene!!Már mindent próbáltam de se hogysem akar a játék teljesen Magyar lenni!Tudom hogy tilos a varez de ahonnan letöltöttem ott csak ez volt:
    Írd fölül a Biogame/config-ban található filek-et!!A vele azonos mappában van!
    Biogame/cockedpc/packages-ide mésold a localised mappát.
    Nos én akárhogy csinálo nem jó!A többieknek jó de nekem nem akar jó lenni vagyis Minden magyar,a menű a feliratok,de a párbeszédek a mozik alatt vagy a szimpla beszélgetések során nem.Az éppen beszélő személy nevét magyarúl írja ki,de amit mond az angol!
    Ja és a data hus van meg melynek a rarpass:dinamókus
    Aki tud segitsen!!
  • Optimus Prime
    De azt vegyétek hozzá, hogy a hardver környezet sosem azonos.
  • Bhalage
    detto: soha semmi gond nem volt atomstabil
  • MrStokes
    Amugy en 64 bites Win7-en jatszok vele, eddig minden gond nelkul.
  • MrStokes
    Erdekes, mert nekem meg csak a patch felpakolasa utan volt hajlando elindulni, mert az elejen meg gondja volt a 4 magos procikkal.

Gondolom nem eredetivel jatszol.
    Tudom, hogy itt nincs warez, de ugye a patchelest kovetoen patch-elt tort exe-t hasznaltal, es nem az eredeti installhoz tartozot?
  • rumpeltszickin
    windows 7 32bit. probaltam kompatibilitasi modban ill adminisztratorkent futtatni nem igazan valt be semmi eddig:/
  • ollie
    Milyen oprendszer?
  • rumpeltszickin
    megtettem,azzal egyszeruen el se indul a jatek.semmi hibauzenet,csak nem indul
  • MrStokes
    Ha meg nem tetted, utolso patch-et erdemes feltenned, hatha segit a dolgon.
  • rumpeltszickin
    hali,
    a napokban kezdtem el jatszani a jatek elso reszevel pc-n es egy erdekessegbe utkoztem, remelem nem vagyok egyedul a problemaval: egyszeruen nem mukodik a command menu. felhozom a space-el es nem tudok utasitasokat kiadni sehova klikkelni rajta.a quick slots-hoz se tudok semmit huzni. van esetleg valami megoldas a problemara? eleg erdekes igy jatszani. elore is koszi:)
  • Optimus Prime
    Ezt vágom, de a Program Files mappába nem hagyja telepíteni. Bárhova máshova igen. miért? Csak nálam van így? XP SP3 32 bit.
  • Kori
    A C elött van egy + jel katt arra és elméletileg legördül a lista
  • Atkamon
    Megnézhetted volna a linket:D Final Fantasy XIII
  • steweee
    ennek mi a neve ? mármint milyen játékból van a shot?:
  • Atkamon
    Hát ott azt írja, hogy nincs engedélyed abba a mappába telepíteni.
  • Optimus Prime
    Számok viszont nagyon hajaznak az ME betűtípusára. :D

Egyébként a Progra Files mappás nem tudom telepíteni a játékot, íme. Nem katasztrófa, csak érdekes. :S
  • MrAndree
    Furcsa is volt. :D De ez meg az egyetlen játék amiért komolyan elgondolkodtam egy konzol vételén...
  • Pretorian
    Én már kezdtem tényleg megijedni, h a boxos verzió ennyire különbözik a pc-s től lol. :D
  • Caine
    Bocs, rossz totyik.
    Valaki törölje le, legyen kedves.
  • Caine
    A nagy ilyedségre, néhány boxos screenshot:

http://screenshots.teamxbox.com/gallery/2066/Final-Fantasy-XIII/p1/

Ráadásu úgy tűnik ez fotó, a valáóságban sokkal jobbak a színes és nem ilyen recés a kép ...

Már alig várom, hogy megjelenjen.
    És az FMV-ktől amúgy is le fog esni az állunk :D
  • Kori
    oda telepíted ahova akarod
    én egy másik win egyik particiojára raktam példul
  • Optimus Prime
    Bár már lehet volt téma, konkrét választ nem kaptam rá. Miért nem lehet a magyar kiadást a Progam Files mappába telepíteni? (Eredeti játék és adminisztrátor vagyok XP-n)
  • Glutamin
    Köszi!