Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most Novérián a peak 15 végefelé járok. A reaktor újraktiválása nem volt egyszerû. 😊)
de megoldottam. 😊
A hanáros missiont már nem is emlékszem, hogy rendeztem le, de tavaly sikerült úgy végig vinnem, hogy egyetlen renegade pontot se kaptam. egyedül az egyik riporteres résznél cselekedtem kifogásolhatót, amiért Hackett kicsit megrót. 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Hát egen... Azért van mikor lépni kell ha olyan a helyzet... 😉
Azt írtam, igyekszem... 😉
(True Neutral-nál "jobb" jellemû karakterem talán egy szerepjátékban sem volt még <#hehe>#hehe>)
"The trees move. Do you not see it?"
egy bizonyos felrobbantott bázis hiánya miatt <#hehe>#hehe>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(Baldurs Gate 1-2-ben Paladinként nyomtam, Lawful good alignmenttel. Szobrom is lett valamelyik faluban. Azaz igyekszem a törvényes megoldásokra törekedni.)
Hiába kattintottam a lift kapcsolójára, nem indult el, az embereim már mögöttem voltak alakzatban, és nem tudtam semerre mozdulni, de nem õk akadályoztak, hanem a wasd gombokra nem reagált, azaz mint amikor rendeltetésszerûen megy a lift.
Volt ilyen valakinek?
Szerencsére az f6-okat elég sûrûn szoktam nyomni megszokásból, és a fontosabb események után rendes mentést is nyomok.
A másik: Annak nincs velehol jele, hogy melyik achievemttel hogy áll az ember? Csak úgy érdekelne, a gethvadász státuszig mennyi ellenfelet kell még kiiktatni. 😊
A harmadik:
A novérián vam az olong (ha jól rémlik) nevû hanár, aki át akar velem csempésztetni egy holmit. A Lorik Qiunn-es küldetésen már túl vagyok, azaz a korrupt fõnököt jól letartóztatta a csinos titkárnõje, és már nincs kinek jelenteni a csempészést, mert a vámnál nem áll szóba velem a tiszt. 😞
Verjem át a hanárt, ne adjam neki oda a holmit, és alkalomadtán intézzem el Inamordát az antipatikus fejvadászt?
Úgy szeretném megoldani, hogy lehetõleg a renegade pontjaim ne nõjenek. 😞
(eddig tán 4 van összesen. 😊)
Csak jutnék már gép elé. :-(
Hát a fõ történetben elég gyíkul, most menek a Novéria felé. Inkább a mellékszálak, illetve az azokhoz kötõdõ remdszerek felderítése ment eddig, legutóbb a Holdon elszabadult MI-t makkantottam meg. Ha jól emlékszem 24-es szintû vagyok most. (Ha elindulok egy melléküldetésre, akkor az adott rendszer bolygóit szisztematikusan végignézem.)
Itt beállíthatod a felszerelésüket.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A felszerelések kiosztása így nagyon macerás dolog, és úgymond zsákba macska.
Xp-jük nincs, szintjük mindig a tiéddel azonos.
A Normandián, hogy tudom megnézni, hogy melyik csapattagnak mennyi az xp-je.
És, hogy milyen, és mekkora képzettsége van?
A sajátomat, meg tudom nézni, de a többiekét ne. Hogyan lehet?
Na majd rágyúrok. 😊
És erre figyelek oda. 😊
nem emlékszem már a pontos mechanikájára, sry - meg nem mondom csípõbõl, h pajzsot érõ sebzést is csökkenti-e, vagy csak azt, ami már átmegy...
mindenesetre damage protection a fõ stat, ennyi a lényeg - kevesebb bekapott sebzés = boldogabb, kevésbé halott Shepard. <#hawaii>#hawaii>
A shield stat az nem érdekes?
lõszernél pedig gyakorlatilag csak az organikus/szintetikus ellenfelek ellen bónuszt adókat érdemes használni, aminek a csúcsa a Shredder/Tungsten - ellenféltõl függ h melyik a nyerõ, érdemes váltogatni. viszont ezeknél arra figyelni kell, h VII-es a csúcs, szóval nehogy eladd.
ezeken kívül max High Explosive kell mesterlövész puskába (remekül szét lehet velük robbantani egy társaságot), esetleg Shotgun-ba megfejelve Carnage-al... <#vigyor1>#vigyor1> ellenben Snowblind lõszernek a közelébe se menj, konkrétan csökkenti a sebzést, szemétre való.
A lövedékek még csak-csak, de az ember döntse el a páncélnál, hogy melyiket tegye arra az egy helyre.... 😊
Mondjuk ez a szép benne.
Legalább legnehezebb fokozaton?Ha igen külön gratulálok.Mondjuk azon a szinten is könnyû egyedül az nem tetszett hogy az ellenbe annyit kellett belelõni amennyi egy tanknak is sok lett volna, de komolyan.Legdurvább fegyókkal mentem ami létezett és shotival közvetlen közelrõl volt hogy mind a 3-an ugyanazt az embert lõttük percekig mire megfeküdt nem vicc.