11074
-
#10034 csinálj pár kisebb mellékküldetést, vagy vedd le a nehézségét kicsit. vagy még jobb: ne használj shotit, Vanguard-nak pisztoly a nyerő :)
de amúgy addig nem leszel annyira kemény, amíg fegyverképzettséget ki nem maxolod - utána viszont nagyon is.
na meg Vanguard (avagy harci adeptus) eleve brutális karakterré növi ki magát, főleg ha megfejeled Singularity-vel mint bónusz erő. -
RAMyMamy #10033 ha tudsz angolul, akkor ajánlom ezt az oldalt -
Akra #10032 Igen valószínű ez lesz majd. Azért jó lenne tudni,hogy még is milyen küldinek vágjak neki és mit hadjak későbbre. Makoval akkor azt mondjátok,hogy semmit se öljek le csak sebezzem minimálisra.Majd kiszálok és így sok sok xp-t. ?:) -
RAMyMamy #10031 igazítaná* -
RAMyMamy #10030 így van, futás csak harc közben van, ha "sima" módban nyomod a shiftet, akkor nem fut gyorsabban, csak már perspektívából mutatja a játékot
van benne valami célzásrásegítés, habár én nem használtam sose
én nem tudok róla, hogy hozzád igazítani az ellenfelek szintjeit, szerintem csinálj meg könnyebb mellékküldetéseket először, hogy fejlődj és azután kezdj neki ennek -
Akra #10029 Mivel most aktív a topic így ide írok :)
ME 1_Találtam ezt a Tuntan nevű bolygót,ahol egy építményben kalózok vannak.Képtelen vagyok megölni őket bazi erősek és alig sérülnek.Jelenleg lvl.11 vagyok.Nem úgy van,hogy hozzám igazítja a játék az ellenség szintjeit? Sprint miért csak "combat" közben van? De lehet én baszok el valamit :) ME2 ehez képest golfjáték.. Vért izzadok fight közben ezzel a harci adeptussal.(meg kéne tanúlni a biotikus dolgokat a shotival össze kombinálni)Na meg jó lenne őket eltalálni,mert katasztrófa a "miss" arány. Mi lesz itt később velem?! :P -
sanya200 #10028 Hát akkor tényleg nem sok meló volt vele:-D
De legalább csináltál valamit. -
#10027 Annyira sok munkám azért nem volt vele :)
EZT a screent használtam alapképnek -
Pares #10026 -
#10025 Gotta love Saren! (részben saját alkotás ^^)
-
#10024 A játék fel van installálva, viszont kiderült mi volt a probléma, rendszergazdaként kellett futtatni. Fura, mert eddig ment zökkenőmentesen, most mégis ezt csinálta, de mindegy, az a lényeg, hogy működik. -
#10023 Szerintem nincs felinstallálva. -
#10022 Sziasztok!
Felmerült nálam egy probléma és sajnos nem tudom mi lehet a megoldás. Eddig minden ment szépen, viszont mostanában nem tudom elindítani a játékot, hiába próbálom bárhogyan nem csinál semmit. Nincs hibaüzenet, egyszerűen csak lapít, van valakinek tippje? Köszi, Zsolt -
sanya200 #10021 Nincs hála istennek abban csak bolygó skennelés van.A helyszínek nagyon jók főleg a társak loyaliti küldetései nagyon szépek és változatosak.Persze az apróbb mellékküldetések helyszíneiről ez nem mondható el de nincs mekó meg szenvedés, csak kicsit unalmasak.Meg nincsenek nagyon kidolgozva. -
xxxpaulxxx #10020 Ilyen bolygófelszínen való bolyongás a 2. részben is van, mert komolyan mondom ez teszi csak élvezhetetlenné a játékot:S
Szépek a tájak, meg minden, de iszonyat idegesítő, hogy ennyire hegyes:S -
sanya200 #10019 Ilyennel én is találkoztam nem egyszer, főleg novérián ragadtam be a liftbe egy csomószor, beszállok megnyomom a gombot és nem történik semmi, az ajtó nyitva marad a gombot nem lehet megnyomni és mozogni se tudok, előrelátóan minden lift előtt nyomtam egy quik save-t, így sok szívástól megkíméltem magam. -
#10018 Sehogy. Ha megakarod menteni a túszokat, ami fontosabb akkor hagyod elmenni és kikapcsolod a bombákat.
Nálam bug csak a Feros(?, a havas bolygó, keverem a kettő nevét) liftjénél van, volt az 1.02 patchig. A játék beragadt én meg a liftbe és csak Feladatkezelőbe tudtam kilőni a játékot is.
OFF: végre ha már állítólag ijesztő játékok téma felmerült végre valaki szóba hozta az AVP classic-ot. Tavaly kitoltam az egészet director's cuton, igaz -unlimitedsave paranccsal. -
sanya200 #10017 Nálam is van 1-2 bug pedig eredeti.Mikor duran hadnagyot kell megmenteni.Az egyik mellékküldetés ahol rekni van a bolygón és ottragadt pár szövetségi gyalogos, ott pl akárhányszor kijövök a bányából mindig játszhatatlan lesz,akárhányszor toltam végig mindig befagyott ennél a résznél.Pontosabban szólva nem befagyott hanem játszhatatlan kb 0-1 fps értéket produkál de még a menü is tetű lassú lesz, de ha mentek egyet és visszatöltöm utána már tökéletes.
Másnál nem volt ilyen probléma?Ez fél éve meg régebben is így volt más winnel,más driverrel...stb de mindig csak ennél a résznél. -
ferenc001 #10016 Mindenképpen be kell szervezni, főküldetés, mint mondjuk a Feros, vagy a Virmire. Arra hogy miért van hozzá achievement, nem tudok mit mondani. Sok más olyan achi is van, amit mindenképpen megszerzel, hiszen a történet fő pontjain/pontjainak teljesítéséért kapsz. -
sanya200 #10015 Felmerült bennem egy kérdés, van olyan archivment hogy találd meg liarát az artemis tau csillaghalmazban.Végig lehet akkor úgy tolni a játékot hogy nem mented meg?Vagy hogy van mert szerves részét képezni a történetnek, mivel ő segíti megérteni a látomásokat.Egy bizonyos pontnál nem enged tovább a játék ha nem szervezed be őt is? -
sanya200 #10014 Kár.
Na most értem az egy végére "megint", hihetetlen ez a játék az utolsó pálya még mindig odabasz.Sajnos a 2-nek a vége valahogy kisebb volumenű lett. -
#10013 Nem, vagy ez vagy az. -
#10012 Sokszor kiírja a játék, hogy achievementet kaptam, de nem látok ilyet sehol. Van egyáltalán vhol? -
sanya200 #10011 Gyerekek, a zúgjon az ég dlc-ben meglehet csinálni azt hogy a túszok túlélik és balak ne szökjön el?Nincs szívem feláldozni az embereket de az a szemét se akarom hogy meglógjon. -
sanya200 #10010 Amúgy mennyi mellékküldetést csináltál meg?Vagy találtál meg, olyan 40 körül van annyi az összes, ha érdekel. -
bendáj17 #10009 remélem így sikerül megoldani. -
bendáj17 #10008 gratulálok hozzá :) -
sanya200 #10007 Az gáz, nekem kevés volt a dead space 2, mármint para szinten pedig éjjel fejhallgatóval toltam de semmi.Jó persze 1-2x meglepődtem de ennyi, közel nem ijesztett meg annyira hogy elinduljon a csokivonat.
Egyetlen 1 játék van ami kiveri nálam a biztosítékot az az avp1,a büdös életbe nem játszok vele többet, nincs kedvem frászt kapni.De abba is azok a nyamvadt facehuggerek, azoktól tudok sikítófrászt kapni, ha meglátom már feláll a szőr a hátamon. -
#10006 én a dead space 1,2 alatt bőgtem majdnem el magam.......úgy megijedtem párszor -
sanya200 #10005 HÁHÁÁÁ enyém a 10.000-ik hsz.Mit kapok?
Csokit?ME3-at? -
#10004 jajj.nem vettem észre.nagyon köszönöm nektek! -
sanya200 #10003 Amúgy meg a befejezése állat lesz, de nem spoilerezek legyen meglepetés.Persze lehet sejteni a végét nem is a történet miatt tetszik a vége hanem a hangulata miatt.Én pl majdnem elbőgtem magam a végén legelőször annyira magával ragadott az egész.9 éve játszok és ez idő alatt ez volt az egyetlen játék amire tényleg azt tudom mondani hogy odabasz, persze a 2 is nagyon jó, de az egy sokkal nagyobb hatással volt rám. -
#10002 #9992 -
#10001 igen de pont az a baj hogy nemtudom merre van a hajóm -
sanya200 #10000 pofon egyszerű, menj vissza a hajódra:D
Anderson elintézi a többit. -
#9999 OMG! 20-szor?? Akkor le vagyok maradva mert nekem most van a 3. végigjátszásom. :D -
#9998 köszi :)
tehát itt tartok és nem tudom hogy hova kell menni.andersonnal már beszéltem a flux-ban először aztmondtam hogy ő döntse el hogy mit akar majd amikor kérdezte hogy indulhatunk e akkor azt mondtam hogy nem mert még van elintéznivalóm, majd később viszamentem mondtam neki hogy indulhatunk.ő eltűnt.... -
sanya200 #9997 Persze, csak kérdezned kell.Ezt is csak azért nem tudtam mert egyedül ezzel a múlttal nem vittem még végig.Amúgy olyan 7-8x toltam ki, a 2-t meg le se merem írni hányszor.(na jó kb 20x) -
#9996 én egyből úgy kezdtem hogy nekipaszíroztam a falnak.nem tetszett a stílusa.
ha ennyiszer végigvitted akkor tudnál nekem segíteni? -
sanya200 #9995 Ahogy látom még mindig tud újat mutatni a játék 7 végigjátszás után is.Ez a küldetés, hát nem ilyenre számítottam.
[spoiler]legszívesebben pofán nyomtam volna ezt a fincs gyereket, hogy jön ahhoz egy ilyen kis szarkupac hogy engem fenyegessen, szerencséje hogy nem lőttem szitává,de csak mert épp jó kedvem volt[spoiler]