11074
-
#9193 A Fallout 3 nem biztos, hogy menne a gépeden, bár nem emlékszem fejből a gépigényére...
-
ong #9192 Thx men's!!
Jade Empiret végig nyomtam az tényleg király!!Imádom a távol keleti dolgokat!!A KotOR bizti jó!Most a The Witcher-en meg a Fallout 3-on gondolkodom!
Köszi a reagálást!!Szép napot -
#9191 ha nem csak a sci-fi vonal érdekel, akkor ajánlom a Jade Empire-t is, a gépedeb szerintem az is remekül elfut..ismerős lesz a rendszerben pár elem, szintén egy BioWare gyöngyszemről lévén szó... -
#9190 Jelenleg a Star Wars Knights of the Old Republic-ot tolom, már 4 hónapja - kicsit hosszú és van hogy csak hétvégén tolom. Remek játék, bár az ME előtt nem tudtam volna elmenni rajta. Azon felül a The Witcher, aminek van demója is, bár az fantasy. Gyérebb sci-fi RPG pedig még a Space Siege. -
ong #9189 Köszi gondoltam csak hát azt hittem hogy minimum gépigénynyel megy majd rendesen
Mass Effect hivatalos gépigény
Minimum:
Windows XP vagy Vista
2.4GHZ Intel vagy 2.0GHZ AMD processzor
1 Gigabyte RAM ( Windows XP), vagy 2 Gigabyte RAM (Windows Vista) memória
NVIDIA GeForce 6 széria vagy jobb / ATI 1300XT vagy jobb grafikuskártya
12 Gigabyte HDD
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Ajánlott:
Windows XP vagy Vista
2.6GHZ Intel vagy 2.4GHZ AMD processzor
2 Gigabyte RAM memória
NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb / ATI X1800 XL vagy jobb grafikuskártya
12 Gigabyte HDD
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
De sebaj igy is frankó a játék élmény!!
Tudtok mág valami jó RPG-t ami tuti
Persze MASS EFFECT 2 -n kivül -
#9188 Igen, a szaggatás a gyenge gép. Nekem is csinálta Celeron D 3 GHz, 1,5 GB RAM és Geforce 8600 GT. Párbeszédeknél néha leakadt és nem hallottad a mondatot - pech, ha nincs felirat se. Vagy néha-néha pl. csata közben beakad, mint anno a bakelit. Nekem pl. még az intró vidik akadtak. :D
Viszont Pentium E5300 2,60 GHz és 2 GB RAM-mal ez eltűnt. -
#9187 Erősebb processzor, még 1 giga RAM, újgenerációs videokártya. Sajnos nincs más ellenszer. -
#9186 Gyenge hozzá a géped. -
ong #9185 Köszi fiuk!De valamit félre értettetek,vagy én fogalmaztam sz---rul"Minden magyar,a menű a feliratok,de a párbeszédek a mozik alatt vagy a szimpla beszélgetések során nem.Az éppen beszélő személy nevét magyarúl írja ki,de amit mond az angol!"
De mindeggy mert meg oldódott!
Csak mosta néha előforduló szaggatás idegesit!!Tudtok valami ellen szert??
Gép:AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
RAM 1024 MB (DDR2 SDRAM)
Radeon X1600/1650 Series (256 MB)
-
#9184 jaja, kábé mint a Jade Empire-nél...sikítottam a magyar felirattól :D -
#9183 Igen, én is meglepődtem, hogy milyen rossz a felirat a 2-ben... Az 1ben el voltam ájulva, nagyon jó volt a magyar felirat... A kettőben meg nagyon hülye hibák vannak... meg az is, hogy egy-két történethez kapcsolódó szót máshogy fordítottak le, mint az elsőben, az kiakasztott... -
#9182 Én nem is bánom, pl. a Crysis Warhead élvezeti értékéből nálam alapból 2 pontot vont le a magyar szinkron. Mondjuk ez sok filmmel is így van, úgyhogy amit tudok, angolul nézek meg. Azért Stohl András mégsem Heath Ledger sem képességeit tekintve, sem vokálisan. -
#9181 Az hagyján, de sok a félrefordítás is: mintha valaki hallás alapján fordította volna középfokú angollal. -
Bhalage #9180 a kettőnél néha úgy érzem, hogy össze lett csapva :D
(+ iszonyú sok helyesírási hiba tűnt fel, ilyen mértékben még nem láttam előtte) -
#9179 A felirat magyar, és sokkal igényesebb, mint az, ami a kettőhöz készült. -
zsotesz #9178 nincs hozzá magyar szinkron, csak a felirat magyar. -
Bhalage #9177 sztem nem készült magyar hang a játékhoz, maximum cska feliratozás..
(de én mondjuk teljesen angolul nyomom..nem vagyokbiztos) -
ong #9176 Sziasztok!!Nagy segítség kellene!!Már mindent próbáltam de se hogysem akar a játék teljesen Magyar lenni!Tudom hogy tilos a varez de ahonnan letöltöttem ott csak ez volt:
Írd fölül a Biogame/config-ban található filek-et!!A vele azonos mappában van!
Biogame/cockedpc/packages-ide mésold a localised mappát.
Nos én akárhogy csinálo nem jó!A többieknek jó de nekem nem akar jó lenni vagyis Minden magyar,a menű a feliratok,de a párbeszédek a mozik alatt vagy a szimpla beszélgetések során nem.Az éppen beszélő személy nevét magyarúl írja ki,de amit mond az angol!
Ja és a data hus van meg melynek a rarpass:dinamókus
Aki tud segitsen!!
-
#9175 De azt vegyétek hozzá, hogy a hardver környezet sosem azonos. -
Bhalage #9174 detto: soha semmi gond nem volt atomstabil -
#9173 Amugy en 64 bites Win7-en jatszok vele, eddig minden gond nelkul. -
#9172 Erdekes, mert nekem meg csak a patch felpakolasa utan volt hajlando elindulni, mert az elejen meg gondja volt a 4 magos procikkal.
Gondolom nem eredetivel jatszol.
Tudom, hogy itt nincs warez, de ugye a patchelest kovetoen patch-elt tort exe-t hasznaltal, es nem az eredeti installhoz tartozot? -
rumpeltszickin #9171 windows 7 32bit. probaltam kompatibilitasi modban ill adminisztratorkent futtatni nem igazan valt be semmi eddig:/ -
#9170 Milyen oprendszer? -
rumpeltszickin #9169 megtettem,azzal egyszeruen el se indul a jatek.semmi hibauzenet,csak nem indul -
#9168 Ha meg nem tetted, utolso patch-et erdemes feltenned, hatha segit a dolgon. -
rumpeltszickin #9167 hali,
a napokban kezdtem el jatszani a jatek elso reszevel pc-n es egy erdekessegbe utkoztem, remelem nem vagyok egyedul a problemaval: egyszeruen nem mukodik a command menu. felhozom a space-el es nem tudok utasitasokat kiadni sehova klikkelni rajta.a quick slots-hoz se tudok semmit huzni. van esetleg valami megoldas a problemara? eleg erdekes igy jatszani. elore is koszi:) -
#9166 Ezt vágom, de a Program Files mappába nem hagyja telepíteni. Bárhova máshova igen. miért? Csak nálam van így? XP SP3 32 bit. -
#9165 A C elött van egy + jel katt arra és elméletileg legördül a lista -
#9164 Megnézhetted volna a linket:D Final Fantasy XIII -
steweee #9163 ennek mi a neve ? mármint milyen játékból van a shot?: -
#9162 Hát ott azt írja, hogy nincs engedélyed abba a mappába telepíteni. -
#9161 Számok viszont nagyon hajaznak az ME betűtípusára. :D
Egyébként a Progra Files mappás nem tudom telepíteni a játékot, íme. Nem katasztrófa, csak érdekes. :S -
MrAndree #9160 Furcsa is volt. :D De ez meg az egyetlen játék amiért komolyan elgondolkodtam egy konzol vételén... -
#9159 Én már kezdtem tényleg megijedni, h a boxos verzió ennyire különbözik a pc-s től lol. :D -
Caine #9158 Bocs, rossz totyik.
Valaki törölje le, legyen kedves. -
Caine #9157 A nagy ilyedségre, néhány boxos screenshot:
http://screenshots.teamxbox.com/gallery/2066/Final-Fantasy-XIII/p1/
Ráadásu úgy tűnik ez fotó, a valáóságban sokkal jobbak a színes és nem ilyen recés a kép ...
Már alig várom, hogy megjelenjen.
És az FMV-ktől amúgy is le fog esni az állunk :D -
#9156 oda telepíted ahova akarod
én egy másik win egyik particiojára raktam példul -
#9155 Bár már lehet volt téma, konkrét választ nem kaptam rá. Miért nem lehet a magyar kiadást a Progam Files mappába telepíteni? (Eredeti játék és adminisztrátor vagyok XP-n)
-
#9154 Köszi!