Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, azt hiszem még itt a Hádész Gamma szektorban lerendezem a dolgokat, aztán megyek a novériára. Vagy a féroszra, még nem döntöttem el. 😊
Csak lenne idõm játszani... 😞
De lenyomom. 😊
ez a baj a védelemmel....az eredeti tulajdonosai szopnak... a warezosok meg gond nélkül jáccanak
Csak a végére megnyekkent ashley és kaidan is.
Egyelõre a megbízásokon izmosodom, még sem a féroszon, sem a novérián nemm voltam, és 18 szintû vagyok. 😊
A Hádész Gammát járom be épp.
Fejlövés? Jó, az lesz... 😊
sokat kell gyorsmenteni, és akkor pár kísérlet után sikerül leverni õket
Nagy tömegben támadó zombiszerû gethvackok (a valaha ember volt de már nem annyira kategória) ellen mi a jó fegyver/taktika?
Az elveszett kutatóbázisnál voltam, aztán a nyakamba szakadt egy rahedli belõle. Én a nagyon kifinomult "adjunk nekik a gépkarabéllyal ami belefér" taktikát alkalmaztam, de közben a csapattagjaim megmakkantották.
Mi az ami jól megfogja õket?
Más kérdés: Ahogy fejlõdöm, a Mékónak erõsödnek a fegyverei? Mintha a falócsápokat egyre hamarabb kinyírná.
A mékó jó dolog, szeressem, nagyon jól lehet használni. 😊 (Elgázoltam vele egy geth páncélost. :-)
KÉT helyen lehet beállítani. Elõször is a játék indításakor a fõmenü beállításainál, másodszoris a "Bevetésvezérlõ számítógép" beállításainál. (Nem szeretem a magyarításokat. Sajnos sok hülyeség marad bennük. Pl. a térképen a Legend (Jelmagyarázat) Történet-nek van fordítva... 😞) Ez utóbbit nem állítottam be eddig, ezért nem vette az adást, most már jó. Kaidan okosodik. Meg Ashley, most õt vittem magammal. 😊
Csak még ezt a küldetést megcsinálom. Ja be kell számolni a Citadelen? Najó akkor oda még elmegyek....
Jaa, fél kettõ van? Akkor kéne aludni pár órát... 😊
túlhevült fegyver, na az jó kérdés... minden verzióval elõfordul (sokan warezre kenték, pedig fenéket), és egyik patch sem oldja meg természetesen, szóval passz. visszatöltés után általában magához tér.
config.exe-vel kapcsolatban meg, ööö... nézz körbe ini fájlok között, ott tuti be tudsz mindent lõni.
"The trees move. Do you not see it?"
renegáttal változik valamit a játék befejezése, illetve számít a 2. részben, ha importálom a savegame-et, hogy renegát volt a kari vagy példakép ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
angol nyelvû verzióra telepítettem magyarítást (valami orosz patchet tolt fel, majd a magyar nyelvet)
2 problémám lenne, bár enyik sem életbevágó, de azért rákérdezek..
- a config.exe az szó nélkül elszáll (win7 64 bit alatt csak annyit hoz ki, hogy leállt a mûködés, és megoldást keresne a problémára)
a játékon belül mindent a maxra húztam, de elképzelhetõnek tartom, hogy a configba van olyan grafikai beállítás, ami játékon belül nem elérhetõ)..szóval miért halhat be, vagy mit lehetne átírni ?
- most végeztem az elsõ végigjátszással, a játék 2/3 környékén találkoztam elõször azzal a problémával, hogy a túlhevült fegyver bacik lehûlni, csak ha újra indítom a játékot...egész addig nem csinálta, azóta viszont rendszeresen elõjön...most újrakezdtem renegát hozzáállással, és most már az elejétõl fogva ezzel szivat...erre van valami megoldás ? (gõzöm nincs, hogy erre a magyarítottra felmegy-e patch, és ha igen, akkor melyik)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
7-10 szintû páncéloknál 3 upgrade slot is van, vagy csak 2? Én mindig a pajzsra/védelemre mentem. Oh, ezekkel nagyon el lehet szórakozni. Én a fél idõt ezzel töltöttem. Volt, hogy egy szombat este hatkor neki ültem és mire észbe kaptam éjjel 2 volt, de még akkor is "még ezt a bolygót megnézem, mert az elõzõ is olyan szép volt".
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mi az érdekesebb? A pajzsok száma, vagy a védettség?
Sajnos sikerült olyan páncélt is vennem, amit nem tudok még viselni... 😊
De sebaj, benne van a játékban. 😊
Fejlesztéseket meg dögivel lehet találni, azokat csak nagyon ritkán érdemes boltban.
2011 happy holidays a várható megjelenés
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
(Kb. két naponta 1,5-2 óra jut rá. El leszek vele egy darabig. Ja és szeretek mindent megnézni, eddig ahol voltam az összes rendszer összes bolgóját meglátogattam. :-))
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Akkor majd második játékra.. ;-)
(Bár nem hinném, hogy lesz rá idõm.. Inkább a 2. Majd a 3. (az mikor jelenik meg? ;-))
Köszönöm, akkor egyszerûbb átgyúrni omnigéllé a nem használt cuccokat, mint cipekedni és boltolni.
Kérdés: Felszerelést venni érdemes, vagy kapok elég jó holmikat a lelõtt ellenfelektõl?
A frissítéseket érdemes játék kezdése elõtt felpakolni, én például mindig megkeresek minden cuccot a játékhoz, néha még vásárlás elõtt. 😊 Ha a DLC-t késõbb teszed azt hiszem nem érhetõ el az a küldetés, bár ebben nem vagyok biztos.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
2. Open up "bioengine.ini". Should be located at "C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\BioWare\Mass Effect\Config"
3. Locate the tag "
MaxChannels=64 (default for my system was 28)
TotalAvailableChannels=62 (default was also 28)
4. Save ini file and play game.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Sajnos senkivel nem sikerült, felmentem, és lejöttem, ahogy mondod. Ott volt Tali, meg Garrus, meg Liara is. De egyiknek sem jött össze. 😞
Bring Down the Sky DLc és 1.02 patch (utóbbi kilövi a CD checket)
A szintlépés a csapatagoknál azért lehet, mert az elején kell beállítani. Azt sajna nem tudom, hogy játék közben is él-e az átállítás.
Csapattagokból érdemes egy karaktert felfejleszteni maxra egy adott dologra, én pl. Talit, mint technikus, Wrex mint harcos, stb. De a szekrényhez visszamehetsz, pl. ha nincs veled technikus szimplán vissza a Normandy-ra majd újra le a megfelelõ taggal. 😊
Van egy kis problémám a játékkal. Körülbelül 20-30 perc játék után elkezd szaggatni a hang, recseg, néha nem érteni így a szövegeket. A durva, hogy ha kilépek és újraindítom, újra megint bírja egy ideig. Ez mitõl lehet? A gépem tökéletesen megfelel a minimumnak ,tehát nem szaggatásról van szó. Próbáltam szoftveresen, hardveresen állítgatni, mindig maradt a probléma. Legfrisebb patch van fent. Biztos nem csak az én gépemnél van ez. Valami megoldás van erre?
Köszönettel: dienesoft