11074
  • sanya200
    1 kocka rendegade pontom van csak:D
  • PiszkosFred
    Ha jol emlekszem, akkor talalkozni fogsz a Citadel kocsma kornyeken egy regi ismerossel, akivel egyutt bandaztal a Foldon, es segiteni kell neki valami rovid kvesztben. Mar, ha akarsz.

Meg persze arva gyerekkent a Foldrol a renegate pontokat konnyebb gyujteni, de ez nem kuldetes, ez allapot :)
  • bendáj17
    akkor viszont vissza kell menni a normandy-ára a Fsec akadémia lift-ével lehet a hangárhoz menni.
  • zöldeshányás
    Már voltam nála.Azt az opciót választottam hogy döntse el ő hogy mit akar.
  • sanya200
    Sziasztok, most nekem lenne egy kérdésem.:)
    Ha olyan múltat választottam ahol árva voltam a földönm ahhoz van vmi küldetés vagy párbeszéd?És ha igen hol?A másik 2-t már megtaláltam, más végigjátszások alatt de így még nem toltam végig.
  • Evoluti0N
    El kell menned a Fluxba és ott beszélned Andersonnal.
  • zöldeshányás
    pontosabban itt

• zöldeshányás
    hali

egy kis segítséget szeretnék kérni, a játék végefele járok de egyszerűen nem tudok kijutni a fellegvárból, merre kell menni?
    itt járok most

• Pares
    Hát akkor patcheld. Meg frissítsd a drivereket is.
  • 19daN94
    Üdv!

Nekem is szintén lefagy a program (ha ezt akartad írni underground2)a Fellegvárban , bárhol is vagyok. Csak újrainditással tudom megoldani. Nem patcheltem a játékot , de régen nem fagyott le a játék.
  • underground2
    Sziasztok!

Az miért van, hogy amikor felmegyek a felleg toronyba és amikor elkezdek beszélgetni a tanácsnál, hogy ott egyből lehagy a program?
    (Fent van a legujjabb javítás a v1.02-es magyar)
  • Pares
    Szerintem nem. Maradjunk ennyinél. :)
  • bendáj17
    biztos megvan az előnye ennek is :) Én maradok a régi módszernél
  • xxxpaulxxx
    Hát pl az analóg érzékelések:) Kevesebb gázt adsz, karaktered fokozatosan mászkál...stb
  • xxxpaulxxx
    Nem bizonygatni akarom.. ő támadja úgy, mintha ez lenne a legrosszabb dolog, amit a pcvel művelni lehet...
    A 2. mondatoddal egyetértek.
  • Fpocok
    Jujj... most nézem csak mit írtál...

"szerintem igenis jó gamepaddal játszani... sokkal kényelmesebb..."
    Attól függ... speciel nekem úgy van rakva a bill egér a kihúzható lapon, hogy fel tudom rá támasztani a kezem, miközben nyomogatom a billt.
    "kifinomultabb az összes játék"
    Ezt hogy érted?
  • Fpocok
    Minek? Autóshoz, sportjátékokhoz. És kb ennyi.

Minden másra jobb az egér bill.

(lehet, hogy kihagytam valamit még a genre-k közül)
  • JethroHUN
    Neked jó, másnak nem, minek kell bizonygatni hogy mégpedig az a király?
    De mind1 az egeret egy játékban amiben célozni kell soha az életbe nem éred utol gamepaddal.
  • xxxpaulxxx
    Te tudod... szerintem igenis jó gamepaddal játszani... sokkal kényelmesebb, kifinomultabb az összes játék... kivéve még mindig persze az fpsek:D
  • Pares
    Én? Dehogy. Sőt. Csak azt nem értem, amikor valaki gamepad-et használ PC-n. Semmi bajom a konzolokkal. Csak ilyen téren konzervatív vagyok... Mindenkét fél maradjon a saját eszközeinél...
  • xxxpaulxxx
    Megéri megcsinálni ezeket a gyűjtögető küldetéseket?
  • xxxpaulxxx
    Te úgy látom nagyon gamepad/konzol ellenes vagy:P
  • Pares
  • xxxpaulxxx
    Hmm... akkor a 2-t mindenképp gamepaddal nyomom majd:D
  • Ryder62
    Ja, amikkel a csapat képernyőt, térképet, leltárt stb nyitod meg. Azok hasznosak. A 2-ből hiányolom is őket.
  • Pares
    Ejj. Aláírásod mindent megmagyaráz...
  • Sir Cryalot
    így is túlontúl könnyű játék a ME , szóval egy lökdösős kontroller ponthogy nem árt, pontpontpont
  • Pares
    Én is örülök.
  • xxxpaulxxx
    örülök, hogy ezt így lezártad magadnak:P

Ízlések és ficamok pont.
  • Pares
    Én speciel egyáltalán nem tudom elképzelni a gamepad-et sehol se, ahol egy kicsit is célozni kell. A billentyűzetet+egeret semmi sem űbereli. Pont.
  • xxxpaulxxx
    Jaaa én az U,J,O,Mre gondoltam pl:D

Meg pl az inventoryban és a karakterlapon nem funkcionált annyira a gamepad:)
  • Ryder62
    Gyorsgombnak sose láttam értelmét. Egy gombnyomásra leállítom az időt, és ott tudok parancsokat osztogatni. Egyedül arra használom hogy lássam hogy egy-egy képesség mikor töltődik fel újra.
  • xxxpaulxxx
    Az nem baj, de nem kell annyira pontoskodni, ráadásul gép ellen játszol:)

Egyébként átálltam én is billentyűzetre... nagyon sok időt megspórolnak a gyorsgombok és társai:D
  • Pares
    Na de itt is lőni kell...
  • xxxpaulxxx
    Nah probléma megoldva... kitöröltem a config mappát a dokumentumokból és megoldódott:)
  • xxxpaulxxx
    Nem... csak ez a két méret ilyen.
    Milyen verzióm van? passz... amit steamről lehet szedni:D
  • Optimus Prime
    Most neked milyen verziód is van? Bár ilyen bugról nem tudok, de mintha a méretarányt is meglehetne adni, valahol. Esetleg a FOV lehet hibás? Játékon belül is ilyen? Mert így elvileg a HUD se látszik rendesen.
  • xxxpaulxxx
    Te ezeket nem tudom honnan szedted:D
    én erre gondoltam
  • xxxpaulxxx
    Nos... próbáltam más felbontást+ az ablakos üzemmódot, de a helyzet változatlan:S
  • xxxpaulxxx
    Mindent gamepaddal játszok, ami nem fps:P
    Bár itt a gyorsbillentyűk és néhány apróság miatt hozzá-hozzá kell nyúlnom a billentyűzethez:D

No de megbabrálom akkor a felbontást...hátha:D