11074
-
#9954 Mondjuk a 3-as link már bejön,reggel még az se volt... -
#9953 Én megnéztem...és Te?
link1
link2
link3
link4
-
Pares #9952 Minek PC-re Gamepad? :D Egér-Bill. FTW. Egyébként akkor meg állítgasd a felbontást, valami el van ott állítódva... én még csak hasonlót se láttam. -
#9951 Konzolról amúgy se lehet screenshotot készíteni. Próbáltál a felbontáson változtatni? Ablakba? Stb. Mert ember ez így pan-&-scan. :D -
xxxpaulxxx #9950 Ez így van a képernyőmön... amúgy ez nem konzol, hanem felraktam 3 config fájlt, ami lehetővé tette a gamepados irányítást:D -
Pares #9949 Konzolokban nem vagyok otthon. De most ez neked egy az egyben így van a képernyődön? Mert ez olyan, mintha a felbontással lenne valami baj... azt meg konzolon nem tudom, hogyan lehet orvosolni...frissítéseket letöltötted? -
xxxpaulxxx #9948
-
Pares #9947 Képet, mert nem értem. -
xxxpaulxxx #9946 Az miért van, hogy ha pl a naplót vagy a térképet nézegetem, azoknak a jobb és bal széle "le van vágva"... nem tudom elolvasni normálisan a dolgokat így:S -
xxxpaulxxx #9945 Egyáltalán megpróbáltad? -
#9944 Engem az érdekelne, hogy a Steam-es verzió hangja is akad több helyen, valamint a dialógusok gyakorta el is vesznek a Flux-os résznél. Ez most a magyar kiadás átka - mint páran már írták - vagy a hangkártya miatt lehet?
Voltaképp emiatt akarom a Steames verziót. -
#9943 A faq-ban lévő linkek már lejártak... -
xxxpaulxxx #9942 Úgy, ahogy a banner alatti faqban levő linkben látod:)
Nah játszogattam picit vele (miután jól megszenvedtem az indítással, mert eleinte nem akart elindulni még steamen kívül se:S)
És tényleg elég jó játék... csak nagyon bele kell mélyedni, hogy az ember igazán élvezze:D -
hegege #9941 Akinek még nincs meg most steamen akcios az 1 és a 2 is..Mass effect -
#9940 Van valakinek ötlete,hogy hogyan lehetne megmagyarítani a steames verziót? -
Pares #9939 Nem rosszból... de én például volt, hogy 10x is újra indítottam a játékot, és a végén rájöttem, hogy csinálhatok én bármit is, a jól kinéző (ez azt jelenti, hogy nem ég ki a szemed, ha ránézel) Shepardok mind nagyon hasonlítanak... főleg a nőknél... Pl.: a képen látható Shepardhoz nagyon hasonlót is készítettem már... -
#9938 Csak én találom úgy vagy tényleg randák a hajak renderelése az ME-ben? -
#9937 Na, belinkelek egy képet a szexi Megan Shepard-ról :
Szerintem szép csak Wrex óriási búrája belerondít a képbe XD
Nem saját kreálmány hanem a bioware fórumról szedtem. (itt-ott azért alakítottam rajta szvsz az eredeti kicsit rondább) -
Pares #9936 You cannot escape your doom. -
Sir Cryalot #9935 Na, általában dühösebb szoktál lenni . -
Pares #9934 Sírjál máshol. -
Sir Cryalot #9933 mass defect -
xxxpaulxxx #9932 Köszi:D:D -
Pares #9931 Mert Mass Effect, azért. -
#9930 1. sztori
2. játékmenet
Elég gyors volt? -
xxxpaulxxx #9929 Nah a mostani steam akcióban megvettem az 1. és 2. részt:D Annyian mondják, hogy ezek milyen jó játékok... valóban így van? (tudom hülye kérdés:P)
De miért olyan jók amúgy? Kaphatnék egy gyors leírást?:) -
#9928 A lemezes kiadásom becserélem Steamesre, ha valakit érdekel egy eladó példány írjon PM-et. Nekem még a régebbi Gyémánt kiadás van, slipcase-es, DLC -vel bónusz CD-n és az Ár(ny)folyamok novellával. -
#9927 Gyorsabb, ketsegtelen, de ugyanolyan unalmas :) De lehet en csinlok valamit rosszul, mert sosincs eleg nyersanyagom a kutatasokhoz, es bizony orakat kell szkennelessel tolteni. A kocsikazas is unalmas volt az ME1-ben, de ott legalabb kozben ugratgattam meg rodeoztam, meg probaltam akkorakat zakozni hegyek csucsairol, hogy tonkremenjen a verda. A ket unalmas alibi tevekenyseg kozul nekem a kocsikazas volt a kevesbe unalmas.
Kivancsi vagyok mi lesz a ME3ban, mert tuti ott is lesz valami idorablo marhasag :) -
#9926 Nah igen, de a szkenneléssel viszonylag hamar meglehet lenni. Én azt csináltam hogy amikor utazni akartam akkor elötte átnéztem a bolygókat hogy melyik gazdag nyersanyagban. Ugye kiírja hogy szegény, gazdag stb. Nah itt lelövök pár szondát azt szevasz. Bőven van így nyersanyag. Kivéve a null elemet arra tényleg vadászni kell. :) -
#9925 "Bazz a játék több mint a fele ilyen kocsikázásból áll. Szerencsére ez is eltűnt a 2-ből."
Van helyette szkenneles es alapanyagvadaszat :) -
Pares #9924 Na, most fejeztem be a már nem is tudom hányadik végigjátszásom... Ezt most nagyon komolyra vettem, megcsináltam mindent, amit tudtam. Bár a főküldetések közti időben, amikor a mellékküldetéseket csináltam, halálra untam magam, azért még mindig nagyon ütős egy játék ez. Neki is ugrok rögtön a ME2-nek. -
#9923 Bioware, bioware. Azért. -
bendáj17 #9922 én se értem miért kell állandóan ezt olvasni
-
#9921 "Meg lehet csinálni azt is persze, hogy nem játszok a mellékküldikkel, csak akkor az egész értelmét veszti. Utálok végigrohanni a játékon, szeretek mindent megcsinálni. Ezért fáj a szívem, hogy az egyik kedvencemben ilyen szarok a mellékküldik."
Én most megfogadtam hogy egy ilyen copypaste bolygóra sem szálok le. Most meg azon veszem észre magam hogy már vagy 5-6 ilyen bolygón voltam és csináltam a mellék küldiket. Egyszerüen én sem tudok csak úgy végigszaladni a játékon. (Arról nem is beszélve hogy a renegát/paragon csíkot csak úgy lehet kimaxolni ha csinálsz mellék küldiket is. A szintről nem is beszélve. Valahogy nem móka level 25-n a végső csatába menni mikor még ugyan ennyi szint van.)
Amúgy a másik dolog ami idegesít az a Mékó. Minden főküldetéshez tartozó bolygón megjelenik kivéve az Eden Prime-ot. Meg ugye ott vannak a mellék küldik. Bazz a játék több mint a fele ilyen kocsikázásból áll. Szerencsére ez is eltűnt a 2-ből. -
#9920 Off: Megértem, hogy vannak akik csalódtak a DA2-ben, de miért kell ezt olvasni még a ME 1 topicban is? -
bendáj17 #9919 én is amit lehet mindent megcsinálok, mindent felkutattok meg elolvasok :) -
Pares #9918 Én csak azt nem értem, hogy nektek mi volt változatos a mellékküldetéseken? A terep annyiban nézett ki máshogy minden bolygón, hogy egyre randább textúrákat pakoltak az egyre röhejesebb terepre, a belső copy-paste bunkerek dobozait meg már nem tudták hogyan átrendezni. Értem én, hogy megszépülnek az emlékek. Én pont most vagyok Ilosnál. A fő küldikkel semmi bajom, mert azok jók, de hálát adok az Istennek, hogy a 2-esben a mellékküldetéseket radikálisan megváltoztatták, mert az ME1-ben szereplő formájában abszolút semmi szükség nincs rá. Az első néhány bolygó még elment, de utána meg már rohadt unalmas... Szerintem. És ezt ők is belátták.
Meg lehet csinálni azt is persze, hogy nem játszok a mellékküldikkel, csak akkor az egész értelmét veszti. Utálok végigrohanni a játékon, szeretek mindent megcsinálni. Ezért fáj a szívem, hogy az egyik kedvencemben ilyen szarok a mellékküldik. -
Pares #9917 -
#9916 Igazad van DA2 mapok jobbak -
#9915 Ha a fo sztorit nezed, akkor elegge valtozatos volt minden helyszin, az utolso fejezet pedig egyszeruen monumentalis. Az oke, hogy a kisebb mellekkuldetesek tobb mint szaz helyszinenek a grafikaja ismetlodott (falak, ajtok, ellenfelek), de maga a terkep az valtozatos volt. Percig nem untam anno. :)
Citadella pedig tenyleg egyszeru, ott a gyorsvasut, es altalaban a kozelben van egy hologram vagy iranyjelzo nyil, aki/ami elmondja mi merre. Eloszor erdemes vegigsetalni az egeszen manualisan, es figyelni, melyik helyszin hol talalhato. Bar, szerintem konnyen kitalalhato vakon is, hogy merre lehet a tanacs, vagy mondjuk a helyi kocsma.
A ME2 meg maga a csoda ebbol a szempontbol, ott aztan tenyleg egy elmeny vegigjarni az osszes helyszin minden negyzetcentijet.