11074
  • MrAndree
    Oké, majd mindjárt keresek párat a Sheppardomról. :)
  • MrAndree
    A szervereket nem éri meg fenntartani /de inkább 4-5 év az az 1-2/ de az nem jelenti, hogy patch is lesz. Ja, hogy ígérték. Hiszem ha látom. :)

"inkább rakjátok össze a két kis kezecskéteket,hogy megjelent ez a játék PC-re is a BW és az EA jóvoltából!^^"
    Na azért nem kell hasra esni és istenként tisztelni őket mert a plusz profit reményében kitolták PC-re is. Nem azért tették mert hú de szeretnek minket. Ettől függetleneül örülök neki de azért ez nem jelenti, hogy minden szart lenyelek amit adnak hozzá. De szerintem fejezzük be mert úgyse tudjuk meggyőzni egymást. Tényleg a játékról kéne beszélgetni.
  • gyuri12
    A másolt megy,abból is lehet bőven képeket rakni.
    (még ha csak az első 2 óra van benne)
  • MrAndree
    Nehéz lenne tekintve, hogy a másolt nem nagyon megy, eredeti meg kb. 2 embernek van. :)
  • ProGabe #2341
    pont ezt fogják eltörölni.az aktiválást.lesz*rom,hogy háromszori,vagy 10 naponta kell,vagy minden egyes másodpercben.a lényeg,hogy majd egy idő után nem lesz.miért érné meg nekik fenntartani a szervereket emiatt 1-2 év múlva?

annyira szánalmas amit itt a többség művel:"fúúúj rohadt BioWare,kapják be a védelmükkel,meg a recéjükkel együtt","mocskos rohadt EA,mit képzelnek,pénzt akarnak csinálni a vállalkozásukból"

inkább rakjátok össze a két kis kezecskéteket,hogy megjelent ez a játék PC-re is a BW és az EA jóvoltából!^^
  • gyuri12
    Nem lehetne a játékról is beszélni? Képek,stb.
  • MrAndree
    Szerintem ő is ezt mondta. :) 10 napos baromság soha nem is volt komoly, csak egy kis porhintés. Hogy aztán amikor a "felháborodás végre meggyőzte őket, hogy levegyék" akkor ők lettek a hősök, akik lám hallgatnak a vásárlóra. Azt mondjuk elfelejtették, hogy a vásárlók 90 százalékának már akkor is a 3 aktivációs limit fájt jobban. De ügyes marketing húzás az biztos.
  • ProGabe #2338
    már nincs "10 napos baromság",csak egyszeri aktiválás
  • MrAndree
    "Na ja... ha nem a Bioware dobja be először a kulcsot:D"
    Na ja. Vagy látott mostanában bárki új Westwood játékot? :)
    EA különben azt teszteli, hogy kalózok elleni védelem címén mit nyomhatnak le a felhasználó torkán. Hogy meddig mehetnek el. Online aktiválás: ez még belefér, tényleg úgy fest, hogy nehéz feltörni. Aktivációs limit: semmi köze a warezhez, azt akarják megakadályozni, hogy kölcsönadhasd a játékot. Vagy eladhasd. Hiszen melyik hülye venne haználtat ha nem tudja van-e még rajta aktiváció. Ezek is vesznek inkább eredetit ami plusz bevétel. Ha kifogysz az aktivációkból akkor írhatsz e-mailt vagy telefonálhatsz. Jogilag természetesen semmi nem kötelezi őket, hogy adjanak is plusz aktivációk. Mondhatják, hogy vedd meg újra. Persze addigra meg már lesz működő crack szóval te meg elküldheted őket az anyjukba és crackeled. :)
  • Zóanagyvarázsló
    És ha beadja a kulcsot a cég, akkor majd egy volt fejlesztő oldja meg (máskor piszkáltak már bele kódba, arra is volt példa, hogy a régi játékokat megszűnés után tették közzé - mondjuk az nem is volt hosszú életű, de nem ez a lényege a dolognak :)), mindig lesz valaki, aki képes rá, hacsak hirtelen egy atomcsapás nem pusztítja el az egész civilizációt...
  • Ron Ragm
    A frászt lövi ki, csak a 10 napos baromságot szedik le (amit csak azért raktak bele hogy aztán ne foglalkozzanak a 3 aktiválással)
    Gusztustalan az amit az EA művel, nem a másolásvédelmen múlik hogy megveszik-e a játékot (Oblivionnak pl 0 a másolásvédelme, mégis vitték)

Bioshocknál amúgy pont ugyanez volt, szerintem itt is olyan 1-2 hét alatt lesz normális crack, addig értelmetlen warezról beszélni.
  • takysoft
    Assassin's Creed más. Ott egy kiadás előtti beta verziót loptak ki... ott nem a crack volt bugos, hanem eleve a játék.

GCW: manapság már ne, olyan, mint régen... Pl a Reloaded cracket is eltávolították mára virradóra... gondolom rájuk szóltak...

A: If that should ever happen, BioWare would address this problem.

Na ja... ha nem a Bioware dobja be először a kulcsot:D
  • HeadHunter86
    Crackeket fölösleges nézegetni, amíg nincs fenn GCW-n vagy, nforce-n, addig csak a vírusokat teszitek fel a gépetekre. De azt hittem ez nyilvánvaló :)
  • Zóanagyvarázsló
    és ha megszűnik az EA? akkor kuka? És örökre vásárolom a játékot(vagy legalábbis nem addig, amíg a kiadó megszűnik létezni....)

Erre már régen válaszoltak: ha az EA lelövi bármilyen okokból a SecuROM szervereket, a BioWare egyből kiveszi a védelmet. Mindig lesz valaki, aki a "halála" előtt (vagy után) még feloldhatja a tiltást. Így nem igazán aggódnék 10-20 éves tévlatok miatt, addigra talán fel is törik :)

Q: What happens in the future if I want to play MEPC and EA has shut off the servers?

A: If that should ever happen, BioWare would address this problem.

Forrás
  • HeadHunter86
    Assassin's Creed is hasonló demó volt :)
    Csak az a játék még szar is.
    Ez viszont állatira megfogott.
    Pirosbetűs Ünnep: Júni 19. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Valahogy tényleg ki kellene verni a dizájnerek fejéből, mert ez egy borzalom. Persze a fejlesztőknek nagy könnyebbség.

Egyébként például a Wizardry 8-ban is van szinthez igazítás, de ott ezt jóval bonyolultabb módon oldották meg, és így még bőven érheti a véletlenszerű meglepetés is a játékot. Csak egy komolyabb rendszerrel dolgozni is kell.
  • Istencsászár
    Vedd meg.
  • berlinboy6329
    Galaxy mapba be tud lépni vki?Vagy itt a játék vége?(Warez term.)

Láttam,hogy kattingatni kellmint hülye hogy lehessen látni,de be sem tudok lépni..Most beszéltem a hangosbemondón a hajón,menék csinálnám a küldetésekt,de nem tom hova kell menni,hogy utazzak.Gondoltam galaxy map,megyek oda,de nem enged... :S

Azt olvastam,hogy itt bug van,de azt hogy be se lép olyat nem...
  • MrAndree
    Igen, ezt várom. Ígéretekben sajnos nem hiszek. :)
  • ProGabe #2326
    már lenyilatkozta a BW,pontosabban valahol a forumon írták,hogy lesz patch,ami kilövi ezt a rendszert
  • MrAndree
    Bízom benne. És az lesz az a pillanat amikor meg is veszem. Kivéve ha június 19.ig nincs működő crack, akkor felakasztom az elveimet egy fogasra és megveszem CD Galaxisból. Aztán 2 év múlva meg szentségelek amikor megjön a válasz e-mail az EA-től:"Sorry, but we are unable to give you more activations. Please, buy the game again." :)
  • csgj
    Hm... legyen már június 19... :D
  • TPG
    KAV 7-essel vizsgáltam át én is többször de az sem talált semmit. Pedig a KAV aztán minden vackot megtalál.
  • TPG
    Vissza minden hülyeség amit a másolásvédelemmel kapcsolatban mondtam. Kipróbáltam a "demót", így már világos hogy mindkét bugot szánt szándékkal tették bele. Ügyes megoldás, őszintén gratulálok annak aki kitalálta. Bár ez elég érdekes módja a demókiadásnak. :D A játékról meg annyit hogy azt hittem hasonlítani fog a KotOR-ra de tévedtem. Ennek semmi köze hozzá, sőt RPG-nek is csak neccesen nevezhető (az Oblivion és az ME is action-RPG, ha megnézzük az Oblivion-t az fényévekkel "RPG-bb" az ME-nél). De ettől függetlenül imádom. :) A BioWare összerakott egy nagyon fasza shooter-t amit erősen megfűszerezett RPG elemekkel. Annyi a bajom vele hogy sok modell ismétlődik (pl. az Upper Wards-ban háromszor futottam össze ugyanazzal a nővel három különböző helyen, és egy negyediktől alteregójától vettem fel egy küldit.), és hogy 800*600-ban totál Low-n kissé nehéz felismerni a dolgokat. :) (Meg néha betép mint a franc de az az elégtelen mennyiségű VRAM miatt van).
  • adammmmmmm
    Csak ki fognak majd adni 1 patchet ez ellen a 3 aktivációs szabály ellen.
  • takysoft
    Ja, megjegyzésképp. Én nem fogom megvenni a játékot.
    Nem mintha nem érdemelné még. tetszett.. az eleje... csak hát... Ne kelljen már engedélyt kérnek EA bácsitól, hogy játszhassak a saját kifizetett játékommal!
    Azt is max 3 telepítés erejéig.... utána meg email-ezgetni kell....
    és ha megszűnik az EA? akkor kuka? És örökre vásárolom a játékot(vagy legalábbis nem addig, amíg a kiadó megszűnik létezni....)

tudom, EA nem kis cég... de a piaci helyzet gyorsan változhat... 5-10 év meg nagy idő... Van itthon eredeti Little Big Adventure 1 és 2 cd-m. Működnek... pedig a készítő cég már vagy 6 éve nincs meg....

Ha valamit veszek, az az enyém. Persze ha esetleg bundle lesz, 2 ezerért talán beleinvesztálok... annyi most a Jade Empire. pedig tavalyi játék(legalábbis a PC-s.).

Bár a Bioshock még 7 ezer.

(Aki nem értené miért ezeket hoztam fel: Jade Empire szintén Bioware játék, a Bioshock meg az ez előtti játék, ami ilyen neten aktiválós volt.... nem kevés port kavarva anno...)
    Bár a Bioshockot másfél nap alatt feltörték...
  • Davidus
    ea storeban is van paypal
  • takysoft
    "Mass Effect Working crack"... detto trójai, és nem is működik.
  • Gnome
    a D2D nél lehet paypal meg vmi más fizetési opcio...nállam a kaspersky nemjelzett csupán egyes vírusirtók jeleznek rá mivel módosít egypár fájlt de csak a mass efect könyvtárában...a crackfix meg tényleg nemműködik ezértis töltöm most legálisan...(decsak ezért;P)
  • takysoft
    Fizetne nem lehet PayPal-lel? az szinte minden kártyával megy, és biztonságosabb is.

A crackfix meg vacak. trójai van benne. de gondoltam egye felen, ignore antivirus, megpatcheltem az exet.
    kezdtem új játékot, még a dacuments/bioware -t is töröltem ini-stől. szal tényleg új játék.

save bug is, meg a galaxy bug is előjött.
  • Gnome
    sikerült D2D ről leszedni nagynehezen proxyval trükközve...töltödik estére sztem le is jön rendesen..addig megtanulok utso vizsgára aztán este megin nemlesz alvás sztem
  • tommyboi22
    hát én is meg akartam venni EA storeból, de nem engedi, beírtam egy létező minnesottai címet/telszámot mindent (szal ez nem lehet gond), és a szokásos dombornyomott kártyámat használtam (ami mindenhova jó), de nem engedi, nem írta mi a gond, csak annyit hogy "we can not accepőt your request) vagy ilyesmi..

szóval érdekelne, akik azt írták, hogy megvették a neten, azoknak hogyan sikerült?

Cska mert a hivatlos fórumon is azt írják, hogy 6-áig NEM lehet digitális formában sem megvenni, csak USA és KAnada... szal hogy sikerült nektek?

hát vazz, én igazán nem akarok warezolni, de angol verziót akarok nem magyart, és hivatalosan meg nem engedi megvenni... nohiszen...
  • MerlinW
    MC-al nem volt gond.
  • Gnome
    hát én megpróbáltam ezt az eastores dolgot, kinéztem egy amcsi címet..dombornyomott visa hitelkártyám van mindig ezzel szoktam neten fizetni de most vmiért aztírja, h nemtudták telljesíteni a kérést töltsem ki újból..látjátok "Legálisszoftverhuszárok" Én mindent megpróbáltam de így marad a warez;)
  • Davidus
    ja
  • Drizzthsz
    Jót töltötttem? 41 oldal?
  • MerlinW
    Ízlés kérdése, de számomra idétlen ha polcon játékok vannak:) Nekem az eredeti játékok lemezei is hengerben vannak.
  • Dante73
    CDProject adja ki. Az eddigiek alapján ettől nem kell félni. A The Witcher "fapados" kiadása, kis túlzással, máshol már CE... Papírtok, abban egy duplavastagságú tok, A játék DVD-je, egy zenei cd, térkép, És egy színvonalas, vastag könyv, fényes papíron, mindenféle földi jóval. Emellet, az előrendelők kis ajándékot is kaptak... Tehát bőven megérte a pénzt. Valószinű, most is így lessz.
  • k4rL
    Ja meg kiírhatod egy DL dvdre, meg lightscribeal megvan a dvd korong kép, meg még nyomtatsz egy borítót a teszkós tokba... :)
    Én dd verziót soha nem vennék, ha már megveszem, akkor ott legyen a polcon szvsz.
  • MerlinW
    Én is eastore-ról töltöttem le öcsémnek. Gyors és egyszerű, mint a faék.