Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Tali mûszaki képességei nagyon jól jönnek a kalandok során, nem csak a zárnyitásoknál, kódfejtéseknél, de a harcokban is, Tali gethek ellen kiváló. (ME2-ben ez a képessége leértékelõdik, de a jelleme nem változik Talinak, ha nem renegat Sheparod lesz, szerethetõ marad a kvarian)
Ha a fõkaraktered nem hasonló mûszerész képességekrte lett fejlesztve (s miért tetted volna?) Talit a legtöbb helyre érdemes magaddal vinni.
A másik csapattag kilétén már lehet variálni, Wrex krogan harcmester, sokaknak kedvence, de nekem speciel Liara volt a másik csapattag Tali mellett.
Liara kezdetben még gyengécske (de melyik karakter nem az?), késõbb azonban olyan biotikus képességei lesznek, amivel felülmúlja a harcosokat.
Liara stílusa nem minden játékosnak szimpatikus, õk választhatnak más csapattagot, a románcnak különösebb jelentõsége nincs, bár a ME2-ben lesznek visszautalások, de elég félszeg módon.

Tudtok valami módszert arra, h Garrus arcán nagyobb legyen a textúra felbontása? Elméletileg az 1.02-es patch-nek ki kéne javítani az alacsony textúrájú arcát, de nekem ahelyett, h kijavította volna, minden más lett olyan alacsony textúrájú, mint Garrus feje.
Ja és még arra esetleg tudtok vmi megoldást, h normálisan nézzen ki az árnyék az emberek arcán?
azt a fegyveréknél lehet változtatni konkrét feltöltõ hely nincs csak lehet venni meg ilyenek ha jól emlékszek.

Gránátkészletemet hol lehet feltölteni ?? Medigélt már tudom de a gránátokkal gondba vagyok !
nagyon klassz lett az 1 rész is. Többször is végig vittem már.

Elég ha az egyiket (és õt sem kell maximálisan ha csak nyitásra használod, elég legutolsó nagyobb képesség-négyzetig vinni, mesteri szintig). Olyan hely nincs ahova lepakolhatod a cuccokat, vagy omni-géllé alakítod vagy eladod, más lehetõség nincs. Liarat az egyik fõküldetés keretében tudod felszedni, asszem az Artemis Tau rendszerben kell keresni (ezt mondja is Udina meg Anderson, plusz a küldetésekben is benne van). Liaranak tisztán biotikus képességei vannak, õ adeptus lesz.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Azt szeretném megkérdezni hogy karakterfelylesztésnél elég ha az egyik csapattagot pontozom fel maximálisan ( Tali Zorah nar Rayya-t a kvariánt ) elektronikára meg kódfejtésre ahhoz hogy minden beredezést ( zárat , elektromos berendezést ) hasznáni kikodolni tudjak . Csak azért kérdem mert megprobálok párhuzamot keresni a Dragon Age-val mert ugytudom ezt is õk készitették ! Meg van-e a játékban olyan hely ( láda stb ) ahova a zsákmányolt cuccokat rakhatom mert 150 cucc után gond van a tárolással . A Normandia fedélzetmesterétõl nem lehet visszavásárolni a cuccokat ha már eladtam öket és visszamegyek késöbb pár misszió után .
Másik kérés Liara T'Soni-t hol lehet felszedi a csapatba ? Ashley Williems, Garrus Vakarian ,Kaiden Alenko , Urdnot Wrex megvan de még egyvalaki hiányzik . És ez a karakter mi lesz harcos , beszivárgo , mérnök ?? Csapatfejlesztés miatt kérdem .
Atkamon
Jólvan nyugodj már meg... Hivatalos oldalon az van írva, hogy nem megy vele, ezért írtam azt, a többirõl nem tudok, nem játszottam a játékokkal nyár óta.

JethroHUN
Ne beszélj már hülyeségeket már fordítás is van hozzá. Hogyne menne magyar játékkal, gond nélkül meglehet oldani h feltelepítse

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Doom 4
Megvan, de megy van hozzá magyarositás 😄 de madj úgy is lesz kaiden/ashley dlc is

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Atkamon
Vedd meg a Liarás DLC-t a 2-höz, és akkor Liarával is összejöhetsz a 2ben is😊 Bár aza DLC nem megy a magyar verzióval sajnos...

Doom 4
Na jó akkor úgy fogalmazok, hogy ha a 3 ban hûséges maradok ahoz akivel az elsõ részben össze jöttem akkor tuti máshogy fog alakulni a sztori, bár már egy hete próbálom össze hozni hány féle variáco lehet a 3. részre, és simán lehet annyi amit egyszer ovlastam hogy több mint 1000 történet variácio sülhet ki.

Atkamon
Nem megcsalás a 2ben a sztori szerint, ha összejössz valakivel...

Doom 4
Az igen csak már elõre akarok csinálni egy mentést a 3-ba és ugye ha az egybe össze jövök valakivel, a kettõben megcsalom, és akkor nem tom mi lesz a vége, de ha az egyben nem jövök össze senkivel, akkor nem csalok meg senkit a 2-ben Mirandával vagy Talival <#vigyor4>

Atkamon
Patcheket tedd fel és menni fog. CDproject.hu-n fenntvannak.

#9508: Hát ha nem beszélgettél sokat Liarával, akkor nem lesz románc... De mondjuk attól, hogy az 1ben van románc, a 2ben még ugyanúgy összejöhetsz valakivel, a sztori engedi 😊

Doom 4
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy volt egy kis balhé liara és ash között, hogy döntsem el kit választok, én ashet választottam, de ha a Vermari küldetésen mégis õt hagyom meghalni akkor össze jövök Liarával vagy nem? Csak mert nem igen akartam románcolni most, hogy maradjon a 2. részre.

sziasztok,
Tudtok megoldást arra, hogy miért nem indul el 64 bit vitsa home premium alatt a mass effect ( 1 )...? bejön a kis menü, aztán csak dobja a hibaüzi mikor indítaná, hogy leáll, szevasz... ez elég gáz, jade empire-nél is ezt csinálta...
köszi
Atkamon
A 2 megjelenése óta tudjuk, hogy készül 😊

Készül a Mass Effect 3?
http://www.demonicplayer.hu/2010/11/17/ea-mezesmadzag-jon-a-mass-effect-3/

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

Calver
röviden:
katona: jobb esetben nem alszol be közbe. tényleg rettenetesen unalmas. na meg infiltrator gyakorlatilag ugyanolyan jó pofozógép, szóval...
adeptus: ha sok repülõ ellenfelet akarsz látni, akkor elõre. kicsit törékeny.
sentinel (tippem sincs magyar nevérõl), mérnök: magas labda, de inkább kihagyom... maradjunk annyiba h nem kezdõknek való.
infiltrator (beszivárgó?): ha tech erõk a kenyered, õ a legjobb választás. legjobb fegyver képzettségek, minden fontos tech erõ, és gyakorlatilag úgy gyak mint egy katona.
vanguard (élharcos? harci adeptus?): fuckyeah. biotikus erõkkel szétken mindenkit, viselhet táp páncélt, remekül lehet vele pisztollyal irtani, és úgy globálban gusztustalanul erõs. nálam favorit. ha megfejeled egy Singularity (megint passz magyar névrõl) bónusz erõvel, akkor gyakorlatilag kapsz egy arcátlanul feltápolt adeptust.

szóval tápság és legjobb móka bizony infiltrator/vanguard fronton van.

"The trees move. Do you not see it?"

Atkamon
Szerintem szörnyû unalmas a katona... Semmi extra képessége nincs, csak megy és lõ... Én legelõsör adeptussal mentem, azt imádtam... Bár azt sem szereti mindenki.

Fenrir
Ha elõször játszol akkor katona. Vele lehet a legjobban haladni, sokféle fegyvert tud használni és sok életereje van. Ha már jobban megy a játék akkor lehet próbálgatni bonyolultabb kasztokat is.

A halál csupán a kezdet...

Milyen karakterrel érdemes karriert kezdeni ?
Mérnök ? Katona ? Mesterlövész ? stb
Kori
Space-t lenyomod és beállítod a géppityut
omnigél kell a nyitogatáshoz
mellékre nem emlékszem de ha harcossal vagy akkor gyilkolni kell mint az õrült
csapatodból legyen müszaki beállítottságu valaki és akkor tudod nyitni a ládákat
szintlépést te csináld ne automatikus legyen

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Most kezdtem a játékot két napja !
Volna egy pár kérdésem !
Hol tudom beállitani azt hogy a harcos csajszi gépfegyvert használjon ne pedig mesterlövészpuskát ! Mert akármit csinálok az inventory-ba mindig automatikusan a mesterlövészpuskát veszi elõ !
Az omnigél mire jó mennyire fontos ?
Van egy melléküldetés amiben egy elrabolt ürhajon valami elnököt kell megmenteni a kalozoktol és ott valami biokinetikus támadást használnak ellenem hogyan védekezzek ellene ?
Harcos karakterrel vagyok nem tudok minden ládát kinyitni kodot feltörni , a csapat tud ebben segiteni ??
Szintlépésnél a csapatot automatikusra érdemes-e állitani vagy hogy érdemes ezt beállitani ?

Olyan sok felesleges loot van a játékban, amiket el tudsz majd adni (omnigélbõl is tele leszel nekik köszönhetõen), h nekem minden végigjátszás felénél, háromnegyedénél 9999999 (vagy mennyi, szal a max elérhetõ mennyiségû) pénzem volt.
JethroHUN
Már azért is kapsz pénzt ha lelõsz vmit.

Calver
lemész bolygókra, megölsz dolgokat, eladod amit találsz náluk. kb így.

"The trees move. Do you not see it?"

Srácok pénzt lehet valahogy szerezni küldetéseken kívül?

nos, a gépkarabély nem annyira hatékony mint hittem amíg adeptussal voltam. kimaxolva is hagy némi kívánnivalót maga után a dolog, távolra is inkább pisztoly használok, mert a mesterlövészfegyvehez még nem ért. az viszont tetszik hogy le lehet ütni az ellenfeleket, de azért az furcsa és nem is jó, hogy a harci kutyát is leüti néhány pontos képzettséggel. mégha legalább wrax döntené le õket...

A biotikus cuccok nagyon hatékonyak, legjobb, ha mindkét csapattársad legalább részben biotikus. Ha az egyikük Alenko, akkor ezzel letudtad a tech részét is. Neked meg általában az lesz a dolgod, hogy a magatehetlenül lebegõ/repülõ/pattogó ellenfelekre vadkacsavadászatot rendezz😊
JethroHUN
healer...<#wilting>

na hát egyenlõre nekem nagyon nem jött be a harci adeptus. meglátjuk késõbb mi lesz. hihetetlen amúgy, hgoy egy ennyire jó játéknál hogy nem lehet azt megcsinlálni, hoyg normálisan harcoljon a két mellettem lévõ társ. rájöttem hogy egy engineer+healer mindenképpen jól jön, akit már a legelején megkapunk srácot, mivel úgyis halál nyomorékok harcban, mindent nekem kell úgyis szétlõni. kár hogy hallgattam a pc guru leírásában a harci adeptust javasolták. azon kívül iszonyat gány magyarul, és nekem meg ez a verzióm van meg. ha végigjátszom még1x, csak angolul fog történni...

JethroHUN
Jah ott csapat érték számít, neked nem kell ahhoz Engineerer menni h ajtókat nyiss ki, arra ott van Tali pl.

na pár kérdés

a kódfejtésnél, gyógyításnál meg iylenek a csapat legnagyobb értékét számolja ?

a tároló szekréynnél azt írja ki, hogy kevés a képzettségem. azzal mit lehetne kezdeni ?

a megfélemlítés vagy elbájolás ugyanarra jó, csak más a viszonyulás az aktuális npc-hez, vagy különféle helyzetekben lesz azért jelentõsége, hogy valakit csak kedvesen vagy csak erõszakosan lehet meggyõzni

köci, már találtam is beszerzési helyet hozzá...

😊

JethroHUN
Bring Down tha Sky (Zúgjon az ég), Pinaccle Station (ez nem magyar)

milyen kiegészítõk, dlc-k jelentek már meg hozzá ?
mi az utolsó patch ?

MerlinW
Nekrofiliának hívják😊

[merlinw.org]

Hehe, ti nem vagytok normálisak 😊 Trantorius itt röhögtem vagy fél percet...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

ollie
A Mass Effect után valószínûleg több millióan.

Jobban jártál Liarával, Ash egy fapicsa, -(SPOILER)-a második részben is hogy elhajt!😛
+ Liara kék, hányan mondhatják el hogy megdöntött egy kék bõrû csajt😄
Optimus Prime
Ilyen is van? Én elsõre Liarával jöttem, össze. Asht akartam, de egy témában kicsit rosszul válaszoltam - First Contact War azt hiszem - nem könnyû eset a csaj.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sõt ha mindkettõvel sokat beszélgetsz oda is jönnek hozzád egy bejátszásban hogy akkor most mi van kit választasz?
Partyba akartam vágni õket majd az oldalamon kettõjükkel felmenni a hídra mint egy strici!😄
Nekem is eddig csak kecskékkel jött össze, azért is lepõdtem meg mikor bejártam az egész univerzumot és egy nyamvadt kecskét sem találtam, pedig hozzájuk lenne már tapasztalatom!😛😉
JethroHUN
Nem elég Liara? Jobb mint az a csúnya Ash <#mf1>

Optimus Prime
Ne légy telhetetlen, ember. Van, akinek a valóságba egy se megy.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Beszarás, mik ki nem derülnek!😛
Atkamon
Hát igen basszus😄 Itt szerelemrõl van szó...