Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Mi a nehéz 100 omnigélen? 😊

A halál csupán a kezdet...

Elvittem a cuccot a hanárnak és odaadtam. Nem kaptam renegát pontot. Ennyi.
Most Novérián a peak 15 végefelé járok. A reaktor újraktiválása nem volt egyszerû. 😊)
de megoldottam. 😊
én is nagyon kevés renegát pontot gyûjtõtettem össze.

Optimus Prime
A liftes glitch nálam többször elõjött. De amióta kijött az 1.02 patch legalább ezt megoldotta. A hang glitch a Flux-ban továbbra is áll.
A hanáros missiont már nem is emlékszem, hogy rendeztem le, de tavaly sikerült úgy végig vinnem, hogy egyetlen renegade pontot se kaptam. egyedül az egyik riporteres résznél cselekedtem kifogásolhatót, amiért Hackett kicsit megrót. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

én is így vagyok vele. De valamikor tényleg jobb a renegát.

:-)
Hát egen... Azért van mikor lépni kell ha olyan a helyzet... 😉
Azt írtam, igyekszem... 😉
Calver
Paladin!

(True Neutral-nál "jobb" jellemû karakterem talán egy szerepjátékban sem volt még <#hehe>)

"The trees move. Do you not see it?"

JethroHUN
Aztán majd megy a fejvakarás ME3ban mért nincs fegyver a reaperek ellen 😛
egy bizonyos felrobbantott bázis hiánya miatt <#hehe>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

De fantomként csempészni nem igazán etikus... 😊
(Baldurs Gate 1-2-ben Paladinként nyomtam, Lawful good alignmenttel. Szobrom is lett valamelyik faluban. Azaz igyekszem a törvényes megoldásokra törekedni.)
Ha nem vered át a hannárt, hanem megcsinálod neki a küldetést, akkor nem kapsz se renegát, se paragon pontokat.
Tegnap hajnal kettõig nyomtam ezt a lenyûgözõen összetett játékot. Épp megjegyeztem magamban, hogy miylen érdekes, hogy egyszer sem fagyott le, lépett ki, lett vele probléma, stb. mikor történt egy érdekes dolog: A Novérián az egyik liftbe beléptem, és utána semmi nem történt.
Hiába kattintottam a lift kapcsolójára, nem indult el, az embereim már mögöttem voltak alakzatban, és nem tudtam semerre mozdulni, de nem õk akadályoztak, hanem a wasd gombokra nem reagált, azaz mint amikor rendeltetésszerûen megy a lift.
Volt ilyen valakinek?
Szerencsére az f6-okat elég sûrûn szoktam nyomni megszokásból, és a fontosabb események után rendes mentést is nyomok.
A másik: Annak nincs velehol jele, hogy melyik achievemttel hogy áll az ember? Csak úgy érdekelne, a gethvadász státuszig mennyi ellenfelet kell még kiiktatni. 😊
A harmadik:
A novérián vam az olong (ha jól rémlik) nevû hanár, aki át akar velem csempésztetni egy holmit. A Lorik Qiunn-es küldetésen már túl vagyok, azaz a korrupt fõnököt jól letartóztatta a csinos titkárnõje, és már nincs kinek jelenteni a csempészést, mert a vámnál nem áll szóba velem a tiszt. 😞
Verjem át a hanárt, ne adjam neki oda a holmit, és alkalomadtán intézzem el Inamordát az antipatikus fejvadászt?
Úgy szeretném megoldani, hogy lehetõleg a renegade pontjaim ne nõjenek. 😞
(eddig tán 4 van összesen. 😊)
én is mindent felkutatok megnézek.

Módszeres ember vagyok, no. 😊
Csak jutnék már gép elé. :-(

teljesen jogos úgy is kell mindent megnézni.

Most volt 3 hét kihagyás, még pár nap mire kialszom magam, meg ismét beáll a bioritmusom, és folytatni fogom. 😊
Hát a fõ történetben elég gyíkul, most menek a Novéria felé. Inkább a mellékszálak, illetve az azokhoz kötõdõ remdszerek felderítése ment eddig, legutóbb a Holdon elszabadult MI-t makkantottam meg. Ha jól emlékszem 24-es szintû vagyok most. (Ha elindulok egy melléküldetésre, akkor az adott rendszer bolygóit szisztematikusan végignézem.)
Hrisskar
A csapatod szekrénye a legalsó szinten van, Ashley mellett.
Itt beállíthatod a felszerelésüket.

értem én is régen játszottam vele nem mindenre emlékszem.

JethroHUN
Abban a szekrényben csak néha újra spwanol pár cucc, de gránát mindig lesz benne a medicgel újratöltõhöz hasonlóan. csapat skill pontokat csak bevetésben tudod elosztani, sehogy máshogy.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

saját pedig a 2 emeleten a doki laborja mellett egy külön kis szekrényben Kaidennal szembe.

alratar
A saját, de nem a többieké.
Optimus Prime
A táraid cuccait a... dokkba(?) tudod beállítani, személyenként. Nem messze Ash-tõl vannak a szekrényeik. Ha ezt kerested, a szintlépési pontokat pedig... rég játszottam, valamelyik billentyûvel bejön az a menü is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

alratar
Hát ez nem túl jó!
A felszerelések kiosztása így nagyon macerás dolog, és úgymond zsákba macska.
akkor rosszul tudtam.

Hrisskar
Tudtommal csak akkor tudsz a társaid képességét megnézni, ha veled vannak.
Xp-jük nincs, szintjük mindig a tiéddel azonos.

a kabinban a személyes terminálon talán

alratar
Sziasztok.

A Normandián, hogy tudom megnézni, hogy melyik csapattagnak mennyi az xp-je.
És, hogy milyen, és mekkora képzettsége van?
A sajátomat, meg tudom nézni, de a többiekét ne. Hogyan lehet?
én mostanában a 2-vel játszok. 2 hete vittem végig az 1-et. Az egyik ismerõsöm is most kezdi felfedezni a Mass Effect univerzumát. Te hol tartasz?

Senki nem játszik? 😊
szerintem is én is arra gondoltam amit Calver leírt.

Ja, rémlik valami ilyesmi.
Na majd rágyúrok. 😊
És erre figyelek oda. 😊
Calver
bár Advent Rising-ot nem vágom, de JA-hoz hasonló móka Adept/Vanguard - bõvebben itt kifejtettem.

Optimus Prime
Én másodszorra is, az tûnt a legegyszerûbb választásnak. Egyébként melyik a legjobb (angol nevét, ha lehet), amivel kb. olyan lenne mint a Jedi Academy vagy az Advent Rising?

Calver
(Master) Immunity?
nem emlékszem már a pontos mechanikájára, sry - meg nem mondom csípõbõl, h pajzsot érõ sebzést is csökkenti-e, vagy csak azt, ami már átmegy...
mindenesetre damage protection a fõ stat, ennyi a lényeg - kevesebb bekapott sebzés = boldogabb, kevésbé halott Shepard. <#hawaii>

elsõnek én is katona kaszttal toltam végig.

én csak egy egyszeû katonával játszom.. 😊
Calver
nem annyira, mint damage protection - shield-et nem csak páncélból kaphatsz, hanem Barrier/Electronics képzettségbõl is, szóval ha pl Vanguard-dal játszol, úgyis úszni fogsz benne <#hehe>

Köszönöm.
A shield stat az nem érdekes?
Calver
pedig könnyû, páncélnál Damage Protection a fõ stat, tehát az elején amit találsz (ott nem túl fontos még) -> Titan -> Colossus.
lõszernél pedig gyakorlatilag csak az organikus/szintetikus ellenfelek ellen bónuszt adókat érdemes használni, aminek a csúcsa a Shredder/Tungsten - ellenféltõl függ h melyik a nyerõ, érdemes váltogatni. viszont ezeknél arra figyelni kell, h VII-es a csúcs, szóval nehogy eladd.
ezeken kívül max High Explosive kell mesterlövész puskába (remekül szét lehet velük robbantani egy társaságot), esetleg Shotgun-ba megfejelve Carnage-al... <#vigyor1> ellenben Snowblind lõszernek a közelébe se menj, konkrétan csökkenti a sebzést, szemétre való.

igen van ilyen.

Ez a része nekem kicsit átláthatatlan. A töméntelen sok fejlesztési lehetõség, minden ellenfél ellen más cucc...
A lövedékek még csak-csak, de az ember döntse el a páncélnál, hogy melyiket tegye arra az egy helyre.... 😊
Mondjuk ez a szép benne.
Hát én megsemmisítõ töltényt használtam +30% sebzés szerves célpontok ellen.

a masszív ellenfelek ellen warp kell, meg savas lõszer, és gyorsabban fognak hullani azok is
igen az elég idegesítõ tényleg.

Na legnehezebben meg még többet kell.Kicsit frusztráló mert meghalni nem igazán haltam meg az egyben csak idegesített hogy iszonyat mennyiségû lõszer kellett az ellenbe.Itt már nagyon elkúrták a nehézséget akkor feküldtünk volna meg hamarabb mi is inkább de akkor az ellenbe se kelljen egy fél hadseregre való lõszert belelõni.

köszi szépen nem a legnehezebb csak csillagvadász fokozaton, na majd legközelebb a legnehezebbel. Igen elég sokat kellett lõni õket.

Grat, azzal tényleg nem lehet egyszerû😊
Legalább legnehezebb fokozaton?Ha igen külön gratulálok.Mondjuk azon a szinten is könnyû egyedül az nem tetszett hogy az ellenbe annyit kellett belelõni amennyi egy tanknak is sok lett volna, de komolyan.Legdurvább fegyókkal mentem ami létezett és shotival közvetlen közelrõl volt hogy mind a 3-an ugyanazt az embert lõttük percekig mire megfeküdt nem vicc.

most vittem végig az egyet mérnökkel nem volt egyszerû.

így gondolom én is.

Én végig se toltam a pinnacle stationt nagy nehezen megszereztem de csak angolul volt, meg tényleg egy határ kaki lett 10 perc elég is volt belõle.Úgyhogy bõven nem éri meg nekem azért szenvedni az angol verzióval hogy ezt a dlc-t kijátszhassam.Tulajdonképpen sose toltam végig 1x elkezdtem nem tetszett és a 60-as szintû végigjátszásomba nincs is benne de nem is kell mert nem ér semmit.

nem jó értelembe vettem a pihenés szót, én is úgy gondoltam hogy semmi haszna a sztori szempontból, csak lövöldözés.