11074
-
#2909 hm, ha esetleg kevés omnigélem van akkor nem is irja ki h azzal is lehet?
bár mondjuk lassan már mindent átalakitottam :( -
Hoz_Hun #2908 Én is az omnigél használatát ajánlom. Darálj be pár cuccodat biztos vannak feleslegessek; lőszer, fegyver, páncél, vagy upgradek. Mindet lehet omnigéllé folyósítani. -
#2907 Köszi. -
Fbn Lx #2906 amúgy amihez decryption kell, azt elvileg ki tudod nyitni omni-gel használatával is. vagy azt nem lehet? -
#2905 ha ez az egyetlen megoldás, akkor az szép kis séta lesz :S -
Fbn Lx #2904 menj vissza a hajóhoz, és vigyél magaddal egy mérnököt, akinek elég magasak hozzá a skilljei... sztem más lehetőséged nincs :D tudom, hogy messze van :p -
#2903 Kéne egy kis segitség
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azon a polygon vagyok ahol a 15-ös bázisra kell elmenni, ahol Benezia is van, nos az a gondom, h miután visszakapcsoltam a leszállot és az áramot, a bio laborba tudok elvileg már csak menni, nos itt egy ajtó mögött 2 bogár van, az ajtó zárva nekem nincs elég elektronikám, a kis szobában pedig elolvastam a jegyzetet, h az emberke öngyilkos lett, itt is van egy kapcsolo de ehhez meg a decrypting-em nem elég :S
nincs 5letetek mit tudnék itt csinálni?
Elöre is köszi a segitséget elég sürgös lenne:( -
#2902 ha azt vesszük, h alig vannak már, ill csak a harchoz értenek, nem meglepő :) -
Rentadar #2901 hát igen, tapasztalatom szerint is, kb a legritkább armor a játékban a quarian. Elég bosszantó. -
#2900 Max 150 db cucc lehet nálad. -
#2899 Az Írországbeli Kilkenny városka GameStopjában. Mivel ma jelent meg. -
#2898 nálam is detto ez van... -
adammmmmmm #2897 Kösz az infót. -
#2896 hát ezen a játékon eléggé látszik, hogy boxátirat, a cpu-t 100%osan használja de a vga alig melegszik alapjárathoz képest 2-3 fokot -
Hoz_Hun #2895 Bárhol válthatsz és magaddal cipeled őket. -
Hoz_Hun #2894 Talinak vagy veszel vagy találsz páncélt. Neki is vannak szép páncélok.
A gránátvető az te vagy magad.
Azaz gránátot dobsz, az valóban nem kifogyhatatlan. Max 8 db lehet nálad. -
#2893 indítsd xp kompatibilis módban -
#2892 pista? -
adammmmmmm #2891 Most lenne egy elég hülye kérdésem. It az inventory az mien? Bármenyi cuc lehet nálad mint a kotorban vagy mindennek megvan a súja és nem lehet nálad minde? Na meg csak a hajón lehet cserélgetni a cuccodat vagy harc közben is váltogathatsz fegyvert páncélt stb? (ezekről nem nagyon olvastam infót) -
omi88 #2890 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Állandóan kifagy a játék és nemtom miért. Még a windows-t is újraraktam de semmi. A vidkarim drivere is a legújabb. ( A configom: ASUS M2N alaplap , AMD Athlon 64 X2 5000+ 2x512 , Ati HD 3850 , 2 GB RAM ) Lehet hogy nem bírja a gépem? Nemtudom. Valaki segítsen ha tud mert nagyon tetszik ez a játék de így nem nagyon élvezem hogy mindig lefagy :)
Előre is köszi -
#2889 Valószínűleg kifogytál gránátból, a lőszerrel ellentétben az nem végtelen. -
#2888 A cyrogen se rossz, 10% áthat a pajzson és még pontatlanná is teszi az ellent.
Más: a járműves részekről csak nekem ugrik be a Terep 2 nosztalgiája? -
#2887 Hello lenne egy kérdésem !! Talira egyáltalán milyen páncélt lehet venni ?? (Mert még mindig abban van amikor megmentettem az elején)
Mert nekem és Wrexnek már elég frankó páncélunk van !!
Na meg a másik hogy miért nem tudom használni a gránátvetőt ??
-
Hoz_Hun #2886 Az ideális az lett volna, ha van mentésed Virmire elöttről, és megcsinálod az említett küldit. Na de majd a második végigjátszásnál :)
Most azért ne felejts el menteni, mert elég kemény döntést kell hoznod hamarosan. -
#2885 Ahha,thx..Csak az a baj,h nem tudtam mi lesz és nem csináltam savet,szal most már mind1. :( -
MrAndree #2884 Szerencsére csak az egyik volt ilyen. Így csak 2 órát szaladgáltam körbe-körbe. :) -
Hoz_Hun #2883 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Wrex kinyírására gondolsz akkor igen, két lehetőséged van hogy életben maradjon. 1. megcsinálod a küldijét (Wrex family armor) és megyőzöd szimplán. 2. Nagyon magas a meggyőző képességed (charm vagy intimitade) és azzal meggyőzöd.
Érdemes életben hagyni mert jó fej karakter és nagyon erős is. Végső csatában is jól jön majd mert bírja a gyűrődést -
#2882 De ahhoz gondolom méélllg kell charm meg indi...valami..Mert volt pár opció,de azt nem tudtam válsztani :S -
Hoz_Hun #2881 MEG!! És érdemes is. -
Hoz_Hun #2880 Na ez egy 10 pontos kérdés. Fogalmam sincs, de szerintem nem, csak majd későb kiadnak egy patchet, ami magyarrá teszi. De ez csak tipp. -
Hoz_Hun #2879 Egyszerű. Az egy körterem, oldalaz folyamatossan az egyik irányba közben lőd ezerrel. Persze előtte szed ki a getheket. -
Kimi23 #2878 Van valakinek infoja arról, ha a magyar verziót veszem meg, akkor a Bring Down The Sky kieget is magyar felirattal tölhetem-e majd le? -
Hoz_Hun #2877 háháháh lol...
Ez már kihívás, ha scannelni kell őket. :)) -
#2876 lődd szarrá és közben hátrálj:P -
#2875 Hááá...hhu...weheh......NEMIGAZ!
Virmire vagy milyen bolgyón gyok csinlom a küldit,aztán értesülök hogy van vmi cucc ami segit a kroganokon..(próbálom nagyon minimális spoilerrel irni)..Aztán aki már járt ezen a küldin tudja mi lesz...A csaj miért csinálta?Meg lehetett volna oldani máshogy? -
MrAndree #2874 Végülis az antennája látszik. :)
-
Grifidos #2873 Ha megnézed a kitüntetéseket, ott van egy külön arra hogy eléred a 75-ös szintet.
Hmmm, hát én a kezdő csapattagnak (most nem ugrik be a neve aki megmarad az első tűzharc után), már az első 2 szintlépésnél csak a decrypt és electronics-ra tettem skillt, és nem nyitott ki semmit.
Amikor indítottam egy infi-t azzal már 2 pont rárakása után az én karakterem lazán nyitotta már az Eden Prime-on a lezárt szekrényt amihez kell az electronics képzettség.(ahonnan a túlélőket kiengeded)
Véletlenszerű bug valszeg' ez is a védelem része. Nekem is volt már.
Most már a megjelenésig félre is teszem a picskuba, majd az eredetivel bugok nélkül...
SPOILER!
Az egyik legértékesebb fegyver kieg a lőszereknél a chemical, mindenkire hatásos mindegy, hogy synt vagy organikus. -
#2872 Én is megtaláltam mind a 21 keepers-t de nekem nem volt köztük láthatatlan. -
MrAndree #2871 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja őt nem egyszerű. Engem is lecsapott párszor. Lényeg, hogy először öld meg a geth-eket, hogy ne zavarjanak be és tudj rá koncentrálni. Azután meg próbálj meg távol maradni tőle. Nekem az jött be, hogy a csapatom köztünk volt és így beléjük rohant és őket kezdte el csapkodni, közben én távolról legéppuskáztam. Nem árt ha van overkill skilled azzal sokáig lehet pontosan küldeni. Meg gránátozhatod is. -
#2870 Na közelitek már az 1 millióhoz már csak 100 ezer lové hiányzik !!