Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként most néztem/hallgattam meg pár gameplay videót, a hangok iszonyat jók lettek szerintem...nem tudok más RPG-rõl, amelyben ennyire jók lennének a hangok...
FPS-eknél pedig még mindig a GRAW 2 viszi a prímet e téren...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Lost Planet jól néz ki, de ott sem a karakterábrázolás az, ami igazán üt szerintem...
Amúgy amit igazán várok, az a Ded Rájzin 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mondjuk azért ebben a játékban lesznek részletesebben ábrázolt nagy kiterjedésû külsõ területek, ez pedig nem igazán szokott alacsony gépigényt jelenteni (UT3 nagyobb mapjai nem annyira részletesek)...de reméljük a legjobbakat.
Marha jól néz ki...pont azon nevetgélek, hogy a "PC-s verzió feljavított grafikával fog a boltokba kerülni" (Gamestar)...ezen mit kell feljavítani? Én eddig szinte csak Boxos képeket láttam a játékról, és PC-n sem sok olyan cím van, amely ugyanezt a minõséget hozná...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Amit eddig láttam az bejött, remélem nagyon raj lesz a PC-s port...bár ettõl nem kell félnem szerintem, BioWare nem okozott még csalódást (nekem) PC-n...
Most, hogy az Assassin's Creed-el gondjaim voltak, és töröltem, egyre jobban várom a Mass Effect-et. Gondolom abban talán nem kell csalódnom 😛 Nem, nem, ME-ben nem hiszem... 😄
minden real-time,nincs renderelve semmi.vagy tévednék? 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha nem lesz hozzá magyarítás akkor én csak megyek azt hent mert angolul nemtudok tehát számomra nem sok értlelme lesz!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Tök jó hogy ilyen arc megjelenítésére már egy 25ezres kártya is elég