11074
-
sanya200 #9994 1 kocka rendegade pontom van csak:D -
#9993 Ha jol emlekszem, akkor talalkozni fogsz a Citadel kocsma kornyeken egy regi ismerossel, akivel egyutt bandaztal a Foldon, es segiteni kell neki valami rovid kvesztben. Mar, ha akarsz.
Meg persze arva gyerekkent a Foldrol a renegate pontokat konnyebb gyujteni, de ez nem kuldetes, ez allapot :) -
bendáj17 #9992 akkor viszont vissza kell menni a normandy-ára a Fsec akadémia lift-ével lehet a hangárhoz menni. -
#9991 Már voltam nála.Azt az opciót választottam hogy döntse el ő hogy mit akar. -
sanya200 #9990 Sziasztok, most nekem lenne egy kérdésem.:)
Ha olyan múltat választottam ahol árva voltam a földönm ahhoz van vmi küldetés vagy párbeszéd?És ha igen hol?A másik 2-t már megtaláltam, más végigjátszások alatt de így még nem toltam végig. -
Evoluti0N #9989 El kell menned a Fluxba és ott beszélned Andersonnal. -
#9988 pontosabban itt
-
#9987 hali
egy kis segítséget szeretnék kérni, a játék végefele járok de egyszerűen nem tudok kijutni a fellegvárból, merre kell menni?
itt járok most
-
Pares #9986 Hát akkor patcheld. Meg frissítsd a drivereket is. -
19daN94 #9985 Üdv!
Nekem is szintén lefagy a program (ha ezt akartad írni underground2)a Fellegvárban , bárhol is vagyok. Csak újrainditással tudom megoldani. Nem patcheltem a játékot , de régen nem fagyott le a játék. -
#9984 Sziasztok!
Az miért van, hogy amikor felmegyek a felleg toronyba és amikor elkezdek beszélgetni a tanácsnál, hogy ott egyből lehagy a program?
(Fent van a legujjabb javítás a v1.02-es magyar) -
Pares #9983 Szerintem nem. Maradjunk ennyinél. :) -
bendáj17 #9982 biztos megvan az előnye ennek is :) Én maradok a régi módszernél -
xxxpaulxxx #9981 Hát pl az analóg érzékelések:) Kevesebb gázt adsz, karaktered fokozatosan mászkál...stb -
xxxpaulxxx #9980 Nem bizonygatni akarom.. ő támadja úgy, mintha ez lenne a legrosszabb dolog, amit a pcvel művelni lehet...
A 2. mondatoddal egyetértek. -
#9979 Jujj... most nézem csak mit írtál...
"szerintem igenis jó gamepaddal játszani... sokkal kényelmesebb..."
Attól függ... speciel nekem úgy van rakva a bill egér a kihúzható lapon, hogy fel tudom rá támasztani a kezem, miközben nyomogatom a billt.
"kifinomultabb az összes játék"
Ezt hogy érted?
-
#9978 Minek? Autóshoz, sportjátékokhoz. És kb ennyi.
Minden másra jobb az egér bill.
(lehet, hogy kihagytam valamit még a genre-k közül) -
#9977 Neked jó, másnak nem, minek kell bizonygatni hogy mégpedig az a király?
De mind1 az egeret egy játékban amiben célozni kell soha az életbe nem éred utol gamepaddal. -
xxxpaulxxx #9976 Te tudod... szerintem igenis jó gamepaddal játszani... sokkal kényelmesebb, kifinomultabb az összes játék... kivéve még mindig persze az fpsek:D -
Pares #9975 Én? Dehogy. Sőt. Csak azt nem értem, amikor valaki gamepad-et használ PC-n. Semmi bajom a konzolokkal. Csak ilyen téren konzervatív vagyok... Mindenkét fél maradjon a saját eszközeinél... -
xxxpaulxxx #9974 Megéri megcsinálni ezeket a gyűjtögető küldetéseket? -
xxxpaulxxx #9973 Te úgy látom nagyon gamepad/konzol ellenes vagy:P -
Pares #9972 -
xxxpaulxxx #9971 Hmm... akkor a 2-t mindenképp gamepaddal nyomom majd:D -
#9970 Ja, amikkel a csapat képernyőt, térképet, leltárt stb nyitod meg. Azok hasznosak. A 2-ből hiányolom is őket. -
Pares #9969 Ejj. Aláírásod mindent megmagyaráz... -
Sir Cryalot #9968 így is túlontúl könnyű játék a ME , szóval egy lökdösős kontroller ponthogy nem árt, pontpontpont -
Pares #9967 Én is örülök. -
xxxpaulxxx #9966 örülök, hogy ezt így lezártad magadnak:P
Ízlések és ficamok pont. -
Pares #9965 Én speciel egyáltalán nem tudom elképzelni a gamepad-et sehol se, ahol egy kicsit is célozni kell. A billentyűzetet+egeret semmi sem űbereli. Pont. -
xxxpaulxxx #9964 Jaaa én az U,J,O,Mre gondoltam pl:D
Meg pl az inventoryban és a karakterlapon nem funkcionált annyira a gamepad:) -
#9963 Gyorsgombnak sose láttam értelmét. Egy gombnyomásra leállítom az időt, és ott tudok parancsokat osztogatni. Egyedül arra használom hogy lássam hogy egy-egy képesség mikor töltődik fel újra. -
xxxpaulxxx #9962 Az nem baj, de nem kell annyira pontoskodni, ráadásul gép ellen játszol:)
Egyébként átálltam én is billentyűzetre... nagyon sok időt megspórolnak a gyorsgombok és társai:D -
Pares #9961 Na de itt is lőni kell... -
xxxpaulxxx #9960 Nah probléma megoldva... kitöröltem a config mappát a dokumentumokból és megoldódott:) -
xxxpaulxxx #9959 Nem... csak ez a két méret ilyen.
Milyen verzióm van? passz... amit steamről lehet szedni:D -
#9958 Most neked milyen verziód is van? Bár ilyen bugról nem tudok, de mintha a méretarányt is meglehetne adni, valahol. Esetleg a FOV lehet hibás? Játékon belül is ilyen? Mert így elvileg a HUD se látszik rendesen. -
xxxpaulxxx #9957 Te ezeket nem tudom honnan szedted:D
én erre gondoltam -
xxxpaulxxx #9956 Nos... próbáltam más felbontást+ az ablakos üzemmódot, de a helyzet változatlan:S -
xxxpaulxxx #9955 Mindent gamepaddal játszok, ami nem fps:P
Bár itt a gyorsbillentyűk és néhány apróság miatt hozzá-hozzá kell nyúlnom a billentyűzethez:D
No de megbabrálom akkor a felbontást...hátha:D