11074
-
ricsa008 #2429 sorry de ez mi
Mass Effect Galaxy Map Fixed Vitality (korrekt NFO leírás is van nem tűnik kamunak) -
ZÓÓÓcsi #2428 Köszönöm.
Akkor nem marad más mint crackelni... na de csak csendesen! -
#2427 Pontosan. Online kell lenned az aktiváláshoz. -
ZÓÓÓcsi #2426 Öö, még nincs meg játék.. Juni 19-én jelenik meg nálunk nem?
Csak érdeklődni szeretnék, hogy ha megveszem a játékot a boltban, majd hazaviszem és föl akarom tenni, akkor mi van?
Engedi föltenni, de nem tudom majd elindítani net kapcsolat nélkül?
Remélem érthető volt. -
#2425 szia, ha jól emlékszem 19.-e. -
#2424 Oké, akkor ezt hogy írtad be?
Egyébként telepíteni tudod, csak aktiválni nem... -
#2423 Ahhhaaha, erről nem volt szó. -
ZÓÓÓcsi #2422 Hello!
Lenne egy kérdésem: ha nincs internet kapcsolatom, akkor nem tudom telepíteni sem a játékot? -
#2421 tegyük hozzá, hogy csak azért nem rohantam lélekszakadva eddig is mass effect-ért a boltba, mert sci-fi...tudom, degenerált vagyok, de nekem a jelenkori (max közeljövő) vagy a fantasy cuccok jönnek be inkább. nem bírom elviselni a lehetetlen külsejű fegyverekből kilövellt kék energiagömböket...
ahogy így visszaemlkészem a half life sorozat volt egyedül eddig olyan, ami futurisztikusnak tekinthető, és szerettem. na jó, meg a c&c sorozatot. -
#2420 SW powa -
bgabor #2419 A magyar felirattal érkező verzió mikorra várható?
-
#2418 Mass Effect, amíg végig nem tolja, addig valóban űberaddiktív annak, aki kicsit is fogékony a csehszlovák retro-űreposzokra! Majdnem olyan jó, mint egy TOS marathon... (najó, csak majdnem) -
#2417 nekem pont fordítva, az SW univerzum tud levenni a lábamról -
#2416 "úgy szippant magába az egész, mint standalone kiflimorzsát az überporszívó"
sosem voltam nagy RPG-s, de az ilyesmit én is szeretem...ha egy játékot ENNYIRE dicsérnek...
(hasonlóan éreztem magam a KOTOR-nál is, csak nekem a SW-univerzum így játékban teljesen érdektelen.) -
#2415 én is igy vagyok vele, picit mondjuk dobna rajta, ha kotor szerü "körökre" osztott harc lenne, de ezt feledteti a jól felépitett világ és történet :)
nem mondom, h az év akcio/rpg-je, de mindenképp érdemes legalább 1-szer végigtolni :) -
#2414 Pontosítok. Legesleg-aktuálisabb crackel már csak a Galaxy Map nem működik. -
#2413 amikről eddig tudunk:
-Egy idő után nem lehet menteni a játékot. (csak autosave müxik)
-A Galaxy Map nem műköik. (anélkül max 1-2 órát játszhtazs, mert utána utazni kell, és ahhoz az kell) -
#2412 Ha nem köveztek meg érte valaki elárulná mik a hibái a warez verziónak? -
#2411 Akkor ez olyan, mint az Operation Flashpoint, vagy a Darkstar One védelme. :) Azok voltak még igen viccesek! :D -
#2410 Játszottam vele egy órát, változott a véleményem: magával ragadó! Továbbra is tény, hogy nem egy HC rpg, de nem is rpg light, hanem ahogy írtam, akció-kalandjáték, és annak tökéletes! Gyönyörű szép az egész, persze nem egy Gears of War vagy éppen Crysis, de az összkép meseszép.
Ami viszont még ennél is sokkal fontosabb: úgy szippant magába az egész, mint standalone kiflimorzsát az überporszívó... Ilyen filmszerű élményparkot még nem láttam: tényleg egy interaktív űropera közepén érzed magad, a BioWare annyira kitanulta már a szakmát, hogy kisujjukból rázzák ki a lehengerlő megoldásokat! Nem részletezem -majd blogban-, mert must see!
Persze vannak hibák: nem hiszem, hogy a crackelt verzió betegségei lennének az olyan "apróságok", mint az a 2 tűzpárbaj, amit úgy lőttem végig, hogy az assault rifle a hátamon figyelt és nem a kezemben stb., de ezeket majd patch-csel megoldják, úgyhogy up to the Xénia láz, folks! -
#2409 nem eredetiben ilyen nincs.
ott is van save-bug, de az más miatt(ha több particiód van, akkor néha megkergül insallnál) -
TPG #2408 A fullban lehet. :) A BioWare-nél kicsesztek a crack-erekkel de rendesen. :) A játék indulásnál valamiből megállapítja hogy eredeti-e vagy sem, és ha nem akkor különböző triggerek lépnek életbe amik kilőnek szépen sorban egyes funkciókat. Legalábbis jelenleg ennél jobb teóriát még nem hallottam. :) Bár a crack hibái igen ritka esetben de előfordulnak eredeti verziónál is, legalábbis a hivatalos tech help fórum tanúsága szerint. Akik bejelentették tuti eredeti birtokában voltak szóval vagy "okosak" voltak és crack-elték az eredetijüket vagy az másolásvédelem nem hiszi hogy a játékuk eredeti. -
PunkZoli #2407 a fullban se lehet szvsz... mert akkor lenne krekk ami javítja -
#2406 95 ezer forint lesz. -
#2405 Oké, az xboxot postázod? -
#2404 Ez egy FACE szimulator vagy mást is tud?:) -
ZSOOLT2 #2403 csak sikerült -
#2402 ehh
bal oldalon ugyebár J Shepard,jobb oldalon Mark Vanderloo nevű modell
hivatalos fórumról egy saját készítésű karakter,azért szúrom be,mert hihetetlen hogy mit műveltek a fejlesztők.ilyet arcokat eddig játékban még nem lehetett csinálni.ahogy az egyik review-ban is írták:az karakterét el tudná képzelni bármelyik magazin címlapján -
ZSOOLT2 #2401 http://www.sg.hu/galeria/1107793264/11077932641212437798.JPG -
ricsa008 #2400 jaja ténleg
de azért itt-ott van közös bennük nem csak név -
ZSOOLT2 #2399 Van egy képem ugyanarról már jobb minőségben: itt -
ZSOOLT2 #2398 http://www.sg.hu/galeria/1107793264/11077932641212437798tn.jpg -
TPG #2397 Csak kisfőnök, ő Atlantis katonai vezetője. :) (Pontosabban: Military Contingent Commander of Atlantis) Az expedíció vezetője áll csak felette aki az első három évadban Elizabeth Weir. -
ZSOOLT2 #2396 Bocs a minőségért, bele kellett férnem 20 KB-ba
-
#2395 Elvileg, hmm eredeti játék or Xbox360. -
TPG #2394 Egy női karaktert leangolozni az sokkal súlyosabb mint egy férfit. :D Én összesen idáig 1 hónapot töltöttem kint (két részletben), de annyi uborkafejű/répafejű embert soha sehol nem láttam mind ott. :D Úgyhogy azóta a csúnyaságon belül nálam külön önálló jelző az hogy angol, ezt azok érdemlik ki akik úgy néznek ki ment egy ronda angol. :D -
#2393 Üdv mindenkinek !
Lenne egy kérdés, a játék eleje környékén, mikor a Galaxis képét lehet nézni, majd tovább menve a egy másik beszélgetésnél az INDULÓ VIDEÓ lefagy mikor jön valami de már nem látszik a kép, csak a hang, már harmadjára?
Ötlet?
Kösz9 Mindenkinek: Gábor -
#2392 ugylátszik az angol pasikat is bírod -
gyuri12 #2391 De a te angolod nemcsak hogy ronda volt,hanem angolosan fehér is! Meg az arca,meg minden angolos volt,hö.
Tetszik érteni? -
csgj #2390 Na, és ha rondák az angolok?! :D Az előbb az én csaj Shepardomat oltottátok azzal, hogy angol :P Csak a bőre volt fehér btw, és nekem bejött :P Mondjuk tényleg, az angolok általában rondák, de nem kell minden rondára azt mondani, hogy angol :P És végképp nem minden fehér bőrűre :D