11074
  • ottar
    Semmit, automatikusan az ő skilljük is beleszámít. Azaz ha valaki ki tudja nyitni a partyban, akkor ki tudod nyitni.
    (ondjuk nem tudom egyes dolgokhoz milyen elektronikai képzettség kell, mert pl. novérián Garrussal sem tudom megjavítani a villamos előszobájában a fertőtlenítő berendezést.
    Meg már belefutottam jópár lezuhant szondába amivel senki nem tudott semmit kezdeni.
  • ottar
    Nem tudom számít-e, én a Liarás küldetés után (a bányalejárat nagyon durva volt) döntöttem úgy, hogy előbb a mellékküldetéseknek megyek neki. :)
    Így már nem olyan vészesek a csaták. Mondjuk nem is a legnehezebb fokozaton nyomom...
  • MaRee
    Ja, egy kérdés:

Ha egy számítógépnél vagy lockernél nekem túl alacsony a skillem de viszont van velem olyan társ aki ki tudná nyitni, akkor mit kell csinálni hogy kinyissa? Lehet egyébként a társakat irányítani mint mondjuk a Dragon Age-ben?
  • MaRee
    Na sikerült végül megcsinálni, felvettem a Unity képességet is, amivel harc közben fel tudom minden társam éleszteni. Feroson voltam először, nem tudtam, hogy számít a bolygók sorrendje. 11. szintű vagyok jelenleg.
  • ottar

Mondjuk néha én is unom a kódfejtést, de azért többnyire megcsinálom. :)
    Apropó, mi az egészéges előrehladás a szintekben? Én még a főtörténetben csak a novérián vagyok, de 28-as szinten.
    mintha egyszerűbbek lennének a harcok.
    (melléküldetéseket nyomom előbb, igaz most is jött nehány, de azokat majd a férosz előtt. :-)
  • Fenrir
    Szerintem igen, bár a vége vele amikor már 50 felett voltam akkor nem is figyeltem igazán.
  • ottar
    Ne lehet hoy túl korán mentél a féroszra? :)
    (Najó, ez nem segített sokat.)
    Nem tudom, nekem eddig talán három olyan harcom volt, ahol erősen esélytelen voltam, azaz többször újra kellett tölteni, de végül megoldottam. Esetleg próbáld meg az adott gyorsmentést betölteni, hátha. (azaz ne automatice folytassa, hanem te válaszd ki, mit töltesz be.) El lehet vonulni a harctól? lehet hogy akkor felkelnek a kollégák. :)
    Amúgy meg próbálj meg elbújni valami fedezékbe, az sokat szokott segíteni, és aki jön azt egyenként leszedni.. :)
    Meg harc közben a gyógyítást nyomogatni.
  • ottar
    Azért is ad xp-t ha omnigéllel nyitod?
    Nekem nem rémlik...
  • Fenrir
    Van pedig elsősegély képesség amivel a társak is feléleszthetők.
  • MaRee
    Jó a játék, de közel járok hozzá hogy kivágjam az egész gépet az ablakon :D Tegnap óta elakadtam ott, amikor a Feroson a nagy zöldséget kell kifüstölni, tudjátok mikor elő böfögi magából az asari clone-okat. Nos ezzel még nem is lenne baj mert ha jól taktikázok meg tudom ölni őket meg a rám törő 100 zombit, viszont a társaim nem mindig maradnak életben. Én pedig nem tudok kilépni combatból, gyógyítani sem tudom magam sem őket(pedig van vagy 20 omnigélem) és ugye combatban fel sem kelnek, egyedül meg nem tudok ennyi ellenséget megölni.
    Másik ami rohadt idegesítő, hogy hiába mentem el manuálisan a játékot valahol, egyszerűen nem onnan tölti vissza. Pl itt már fent jártam a lépcsőkőn végeztem az első zombi pakkal, elmentettem utána persze meghaltam és vissza töltött a legelejére ahol még az első node-ot kell szétlőni.. Nem tudom ezt miért csinálja, de már unom huszadjára megnézni azt a nyomorult klónt ahogy kiköpi és újra beállítgatni a fegyvereket meg mindent
  • Fenrir
    Töröd a felszerelést ami nem kell és lesz bőven omnid.

Én a végén már nem is szórakoztam a ládák hackelésével, rögtön omnigéllel nyitottam aztán amit kiszedtem belőle abból meg omnigélt csináltam.
  • ottar
    Én is inkább sejtettem mint tudtam... :-)
    Háromszor neki kellett futnom.
    :-)
  • Optimus Prime
    Az, ha nincs omni-géled, vagy először még nem tudod honnan tudsz szerezni. :D
    Egyszer azt én is megcsináltam, de elszórakoztam vele egy darabig - ennek ellenére nem tudom a megoldást. :)

Ideje lenne már beszereznem a 2-t is, az 576 katalógusban láttam, hogy már "narancs" cím lett.
  • bendáj17
    nincs mit. Igazad van ottar mindent érdemes végig vinni.
  • ottar
    Bezony. :)
    Tényleg, volt hogy hetekig nem játszottam, de közben néha agyaltam rajta, vajon hogy/hol folytatóthat. A mellékszálakat is érdemes vinni, nagyon sok érdekes kis sztori jön elő. :)
    (Ja ez azt jelenti, hogy NEM olvastam előre végigjátszásokat lehetőség szerint.)
  • MaRee
    Köszi, bele is kezdek mindjárt. :)
  • bendáj17
    az elsővel kezd nem külön játék a 2 szinte teljesen az egyre épül. Nagyon sok dolog átkerül a kettőbe. Mindenképp az elsővel kezd szerintem, nem fogod megbánni. A játék beszippant, olyan élménydús az egész.
  • MaRee
    Az első és második részek között van valami átfedés, vagy külön játék? Mert ki akarom próbálni most, csak nem tudom melyiket "vegyem meg" :)
  • bendáj17
    így van úgy az igazi. Nem egyszerű rész az tuti, de nagyon fontos döntést kell majd a pálya végén hoznod.
  • ottar
    ;-)
    Abban semmi kihívás nincs... Kirakózni meg szeretek. :)
  • Fenrir
    Mi a nehéz 100 omnigélen? :)
  • ottar
    Elvittem a cuccot a hanárnak és odaadtam. Nem kaptam renegát pontot. Ennyi.
    Most Novérián a peak 15 végefelé járok. A reaktor újraktiválása nem volt egyszerű. :))
    de megoldottam. :)
  • bendáj17
    én is nagyon kevés renegát pontot gyűjtőtettem össze.
  • Optimus Prime
    A liftes glitch nálam többször előjött. De amióta kijött az 1.02 patch legalább ezt megoldotta. A hang glitch a Flux-ban továbbra is áll.
    A hanáros missiont már nem is emlékszem, hogy rendeztem le, de tavaly sikerült úgy végig vinnem, hogy egyetlen renegade pontot se kaptam. egyedül az egyik riporteres résznél cselekedtem kifogásolhatót, amiért Hackett kicsit megrót. :)
  • bendáj17
    én is így vagyok vele. De valamikor tényleg jobb a renegát.
  • ottar
    :-)
    Hát egen... Azért van mikor lépni kell ha olyan a helyzet... ;)
    Azt írtam, igyekszem... ;)
  • Calver
    Paladin!

(True Neutral-nál "jobb" jellemű karakterem talán egy szerepjátékban sem volt még )
  • JethroHUN
    Aztán majd megy a fejvakarás ME3ban mért nincs fegyver a reaperek ellen :P
    egy bizonyos felrobbantott bázis hiánya miatt
  • ottar
    De fantomként csempészni nem igazán etikus... :)
    (Baldurs Gate 1-2-ben Paladinként nyomtam, Lawful good alignmenttel. Szobrom is lett valamelyik faluban. Azaz igyekszem a törvényes megoldásokra törekedni.)
  • Evoluti0N
    Ha nem vered át a hannárt, hanem megcsinálod neki a küldetést, akkor nem kapsz se renegát, se paragon pontokat.
  • ottar
    Tegnap hajnal kettőig nyomtam ezt a lenyűgözően összetett játékot. Épp megjegyeztem magamban, hogy miylen érdekes, hogy egyszer sem fagyott le, lépett ki, lett vele probléma, stb. mikor történt egy érdekes dolog: A Novérián az egyik liftbe beléptem, és utána semmi nem történt.
    Hiába kattintottam a lift kapcsolójára, nem indult el, az embereim már mögöttem voltak alakzatban, és nem tudtam semerre mozdulni, de nem ők akadályoztak, hanem a wasd gombokra nem reagált, azaz mint amikor rendeltetésszerűen megy a lift.
    Volt ilyen valakinek?
    Szerencsére az f6-okat elég sűrűn szoktam nyomni megszokásból, és a fontosabb események után rendes mentést is nyomok.
    A másik: Annak nincs velehol jele, hogy melyik achievemttel hogy áll az ember? Csak úgy érdekelne, a gethvadász státuszig mennyi ellenfelet kell még kiiktatni. :)
    A harmadik:
    A novérián vam az olong (ha jól rémlik) nevű hanár, aki át akar velem csempésztetni egy holmit. A Lorik Qiunn-es küldetésen már túl vagyok, azaz a korrupt főnököt jól letartóztatta a csinos titkárnője, és már nincs kinek jelenteni a csempészést, mert a vámnál nem áll szóba velem a tiszt. :(
    Verjem át a hanárt, ne adjam neki oda a holmit, és alkalomadtán intézzem el Inamordát az antipatikus fejvadászt?
    Úgy szeretném megoldani, hogy lehetőleg a renegade pontjaim ne nőjenek. :(
    (eddig tán 4 van összesen. :))
  • bendáj17
    én is mindent felkutatok megnézek.
  • ottar
    Módszeres ember vagyok, no. :)
    Csak jutnék már gép elé. :-(

• bendáj17
    teljesen jogos úgy is kell mindent megnézni.
  • ottar
    Most volt 3 hét kihagyás, még pár nap mire kialszom magam, meg ismét beáll a bioritmusom, és folytatni fogom. :)
    Hát a fő történetben elég gyíkul, most menek a Novéria felé. Inkább a mellékszálak, illetve az azokhoz kötődő remdszerek felderítése ment eddig, legutóbb a Holdon elszabadult MI-t makkantottam meg. Ha jól emlékszem 24-es szintű vagyok most. (Ha elindulok egy melléküldetésre, akkor az adott rendszer bolygóit szisztematikusan végignézem.)
  • Hrisskar
    A csapatod szekrénye a legalsó szinten van, Ashley mellett.
    Itt beállíthatod a felszerelésüket.
  • bendáj17
    értem én is régen játszottam vele nem mindenre emlékszem.
  • JethroHUN
    Abban a szekrényben csak néha újra spwanol pár cucc, de gránát mindig lesz benne a medicgel újratöltőhöz hasonlóan. csapat skill pontokat csak bevetésben tudod elosztani, sehogy máshogy.
  • bendáj17
    saját pedig a 2 emeleten a doki laborja mellett egy külön kis szekrényben Kaidennal szembe.
  • alratar
    A saját, de nem a többieké.