Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi! Akkor nem bajlódom vele. <#zavart1>#zavart1>
Pihenésre? Bocsássatok meg, de nekem az a véleményem, hogy a Pinnacle Station DLC egy kupac kaki. Monoton az egész, puszta lövölde pontokért meg idõre. Semmi értelme az egésznek. A történethez abszolút semmilyen mértékben nem kapcsolódik. Kijátszottam, de csak kényszerbõl, hogy 100%-os legyen a végigjátszásom. Máskülönben bottal sem piszkálnám meg.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
én úgy olvastam hogy nem annyira jó, ilyen aréna szerû rész csak pihenésre alkalmas vagy mi a franc.
Van olyan jó a Pinnacle Station DLC, h megéri trükközni a magyar verzióval, h menjen vele? Vagy nem éri meg a szenvedést?
az nagyon jó kis dlc szerintem mindenképp érdemes megcsinálni 😊
Hát legalább még egy végig játszás erejéig meg probálom visszafogni magam. Most raktam föl a Bring down the sky DLC-t.
én nem sokáig bírtam ki 😊
Én Holnap fogom megvenni a 2.-at. Remélhetõleg még tudok szerezni nem Classic kiadásosat. Aztán meglátom meddig birom😉
megértem az érzést én is így voltam vele, egyszerûen nem lehet kibírni
Igen, észrevettem. Sajnos nem bírtam ki, hogy ne tegyem föl a második részt. Majd holnap elkezdem vele nyomni. 😊
Akarom mondani nem okvetlenül 1-es szinttõl. Ha 60-as szintû karaktert importálsz, akkor azt hiszem, h 3-as szinttõl kezded a másodikat. De mindenesetre nem 60-astól. Fõleg, h a kettõben 30 a max szint. <#smile>#smile>
Kapsz különbözõ bónuszokat attól függõen, h mekkora szintet értél el az elsõ részben, de a karakteredet 1-es szintrõl indítod.
ja hogy ME2-re gondolsz? annak új szintezése van, elõlrõl fogod kezdeni😊
ne felejtsd el emelni a nehézségi szintet se😊
persze elsõre biztos jó lesz utána meg nehéz ugyanúgy végigvinni 😊
uh...lehet hogy nem lesz kedvem hozzá és elkezdem 47-es szinten a másodikat, annyira nem lehet rossz az sem 😊.
igen én is erre gondoltam.
gratula. A 60. szint elérése elég nehéz lesz-
Most vittem végig délután. Jó volt a vége, csak már annyi mindent tudtam (sajnos) a végérõl, hogy anyira nem volt nagy bumm...de legalább a kettõrõl nem tudok semmit :]. Próbáltam mindent megcsinálni magamtól, kutatni stb, de így is csak 47-es szintig tudtam kitolni a karakteremet. Pedig el akarom érni a hatvanat és úgy kezdeni neki a kettõnek 😊.
érdekes a 2-ben is lehet találni egy protein gömböt ami a kabinba kerül. Na mindegy
MÁr nemtudom melyik bolygón volt egy proteán "rom". Ott volt egy gömb ami úgy nézett ki mintha higanyból lenne vagy mintha a folyékonyfémterminátor gömb alakban lebegne a föld felett! 😊
érdekes én a gömböt sem találtam 😊
"örökre titok marad"
Gondolom még újra fogod járszani egyszercsak!
Gondolom még újra fogod járszani egyszercsak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként egy õsember gondolatait tartalmazta a gömb. Elég szépen le volt írva!
"However it is important to speak to Xeltan before going to Sha'ira; otherwise the door to her chamber will be permanently closed and you will never receive the trinket. " Akkor fordítva csináltam meg, elõször mentem Shaira-hoz, majd utána Xeltan-hoz...akkor ez elõttem úgy látszik örökre titok marad 😊.
Nem kaptál semmit? Mert elvileg valami mûtárgyat vagy nemtom mit ad amirõl maga sem tudja hogy mire való!
Érdekes, hogy megcsináltam a küldit és nem vertük partyba egymás plüssmackóit, de mégse adott nekem a kulcsot 😊.
Hm, ha ugyanarra gondolunk, akkor ha segítesz Shai'rának, az aszári csajnak Fellegvárban, akkor a küldetés jutalmaként kapsz valamit, amivel azt majd ki tudod ott nyitni. Az nem tudom, hogy amennyiben szexet kérsz jutalomként, akkor odaadja-e. 😊
Sziasztok!
Találam valamelyik bolygón egy ilyen érdeks gömb alakú valamit, amit egy kulcs nyit. Hol lehet/lehetett/egyáltalán meg lehet-e szerzni azt a kulcsot annak a gömbnek a kinyitásához?
Találam valamelyik bolygón egy ilyen érdeks gömb alakú valamit, amit egy kulcs nyit. Hol lehet/lehetett/egyáltalán meg lehet-e szerzni azt a kulcsot annak a gömbnek a kinyitásához?
Nekem a legutolsó játékomnál volt ilyen, de nem érdekelt, már a végére akartam érni. 😊
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
nekem nem volt ilyen-
Tapasztalt valaki olyant, h az 1.02-es patch ahelyett, h kijavította volna Garrus alacsony textúráit, mindent olyan alacsony textúrájúvá tett, mint Garrus arca?
abszolút én most csináltam meg a dlc-t az is nagyon klasz lett. Most én mérnökként nyomulok elõre-
Kipróbálom, ha gép elé jutok. 😊
Azért vannak izgalmas történések a játékban. Nagy hangulata van. 😊
Azért vannak izgalmas történések a játékban. Nagy hangulata van. 😊
igen szerintem is, végre sikerült a dlc-t felraknom így lehet megyek újat kezdek.
Az elõörsöket, geth kolosszusokat a Mékóval simán ki lehet lõni messzirõl is, ha jól nagyítasz rájuk.
Természetesen csak azok legyenek a listában amik a journal ban már egyébként is benne vannak... 😊 Nyilván nem kellene lelõni a poénokat.
Csak az bosszant néha, hogy egy-egy rendszerbe érkezéskor át kell nézni minden megbízást, hogy mire is kell ott számítani.
Köszönöm, ez hasznos gomb lesz! 😊
Nagyon jól lehet a mékóval operálni. 😊
Csak az bosszant néha, hogy egy-egy rendszerbe érkezéskor át kell nézni minden megbízást, hogy mire is kell ott számítani.
Köszönöm, ez hasznos gomb lesz! 😊
Nagyon jól lehet a mékóval operálni. 😊
meg is néztem bal shift gombbal tudsz zoomulni 😊
az lehet jó lenne de így meglepetés szerûség van.
A mékón lehet zoomolni nekem alapértelmezve shift gomb ha jól emlékszem nagyon közel is lehet.
A mékón lehet zoomolni nekem alapértelmezve shift gomb ha jól emlékszem nagyon közel is lehet.
Azon gondolkozom, hogy milyen jó lenne egy olyan menü, ahol a csillaghalmazokat/rendszereket/bolygókat sorolnák fel, és az ottani teendõket. Így a journalon kattintgatok végig, mikor egy-egy rendszerben vagyok, hogy mit kell megnéznem a környéken, illetve mire számítsak...
(Bár érik meglepetések néha az embert, eza jó a játékban. 😊)
A másik: AMikor a Mékóval nyomulok, nincs valami zoom, vagy távcsõ amivel nézelõdhetnék?
(Bár érik meglepetések néha az embert, eza jó a játékban. 😊)
A másik: AMikor a Mékóval nyomulok, nincs valami zoom, vagy távcsõ amivel nézelõdhetnék?
Néha vannak olyan bolygók, aszteroidák amik nagyon aprók és nem igazán lehet látni õket. Mozgasd a kurzort az adott rendszerben és valahol fel kellene villannia! Általában azt elsõ 2-3 gyûrû felsõ szakaszában szoktak tanyázni!
a geth fõhadiszállás megsemmisítõ küldetésnél nem találom azt a bolygót ahol le kéne szállni.azt írja hogy az armstong->grisson rendszerben van de ott van 3 bolygó de semelyikre sem lehet leszállni.a többi bolygón már legyõztem a geth elõörsöket.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Akkor ez egy Garrus mindenütt vagy sehol mode.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
emlékeim szerint nálam is elõjöttek ilyenek, de hát... mint akarsz inkább nézni, Garrus ronda búráját a fején, vagy Garrus jóval kevésbé ronda búráját mindenütt? <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
ez tényleg nagyon érdekes.
Más is, akik Garrus textúráját feljavító texmodot használják (használták) tapasztaltak érdekességeket? Néha a betûk helyett négyzetek vannak, illetve a Felszerelés-nél valamint más menüknél a feliratokat tartalmazó téglalapok Garrus textúrájának egy részletét ábrázolják, ahelyett hogy kékek lennének 😄. Ráadásul az is elõfordult, h az árusnál nem a tárgy képét mutatta, hanem Garrus textúráit, valamint az elõbb a kódfejtésnél is az egyik körcikkelyben Garrus textúrái látszódtak. <#idiota>#idiota><#bohoc>#bohoc>
ez minek ide már bocsi de tök felesleges ez nem az a topic.