Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor végigvittem a játékot mindvégig beszélgettem mind a 2 csajjal de végül csak Liarát sikerült megfektetnem, ez miért van? Kihagytam valamit? Hogy lehet mind a 2 csajt megfektetni?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
konzolon van magyar felirat a gémbe? .. nem tudjatok?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A halál csupán a kezdet...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"The trees move. Do you not see it?"
Ha pedig nem te vagy a kapitany, akkor elobb legyel az 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most kezdtem el az elsõ részt,a galaxistérképen mikor tudok majd keresgélni?mert azt írja hogy csak a kapitány adhat uticélt.
[merlinw.org]
és csak nekem nem látja a BDTS-t? felrakom a patchet, a DLC-vel együtt, crack is rendben de nem jó. felraktam az 1.02 patchet hátha, de még nem kaptam üznetet(lehet még az elején vagyok nagyon? mert még csak most jöttem a Fellegvárba, bár elõzõ végigjátszásaim során sem ismerte nagyon fel 😄
Tavaly december óta itt a leírás😊
[merlinw.org]
<#fejvakaras>#fejvakaras>
[merlinw.org]
Nem tudom a licencek hogy szólnak, de feltételezem írásra nem kaptak jogot. De végül is ez nem olyan regény, hanem hangulatcsináló.
Nekem nincs is ezzel bajom. Hanem az hogy feltüntethette volna valahol, hogy ez nem eredeti anyag.
Vagy a dobozra fel van írva, hogy exclusive CD Projekt tartalommal (vagy valami ilyesmi)?
Szerintem megtévesztõ, hogy egyben van a hivatalos ME Codexel egy nem hivatalos novella és ez sehol sincs jelezve.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem hiszem hogy csak úgy fogta magát és hozzáköltötte majd valamilyen úton módon belecsempészte a dobozokba.....
Aztán rájöttem, hogy ez csak a magyar kiadványhoz van, mert ezt egy magyar írónõ írta. Így peresze, hogy az eredeti (angol nyelvû) változatokban ez nincsen benne. Szóval Indira Myles polgári nevén Kolozsvári Zsófia.
Amúgy ezt szabad? Csak úgy hozzákölteni egy novellát egy játékhoz és együtt forgalmazni a kiadvánnyal?
Na mindegy, köszönjük neki, el fogom olvasni.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Vagy kihúzod a gyorsindítómenübe és akkor csak megnyomod a számát ahova húztad.....
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
elvileg elég volna ha csak ezt szúrod be a gyakran ismételt szöveg alá
idézõ nélkül
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
http://fs10n5.sendspace.com/dl/79acd4c6f0b7d7e33277b2207abd1fcb/4c8b52d531103868/al4fv5/%C3%81r%28ny%29folyamok.PDF