11074
  • ricsa008
    tévedek? vagy az Csillagkapu Atlantis-ba is John Shepard a fönök úr
  • TPG
    Tiszta Dolph Lundgren. :D Csak kicsit fiatalabb és fel van zselézve a kiszőkített búrája. :) Egyébként nem rossz.
  • c3124c
    Sry, a bevezető videóra gondoltam...kimaradt :(
  • c3124c
    hali, azt tudja vki esetleg, hogy a videó végén miért vág ki restarttal a játék? Thx
  • TPG
    Ezer bocsánat de nagyon angol feje lett. :)

takysoft #2365: Elég emberes lett, külsőleg így olyan igazi renegát "Beleb*szom a fejedet a falba ha nem válaszol normálisan" feje van. :) Jó lett.

Én meg default Shepard-al toltam, annyira megszoktam már a fejét a töménytelen videó miatt hogy nem is tudom elképzelni hogy máshogy nézzen ki. :) A neve is maradt John de az a Stargate: Atlantis miatt. :D (John Sheppard a kedvenc karakterem a sorozatban. :) )
  • ricsa008
    ezek szerint igen
    de egyszer majd csak szólnak ha nem akkor majd tescó
  • gyuri12
    Fényerőt feljebb,hékás.
  • csgj
    Pontosabban csak értesítést kértél, nem? Mert én is kértem már jó ideje, de még nem írtak vissza, hogy rendelni is lehet...
  • Deajka
    Ha nincs humorod a te bajod ...
  • ricsa008
    ennek ellenére én már tegnap előrendeltem a galaxisnál
  • csgj
    Most már okés. Nem mondom, nagyon extrém karid van :D Faxa.
  • Dante73
    Nemtetszik valami? Büdös warez-kecseg... Jó, hogy vettétek a lényeget...
  • csgj
    Én nem vigyorgo(k)m...
  • ProGabe #2375
    nem azzal van a baj,hogy mi megpróbáljuk őket meggyőzni,miszerint megéri megvenni.azzal van a gond,hogy sokan arra verik magukat,ők bizony nem veszik meg.warezoljanak,de kurva nagy csendben!
  • ricsa008

talán így? :S
  • Deajka
    Hát bammeg, ez a topik egy kis mo. jellemrajz! Itt is két frakció van:
    Vedd meg! - nem veszem! Kicsit uncsi ez így. Bazz aki meg akarja venni vegye, aki meg nem az töccse le. (egyebet nem tudok mondani)
    A f..zért kell allandóan aggitálni a másikat! Egyébként kéne egy másik topokot nyitni a wrz részére azt ott lehet obégatni, hogy megy. Itt meg lehet herevérézni de jó megy. Mert egyébként a játékról nem esik szó!

Már bocs de nevetséges ez a wrz kontra vedd meg!
  • LoCk
    Csodaszep a game. Jon a fizu veszem is a gamét.
    [url=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200806022115152.JPG][img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/20080602211515
  • LoCk
    Engem békává változtatott.
  • Fbn Lx
    ha már mindenki berakja, itt az enyém.
    sztem kurvajo lett :DDd
  • 062020
    A "The Fan" küldetésnél mit kell csinálni?
    Mert nem ír semmi konkrétat.
  • takysoft
    Íme, és snájdig sepárd!

(őőő.... apró gondok miatt csak a hajón tudtam képet csinálni, mert nem naon tudok lejönni onnét:D itt meg elég vacak fényviszonyok vannak, nézzétek el nekem.)

• adammmmmmm
    Ezt meg kell venni. (nem boxra hanem pc-re) az a 19-e már nincs mesze. Enyi várakozás után ez a 3 hét már nem sok.
  • Davidus
    ice cube?:D
  • Alwares
    Ha jól értem a warez verzióban nem lehet használni a galaxy map-ot? Na azért. Meg mondtam én, hogy meg kell venni. Ráadásul Xbox360-ra :P És akkor már párszor végigjátszottátok volna... No mindegy enjoy. Tessék megvenni a tavalyi év legjobb RPG-jét!
  • Neoncsoves
    na mégegyszer...
  • Neoncsoves
    Itt az én karakterem :)
  • MrAndree
    Az enyém, nem az övé. Csak javította mert én elbasztam a kép beszúrását. Egyébként meg nem is az volt a cél, hogy modell szépségű legyen. Azóta mondjuk csináltam egy csajt is /amíg "demo verzió" létezik csak addig mást nem nagyon csinálhatok/, na ott már a szépségre gyúrtam direkt. :)
  • takysoft
    De ronda sepárdod van... na máris linkelem az enyim:D
  • Dante73
    Így már okés a kép.
    Persze, értem a példád, én is a végletet mondtam tulképp, csak az a mondat, miszerint örüljünk, hogy kiadja, kicsapta a biztosítékot...
    Egymásra vagyunk utalva, és ez igaz. Azt meg, hogy csak néznek, és mit képzelünk mi, hogy nem tetszik a pixelesedés, azt itt olvastam korábban, azthiszem. De aki írta, hivatalos fórumra, fejlesztőkre hivatkozott. Tudom ki volt az, de vele nem szeretek vitázni, úgyhogy nem hivatkoznék rá...
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem sem tetszik a limitesdi, kifejezetten a szerverek élettarmára reagáltam.
  • Prince23
    Jól láttam, itt pár hsz alatt, h aki megveszi eredetibe a gammát, az kell e-mailezgessen az EA-hez?
    lol
  • MrAndree
    Aha, így valahogy. Kösz. :)
  • HeadHunter86
    Bocsesz.
    így:
  • HeadHunter86
    Így akartad nem? :D
  • HeadHunter86
    Így akartad nem? :D
  • HeadHunter86
  • MrAndree
    Igazad lehet, de továbbra sem az online aktiváció a legnagyobb bajom hanem az a kurva limit. Az nem lenne rohannék megvenni. :) És ha már Gyuri lejjebb képeket akart akkor itt van egy:
  • ProGabe #2348
    azért ennyire messzemenő következtetéseket,miszerint beleszerelmesedtem a BW, EA párosba nem kell levonni

"de fel kellene fogni végre, hogy ők vannak értünk, és nem forditva"

inkább azt kéne felfogni,hogy nincs egyik a másik nélkül!ha nem fizeted ki a munkájukat,akkor nem tudnak dolgozni
    plusz kicsit el kéne vonatkoztatni a "csúnya-csúnya íéj"-től.én is rühellem azt a céget,de itt már-már boszorkányüldözés folyik

"Adjanak Ők hálát, hogy megveszem, és nem levarezolom..."

ja persze,te meg adj hálát a főnöknek,hogy kifizet,és nem elküld hónap végén.na,most én meg a másik végletet írtam le.az igazság persze a kettő között van,de már írtam:egyik nem létezik a másik nélkül

"Normális kiadó nem felháborodik, ha a fények pixelesedésére felhívják a figyelmét, hanem kijavítja"

mutass már nekem egy olyan írást a BW-től,miszerint szarnak rá?vagy bármelyik bugra!még a DLC-t is ingyen kajuk mi,PC-sek.itt még ki sem jött a játék,de már a patch miatt forrong a tömeg
  • Dante73
    "inkább rakjátok össze a két kis kezecskéteket,hogy megjelent ez a játék PC-re is a BW és az EA jóvoltából"
    Látom, agymosás müködik... már ne is haragudj öregem, de fel kellene fogni végre, hogy ők vannak értünk, és nem forditva! Nehogymár én adjak hálát amiért kiadták! Adjanak Ők hálát, hogy megveszem, és nem levarezolom...
    Normális kiadó nem felháborodik, ha a fények pixelesedésére felhívják a figyelmét, hanem kijavítja, és ha esetleg nem tudja, akkor elnézést kér érte!
    Azért marha furcsa, hogy félistenként tekintenek magukra, Ti meg adjátok alájuk a lovat, mert jajj mi lessz, ha 2. részt nem portolják át... Már bocsi, de ha most lenyeljük a békát, akkor a második részben kicsit több bug, kicsit több hiba lessz, mert minek nfoglalkozni vele, ha úgy is lenyelik? Szép lassan oda jutunk, hogy inkább meg se csinálták volna... Már most is lehet erre példát mondani, nem keveset.
    Hangnemért bocs, de... ÁHHHH....
  • Zóanagyvarázsló
    Ha megtetszik nekik ez a modell a szerverek hosszú életűek lesznek, hiszen nem kizárólag a Mass Effecthez szánják őket, hanem az összes majdani hasonló védelemmel elátott EA-s játékhoz.