Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, hogy elindult.😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Fagyás esetleg lehet más okok miatt is, de ezt innen most nem fogjuk tudni kitalálni...
Nem igazán hiszek ebben, bár ki tudja?<#nemtudom>#nemtudom>
Ha nem indul, akkor valami gubanc van nálad, mert nekem is megy rendesen a PC Guru verzió.
Egyébként is logikus, hogy el kell indulnia , mert ha a telepítés normálisan megtörtént, akkor nem a DVD hibás, illetve az ollie által említett probléma is ki lesz iktatva..(#8712)
Felrakom az 1.1es patch-t erre indítanám a gépet, erre kiírja h nincs benn a lemez pedig benn.. jó kis védelem, hogya az eredeti lemezt sem ismeri fel
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
csak egy rövid kérdés: PC guru mass effect a galaktikus térkép nem használható mert lefagy igy el sem tudok indulni sehova van megoldás pc istenek mert én noob vagyok?😊
Ezzel mennie kell, nem értem, hogy miért nem indul nálad...
A BioWare-nak sikerült azért a Jade Empire játékban is egy nagy hibát elkövetnie.
Nem oldották fel a 30FPS zárást, t.illik ez egy boxról PC-re készült játék és a következõt kell tenni, hogy jól mûködjön a játék és ne akadozzon:
Telepítés után a fõkönyvtárban a "JadeEmpire.ini" fált nyisd meg TC-ben F4-el és a "Game" szekcióban ezt a sort írd majd át:
ClampFPS=1
átírni:
ClampFPS=0
Bezárás elõtt menteni...
Így feloldod a 30 FPS zárást és szépen fut majd a játék.
Én is kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.
Ma behoztam a munka helyre felraktuk vagy 5 gépre semmi eredmény.
Felraktam a patch-et 1-2-est most elindul de rohadtul akadozik.Munka helyi gép dualcore 8gb(ocz) ram,Sapphire Radeon HD5850 1GB vga kártya 300gb hdd.Ez a fõnököm gépe.
No mindegy már feladtam a szenvedést,majd írok a gurunak vagy a Bioware-nak.
Ma megvettem a gyereknek azt a 2 játékot amit itt ajánlottatok.Space Siege-t, és a Jade Empire-t,és még a sims3 világkörül kapja mert most az is 7990ft így 3 játékot kap.
Köszönöm mindenkinek az ötletek és békés boldog karácsonyt kívánok nektek,és család tagjaitoknak.
kérdés volt
amugy feltettem az 1.2-eset és kéri a lemezt
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ne kelljen bent tartani a cd-t?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Pcguruban megvettem a mass effect-et felraktam windows 7en, de a beállításokat amikor behozom játék elõtt lefagy. Ötlet valakinek ?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Én is megvettem a Gurus Mass Effectet. Kérdésem, hogy 64 bites win7 nem okoz-e gondot a játéknak.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Persze, ha még nem ismeri...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ahogy írtam, fogja a fene végig lépkedni az a procedúrát a Pinnacle Station miatt.
Spoiler-ben Grifidos és én is leírtuk az egyszerû megoldást, de mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
Amit spoilerben leírtam, ott már benne van az a link is, ahová a módosított fájlt is feltöltöttem, tehát még átszerkeszteni sem kell, csak letölteni és egy fájlt kicserélni.
#8624-es...
Felraktam a patch-et mind a 2db-ot,el is indul de néha kilép mondá a Windows hibát észlelt és ezért ö le áll.
Többet nem veszek guru-t sem,ezért kidobni az ablakon 2eFt-ot.
Most nézhetek a gyereknek más ajándékot,valami ehhez hasonló játékot tudnátok nekem mondani.Sürgõs lenne az sem baj ha kicsit drágább mint ez.
Az a lényeg rpg legyen,és ne tocsogjon benne a vér mert 11 éves gyereknek lesz.
Az alábbi lépések segítségével letöltheted és feltelepítheted a magyar verzióra is az angol kiegészítõt."
CD Projekt
[merlinw.org]
Vajon mia probléme?
Ez azért nem egy normális dolog véleményem szerint...
Nem tudom, hogy valaki indította-e patch nélkül nyersen a lemezrõl, mert ha úgy is elindul, akkor vissza kellene cseréltetnie, mert akkor a lemez hibás...
Patchek...