Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Igaz...egyébként GoW-ban elég végignézni a fõbb karakterek geometriai modellezésén...túlságosan tagbaszakadtak, irreálisan robosztus felépítésûek a figurák...(nem a strandedekre gondolok nyilván).

Egyébként most néztem/hallgattam meg pár gameplay videót, a hangok iszonyat jók lettek szerintem...nem tudok más RPG-rõl, amelyben ennyire jók lennének a hangok...
FPS-eknél pedig még mindig a GRAW 2 viszi a prímet e téren...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Sztem eleve a Mass Effect-et realisztikusabban akarták megvalósítani. Ha a GoW-ban csak az effekteket nézed, abból is látni, hogy mennyire elrugaszkodik a valóságtól (ettõl függetlenül szép). A Lost Planet meg kissé japános (manga) beütésû arc-téren, azért nem full realisztikus.
Pretorian
Mindkettõt láttam teljesen fullon, GoW az arcmikika ábrázolásában eléggé elmarad a Mass Effect-tõl..
Lost Planet jól néz ki, de ott sem a karakterábrázolás az, ami igazán üt szerintem...

SötétBarom
Gears of War, vagy a lost planet megfelelõ vason jobb..

Amúgy amit igazán várok, az a Ded Rájzin 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ProGabe
elsõsorban nagyfelbontású textúrák,hiszen a box fél gigájánál jóval többel rendelkeznek a pc-k.igaz,nemrég talán pont itt kérdezte valaki,hogy boxon miért elég az az 512 mega.ez az igazi válasz <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pretorian
Jaja 😊 Amit a 2K lusta volt megcsinálni, azt õk elvégezték helyettük.
Mondjuk azért ebben a játékban lesznek részletesebben ábrázolt nagy kiterjedésû külsõ területek, ez pedig nem igazán szokott alacsony gépigényt jelenteni (UT3 nagyobb mapjai nem annyira részletesek)...de reméljük a legjobbakat.

Hát jah, eszméletlen szépre sikeredett. És a legjobb az egészben, hogy a fejlesztõk szerint gyengébb gépeken is jól fog menni 😊 Ez pedig azért is tûnik még igaznak, mert a Demiurge studio (akik segítenek a PC-s változat munkálataiban) a Bioshock-on is dolgozott. Az pedig az UE3-al tök alacsony gépigényt állított fel.
Pretorian
Pontosabban az Aurorával összegyúrt módosított Unreal Engine dübörög alatta.
Marha jól néz ki...pont azon nevetgélek, hogy a "PC-s verzió feljavított grafikával fog a boltokba kerülni" (Gamestar)...ezen mit kell feljavítani? Én eddig szinte csak Boxos képeket láttam a játékról, és PC-n sem sok olyan cím van, amely ugyanezt a minõséget hozná...

rotator
Szerintem elég jól optimalizált, a Jeruzsálam bug meg elvileg amiatt van, mert ez nem teljes verzió, mellesleg demónak pont jó volt!

Soldiers
hát akkor lehet majd megsasolom

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Lehet, hogy neked tetszeni fog... Próbáld ki, ha gondolod. De a crashelõs bug miatt lehet, hogy várnod kéne egy normális verzióra. Vagy patch-re. Senki sem tudja, hogy mi a fene baja van.
Soldiers
pffffffu akkor kise próbálom

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Az a játék egy optimalizálatlan, konzolos bughalom, kis idõ után unalmassá váló küldetésekkel. De nem igazán emiatt töröltem... Van egy olyan problémája, hogy Jeruzsálemben mindenkinél kilép a vindózba 😛
Pretorian
Fallout 3 mellett ezt az RPG-t várom a legjobban...
Amit eddig láttam az bejött, remélem nagyon raj lesz a PC-s port...bár ettõl nem kell félnem szerintem, BioWare nem okozott még csalódást (nekem) PC-n...

Soldiers
mert mit csalódtál a A Creed-ben?

rotator
Én meg pozitívan csalódtam benne, pontosabban szólva fogalmam se volt, miféle játék, és bejött. 😊

PC-s videók.

Most, hogy az Assassin's Creed-el gondjaim voltak, és töröltem, egyre jobban várom a Mass Effect-et. Gondolom abban talán nem kell csalódnom 😛 Nem, nem, ME-ben nem hiszem... 😄
Sztem nem csak a párbeszédeknél néz ki úgy a grafikája...
rotator
Ja, de mintha olyankor valami eszement felbontású textúrákra és modellekre állna át.

ProGabe
magyarul a játékban!? 😊
minden real-time,nincs renderelve semmi.vagy tévednék? 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
biztos, ami biztos 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Volt már, de meg kell nézni mégegyszer 😄
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rotator
Eszméletlen durva a karakterek kidolgozottsága az átvezetõkben/dialógusoknál.

Soldiers
akko ez most oan hogy össze-vissza lehet járkálni??

Pontosabban AC és Vegas 2 idõrendben felcserélve... most néztem, hogy az AC a wikipedia szerint április 8-án jön ki.
Hát, én most a Lost játékot várom, de félek tõle, hogy esetleg gagyi lesz :S Aztán Assassin's Creed és Vegas 2. Májusban meg végre jöhet a Mass Effect. Kár, hogy az Alone in the dark 5 is akkor jön ki, mert arra így nem biztos, hogy lesz idõm 😄
Én el leszek májusig. Remélem nem fog késni. Most gothic 3 aztán assassin's creed aztán gothic 3. Egyedül az április lehet a probléma (ha megunom a gothicot).
ProGabe
tudtommal itt is meg lehet állítani,mint minden eddigi BW játékban.számomra a lényeg,hogy NE legyen ugyan az a séma,mint eddig mindig:hirtelen belecsöppensz egy világba,jön fél óra beszélgetés,kb semmi sem derül ki,kapsz valami kis küldetést,megint fél óra beszélgetés,kiderül,hogy nem emlékszel semmire,vagy nem árulnak el valami nagy titkot,de megkapod a fõ-fõ-fõ küldetést,és a játék vége felé jön egy csavar.persze olyan körítéssel,ami ebben a játékban található,egye fene,még egyszer "végigjárom az utat" 😊

Ez az, hogy másoknál viszont nem feltétlenül elõny ez egy RPG-nél, hovatovább, kizáró ok. Én is húzom egy kicsit a számat miatta, de tudom, hogy élvezni fogom így is.
Itt már elvileg valósidejû a harcrendszer, mint egy tps-ben. Ami sztem jó változtatás.
rotator
Jah, jó lenne tudni, azokhoz képest milyen, mert a mászkálós, beszélgetõs részek ugyanolyanok (nagyon jónak tûnnek), a sztori + karakterek valószínûleg a szokásos BW minõség, de a harcrendszer újszerû. :S

Én egy Jade empire, kotor, nwn2 jellegû játékot várok, melyben egy jó sci-fi világ van. Többet nem, és sztem ha a BioWare játékok eddig is tetszettek, akkor ezt is szeretni fogom.
Kandurex
Nekem nem jött be a játék, toltam, tologattam, de valahogy nem jött a feeling, egyszerûen maga a fegyverek, a real-time, hm...vagy lehet, hogy én vártam egy teljesen más jellegû játékot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Soldiers
hát most nyugdíjas van ideje végig tolni

OMG, mit találtam! 😄 A nagymami boxon tolja a Mass effect-et.
rotator
Kizártnak tartom, hogy nem lesz magyarítás, ha a CD Projekt adja ki.

Hát akkor tényleg nem, mivel tele van párbeszéddel 😛
grebber
Én csak olyan szemmel nézem amilyennel tudom 😄
Ha nem lesz hozzá magyarítás akkor én csak megyek azt hent mert angolul nemtudok tehát számomra nem sok értlelme lesz!

Next PC upgrade: 2022

Még vmi? 😊 Elhiheted, hogy ez egy ultraklassz BioWare-es szerepjáték lesz. De éppen ezért ne is akciójátékként nézz rá... és akkor a célkereszt nagysága sem fog zavarni. (Egyébként sztem semmi baj nincs vele video alapján)
grebber
Ami még nemtetszik az az okádék nagy célkereszt meg az a köcsög háromszög az ellenfeleken<#levele>

rotator
Nekem sem éppen kedvencem a squad-based taktikai lövöldözõs.

Áh, micsoda egyszerû játékosok, ejnye... 😛
tobias88
jöjjenek utánam azt kész 😊, ez nagyon körülményes, ahogy néztem, Kane & Lynchben jobban meg van oldva egy picit, bár az egyszerübb
grebber
Hát én biztos nem fogom irányítani az embereket 😄 Megyek oszt rambo!

tobias88
a Kane & Lynch után annyira nem is néz ki durván, csak jól<#vigyor2>

Tök jó hogy ilyen arc megjelenítésére már egy 25ezres kártya is elég
Amúgy ebben a videóban is látszik, hogy mennyire jó a harc része is a játéknak. Szerepjáték, mégis a videót nézve akár taktikai tps-nek is nevezhetnénk 😄 Tereptárgyak mögé bújás, parancskiosztások, naon üt. A grafika meg elképesztõ, de az már boxon is az volt. Itt lehetne már az a május 6! 😛
rotator
Nem rossz!

Videóinterjú. Nagggyon klassz. Már látni mozgás közben a PC-s verziót. Végre kurzort is láthatunk egy Mass Effect videóban!!! 😄 😛 És itt is mondják, hogy gyengébb gépeken is jól fog menni. Egyre jobban várom ezt a gamet...