11074
  • Calver
    így
  • Glutamin
    Most sikerült végeznem. Hamarosan nekivágok majd a 2. résznek. Karakter hogyan tudom majd átvinni?
  • Atkamon
    Én is így vagyok, most mindent máshogy akarok megcsinálni az 1ben, hogy lássam, milyen hatással lesz a 2re:D
  • Pretorian
    Most végeztem a kettővel, de megint úgy érzem, hogy el kell kezdenem újra az első résztől. Hiába, ez eddig a valaha készült legjobb sci-fi sorozat. Period.
  • Calver
    mühahaha
  • gfreak
    jesssz :DDD lenne duplicate kepesseg...ami a vegen triplicate lenne...harom nagy kekfaszu Sheparddal lehetne futkarozni ;)
  • SötétBarom
    Vagy az első asarit, nagy kék fasszal. Ő lenne Dr. Manhattan
  • gfreak
    hmm...aztán a ME4ben már Shepard és Liara porontyával nyomhatnánk...mondjuk akkor nem lehetnénk férfi karakterrel...mondjuk a Cerberus Shepard és Liara génjeit begyűjtve egy illegális kísérlet kereteiben létrehozná az első igazi asari-ember ötvözetet :D
  • Glutamin
    Hehe, vagy majd szül egy kis aszárit:D Valamit biztos csavarnak majd a sztorin még.
  • gfreak
    tuti jön vissza :D és mivel az egyben jól össze is jöttünk, és a kettőben meg hűséges voltam (bár igazából Talival akartam volna összejönni, de vele az egyben nem lehetett sajnos :D )remélem a háromban majd díjazza...mondjuk vmi egetrengető asari biotikus képességgel, ami Shepard only lesz (mármint az asarikat leszámítva) :D
  • Glutamin
    Nekem is valami ilyesmi ugrott be elsőre

Remélem a harmadik részben ismét komolyabb szerepet kap.
  • Caine
    húbazdmeg!
  • gfreak

idióta krogan Feroson...én ezen szakadtam ...vártam, hátha dühében megpróbálja szétverni vagy felrobbantani :D
  • Calver
    Ashley, Shepard, zombik, avagy a Mass Effect egyik leglazább szövege
    legalábbis szerintem.
  • Glutamin
    Na az meg ki is?
  • readswift
    -nagy kár hogy a mexikói vendégmunkás jobban átjön mint ő : DD
  • Glutamin
    Ő lenne pontosan Liara:

Erősen sunáznám kategória. Nem csoda, hogy még kék bőrrel és csápokkal a fején is elég vonzó karakter lett.
  • chalezlopez
    PH-n ment pü!
  • berczely
    Visszatértem!

Neeeeeem nekem neeeem jön be ez a játék nyüstöltem pár órát de...

Valakinek 1000Ft-ért kell? pm-et dobjon!
  • gfreak
    jah, megatláltam már, köszi :D meg azt is hogy az in progress mentéseket nem lehet importálni :D szóval asszem amrad a lvl 5x :D
  • Calver
    az meg csak harmadik végigjátszás során lesz használható, ha már végigtoltad hardcore-on (ami ugye első végigjátszás után lesz használható)
  • gfreak
    csak gondoltam nekiszaladok insane-en is :DDD
  • Calver
    aha... szerintem karakteredet csak a végén menti ki egy külön fájlba, szóval nem hinném. de eleve, miért akarsz lvl 60-as karaktert? az a +4 szint (de inkább csak +2, egy végigjátszással lazán 50 leszel) közel sem ér meg annyi órányi extra szenvedést.
  • gfreak
    dehogy cheatelem fel magam...csak hogy ha lvl60 leszek még mielőtt másodszorra is elérnék a játék végére, ha importálom ME2-be, akkor is jár-e a bónusz lvl+zseton+nyersanyag, vagy csak akkor ha másodszorra is végigjátszom...

Tehasut: nem 'sajna' lezúzom újra, nem para :DDDD kösz a választ :D
  • Calver
    mármint ha felcsíteled magad lvl 60-ra, akkor kapod-e a +4 szintet? passzolom.
  • Tehasut
    hát sajna végig kell játszanod
  • gfreak
    sajnos ez sem megoldás, nálam is sokszor dob ilyet 9800GT-vel...még szerencse hogy minden második sarkon mentek egyet :D

amikor kijött, akkor próbáltam még ki, és valahogy nem éreztem rá az ízére...aztán most beszereztem és nekiültem...nem kicsit akadás, reggelente egy órával korábban kelek hogy meló előtt egy 40-50percet még nyomhassam :D

lvl60 csak a második végigjátszás során lehetek, az világos...de ahoz hogy ME2be importáláskor lvl5ön kezdjem egy kis pluszt tőkével, elég ha csak lvl60 vagyok, vagy végig is kell játszani másodszorra?
  • SötétBarom
    Hm. Miután feltettem a kérdést kipróbáltam a "futtatás rendszergazdaként" fedőnevű bűvész trükköt, és jónak tűnt.. :|
  • Calver
    btw két szerintem remek mod - egynek az alapból undorító Medium Colossus Armor átalakítva Asari Commando páncéljához hasonlóra (innen nyúlva), valamint Garrus arcának átalakítása rendes, éles textúrára, ahelyett az alacsony felbontású hányás helyett.

képet is berakok, főleg h bemutassam átlag ME1-es gnómokhoz képest milyen gecijól néz ki a karakterem

meg még egy másik szögből
  • Calver
    patchek fent vannak, meg legfrissebb driverek? erre tippelnék egynek:
    "The issue where PCs with NVIDIA GeForce 8xxx and above video cards were experiencing random General Protection Fault crashes appears to have been fixed with the GeForce 182.06+ drivers. Please ensure when playing Mass Effect that all PC drivers are up to date."
    innen

vagy még sokan emlegették, h bizonyos integrált hangkártyákkal le kell venni hardveres gyorsítást. ezen túl... passz, google, vagy bioware fórumokon nézelődj.
  • koschwarz
    én sem vagyok oda az rpg-kért, de ezzel játszani KELL.
  • SötétBarom
    Ha a játék megállás nélkül meghal, meg kibaszogat az asztalra az mitől van? win7.
  • Pares
    Egy próbát szerintem bőven megér.
  • Richardix
    de tudod azt is scannelni, csak avina fog szólni h ne zavard, de attól szkenneli...
  • berczely
    Sziasztok!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ma kaptam unokatestvéremtől a játékot, de én nem vagyok oda az ilyen stílusért szóval eladnám ha érdekel valakit eladó!(ki sem volt véve a lemez a tokból, magyar feliratos változat + papír dísztok)

Elnézést ha szabályt szegtem, de titeket érdekelhet!
  • Calver
    ami kimaradt: ebben mindkét DLC is benne volt természetesen.
  • xblades
    Kösz
  • Calver
    csak Wrex esetén (ez), de nem muszáj megcsinálni, elég ha kellően magas a charm/intimidate-ed.
  • Calver
    nos... én úgy h szinte minden mellékküldetést végigvittem (olyan 3-4 maradt ki) és gyakorlatilag mindent amit lehetett megöltem, mindig Mako-ból kiszállás után leadva utolsó lövést (így teljes xp-t kap az ember, míg Mako-val kilövés esetén csak a harmadát) 54-es lettem a végére - szóval tippre 55 fölé még szteroidokkal sem fogsz menni, akármilyen szorgalmas vagy. viszont ezt csak úgy lehet összehozni, ha már egyszer végigvitted ME-t, mert Medal of Honor achivement nélkül a max szint 50.
    de ha csak a kettőbe akarod importálni, akkor lényegtelen - 50-59 +2 szintet ad, 60-nál van csak változás.

társak küldetése pedig előjön ha beszélsz velük Normandy-n - de csak Wrex és Garrus ad így külön, specifikusan küldetést. ha Tali-ét is meg akarod csinálni, először ezt az assignment-et kell végigvinned, és utána tudsz neki pár számára hasznos adatot adni.
  • xblades
    Hát az 50-es szintért épp 3-as szintűt kapok a kettőben.
    De nem a csapatba vételre gondoltam hanem hogy játék közben ne haljon meg. Ehhez van egy küldetés elvileg.