11074
  • ricsa008
    sorry de ez mi
    Mass Effect Galaxy Map Fixed Vitality (korrekt NFO leírás is van nem tűnik kamunak)
  • ZÓÓÓcsi
    Köszönöm.
    Akkor nem marad más mint crackelni... na de csak csendesen!
  • Dante73
    Pontosan. Online kell lenned az aktiváláshoz.
  • ZÓÓÓcsi
    Öö, még nincs meg játék.. Juni 19-én jelenik meg nálunk nem?
    Csak érdeklődni szeretnék, hogy ha megveszem a játékot a boltban, majd hazaviszem és föl akarom tenni, akkor mi van?
    Engedi föltenni, de nem tudom majd elindítani net kapcsolat nélkül?
    Remélem érthető volt.
  • takysoft
    szia, ha jól emlékszem 19.-e.
  • Dante73
    Oké, akkor ezt hogy írtad be?
    Egyébként telepíteni tudod, csak aktiválni nem...
  • Ron Ragm
    Ahhhaaha, erről nem volt szó.
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Lenne egy kérdésem: ha nincs internet kapcsolatom, akkor nem tudom telepíteni sem a játékot?
  • koschwarz
    tegyük hozzá, hogy csak azért nem rohantam lélekszakadva eddig is mass effect-ért a boltba, mert sci-fi...tudom, degenerált vagyok, de nekem a jelenkori (max közeljövő) vagy a fantasy cuccok jönnek be inkább. nem bírom elviselni a lehetetlen külsejű fegyverekből kilövellt kék energiagömböket...

ahogy így visszaemlkészem a half life sorozat volt egyedül eddig olyan, ami futurisztikusnak tekinthető, és szerettem. na jó, meg a c&c sorozatot.
  • MerlinW
    SW powa
  • bgabor
    A magyar felirattal érkező verzió mikorra várható?
  • Sir Quno Jedi
    Mass Effect, amíg végig nem tolja, addig valóban űberaddiktív annak, aki kicsit is fogékony a csehszlovák retro-űreposzokra! Majdnem olyan jó, mint egy TOS marathon... (najó, csak majdnem)
  • Kandurex
    nekem pont fordítva, az SW univerzum tud levenni a lábamról
  • koschwarz
    "úgy szippant magába az egész, mint standalone kiflimorzsát az überporszívó"

sosem voltam nagy RPG-s, de az ilyesmit én is szeretem...ha egy játékot ENNYIRE dicsérnek...

(hasonlóan éreztem magam a KOTOR-nál is, csak nekem a SW-univerzum így játékban teljesen érdektelen.)
  • Zomil
    én is igy vagyok vele, picit mondjuk dobna rajta, ha kotor szerü "körökre" osztott harc lenne, de ezt feledteti a jól felépitett világ és történet :)
    nem mondom, h az év akcio/rpg-je, de mindenképp érdemes legalább 1-szer végigtolni :)
  • takysoft
    Pontosítok. Legesleg-aktuálisabb crackel már csak a Galaxy Map nem működik.
  • takysoft
    amikről eddig tudunk:
    -Egy idő után nem lehet menteni a játékot. (csak autosave müxik)
    -A Galaxy Map nem műköik. (anélkül max 1-2 órát játszhtazs, mert utána utazni kell, és ahhoz az kell)
  • The Protector
    Ha nem köveztek meg érte valaki elárulná mik a hibái a warez verziónak?
  • rotator
    Akkor ez olyan, mint az Operation Flashpoint, vagy a Darkstar One védelme. :) Azok voltak még igen viccesek! :D
  • Riddick21
    Játszottam vele egy órát, változott a véleményem: magával ragadó! Továbbra is tény, hogy nem egy HC rpg, de nem is rpg light, hanem ahogy írtam, akció-kalandjáték, és annak tökéletes! Gyönyörű szép az egész, persze nem egy Gears of War vagy éppen Crysis, de az összkép meseszép.
    Ami viszont még ennél is sokkal fontosabb: úgy szippant magába az egész, mint standalone kiflimorzsát az überporszívó... Ilyen filmszerű élményparkot még nem láttam: tényleg egy interaktív űropera közepén érzed magad, a BioWare annyira kitanulta már a szakmát, hogy kisujjukból rázzák ki a lehengerlő megoldásokat! Nem részletezem -majd blogban-, mert must see!

Persze vannak hibák: nem hiszem, hogy a crackelt verzió betegségei lennének az olyan "apróságok", mint az a 2 tűzpárbaj, amit úgy lőttem végig, hogy az assault rifle a hátamon figyelt és nem a kezemben stb., de ezeket majd patch-csel megoldják, úgyhogy up to the Xénia láz, folks!
  • takysoft
    nem eredetiben ilyen nincs.

ott is van save-bug, de az más miatt(ha több particiód van, akkor néha megkergül insallnál)
  • TPG
    A fullban lehet. :) A BioWare-nél kicsesztek a crack-erekkel de rendesen. :) A játék indulásnál valamiből megállapítja hogy eredeti-e vagy sem, és ha nem akkor különböző triggerek lépnek életbe amik kilőnek szépen sorban egyes funkciókat. Legalábbis jelenleg ennél jobb teóriát még nem hallottam. :) Bár a crack hibái igen ritka esetben de előfordulnak eredeti verziónál is, legalábbis a hivatalos tech help fórum tanúsága szerint. Akik bejelentették tuti eredeti birtokában voltak szóval vagy "okosak" voltak és crack-elték az eredetijüket vagy az másolásvédelem nem hiszi hogy a játékuk eredeti.
  • PunkZoli
    a fullban se lehet szvsz... mert akkor lenne krekk ami javítja
  • Alwares
    95 ezer forint lesz.
  • Ron Ragm
    Oké, az xboxot postázod?
  • hiba
    Ez egy FACE szimulator vagy mást is tud?:)
  • ZSOOLT2
    csak sikerült
  • ProGabe #2402
    ehh
    bal oldalon ugyebár J Shepard,jobb oldalon Mark Vanderloo nevű modell

hivatalos fórumról egy saját készítésű karakter,azért szúrom be,mert hihetetlen hogy mit műveltek a fejlesztők.ilyet arcokat eddig játékban még nem lehetett csinálni.ahogy az egyik review-ban is írták:az karakterét el tudná képzelni bármelyik magazin címlapján
  • ZSOOLT2
    http://www.sg.hu/galeria/1107793264/11077932641212437798.JPG
  • ricsa008
    jaja ténleg
    de azért itt-ott van közös bennük nem csak név
  • ZSOOLT2
    Van egy képem ugyanarról már jobb minőségben: itt
  • ZSOOLT2
    http://www.sg.hu/galeria/1107793264/11077932641212437798tn.jpg
  • TPG
    Csak kisfőnök, ő Atlantis katonai vezetője. :) (Pontosabban: Military Contingent Commander of Atlantis) Az expedíció vezetője áll csak felette aki az első három évadban Elizabeth Weir.
  • ZSOOLT2
    Bocs a minőségért, bele kellett férnem 20 KB-ba

• Alwares
    Elvileg, hmm eredeti játék or Xbox360.
  • TPG
    Egy női karaktert leangolozni az sokkal súlyosabb mint egy férfit. :D Én összesen idáig 1 hónapot töltöttem kint (két részletben), de annyi uborkafejű/répafejű embert soha sehol nem láttam mind ott. :D Úgyhogy azóta a csúnyaságon belül nálam külön önálló jelző az hogy angol, ezt azok érdemlik ki akik úgy néznek ki ment egy ronda angol. :D
  • gabriel2007
    Üdv mindenkinek !
    Lenne egy kérdés, a játék eleje környékén, mikor a Galaxis képét lehet nézni, majd tovább menve a egy másik beszélgetésnél az INDULÓ VIDEÓ lefagy mikor jön valami de már nem látszik a kép, csak a hang, már harmadjára?
    Ötlet?
    Kösz9 Mindenkinek: Gábor
  • Gnome
    ugylátszik az angol pasikat is bírod
  • gyuri12
    De a te angolod nemcsak hogy ronda volt,hanem angolosan fehér is! Meg az arca,meg minden angolos volt,hö.
    Tetszik érteni?
  • csgj
    Na, és ha rondák az angolok?! :D Az előbb az én csaj Shepardomat oltottátok azzal, hogy angol :P Csak a bőre volt fehér btw, és nekem bejött :P Mondjuk tényleg, az angolok általában rondák, de nem kell minden rondára azt mondani, hogy angol :P És végképp nem minden fehér bőrűre :D