Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akadozik a játék,és késik a hang.persze lehet,hogy csak a videó kódolása szar (jaaa,persze 😊
de hát van még idejük!biztos vagyok benne,hogy egy - majdnem - tökéletes játékot kapunk májusban!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A lényeg: a második rész is kb. annyival követi PC-n a boxos változatot, mint az elsõ, ezt már most tudni, más platformok nincsenek tervben.
Az elsõ részhez még annyi, hogy a dlc elképzelhetõ PC-re, a moddolás viszont nem támogatott.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Next PC upgrade: 2022
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
kicsit bõvebben:
http://www.gamestar.hu/hirek/mass-effect-megerkezett-a-bring-down-the-sky.html
Az inventory-val valójában nem volt gond, a gond az egész játékkal van. Az inventory is mint az egész játék, fusztrálóan egyszerû volt és szájbarágós...
Ja és a DLC-ét már elvileg fellõték Live!-ra...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
tényleg,mi az a dlc?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sem a Gears of War, sem az UT3 nem kért shader model 3-at.
Lehet ez sem fog...sõt...mint kiderült, a Bioshockot is meg lehetett volna csinálni úgy, hogy elinduljon sm2-vel.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy veszek egy boxot meg egy zsír HD-ready LCD tévét...a legtöbb, engem is érdeklõ játék általában megjelenik boxra is...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Én boxon nyomom, de ha kijön pc-re azon még1x végigviszem, csak ott renegade leszek paragon helyett 😊)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!