Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Uh most vagyok a végén hát elég szépen szopok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom legyõzni ezt az átalakult Sarent!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Úgy hogy cserélgeted õket jobbakra, illetve beléjük pakolod a fejlesztéseket😊

[merlinw.org]

Atkamon
Azzal még nem játszottam😊

upgrade inkább az, ami a 2. részben van.. sztem
Atkamon
Hát, azokat szerintem lehet upgrade-nek is nevezni😊

upgrade? nincs upgrade, vannak modok, töltéynek azokat társíthatod a fegyverekhez és szia...
grebber
Fegyvereket hogylehet UPGADE-elni??
Mert látok mindenféle töltényt meg minden szart de nem találtam még upgrade funkciót vagy én vagyok a faszláma?

illetve, szintedtõl függõen, még elérhetõk lehetnek erõsebb felszerelések.
grebber
Értem akkor ez nem fog játszani nálam.Végigviszem aztán megy a 2-be a mentésem!

Atkamon
Hát ha ugyanazzal a karakterrel kezded újra, akkor annyiban lesz más, hogy megmaradnak a cuccaid és képességeid.

grebber
Ha végigviszem és új játékot kezdek akkor mindent meg kell csinálnom megint ugyanúgy? Vagy valamiben másabb lesz?

megvenni 2000forintert egy masik megoldas. zzz

anti hero

MerlinW
Vitality okosság a megoldás. Reloaded, Razor1911 hibásak.

[merlinw.org]

#9006-ban ott a válasz, quicksave aztán visszatöltöd

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grebber
Hm kell találni valami megoldás erre a beragadó melegedésre mert nem akarok a fõbosshoz menni kis pisztollyal!

Rip
Fura. Nekem sem volt semmi bug.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Gubberx
Hát nekem olyan volt tegnap eredeti játékkal hogy a társaim fegyvere ragadt be és egyfolytában lõttek még akkor is mikor eltették 😄 Ennek eredménye az lett hogy mikor beszáltam a mékóba ezek szétlõtték belülrõl 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

amugy megoldas erre az hogy pl quicksavelsz es betoltod ujra (lehet ujra kell inditani jatekot is)

tulmelegedes beragadasa az crack hiba. elvileg eredeti jatekkal nem fordulhat elo.

grebber
Nekem nem fél perc volt hanem addig tart amíg át nem jutok az adott küldetésen 😞Szóval visszatöltöttem korábbi állást és épphogy lõdöztem fel ne melegedjen!

Atkamon
Eredeti a játék??

Kb fél perc, és csak az adott fegyverre hat. Tehát ilyenkor válts gyorsan fegyvert.

Nálam nem volt egy darab bug sem, pedig kb 10-12 vittem eddig végig.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Amúgy ha ezt a túlmelegedés egy "technikus" ellenfél trükkje akkor mikor szûnik meg mert nem igen tudom használni szinte egyik fegyveremet sem😞 ???

Atkamon
DLC: Downloadable Content
Mass Effect esetében ez két új helyszínt, és két új mellékküldetést jelent.

grebber
Az utóbbi igaz lehetett.De gránátom az van mert tudom hajigálni mégse jelzi ahol kéne!

sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mik azok a DLC most keztem játtszani és szeretném tudni mire jók?
sziasztok!
koschwarz
ja, én egyetlen buggal sem találkoztam a legutolsó peccsel.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ezek szerint nincs nálad egy darab gránát sem, ez a baj. a fegyvertúlmelegedés meg egy "technikus" ellenfél trükkje ellened...

Atkamon
Eredeti a játék?

grebber
Biztos hogy menne csak zavar hogy a nekem adott tárgy nincs nálam.Érdekes.
Bug hátán bug. Volt ezelõtt olyan rész túlmelegedett a fegyverem és nem hûlt vissza és nem tudtam használni egyik fegyveremet sem!

Ha nagyon nem megy egyszerûen rohanj oda és üsd le õket puskatussal. Akkor nem kell a gránáttal tökölni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Hm akkor nálam valami hatalmas bug lehet mert nincs ott a gránát!

CptObvious
Úgy tûnik a képpel valami gond van.

Itt a linkje:
http://imgur.com/sOFyS.jpg

CptObvious

A pirossal bekarikázott gomb a gránát.
Rákattintasz, alatta megjelenik a lista és kiválasztod a kábító gránátot.

Csak aztán ügyesen kell célozni vele, mert nincs sok belõle. Célszerû úgy dobni, hogy egyszerre több telepest kapjon el a detonáció.

Ha jól csinálod, az összes telepest meg lehet menteni.

GanXstaZoleeWrk
Wrex akkor nem hal meg ha rá tudod venni arra, hogy saren a szar 😊 és a fajtársai csak eszközök, ehhez fejleszteni kell az elbüvölést vagy mit a megfélemlítés alatti tulajonság (kék szövegeket hozza elõ, amiket lehet párbeszédben választani)

GanXstaZolee#2709

grebber
De pont ezt nem tudom hogy kell életbe nem upgradeletem semmit se!

koschwarz
a gránátra konkrétan rá kell tenni, mintha valami upgrade-et tennél rá.

grebber
Elakadtam kellene egy kis segítség.A Féroszon vagyok és a megzakkant telepeseket kéne semlegesíteni ideggázzal.
Azt mondja a csajszi szereljen fel a gránátokat ezzel.
Belépek az invertoriba elrakom a cuccost.De nem jelenik meg a cuccaim között.

Hogy a fenébe kéne felhasználni ezeket a gáz gránátokat?

lehet megtévesztettem
sorry

anti hero

Atkamon
Ez az elsõ játék topicja...

sziasztok!
lenne egy kis problémám a mass effect 2-vel!
elindítom a játékot, belépek a menübe, rámegyek az új játék opcióra ott kiválasztom a karaktert majd bejön a loading felirat háttérben a térköz relé képével meg a sejtelmes zenével, de innentõl kezdve nem történik semmi, a zene szól de a betöltés nem történik meg, lefagy az egész!
miért van ez, esetleg valaki valami megoldást a problémámra?
már nagyon vártam ezt a játékot!
aranyosak a nénik
<#bohoc>

anti hero

stars of me2
katt

anti hero

MerlinW
Viszont ME2-ben van Adam Baldwin (Szintén Chuck fõszereplõ), akinek szintén semmi köze a Baldwin familiához😊 EDI masina hangja pedig Tricia Helfer (Six a Battlestar-ból), és akad még jópár sorozatszínész. Meg is van az eredménye, minõségi a szinkron, egyedül a fõhõsünk hangja idegesítõ még mindig😊

[merlinw.org]

Atkamon
Honnan vetted ezt, hogy Alec Baldwin?😄

Mass Effect szinkronstáb
Raphael Sbarge - Staff Lieutenant Kaidan Alenko
Probáld ki, hogy beírod a google-ba, "Alec Baldwin mass effect Kaiden". Na?

Dehogynem! Szerinted ki?

koschwarz
mert nem õ szinkronizálja<#nezze>

Azt mondjátok már meg nekem, hogy Alec Baldwin miért nincs sehol a stáblistán, amikor õ szinkronizálja Kaiden+t?