Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig csak olvasok róla. :-)
Oké, akkor menek. ÉS döntök mindenütt ahogy jónak látok.
Az a bajom, hogy picit buták a magyar feliratok idõnként, és nem túl egyértelmú egy-egy dolog pl. a menürendszerben.
Nem tököltem, katona a karakterem. (Egyéb RPG-kben is Paladin, Warrior és egyebek szoktam lenni.)
De nagyon bejön a játék, a döntések szabadsága. :-)
megpróbálok válaszolni a kérdéseidre:
1. 2 csapattag lehet egyszerre melletted de te döntesz ki megy veled.
2. ez nem tudom miért ilyen, valaki hátha tud valamit.
3. Csapat összeállítás a te döntésed szerint történik, minden küldetés elõtt mielõtt leszállsz a bolygóra tudsz változtatni a csapat összeállításban.
4. Akkor fontos infókat tudhatsz meg a õrzõkröl, elég érdekesek, ha nem találsz meg mindent a FAQ részben le van írva részletesen melyik merre van.
5. ha úgy döntöttél hogy nem ölöd meg Ökölt akkor az a te döntésed. Wrex biztos mond valamit de nem hiszem hogy zabos lenne. ( mondjuk nálam mindig meghalt).
6. Itt a különbözõ kihívásokra gondolsz? Azok a menü részben vannak ott meglehet nézni hogy tudod õket megszerezni( pl. 25 ellenség páncélját égesd el vagy hasonló)
7. Ha a példakép útat választottad az sokat számít a csapattagok úgy fognak hozzád viszonyulni és amikor majd a 2-be vagy majd a 3-ba importálod a mentést akkor majd vissza fog köszönteni milyen utat választottál.
8. Ha az egyik csapattagod meghal vagy adsz neki medigélt vagy ha vége van az adott csatának akkor újra élni fognak 😄
A Fantom után tényleg izgalmasabb lesz.
Ha valamit kihagytam elnézést.
A gyorbillentyûre való kihúzással nem tudom mi van, az nekem mûködött mindig. Késõbb minden küldetés elején megválaszthatod, hogy kit viszel. Érmeket a fõmenüben találod az opciókban asszem. A csapattársak felélednek har után, ha harc közben meghaltak. De mondom, majd rájössz ezekre nemsokára...
Pár napja kezdtem el játszani ezzel a csodával, és van pár kérdésem.
A fórumot olvasgattam ugyan, de nem akarok nagyon belemélyedni a spoilerek miatt, jobb ha magam fedezem fel a sztorit. De nem szeretnék olyan hibát elkövetni amivel a késõbbieket rondítom el.
A kérdések:
1. Jól sejtem hogy csak két csapattag lehet egyszerre? Kicsit furcsa a kiválasztási rendszer, elsõre nm igazán tudtam eldönteni, hogy a bekékült vagy a normál szín
karakterek vannak a buliban. 😊
2. Amikor különleges képességeket kellene használni, SPACE nyomással bejön a menü, utána lehet egérrel kihúzni gyorsbillentyûre. Na EZ nekem nem megy valami miatt. Van erre valami megoldás? Másnál már olvastam hasonló problemáról, megoldás nélkül.
Win7 64 bites oprendszerem van.
3. Csapat: Wrexet nem vettem fel, nem volt szimpatikus, de Kaidant lecseréltem Tallira. Jól tettem? Hol lehet csapattagokat cserélni késõbb? Most Ashley van mellette.
4. Az a melléküldetés ahol az õrzõket kell szkennelni érdekes fordulatot vettm miután beszéltem Jahleenal, akit meg akart ölni a kollégája. Beszéltem vele is, és abban maradtunk nem csinálom tovább a szkennelést. Mi van ha folytatom?
5. Nem öltem meg Ökölt miután legyõztem. Wrex ettõl zabos lesz?
6. Érmeket lehet kapni. Hol lehet errõl bõvebbet olvasni?
7. A Példakép pontszámom szépen növöget, ez késõbb mit befolyásol a játékban? A választható csapattagokkal ez áll valamilyen viszonyban?
8. Apropó: Ashleytz lelõtték az egyik harcban, de utána ott állt épen és egészségesen. Ez így van?
A játékban még csak most lettem Spectre vagy Fantom vagy mi az ördög. Gondolom innen indul be igazán. 😊
na a hiba ott volt, hogy már elsõ játék elõtt átkonfigoltam a billkiosztást. és vmi módon ez a bug jelentkezett benne, visszatettem alaphelyzetbe, mentettem,aztán átmódosítottam kedvem szerint újra, de az egérgombokat nem módosítottam
a másik meg hogy van egy küldetés Citadel : the fan, conrad verner-rel kéne beszélni valahol csak sehol nem találom:S
Viszont a magyar verzióra hogy tudnám felrakni a pinnacle station dlct?
Ebben tudna valaki segíteni ?Elõre is megköszönném.
már ha jól emlékszem.
"The trees move. Do you not see it?"
az ágyúval tudok lõni, de ha jól tudom lenne neki géppuskája is...
anti hero
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
http://www.freetvmaci.info/
Win764bit alatt nem indul az eredeti, legális játék (elsõ rész).
Ötlet?
Elõre is köszönöm.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"The trees move. Do you not see it?"