11074
  • Optimus Prime
    Elsőre lehet nagynak hat a Citadella, de egy kis járkálás után átlátható és egyhangú. Pl. a limitált hozzáférhető helyek, nyitható ajtók, elérhető szintek és emberek/idegenek száma. Engem, mint lehet itt sokan arra utalna az újra felhasznált elemek zavarnak. Vagyis, hogy minden faj, minden bolygón, minden épület ugyanaz! Itt-ott más az elrendezés, de az alap ugyanaz. Anno pl. a Chrome-ot ezért halálra cikizték és lehúzták.
  • bendáj17
    most nézem hogy te a 2-re értetted, huh eléggé elnéztem a 2-ben tényleg klasszul megcsinálták. De remélem végre ÉLŐ világ lesz :)
  • bendáj17
    mondjuk tényleg voltak olyan részek ami enyhén szólva is ...
  • Pares
    Szerintem meg az egész játéknak ez az egyik legnagyobb gyengéje.
  • bendáj17
    nem tudom szerintem az 1-ben jó kis pályák voltak a bolygók is változatosak voltak.
  • Pares
    Hát ha a Mass Effect 2-nek szarul vannak a pályái megtervezve... akkor... akkor inkább hagyjuk.
  • Dante73
    Dehogy az... Az volt az, hogy senki sem jutott ki a Stalker első szobájából, mert ki kellett volna nyitni az ajtót. Egyébként igazad van. Régebben kellett logika, most pedig elég a reflex. (Tisztelet az egyre kevesebb kivételnek)
  • Bhalage
    tenyleg megfigyelheto az intelligenciaszint felelmetes merteku csokkenese mondjuk a 10 evvel ezelotti allapotokhoz kepest.
    amikor meg fuzetbe kellett rajzolgatni terkepeket, meg kellett jegyezni dolgokat, szamolgatni, nekem sose volt problemam ilyenekkel.
    szamologep papir ceruza szotar mindig volt a gep mellett, esku h jo volt es fejlodtem belole problema megoldasban.

de ugy latszik manapsag mar komoly problemat jelent pl egy citadelbol kijutas, ami valljuk be elsore komplex, de azert annyira megsem, hogy ha 3szor atfut rajta az ember akkor ne ismerje ki teljesen magat...

felelmetes.
  • Kindred Blades
    S úgy nevezék majd, Mass Effect 2. S lőn nagy sírás-rívás meg fogaknak csikorgatása. S mondák majd az emberek, a pályatervezés szar. S így valá vala.
  • Fpocok
  • Calver
    nagyon nem kell ahhoz libsinek lennek h az ember
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy könnycseppet sem hullasson Ashley halála után, sőt... mondjuk olyan szinten hiányoltam, h nem volt kinek beszólogatni ("He's not a zombie, is he?") utána
  • Fpocok
    A libsik büszkék lennének rám. Minusz egy kirekesztő! (A csaj meghalt)
  • Fpocok
    Ezaz! Sikerült megmentemen Wrex-et
  • Pares
    A kettő nem zárja ki egymást...
  • Ryder62
    Nyugi, ez egy szerepjáték nem csőjáték.
  • bendáj17
    Nyugalom :) mindent meglehet találni.
  • Fpocok
    Ja. De már megtaláltam, viszont majdnem szétvertem a monitoromat, annyira ideges voltam :D
  • bendáj17
    A citadellánál? vagy hol?
  • Fpocok
    HÁT A FASZOM... 20 PERCE KERESEM A KIJÁRATOT A HAJOMHÓZ!!! DE UTÁLOM EZT A BUZI VÁROST
  • Jimmyke
    Kép valamiért lemaradt
  • Jimmyke
    Ez jelenik meg nekem, még a büdös életbe nem láttam, eddig mindig elég volt neki a kézikönyv hátulján lévő serial key. A CDPRojektes Elektronikus Regisztrációs Kártyán található kódot se fogadja el.

Írtam már a PlayON!-ra, majd egyszer csak válaszolnak.

• Jimmyke
    A régi példányokhoz kapott kódok működnek még nektek?

Most hogy a PlayON!-hoz szálltak a CDProjekt.hu kötelességei nem tudom regisztrálni semmivel sem a pár éves Gyémánt Kiadásomat. :(

890 ft-ot meg nem fogok kiadni azért, mert értelmetlen DRM-mel szopatják a vevőket.
  • Optimus Prime
    Próbáld a kiadó oldaláról. Patch 1.01 és 1.02 utóbb javít pár bugot és kiveszi a CDchecket is.
  • bendáj17
    igen nem volt annyira jó, remélem a dlc-t sikerül megoldani mert az nagyon frankó.
  • Evoluti0N
    Akkor ajánlom innen. Ne tévesszen meg az xbox360 felirat az url címben, attól függetlenül ez a pc-s verzióhoz való :)
  • ottar
    Köszönöm, sajnos egyik link sem megy erről az oldalról. :(
  • Calver
    később lesz érdekes, tekintve hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha nincs meg, vagy nincs elég magasan valamelyik meggyőzési képességed, Wrexi egy szemei között nagy sebességgel haladó golyó okán keletkezett új lyukon fogja venni a levegőt
  • Evoluti0N
    A Bring Down the Sky dlc működik a magyar verzióval. Egyszerűen a magyar verzióját kell letöltened a dlc-nek. Pl. innen.
  • ottar
    Hát, megvan Wrex páncélja de nem volt valami érdekes.
    Leszálltam egy bolygón, bementem egy kalóztanyára, és ott volt.
    Aztán Wrex elérzékenyült oszt jónapot.
    De a Bring Down the Sky meg nem engedi magát telepítni, mert nekem magyar alapjátékom van. :(

• Fenrir
    Én ma fejeztem be az Arrival dlc-t mind a 4 karakteremnek akik készen állnak a ME3-ra. Le is töröltem a 2-őt, már nincs szándékomban új karaktert kezdeni :)
  • bendáj17
    én is gondolkodok hogy elkezdem ha nyugodtabb lesz az időm (kevesebb zh lesz :D)
  • Steve Q
    Jut eszembe, amíg el nem felejtem: akinek volt vagy van gondja az első rész "kockás" grafikájával, főleg a fényforrások miatt, azoknak mondom, hogy találtam rá megoldást. Pontosabban hármat, és azokat egyszerre alkalmazva mindenhol megszűnnek a kockás textúrák, még a fényforrásoknál is (kivéve egy bolygónál a Pinnacle Station-ben), és tűélessé válik a grafika. Két .ini-t meg egy shader fájlt módosítottam hozzá.
  • Gubberx
    szintén :D renegát adept powa :P
  • Pares
    Én is pont most kezdtem el kijátszani a az első részt... :D
  • Pretorian
    Lassan ideje lesz elővenni az első két játékot, csinálok pár import karaktert a 3. részhez.
  • bendáj17
    értem akkor majd utána nézek.
  • Steve Q
    Én nem csináltam semmit a regeditben, csak azt követtem, amit a CDProjekt oldalán láttam.
  • Pares
    Lehet, mondjuk én annyira nem mentem bele a részletekbe... :)
  • Calver
    valahol (hivatalos fórumon, de lusta vagyok előkeresni hszt) kiszámolták, h pisztoly+marksman csöppet üti (na meg folyamatosan fenntartható Commando speccel), viszont csapattársaknak így is a legtáposabb dolog.
  • Pares
    Assault Rifle (Avanger, stb.) + Overkill képessége a Soldiernek.