Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.demiurgestudios.com/blog/uploaded_images/masspcnewdecryptiongame-786022.jpg
Ez meg gondolom, az idõ megálítós parancs kiados menüt mutatja 😊

http://uk.youtube.com/watch?v=rKjAh06zwig
sima mérnök vagy valmi keverék? Sok ilyen és ehez hasonló vidt néztem, meg, persze nem végig az egész játékot, és pl a karakter generálásnál, a sima mérnöknél nem volt a kezében shotgun, mig asszem a Vanguard vagy hogy kell irni a shotgun-os volt. A legtöbb ilyen végig játszás az katonával van, és kevés mutatja be a többi kasztot, pl láttam egy Adpetet aki gépfegyóval írtotta népet igen keménye, render Talit- meg Ashley-t vitte magával Insanity fokozat asszem, billel meg egérrel játszotta a srác vagy csaj 😊
De messze a pisztoly a legjobb fegyó. Ha eléggé fel van tápolva a cucc, akkor nincs ellenfél.
Én elsõre Adept (nemesis), Asari scientist, Quarian machinist kombóval toltam. Nem éppen Rambo feeling! 😄 De így érdekesebb sokkal.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tele a faxom a csúszásokkal .... bla-bla-bla-bla....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(Jelenleg pedig a DOSBox a leggyakrabban indított alkalmazás a böngészõn és az automatikusan indulókon kívül.)
Az a baj, hogy ez se akkora játék mint amekkora a filingje, bár nem anyira mint az assasnins creed, de attól még az év eddigi legjobb játéka lesz 😊
De jobb lenne nem siránkozni egy játék miatt, akármennyire is fantasztikus játékról van szó... Ez legyen a legnagyobb tragédia az életünkben 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kíváncsi vagyok, sikerül-e végre egy relatíve bugmentes BioWare játékkal összefutnunk PC-n?
Olyan szinten nagyon jó hír, hogy ezek szerint az EA nem nagyon pofázik bele. 😊
mellesleg mi van ha késik ? hiába türelmetlenkedtek, csak elviselni tudjátok, sürgetni nem 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hi everyone,
I have just confirmed with the development team that we are making a small change to the release date of Mass Effect for the PC. We had previously announced May 6, 2008 for North America. The new release date for North America is May 28, 2008 and June 6, 2008 in Europe.
The team here at BioWare, working closely with the good folks at Demiurge Studios, has decided that a few more weeks in the studio will ensure we deliver the quality that our fans deserve. The additional time will allow us to incorporate more play-testing feedback, add extra polish and tune the additional features so that Mass Effect is a natural and outstanding PC gaming experience.
BioWare and EA are dedicated to excellence. We’re confident that the extra time will be reflected in the final PC experience that we deliver to our fans.
We appreciate your understanding and look forward to delivering a great game!
Csak azért, mert szerintem a CD Projektnél jobb kiadó jelen pillanatban nem létezik (honosítás + árpolitika miatt). <#worship>#worship>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Jaj, magyarítás, majdnem elfelejtettem 😞
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Shepard kapitány fegyvereit, biotikus, tech és harci képességeit számbillentyûkre köthetjük így bármikor elõ tudjuk õket hívni, nincs többé menükben kotorászás. A harc sokkal pörgõbb lett és most már önfeledten belemerülhetünk. Csapattagjainkat egyenként vezényelhetjük, tehát a mesterlövészt távolabbra küldhetjük, míg a shotgunosnak mondjuk, lépjen már közelebb az ellenséghez. A rendkívül megkérdõjelezhetõ betûegyeztetéses "minijátékot" kukába dobta a Bioware. Helyette kapunk forgó koncentrikus köröket, melyekben a hiányzó hasadékokat kell sorba állítani és kész a hekk.
Ugyanaz a tartalom, mint az Xbox 360-on volt, csak kicsinosították az egészet. Nincsenek plusz küldetések vagy karakterek és természetesen kihagyták a Bring Down the Sky letölthetõ cuccost. Két évvel ezelõtti gépeken is folyékonyan fut majd a játék. További letölthetõ csomagok várhatóak.
Thx, TnS!
@ hájdvájõd 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Egyik szemünk sír, a másik meg nevet. Miközben PC-t favorizáló játékosként örülünk, hogy májusban végre kipróbálhatjuk az Xbox 360-on hatalmas sikert aratott Mass Effect-et, ma sajnos szembesülnünk kellett azzal a ténnyel, hogy ezt bizony nem egy demo segítségével tehetjük meg. Chris Priestlyt, a BioWare alkalmazottját egy interjúban faggatták a kiváló szerepjáték PC-s verziójáról, s a büszkén hangoztatott javítások (élesebb textúrák, rövidebb töltési idõ) mellett a végsõ kérdésre kijelentette, hogy nem fognak demot kiadni, mivel túl sok idõt rabolna el."
/Gamestar/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.