Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egyet lehet?😮
Atkamon
LOL sehogy 😄

Hello!
Mikor végigvittem a játékot mindvégig beszélgettem mind a 2 csajjal de végül csak Liarát sikerült megfektetnem, ez miért van? Kihagytam valamit? Hogy lehet mind a 2 csajt megfektetni?
😞 .. kár.. pc verzio meg nem futna el kb pc-men (arra vettem direkt boxot) ..azert thx a valaszt 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Nincs.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hy.. ide irom, mer konzolos topik kihalt már rég..
konzolon van magyar felirat a gémbe? .. nem tudjatok?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Na és a HUD-ot is elkéne tüntetni, utána lennének jó screenshotjaink. Privi, akár fizetek is.

Aki segít nekem kieditálni a kékfényes idegesítõen villogó lens flare effekteket cfg-bõl, vendégem pár sörre.

Risu Führer
értem köszi

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

ollie
Csak warez verziónál van ilyen.

Risu Führer
ja tudom hogy túlmelegednek csak valamikor nem hûlnek le.ezt egy újraindítással tom csak kiküszöbölni.

Fenrir
Olyan bug viszont volt, hogy egy fegyver soha nem hûlt le miután túlmelegedett. Azt hiszem, hogy fegyvert kell akkor váltani.

A halál csupán a kezdet...

Optimus Prime
Az nem bug, a fegyverek alapból túlmelegednek. Van upgrade, amivel ezt csökkenteni lehet, de van olyan is, ami egy lövéstõl túlhevíti.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Risu Führer
a fegyvertúlmelegedési bugot hogyan lehet kijavíntani?

Atkamon
Az a kör mindig ott van, akkor is, ha azt a küldetést nem veszed fel. Azért van ott, hogy Avina elmondja, hogy ne zavard.

Voltam ott is,pedig csak az lehet az utolosó,mert ott van az a kör az örzõn,amit már vizsgáltam azokon már nincs amikor közelítek feléjük.Mind1 max kimarad az a rész.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Voltál már ott ahol a Normandy dokkol? Mert ott is van egy õrzõ. Szerintem azt hagytad ki.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Atkamon
Attól, hogy a VI azt mondja, hogy ne zavard õket, még scannelted. Máshol lesz az utolsó.

Nálam nincs olyan<#szomoru1> a középsõ egérgombra raktam a használt,az irányitás menübe nincs más,csak a 1 2 3 stb ami gyorsbillentyü,arra hogy rakom rá?

PiszkosFred
Ismert problema 😊 Csak szkenneld (van ra gyorsbillentyu), ne "hasznald". Ugy engedni fogja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Most az örzõket keresgélem,már megvan 20 de az utolsó épp a hologrammcsaj mellett van és ha vizsgálnám akkor megszólal hogy ne zavarjam az õrzõt,ez mi az isten?

Calver
attól függ... ha végigrohansz csak a fõszálon, tudtommal olyan 7-8 óra alatt le lehet zúzni - de nem érdemes. ha "szöszmötölsz", mellékküldetéseket csinálsz, egyebek, simán van olyan hosszú mint második rész, sõt, talán még hosszabb is.

"The trees move. Do you not see it?"

ok kösz,amúgy milyen hosszú a game? a második résszel azért elvoltam egy darabig.

PiszkosFred
Ha te vagy a kapitany, akkor csak siman hasznald csillagterkepet, es jelold ki a rendszert-bolygot-stb. Bolygo fuggo a dolog, mit tudsz ott csinalni. Vagy van rajta allomas, es bedokkolsz. Vagy a kis tatuval dob le Joker, es akkor ezzel derited fel a terepet, nyersanyagok, bazisok, ellenfelek, egyeb feladatok utan. Vagy abszolute nem tudsz mit kezdeni vele, es csak par nyersanyagot tudsz max nyerni a bolygo atvizsgalasaval, ez altalaban automatikus, nem kell leszalni hozza.

Ha pedig nem te vagy a kapitany, akkor elobb legyel az 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha eljutsz Fellegvárba és ott teljesíted a fõküldetési szálat, akkor a kapitány átadja neked a hajót és onnantól kezdve te szabod meg az úticélt.
Hi

Most kezdtem el az elsõ részt,a galaxistérképen mikor tudok majd keresgélni?mert azt írja hogy csak a kapitány adhat uticélt.

MerlinW
Szükséged van a hajóra, hogy odajuss, tehát ez logikusan csak a kinevezésed után történhet meg.

[merlinw.org]

miért lehet az, hogy win 7 van fönt és szaggat mint a disznó, de párbeszédek alatt nem. régen tökéletesen ment, még ugyan úgy win 7en is. nem értem. a 2 is megy max beállításokkal.

és csak nekem nem látja a BDTS-t? felrakom a patchet, a DLC-vel együtt, crack is rendben de nem jó. felraktam az 1.02 patchet hátha, de még nem kaptam üznetet(lehet még az elején vagyok nagyon? mert még csak most jöttem a Fellegvárba, bár elõzõ végigjátszásaim során sem ismerte nagyon fel 😄
MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

MerlinW
CDProject, nem Galaxis, tessék.
Tavaly december óta itt a leírás😊

[merlinw.org]

Hol???? Linket!!!
<#fejvakaras>

MerlinW
Nem jelent meg magyarul, de a CD Galaxis oldalán mindig is le volt írva, hogyan lehet telepíteni a magyar verzióra.

[merlinw.org]

A Pinnacle Station DLC végül megjelent magyarul? Vagy lehet valahogy trükközni a magyar verzióval, h menjen vele az angol verziójú DLC?
Biztos, hogy nem becsempészte. Azt írja a honlapján a CD Projekt-nél dolgozik és játékokat fordít le. Gondolom õ fordította a Mass Effectet. Simán beszerkezthette a saját novelláját.
Nem tudom a licencek hogy szólnak, de feltételezem írásra nem kaptak jogot. De végül is ez nem olyan regény, hanem hangulatcsináló.
Nekem nincs is ezzel bajom. Hanem az hogy feltüntethette volna valahol, hogy ez nem eredeti anyag.
Vagy a dobozra fel van írva, hogy exclusive CD Projekt tartalommal (vagy valami ilyesmi)?
Szerintem megtévesztõ, hogy egyben van a hivatalos ME Codexel egy nem hivatalos novella és ez sehol sincs jelezve.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mascarun
Nyilván volt valamiféle engedélye vagy pedig felkérték.
Nem hiszem hogy csak úgy fogta magát és hozzáköltötte majd valamilyen úton módon belecsempészte a dobozokba.....

Jó hogy betetted ide. Csak néztem hogy mi ez. Mivel nekem eredeti collectors-os változat van meg (XBox360) angliából, ez nem volt benne. Nem is tudtam, hogy ez mi és nálam miért nincs benne. Még a Galactic Codex-em is teljes (nem pedig kivonat), Art book, meg mindenféle jó cucc volt hozzá, de novella nem. Ráadásul sose hallottam Indira Myles-rõl az eredeti BioWares helyeken sem említik sehol.

Aztán rájöttem, hogy ez csak a magyar kiadványhoz van, mert ezt egy magyar írónõ írta. Így peresze, hogy az eredeti (angol nyelvû) változatokban ez nincsen benne. Szóval Indira Myles polgári nevén Kolozsvári Zsófia.
Amúgy ezt szabad? Csak úgy hozzákölteni egy novellát egy játékhoz és együtt forgalmazni a kiadvánnyal?
Na mindegy, köszönjük neki, el fogom olvasni.

Köszönöm a segítséget, ez a space funkció valahogy kimaradt, így egy csomó minden egyszerûbb 😄

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Atkamon
Spcae-t nyomsz folyamatosan, ott vannak a képességeid, azokból bármelyiket drag and droppolhatod a bal felsõ sarokban lévõ gyorsindítóba és akkor bármikor megnyomhatod a megfelelõ számot, és rögtön támad, nem kell a space-t használni.

Tompítás a neve a kérdéses skillnek. Ennek a gyorsindító menünek a használatát is elmondhatnád, nem bírtam rájönni miként lehet oda felpakolni és mit is lehet pontosan felrakni.

mascarun
Space-t nyomsz és ott rákattintasz!
Vagy kihúzod a gyorsindítómenübe és akkor csak megnyomod a számát ahova húztad.....

Én kérek elnézést a buta kérdésért. Beszivárgó kaszttal indítottam a karakterem, eléggé benne járok már a játékban de nem tudom használni a spec skilleket. Van ez a torzítás, hajlítás vagy mi a nyál amit lehet tuningolni, de hogy tudom ezt használni?

Igen, én ezt csináltam, de nem mûködik. o.O
RoboKutya78
url hivatkozással

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
"Ár(ny)folyamok novella"
elvileg elég volna ha csak ezt szúrod be a gyakran ismételt szöveg alá
idézõ nélkül

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
á ez a közvetlen link a doksi eléréséhez
http://fs10n5.sendspace.com/dl/79acd4c6f0b7d7e33277b2207abd1fcb/4c8b52d531103868/al4fv5/%C3%81r%28ny%29folyamok.PDF

Nem megy... XDXD Még jó, hogy informatikus könyvtáros szakra járok. XD Amúgy ezzel a rendes fórumos beillesztéssel próbálkozom, de a bannerban most baromira nem mûködik. Ár(ny)folyamok novella
RoboKutya78
tudom nekem is hozzá járt. hátha valakinek nincs meg😊

mascarun
Nekem ezt a játék mellé adták egy kis füzetben.
<#pias>

Prince23
Sziasztok!

nem tudom elvállalni a Házigazda jogot ebben a topikban. Bocsi.