11074
-
steweee #9874 hogy mi-mi ?
:) -
steweee #9873 hogy mi-mi ?
:) -
Pares #9872 AR+Overkill verhetetlen. -
bendáj17 #9871 köszi de én azt a dlc-t kihagytam nem foglalkoztam vele. -
steweee #9870 na végigvittem. nem volt rossz, de azért voltak benne hibák bőven. most kezdem akkoor a második részt majd, meglátjuk ott mik maradtak a hibákból.
am a vége kissé elkapkodott volt, és nem tetszett hogy nem volt figyelmezetetés, hogy ha az ílioszra megyek, akkor nincs visszaút és vége lesz. voltak még mellékküldetés szálak amiket el kellett volna varrni máshol.
48-as katonaként fejeztem be. bár korábban volt erről sok szó, sztem a katona is használható kaszt. kezdetben pisztollyal, később a rohampuskával félelmetesen erőssé válik. a shotgun tényleg használhatatlan, és a legtöbb esetben a sniper is
a harcoknál az tetszett legkevésbé, hogy nagyjából vmi pacát lát az ember abból ahová lő és ennyi. erőből meg lehet csinálni bármit. bár én legtöbbször talit és alekót vittem magammal, ők biotikusan is besegítettek a pusztításba -
#9869 A CDProjekt oldalán le volt írva meg valami exe is volt, hogy kell működésre bírni. -
bendáj17 #9868 én is erre gondoltam hogy babrálni kell a regedit részben. -
#9867 Ugyanúgy "nem" működik ahogyan a ME2-vel az utóbbi pár dlc. -
bendáj17 #9866 akkor rosszul tudtam bocsánat ha valami hülyeséget írtam. -
Steve Q #9865 De működik. -
bendáj17 #9864 így van, a Pinnicle Station pedig nem annyira jó ráadásul magyar játékkal nem működik. -
#9863 Csak az alapjátékot. A Bring down the Sky DLC az ingyen letölthető. Egyedül a Pinnicle Station-ért kell fizetni. -
bendáj17 #9862 szerintem csak az alap van benne. -
adler741 #9861 Mármint erre gondoltam:
http://cdgalaxis.hu/PC/18659/mass-effect.html
-
adler741 #9860 Marha olcsó! Ez csak az alapjátékot tartalmazza,vagy a dlc-ket is? -
bendáj17 #9859 igen na az a dlc nagyon klassz szerintem. Nekem bejött nagyon. -
ottar #9858 Izgatottan várom, hogy eljussak addig.
Még a Bring Down the Sky-t is telepítenem kellene, meg itt is van tennivaló.. ;-)
-
bendáj17 #9857 az is jó kis küldetés lesz. A 2-ben majd még jobban kitűnnek a csapat saját küldetései. -
ottar #9856 Arra.
A családi páncél begyűjtésére. :)
-
bendáj17 #9855 szerintem meghalt ha jól emlékszek. Ja Wrex páncéljának megkeresése? Erre a küldetésre gondolsz vagy melyikre. -
ottar #9854 Tegnap megcsináltam. Nem egészen értem, ledumáltam Garrust a lelövéséről, le akartam tartóztatni a fickót, erre támadt, néhány lövés, utána Garrus szövegéből az derült ki, hogy meghalt a doki, de a journal szerint meg bíróság elé állítottam.
Mostakkor mivan?
Indulok Wrex küldetésére. :)
A Toombs közlegényes küldetés is jó volt. :)
-
bendáj17 #9853 igen eléggé furcsa. -
Pares #9852 Milyen fura hogy ez is lassan "régi klasszikus" lesz... -
#9851 Annyira nem ronda. Nekem sok budget kiadású játékom, már csak tudom. -
bendáj17 #9850 igen elég csúnya. -
#9849 Egyetlen baja az a fránya borító.. Így elrondítani... :8 -
#9848 LOL
hát ez kemény, olcsóbb mint a postaköltsége -
bendáj17 #9847 köszi megnézem -
#9846 gamecopyworld.com -
bendáj17 #9845 SÜRGŐS!! Tudnátok egy jó cracket adni ami mükődik win 7 alatt is?? Fontos lenne. Akár a hely is jó ahol le lehet szedni.
Előre is köszönöm. -
bendáj17 #9844 okés értem sok sikert ha bármi van nyugodtan írj. Ja garrus küldije jó az a örült orvos. -
ottar #9843 Novériával végeztem most. Mondjuk én amíg lehetett, a mellék küldetéseket nyomtam, de most ismét vissza akarok térni. Emlékeim szerint olyan 28-as szintű lehetek, és rengeteg rendszerben nem jártam még. A csapattagok küldetéseiből még egyet sem csináltam meg, most akarom a Garrus félét elkezdeni.
Elvileg a Férosz következik a főcsapáson.
-
bendáj17 #9842 igen egyetértek. Mindenki másképp viszi végig. Hol is jársz pontosan? Régen toltam végig lehet újra kell játszanom. -
ottar #9841 Igen, ez nagyon tetszik benne. Szinte bármit tehet benne az ember, néha még kicsit sok is a lehetőség. :) De nem baj, mindenki saját stílusában oldhatja meg a helyzeteket. :)
Most állok neki a csapattagokhoz kötődő küldetéseknek, kíváncsi vagyok ott mik sülnek ki. :)
-
bendáj17 #9840 így van ezért fantasztikus egy játék mert mindig van valami ami történik és sok mindent tudsz befolyásolni. -
ottar #9839 Ezért szeressük ezt a játékot. :)
-
bendáj17 #9838 hoppá bocsi. Igen az is főleg ha Liarát vitted magaddal. Nem gondolta volna az ember hogy ilyen is történhet. De még lesz ilyen meglepő fordulat. :) -
ottar #9837 :-)
lelőtted a poént. A Beneziás fordulat is érdekes volt. :)
-
bendáj17 #9836 szerintem is se volt ellenszenves. Én is mindig elengedtem. Mert majd később kiderül hogy nem is akartak rekni háborút kezdeni csak valaki/k rákényszerítették őket. -
ottar #9835 Elengedtem. :)
Hülyeség, de egyáltalán nem volt ellenszenves jószág.
(Lehet túl sokat foglalkoztam rovarokkal. :))