Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a fõkaraktered nem hasonló mûszerész képességekrte lett fejlesztve (s miért tetted volna?) Talit a legtöbb helyre érdemes magaddal vinni.
A másik csapattag kilétén már lehet variálni, Wrex krogan harcmester, sokaknak kedvence, de nekem speciel Liara volt a másik csapattag Tali mellett.
Liara kezdetben még gyengécske (de melyik karakter nem az?), késõbb azonban olyan biotikus képességei lesznek, amivel felülmúlja a harcosokat.
Liara stílusa nem minden játékosnak szimpatikus, õk választhatnak más csapattagot, a románcnak különösebb jelentõsége nincs, bár a ME2-ben lesznek visszautalások, de elég félszeg módon.
Ja és még arra esetleg tudtok vmi megoldást, h normálisan nézzen ki az árnyék az emberek arcán?
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Másik kérés Liara T'Soni-t hol lehet felszedi a csapatba ? Ashley Williems, Garrus Vakarian ,Kaiden Alenko , Urdnot Wrex megvan de még egyvalaki hiányzik . És ez a karakter mi lesz harcos , beszivárgo , mérnök ?? Csapatfejlesztés miatt kérdem .
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
#9508: Hát ha nem beszélgettél sokat Liarával, akkor nem lesz románc... De mondjuk attól, hogy az 1ben van románc, a 2ben még ugyanúgy összejöhetsz valakivel, a sztori engedi 😊
Azt szeretném kérdezni, hogy volt egy kis balhé liara és ash között, hogy döntsem el kit választok, én ashet választottam, de ha a Vermari küldetésen mégis õt hagyom meghalni akkor össze jövök Liarával vagy nem? Csak mert nem igen akartam románcolni most, hogy maradjon a 2. részre.
Tudtok megoldást arra, hogy miért nem indul el 64 bit vitsa home premium alatt a mass effect ( 1 )...? bejön a kis menü, aztán csak dobja a hibaüzi mikor indítaná, hogy leáll, szevasz... ez elég gáz, jade empire-nél is ezt csinálta...
köszi
http://www.demonicplayer.hu/2010/11/17/ea-mezesmadzag-jon-a-mass-effect-3/
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
katona: jobb esetben nem alszol be közbe. tényleg rettenetesen unalmas. na meg infiltrator gyakorlatilag ugyanolyan jó pofozógép, szóval...
adeptus: ha sok repülõ ellenfelet akarsz látni, akkor elõre. kicsit törékeny.
sentinel (tippem sincs magyar nevérõl), mérnök: magas labda, de inkább kihagyom... maradjunk annyiba h nem kezdõknek való.
infiltrator (beszivárgó?): ha tech erõk a kenyered, õ a legjobb választás. legjobb fegyver képzettségek, minden fontos tech erõ, és gyakorlatilag úgy gyak mint egy katona.
vanguard (élharcos? harci adeptus?): fuckyeah. biotikus erõkkel szétken mindenkit, viselhet táp páncélt, remekül lehet vele pisztollyal irtani, és úgy globálban gusztustalanul erõs. nálam favorit. ha megfejeled egy Singularity (megint passz magyar névrõl) bónusz erõvel, akkor gyakorlatilag kapsz egy arcátlanul feltápolt adeptust.
szóval tápság és legjobb móka bizony infiltrator/vanguard fronton van.
"The trees move. Do you not see it?"
A halál csupán a kezdet...
Mérnök ? Katona ? Mesterlövész ? stb
omnigél kell a nyitogatáshoz
mellékre nem emlékszem de ha harcossal vagy akkor gyilkolni kell mint az õrült
csapatodból legyen müszaki beállítottságu valaki és akkor tudod nyitni a ládákat
szintlépést te csináld ne automatikus legyen
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Volna egy pár kérdésem !
Hol tudom beállitani azt hogy a harcos csajszi gépfegyvert használjon ne pedig mesterlövészpuskát ! Mert akármit csinálok az inventory-ba mindig automatikusan a mesterlövészpuskát veszi elõ !
Az omnigél mire jó mennyire fontos ?
Van egy melléküldetés amiben egy elrabolt ürhajon valami elnököt kell megmenteni a kalozoktol és ott valami biokinetikus támadást használnak ellenem hogyan védekezzek ellene ?
Harcos karakterrel vagyok nem tudok minden ládát kinyitni kodot feltörni , a csapat tud ebben segiteni ??
Szintlépésnél a csapatot automatikusra érdemes-e állitani vagy hogy érdemes ezt beállitani ?
"The trees move. Do you not see it?"
a kódfejtésnél, gyógyításnál meg iylenek a csapat legnagyobb értékét számolja ?
a tároló szekréynnél azt írja ki, hogy kevés a képzettségem. azzal mit lehetne kezdeni ?
a megfélemlítés vagy elbájolás ugyanarra jó, csak más a viszonyulás az aktuális npc-hez, vagy különféle helyzetekben lesz azért jelentõsége, hogy valakit csak kedvesen vagy csak erõszakosan lehet meggyõzni
😊
mi az utolsó patch ?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
+ Liara kék, hányan mondhatják el hogy megdöntött egy kék bõrû csajt😄
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"