11074
  • syberia2
    Az 1.02 patch hol tölthető le?
  • Fenrir
    Én 48-as szinten hagytam abba, minden mellékküldetés meg volt csinálva és a Bring Down The Sky DLC is.
  • MrStokes
    Koszi, majd megvizsgalom akkor jobban azt a fomenut! :D

Egyebkent a kepernel: nem tudom, hogy magaval a keeper-rel van-e a baj, mert nalam ugy jelentkezik a problema, hogy mindahanyszor probalom scannelni a keepert, Avina mindig ramszol, hogy ne piszkaljam.

Egyebkent DLC-k nelkul jatszva a jatekot milyen szintre lehet eljutni kb ?
  • Fenrir
    A főmenüben meg tudod nézni, hogy melyik eredmény eléréséhez mi kell. A Rich-hez pl emlékeim szerint 1 millió kredit készpénz kell.

Amúgy az Avina melletti őrző sokszor nálam is bugos volt, próbálj meg menteni ott aztán újra betölteni.
  • MrStokes
    Achievement-eket hol tudom megnezni? Szegyen es gyalazat, mar jatszok vele jo ideje, lvl 41 korul jarok, de az achi-kat meg nem talaltam meg (igaz, nem is kerestem oket).
  • MrStokes
    En most tartok ott, hogy mar csak 1 keeper scanelese hibadzik, es talaltam is egyet, amit meg nem scanneltem, de a VI nem engedi, hogy scanneljem. Erre tudja vki a megoldast?
  • MrStokes
    Nekem volt vmi hasonlo gondom, ha jol emlekszem. Tobb magos procikat nem szereti alapban, kellett neki az 1.02-es patch, azzal mar hajlando volt elindulni.
  • Optimus Prime
    Nekem a Keeper scannelés nem ment. A VI mellettit pl. sose tudtam és mindent meg se találtam. :S Azonfelül most mintha máshogy rendeztem volna a dolgokat Chorbanékal és eltűnt ez a quest a listáról. :S
    Ellenben egy Renegade pontom sincs, kb. a felénél tartok és fullon van a Paragon mérőm. :D
  • Glutamin
    Így van, ketten vannak. A szebbik adja a külsejét, az alábbi hölgy pedig a hangját. Őt sem dobnám ki az ágyamból persze.
  • Fenrir
    Amúgy ha valaki most játssza azért végig, hogy legyen a második részre mentése akkor itt egy lista, hogy mik azok a tetteink amik befolyásolhatják a második részt:

Achievements:
    - Rich Yes/No

Random:
    - Full Paragon/Renegade bar
    - Paragon/Renegade points
    - Childhood choice Spacer/Earthborn/Colonist
    - Reputation choice Sole Survivor/War Hero/Ruthless
    - Purchased Elkoss Carbine license.

Party Members:
    - Garrus recruited Yes/No
    - Wrex recruited Yes/No
    - Garrus is Paragon/Renegade
    - Tali side quest done Yes/No
    - Romanced someone Yes/No
    - Romanced Ashley/Kaidan/Liara

Citadel:
    - Dr. Chloe Michel blackmailer Killed/Persuaded
    - Asari Consort sidequest done Yes/No
    - Should be got trinket from consort.
    - Interview outcome Refused to do interview/Punch out/Apologize
    - Had first conversation with The Fan (Conrad Verner) Yes/No
    - The Fan last conversation outcome Paragon(Stay at home)/Renegade(Threaten)
    - Harkin talked to Yes/No (tied in to Garrus recruitment)
    - Accepted quest from Chorban to scan Keepers Yes/No
    - Number of Keepers scanned
    - Jahleed quest outcome (Chorban) Scared off/Killed
    - Fist outcome Let go/Killed
    - Old Friends quest (Earthborn background ONLY), talked to Finch Yes/No
    - Old Friends quest (Earthborn background ONLY), Finch killed Yes/No
    - Talked to your mom after talking to Lieutenant Zabaleta Yes/No (Spacer background ONLY,Citadel: Old, Unhappy, Far-Off Things)
    - Citadel: Citadel: I Remember Me (Colonist background ONLY), Talitha talked down from killing herself Yes/No -?Possibly a 2nd check for Citadel: I Remember Me present, whether you Forced/Convinced Talitha to take the sedative
    - Citadel: Homecoming Body returned to Samesh Yes/No -?105a "And 105a might be relating to whether or not you gave Schnells the Salarian gambler his data or gave it to the bartender." OR Citadel: Reporter's Request Handed over data to the reporter Yes/No.
    - Helena Blake Alive or dead? How did you treat her?

Feros: -?The company man (Ethan Jeong, ExoGeni Corporation representative) outcome good/good+ (outcomes listed here http://masseffect.wikia.com/wiki/Ethan_Jeong, not sure which is which)
    - Number of colonists killed
    - Colony outcome Good+/Good/Fail/Renegade
    - Possessed Asari (Shiala(Thorian plant)) Freed/Killed

Noveria:
    - Gianna Helped(evidence handed over)/Betrayed/Evidence handed over to Lorik
    - Han Olar talked to Yes/No
    - Rachni Queen released Yes/No

Virmire:
    - Wrex killed by player/killed by Ashley/killed by Ashley without permission
    - Geth Flyers disabled Yes/No (Captain Kirrahe saved or not)
    - Psyrana dead Yes/No (Asari assistant in one of the labs let go or not inside the facility)
    - Rescued Ashley/Kaidan

Endgame
    - Old Council Saved/Killed
    - Choice for new council Anderson/Udina
    - Game complete Yes/No

Sidequests:
    - UNC:Hostile Takeover Accepted Money/Persuaded to disband gang
    - Know about Slaver Asari quest Yes/No
    - Slaver Asari quest outcome (Killed Sister) Yes/No
    -?UNC: Lost Module, - the silver sphere you find on that planet that has 3 pages of text http://masseffect.wikia.com/wiki/Eletania#The_Vision"
    -?UNC: Cerberus Heard of Cerberus Yes/No (ie did you do UNC: Missing Marines leading to this quest or not.
    -?UNC: Hades' Dogs Cerberus files found. Not sure what is tracked, probably if you returned them or gave to the Shadow Broker.
    - UNC: Hostage Chairman died Yes/No
    - UNC: Hostage
    - UNC: Dead Scientists Killed Scientist/Convinced Corporal Toombs to lower weapon

DLC (Bring Down the Sky):
    - Humans rescued Yes/No
  • Fenrir
    Ez azért érdekes mer IMDB szerint 2 Liara is van. Akit linkeltél az az uncredited.

Ő elvileg aki a hangját is adja:

Ali Hills

• syberia2
    rendszergazdaként SEM...
  • syberia2
    Hello
    az a problémám, h a játék nem indul el a gépemen. Mielőtt a konfigurációs segédprogram betöltene, mindíg be kell zárni a programot. Mi lehet? ajánlott konfig megvan, újraindítottam...?
  • Optimus Prime
    Azt hittem csak nálam van, mert integrált hangkártyám van (Realtek HD). ó tudni ezt is. :)
  • hanta
    Ezek nálam is előjöttek. Csak engem az egyik mellékküldiben löktek ki a biotikusok az űrhajóról.
  • readswift

-így jártál :D
  • Calver
    Flux-os bug ismert, nálam is előjött párszor, verziótól függetlenül emlékeim szerint. mentés-újratöltés szerencsére megoldja.
  • Optimus Prime
    Új a gép (egy része) és le kellett tesztelnem. Azt hiszem most tolom elsőként, hogy alapból fent az 1.02 patch is. És már kétszer jött elő egy érdekes bug, ami eddig nem volt. Először a Fluxban Quzaroztam mikor kilépve belőle a kamera fix maradt én meg rohangáltam, végül a Flux külső falán találta magam, szerencsére az Esc billentyűre reagált. Másodszor ma volt, Noveria Benezia csata, valószínűleg akkor biotikus hullámot lőtt rám, hogy átszálltam a falon:
    Kép - linkelve, mert beilleszteni még mindig nem tudok
    Bármit nyomtam csak messzebbre sodródtam. :D Érdekes, mert a játék ment tovább, fegyvert váltani is tudtam, de Esc-pel már nem bírtam behívni semmilyen menüt.
  • Optimus Prime
    Jól van, erre gondoltam. De mint mondtam elég pár felesleges cuccból omni-gelt csinálni, ha nem lenne elég. :) Persze így is, úgy is megcsináltam már. Kicsit türelem játék, de nem lehetetlen. A Project Eden-től bármi jobb. :S
  • JethroHUN
    DE mond, annyit h hülye emos kis japán majmok játsszák...
  • JaSoN HuNTeR #9213
    Megvan kösz(Y)
  • Atkamon
    Van egy kis különbség aközött, hogy gagyi, meg hogy neked túl magas:)
  • Bhalage
    jolvanna ez itt a ME forum, nem tudom mit vartal :D
  • zsotesz
    Gagyi? Látom neked a Final Fantasy széria nem sokat mond.
  • JethroHUN
    Na ez vmi naon gagyinak néz ki, ez vmi matematika óra szimulátor o.O
    ja és télleg nem ide való :P
  • Optimus Prime
    Vagy csinálj pár cuccodból omni-gelt. Ha az a rész, amire gondolok.
  • Atkamon
    Youtube-on nézd meg...
  • Bhalage
    what the shit?!
  • JaSoN HuNTeR #9205
    Srácok. Hogyan kell a magokat beállitani? Egy küldi. PLs help
  • Ryder62
    Megnéztem a Fallout 3 gépigényét és úgy láttam hogy csak procid van a minimum alatt. Én tennék egy próbát a helyedben.

"F3 amúgy jó játék???"
    Két végleg van: akiknek nagyon bejött meg akiknek nagyon nem jött be. Szerintem jó játék. Sandbox alapú, tehát arra mész amerre akarsz. Így akár 100 órát is eltölthetsz a játékban mire minden társat összeszedsz, minden helyet felfedezel stb.

A KOTOR is egy nagyon jó gém. Háromszor vittem végig egymás után annyira tetszett.
  • ong
    Sewa all!!
    "Can you run it?"(tudom hogy nem 100 százalékos az oldal) Szerint a Fallout zöldet kapott minden a gépemen!!A Mass effect-nél volt a Video K. Piros úgyhogy szerintem nemsoká elkezdem "megszerezni" valami oldarlol valamelyiket a Witcher meg a F3 közül!Csak végig tolom a Mass effect-et !!Ja a Kiegészítői miejnek(DLC)????F3 amúgy jó játék???
  • gfreak
    NWN2 tuti bukó azon a masinán sajnos...kevés hozzás a memória és gyenge a vidkártya...

viszont talán egy kis Dark Messiah of Might and Magic ;) igaz, inkább hent mint RPG, de egész pofás :D
  • hanta
    Ja, hát a mocsár nekem sem volt épp a kedvencem, de nagyon ott volt a hangulata. Szerintem érdemes rászánnod az időt és befejezni. Ma pedig megyek és megveszem Mass Effect 2-t. :)
  • Pretorian
    Ha minden minimumon van, a felbontás is, akkor nem kéne azért akadnia. A Mass Effect pedig valamivel szebb és részletesebb, mint a Dragon Age.
  • Optimus Prime
    Dragon Age? Az új játék? Kétlem, hamár a Mass Effect is akad. Can you run it?
  • Pretorian
    Csont minimumon, a legalacsonyabb felbontásban talán elindul a Fallout 3.
    KOTOR 1-2 tényleg ajánlott, a régebbi játékok közül a Morrowind kötelező, Oblivional is próbálkozhatsz, bár az nem olyan jó, mint a Morrowind. Neverwinter Nights 2 is megmoccan talán a gépeden, talán még a Dragon Age is, ha mindent leveszel minimumra.
  • MrStokes
    Witcher-nek a story-jat, meg a hangulatat dicserik nagyon (volt az elso 1-2 fejezethez nekem is szerencsem, es ala tudom tamasztani az ilyen jellegu hireszteleseket), csak legyen turelmed az egyes zonakhoz. Pl. a mocsarat en nagyon utaltam, es kb. ott is hagytam abba.

Kotor mar olyan regen ovlt, nem is emlekszem nagyon reszletekre, csak arra hogy jo volt mind2 resze, csak tulsagosan linearisnak tunt. Sajnos minden rpg-t a nagy elodhoz (BG seria) hasonlitok... :)

Mass Effect 1-2 utan tervezem hogy ujra felveszem a Witcher "korabban elkezdett fonalat".
  • Calver
    én a KotOR-t választanám, az messze a legjobb a három közül.
  • hanta
    The Witcher-t csak ajánlani tudom. Én is végigvittem és nagyon tetszett. Már nagyon várom a 2. részt. :) A KOTOR is nagyon jó, ha nem zavar, hogy régebbi játék.
  • gfreak
    jaja, sajnos nem akarlak elkeseríteni, de az F3 nem fog menni...ahhoz kéne egy kicsit combosabb vas sajnos