11074
-
#9433 Space-t nyomsz és ott rákattintasz!
Vagy kihúzod a gyorsindítómenübe és akkor csak megnyomod a számát ahova húztad..... -
bunny #9432 Én kérek elnézést a buta kérdésért. Beszivárgó kaszttal indítottam a karakterem, eléggé benne járok már a játékban de nem tudom használni a spec skilleket. Van ez a torzítás, hajlítás vagy mi a nyál amit lehet tuningolni, de hogy tudom ezt használni? -
csgj #9431 Igen, én ezt csináltam, de nem működik. o.O -
#9430 url hivatkozással
-
#9429 "Ár(ny)folyamok novella"
elvileg elég volna ha csak ezt szúrod be a gyakran ismételt szöveg alá
idéző nélkül -
#9428 á ez a közvetlen link a doksi eléréséhez
http://fs10n5.sendspace.com/dl/79acd4c6f0b7d7e33277b2207abd1fcb/4c8b52d531103868/al4fv5/%C3%81r%28ny%29folyamok.PDF
-
csgj #9427 Nem megy... XDXD Még jó, hogy informatikus könyvtáros szakra járok. XD Amúgy ezzel a rendes fórumos beillesztéssel próbálkozom, de a bannerban most baromira nem működik. Ár(ny)folyamok novella -
#9426 tudom nekem is hozzá járt. hátha valakinek nincs meg:)
-
#9425 Nekem ezt a játék mellé adták egy kis füzetben.
-
#9424 Sziasztok!
nem tudom elvállalni a Házigazda jogot ebben a topikban. Bocsi. -
#9423 ezt a linket azé még beszúrod az uw-s oldaladra ha tudod
http://www.sendspace.com/file/al4fv5 (Ár(ny)folyamok Mass Efect)
srácoknak biztos segíthet ez a kis novella -
#9422 hali
közben én is és azt mondta hogy nem tudja vállalni.
-
csgj #9421 Írtam neki! -
#9420 Jah, a hannár :D -
#9419 Találkoztam egy csápos medúzaszerű arccal a fellegvárban.
Volt nála eladó egy Kvári "Kolosszus IX" vért! Egész jó értékekkel bír.
Csak kicsit körül kellett nézni és egész jó holmik vannak itt.....
-
#9418 Az aszteroidára gondolsz ?
Azt sajnos már megcsináltam és nem azt választottam!
De ha később még lesz akkor nem aggódom. Majd szerzek valami jó cuccot neki.
köszönet az infókért! -
#9417 kell hozzá megfelelő license, egy-két helyen lehet venni - nézz körbe errefelé.
de úgy globálba Colossus-ig nincs jó páncél Tali-nak, ami meg elég későn jön be. bár ha tech-es karakter kell, nagy általánosságban jobban jársz ha Garrus-t használod, még ha kicsit szarul is kell elosztani a pontjait. (a 7 pont First Aid csöppet fájdalmas) -
#9416 Ha pl meg van a Bring Down the Sky - Zúgjon az Ég, dlc vagy mi az. akkor ha azt végig viszed ott egy csávótól lehet kérni azt is, tier 9est -
#9415 Üdv!
Tali nak lehet másik ruhát/páncélt találni/venni valahol a játékban? Vagy csak ez az egy van neki?
Egyszer már végigjátszottam de most hirtelen nem ugrik be.... -
#9414 hali én voltam az üzenet küldő
esetleg tudok adni egy ötletet a házigazdaság kiosztására. Van egy MassEffect 2 forum Prince23 nyitotta ajánld fel neki a gazdaszerepet hátha beválaja :)
-
csgj #9413 Sziasztok! Már rég nem nagyon járok ide (eleve esgézni se szoktam túl gyakran), és úgy gondolom, hogy ez egy házigazdai feladathoz nagyon nagy gyökérség. XD Szóval ezt így nem csinálhatom tovább, a TI érdeketekben. :) Aki elvállalja a házigazdaságot, nyugodtan jelezze a modiknak! Bocsesz mindenkitől! (Most is kaptam egy üzit, de nem tudom vállalni a benne foglaltakat...) Kicsit sűrűbb a magánéletem, mint a netes életem. XD -
#9412 na jó vissza szívom ezt is megoldottam:)
-
#9411 De gáz max felbontása a játéknak 1280*1024? a Hd-t akkoriban még nem ismerték:) 1980*1080 -
#9410 Köszi az ötletet de nem vált be viszont a futtatási kompatibilitást szúrtam el win px sp 3 a megoldás így fut a játék
-
#9409 meglesem a frissítéssel megy e a dolog kösz a tippet.
-
hanta #9408 Rakd fel a patcheket. 1.01, 1.02. Az 1.01-es javítás a Bring Down the Sky DLC-t is tartalmazza. -
#9407 Skacok
Segítsetek
Újra elővettem a játékot win 7 em van
A játék a rendszerfelderítő progi futtatásánál teljesen elhal
Frissítettem drivert 10.8 as Ati van fent directX-et is telepítettem, a program futtatásnál áttettem rendszergazdára és win98-ra ennek ellenére kifagyok.visual c++ progi a cd ről telepítve.
Kihagytam valamit ami miatt nem indulhat el a játék?
Ja és ha jól emlékszem win7 alatt már játszottam vele azt hiszem.
Köszi a segítséget előre is.
-
#9406 Skacok
Le scanneltem néktek ezt a kis novella füzetet hátha jobban megértjük a játékot:)
Eredeti -hangulatnovella- a Mass Effect játékhoz -
#9405 <a href='http://www.sendspace.com/file/al4fv5'>http://www.sendspace.com/file/al4fv5</a> -
#9404 Most már jó, thx. -
#9403 Videókari driver? -
#9402 Hello.
Nemrég raktam fel a játékot és az lenne a problémám hogy szinte minden el van mosódva (pl. van olyan emberke akinek kockákból áll a ruhája) hiába próbáltam ultramagas textúrákkal, minden karakternek szépen mondva ronda a feje (pl. a Normandia kapitányának a feje tele van barna kráterekkel és ragyákkal). Ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném. (eredeti a játék és fenn van az 1.02-es patch) -
#9401 Az 1.2 patch ezt elvileg kiveszi. Az eredeti EA-s verziókban meg alapból nincs. -
#9400 mint mindig: gamecopyworld.com -
Prof William #9399 NO-CD-crackot lehet rakni az eredetire ME-re is? Ha igen melyiket ajánlanátok hozzá? -
Evoluti0N #9398 A Bring the Down Sky az magyarul jelent meg, szal csak le kell szedned a magyar verziót (ingyen van). Ami a Pinnacle Station-t illeti, az csak angolul jelent meg, ha jól tudom és nem is kompatibilis a magyar verziójú játékkal. -
#9397 sziasztok. lenne egy olyan kérdésem, hogy angolul van meg a játék, dlckkel együtt, és lehet-e olyat csinálni hogy letölteni hozzá magyar nyelvi fileokat és berakni. azt tudom, hogy az alap játékhoz lehet, de dlcvel együtt nem vagyok benne biztos, mert nem találtam magyar nyelvi fileokat a dlckhez. előre is kösz a választ. -
csoli31 #9396 Én még a megjelenés napján vettem meg, de én se bántam meg. Akkor kétszer végig játszottam, és harmadjára is bele kezdtem, de akkor már nem játszottam végig. De most újra elővettem, minimum egy végigjátszás erejéig (de lehet lesz az több is). Megvettem végre a második részét is (ce formájában), ezért fogtam megint hozzá. Viszont nálam kimaradnak egyelőre a DLC-k (pénz szűke miatt). -
#9395 Na, most vittem végig (már nem tudom hányadszorra) a játékot 39 óra alatt... Még sosem volt ilyen sok:D Elhatároztam most, hogy a két részt egymás után megcsinálom, meg a 2ben mostmár meglesznek a DLC-k is.
Még mindig hihetetlenül zseniális ez a játék... Aki ezért nem képes kiadni egy kis pénzt, az ne is játszon vele:) -
zsotesz #9394 Meg kell venni a játékot és akkor nem lesz ilyen gond.