Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
PC képek és 2 videó (3 és 2 percesek)

akadozik a játék,és késik a hang.persze lehet,hogy csak a videó kódolása szar (jaaa,persze 😊
de hát van még idejük!biztos vagyok benne,hogy egy - majdnem - tökéletes játékot kapunk májusban!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rotator
Most beraktad ugyanazt?? 😊)

Mass Effect 2 is jön PC-re - Gamestar.hu

Sztem várható volt. 😊
rotator
Mass Effect 2 infók!

A lényeg: a második rész is kb. annyival követi PC-n a boxos változatot, mint az elsõ, ezt már most tudni, más platformok nincsenek tervben.

Az elsõ részhez még annyi, hogy a dlc elképzelhetõ PC-re, a moddolás viszont nem támogatott.

Soldiers
hát én még ezeket se láttam

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

De azok is a boxos kiegbõl vannak... Pc-s kéne vmi új.
Soldiers
van fent gametrailersen 2 új videóKATT

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

grebber

Next PC upgrade: 2022

mama2
Ez a játék mirõl szól, vagy milyen ez? Mert sok olyat hallottam róla hogy:"húúú de faja" vagy "várom mint állat."

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ez egy ilyen kiegészitõ féleség, ad egy extra missziót, kb +1 óra játékidõ, röviden 😄
kicsit bõvebben:

http://www.gamestar.hu/hirek/mass-effect-megerkezett-a-bring-down-the-sky.html

Soldiers
mert ez mirõl szól vagy mi ez a Bring Down the Sky,??,

LEGYENEK<#eplus2>. Enyit megérdemlünk mi PC-sek.<#crazya>
Még csak arról sem hallottam/olvastam, hogy egyáltalán elkészítik-e azt is PC-re... De a legjobb az lenne, ha beépítenék a PC-s alapverzióba 😄 Fú, de mérgesek lennének ránk a konzolosok 😛
A Bring Down the Sky-ért nekünk is kell majd fizetnünk?
Ez a Bring Down the Sky trailer-e, de kösz, még nem láttam 😛
Soldiers

rotator
Honnan a hír? A BioWare-tõl még nem láttam hivatalos nyilatkozatot ez ügyben.

Alwares
Nem lesz a DLC a PC-és verzióban. Persze késõbb még megcáfolhatnak.
Az inventory-val valójában nem volt gond, a gond az egész játékkal van. Az inventory is mint az egész játék, fusztrálóan egyszerû volt és szájbarágós...
Ja és a DLC-ét már elvileg fellõték Live!-ra...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rotator
Nincs hivatalos hír a dlc-rõl.

Most akkor ez a dlc benne lesz a PC-ben? Remélem igen. Mi várunk többet legyen a milyenk jobb mint a boxosoké. Egyépként a pcben mi lesz a jobb? Ha jól emlékszem valami gond volt az inventorival boxon. Azt kijavítják pc-n. Mi volt azzal a gond boxon?
Akkor 9 hét.(most kereken 2 hónap) Remélem így már pontos voltam.
De mondták pontosan, hogy május 6. 😊 A dlc amúgy a Downloadable Content, kiegészítõ a boxos Mass Effect-hez, címén Bring Down the Sky. Márc. 10-én jön ki.
ProGabe
de azt nem mondták,hogy májusban pontosan mikor!szóval lehet,hogy máj. 30...

tényleg,mi az a dlc?<#fejvakaras>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lehet hogy hülye vagyok hogy megkérdezem de mi az a dlc?
Én azért túlélném 😊
rotator
pluszban

rotator
Nagyon hümmögnek még a dlc-rõl, nyilván sejtik, az már tényleg botrány lenne, ha még azt is beleraknák a PC verzióba, miközben a boxosoknak luszban perkálni kell érte.

Tényleg hamarabb fogok játszani a mass effectel mint az assassin's creedel a végén. Már csak 8 hét májusig. Az még sok idõ.
Nem, már azon is túlcsúszott 😛
Nem április elejére?
rotator
A végén még hamarabb jelenik meg, mint az AC (az most már április végére csúszott). 😄

Nincs olyan oldal ahol ez magyarul van leírva?
Én is alig várom ezt a játékot. Nekem ez a 2 hónap még sok. Ebben a játékban nem fogsz csalódni. Fõleg ha megveszed. Én lemondtam az assassin creedrõl ez miatt a játék miatt szóval biztos nem fogok csalódni. Abban reménykedek a leginkább hogy nem fogják halasztani. Szerintem az assassins creed se lenne egy idõ után unalmas ha mégtöbb idõt ölnek ezekbe az új melléküldetéskbe.
Még nem is nagyon lehet MIT írni... :S De azért nem olyan ritkán látogatjuk ezt a topicot (sztem).
Mióta felfórósodott az assassin's creed fórum nem is néztem ezt a fórumot. Fõleg hogy február 25-tõl nem is írtatok nagyon(március 2-ig).
wedge31
Nem kell ha az illetö himnös ,pl a csikóhal is ilyen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ProGabe
nem hinném.nem írják,csak azt,hogy egy kölök/család.ehhez meg jelen tudásom szerint kell mind hím,mind nõnemû egyed 😄

A quarian-ok csak nõnemûek? Mert az asari-k igen, azt tom. Csak azért kérdezem, mert quarian-okról sem láttam olyan képet, ami hím egyedet ábrázolt volna...
Nos, ha megnyugtat, én is alig bírom kivárni a megjelenést. 😄 2 hónap még mindig soknak tûnik... Ha esetleg kiadnának egy demót, akkor azzal lehetne szórakozni a megjelenésig. Meg hát láthatnánk, hogy meg a gépünkön. Vá, de rohadtul várom már! Igaz, én már kb november óta ennyure várom, csak akkor még csak pletykák se nagyon voltak a pc-s verzióról.
csak a 6600Gt-men fusson el csak enyit kérek, minimum közepes bálításokon 1024x768-ban és akko happy leszek 😊 Aztán majd egyszer ugy is lessz jobb gép és akkó majd minden maxon tolunk, de az UT3 motorban én is bizakodom, meg hát azért a Biower-re nem jellemzõ hogy egy optimalizálatlan szutykot adnának ki a kezükbõl, azért midig rendesek a PC-s társadalomhoz, én bizom is bennük, csak ne lenne ilyen nehéz a várakozás, nagyon sokat várok ettõla gametõl, és amenyire már utánanéztem, sõt komplett végijátszásokat is néztem a neten, illetve hát videókat amiben valaki viszi asztorit, persze nem az összeset cska za elejét, hát azt kell mondanom egyenlõre rá szolgál a nevére. Szóval remélem mindenklapolni fog, már csak 2 hónap 😊

SötétBarom
Nekem csak 100 rongy a proci alaplap ram, és még bõven nem üti. Még kell egy erõs VGA, és úgy lesz mondjuk 170k. ÉS akkor nincsenek még vinyók, meghatjótk satöbbi. Szal 3kilo simán.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hát jah, van rá esély... Csak ma már ritka az olyan játék, aminek elég az sm 2. Részben ezért is cseréltem kártyát még novemberben. 😊 Csak nekem most a procim gyenge. De ha úgy megy, mint a Crysis ment a gépemen, az is elég... Habár azért annál lehetne gyorsabb 😄 És sztem az is lesz. Fõleg ha már így gyõzködnek a fejlesztõk róla, hogy gyengébb gépeken is jól fog menni... (2 hónap és minden kiderül 😄 És remélhetõleg akkor mindenki derül majd 😛)
Pretorian
Má' mé lenne egyértelmû?
Sem a Gears of War, sem az UT3 nem kért shader model 3-at.
Lehet ez sem fog...sõt...mint kiderült, a Bioshockot is meg lehetett volna csinálni úgy, hogy elinduljon sm2-vel.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

tobias88
egyértelmû, hogy követelmény... Ne reménykedj
Pretorian
Remélem shader model 3 nem lesz követelmény...régi X800 GTO-val játszom...és nyáron vagy õsszel veszek majd új vasat, addig még ki kell húznom a 3 gigás proci/giga ram/X800 kombóval...
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy veszek egy boxot meg egy zsír HD-ready LCD tévét...a legtöbb, engem is érdeklõ játék általában megjelenik boxra is...

Pretorian
Tudom.

grayfox
nem kell ahhoz 3-4 kiló, 150 épp elég.
Én boxon nyomom, de ha kijön pc-re azon még1x végigviszem, csak ott renegade leszek paragon helyett 😊)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

bertino
3-4 ?

😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
Én most arról beszéltem, hogy egy erõs vas üti vizuálban a boxot.. Csak egy ilyen vas 3-4kilo. De üti 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;