Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Az elsõ félperben még tetszett, de amint felrobbantotta azürhajót és láttam a robbanást...
Nem akarok kukacoskodni, de 2008-ban ilyet kiadni...

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tobias88
de lehetne szebb<#vigyor2>, bár mondták hogy gyenge gépeken is jól fog futni
A filmadaptációkat és az EA-féle sportjátékokat nem venném egy kaal alá a komolyabb címekkel. Azok esetében azért kapjuk/kaptuk a PS2-es verziót, hogy ennyit is spórolhassanak, másrészt -kiváltképp az elõbbiek esetében - az a cél, hogy az átlag 10 éves amerikai gyerek integrált VGA-ján is elfusson. (Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy aztán sikerül ezeket tényleg ennyira optimalizálni. Bár a tesómnak a valami kajához kapott PotC 3 demója jól muzsikált az ezer éves gépen is.)
Dante73
Ráérsz ezen rágódni, ha kijött. Addig felesleges szerintem. Mondjuk nekem ez a karótnyelt kinézet nagyon nem tetszik, elég hülyén néznek így ki az emberek... De majd meglátjuk, hogy is mutat ez, játék közben.

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
Megnéztem minden pécé videót, ugyan ugy nézki mint a 360 verzsön.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Nade PC-n???
KB olyan érzésem van, mint a crysis-nál. Mutogatják, hogy hú..meg áááá...azt utána mi lett belõle.
Nehéz egyenlõre elhinni, hogy ezt képes megjelenítení egy mai átlag pc.
Meg ott van az Alone in the Dark, ami az egyik nagy istenem, de amiket mutogatnak, azt nehéz megemészteni.
Gondolom csak konzolokon fog úgy kinézni, azt mi meg kapunk valami szart, mint mondjuk nemrégen az IronMan esetében.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elnézést akkor, csak eddig mindig a grafika miatt aggódtál, így halmozottan félreérthetõ volt.

Az lehet, de nem CG animáció.

Persze, hogy nem, de attól még jól látható a különbség.
DarkSector
#862.
kicsit késõn irtam valszeg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Istencsászár
Biztosíthetlek hogy ez igy néz ki 100%ban mivel már kijátszottam😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Mi a baj ezzel? az egyik hanem a leg élethûbb kinézetõ játék, már már közelítõ render minõség... próbáld ki HDTVn és keresd az állad😊

DarkSector
Az lehet, de nem CG animáció.

rotator
Nem gyenge trailer!

DarkSector
Pont ellenkezõleg. Nehéz elhinni, hogy így nézzen ki.

Nem a párbeszédek és átvezetõk közbeni látvánnyal kell összehasoblítani a "rendes" ingame jeleneteket, azok konzolon is fel voltak javítva, PC-n is fel lesznek. Persze mivel nem egy Crysis 2, engem sem érdekel már a játék...
És ezzel neked mi a bajod?! Cseppet sem rondább a konzolos változatnál... A régi konzolos megjelenés elõtti képek persze, hogy szebben néznek ki vmivel, ugyanis azok csiszolt, régi, érintetlenebb képek... és nem is igazán ingame képek...
DarkSector

rotator
Jaj, istenem... és bugos a visszaszámlálójuk. <#wow3>
Remélem, a játékban ilyen bakik nem lesznek. 😊))

Hehh, most vettem észre, hogy a hivatalos oldal alján ott van az ATI logo is. Ezek szerint végre van egy új olyan game, ami az ATIt támogatja. 😄 Ha jól emlékszem, akkor a Black & White 2-nél volt legutoljára ilyen... 😛 Na jó, azok közül a játékok közül, amikkel én játszottam 😄 (És sorry a tripla egymás után írt kommentek miatt, csak most már nemtom egybefûzni õket, nincs az a szerkesztés, mint a vipeseknek :S)
Eh, érdekes, nem jelezte a fórum, hogy írtatok már ide azóta, hogy utoljára itt jártam... ikszdé... Akkor már tudjátok, hogy aranyon van 😛
A hivatalos oldalt kicsit átpofázták, visszaszámlálóval együtt 😄 10 nap... nekünk persze nem, mi június 6-ig várhatunk :S Mindegy, az sincs messze. Ja, és ARANYon van a game, szóval most már tényleg nem csúsztatják tovább a megjelenést. Nem is lehet már csúsztatni. Örüljünk 😛
Akkor olvasd el mégegyszer a hsz-emet,mert egy aprócska,de lényeges szót nem vettél észre( "néha" )

bertino
oké, akkor ne olvasd a hsz-eimet.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem is baj ha lepattannak,flémet ebbe a topikba nagyon nem szeretnék.
Viszont figyelembe vehetnéd,mert tényleg irritáló vagy(néha).
Off vége

Riddick21
akkor nagy lehet az öröm (én meg a KotOR II. óta várok vmi fasza sci-fi RPG-t), mert aranyba ment a játék, többet késni már nem fog!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

bertino
nem beszólni akartam vagy ilyesmi, csak leirtam... 😊

😉

Jól van, semmi baj nincs ezzel... De azt nem árt ha tudod, hogy én már kb 2007. november óta várok erre a játékra. Biztos voltam benne, hogy az xbox360 exkluzivitása nem fog olyan sokáig tartani. És állandóan kutakodtam utána... Aztán a februári hivatalos pc-s kijelentés elõtt már tudtam az igazságot (egy "olyan titkos forrás"ból) 😊
bertino
kár kelteni a flémet... az ilyen "aládadom a lovat" beszólások max lepattannak rólam :|

Te annyira hangulatrontó vagy. A hülye aláírásod,meg a hozzáállásod "mindent" elront.😞

bertino
én nem izgulok 😄

Hát neked mi bajod van? 😊
bertino
<#zavart2>

Már csak 3 hét. Fú de izgatott vok 😛 😄
DarkSector
Háát ajánlom is hogy javítva kapjuk meg.

Nem, nem vették. A minden 10. napon történõ "hazatelefonálást" vették le.

Why so serious?

Már levették.

Hu, hát ez tényleg kurva jó. Csak jönne már. Meg vennék le róla az aktivációs limitet. 😊

Why so serious?

Ja, hát arra, hogy jobban összerakták. Jobbak azok a kis jelenetek, mint az elõzõ trailer-ben. De mind2-ben az a legfaxább, hogy olyan, mintha egy filmelõzetes lenne. 😄
Kandurex
hm,..hát most hangulatra érted vagy mi? mert én nem látok különséget :/

ütõsnek, azért, ütõs!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PC-s trailer és új videointerjú 😊 A trailer állati faxa! Sztem jobb, mint a boxos 😛
Én is elolvasnám akár angolul is, csak nem fogok külföldrõl rendelni.

Why so serious?

Amúgy én szívesen elolvasnám ezt a könyvet, miután kijátszottam a játékot. Talán angolul is... Talán 😄 (Btw, rohadtul idegesít, hogy nincs logom, mert nem vok már VIP tag :S 😛 De már nincs sms-es fizetés, szóval ilyen maradok :/)
DarkSector
hupsz...bocs.<#whatever>

A könyvrõl van szó, nem a játékról.
DarkSector
Szerintem meg hozzánk cd-project alapba magyar felirattal teszi ki majd a termékét.

Angolul lehet most rendelni,szerintem magyarul nem lesz,max nagyon soká.

Félig meddig off de nem tudja valaki, hogy a Mass Effect könyvet lehet-e majd nálunk kapni?

Why so serious?

ProGabe
#770 & #814!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Beheh... lejárt a VIP tagságom :C És nem is fogok fizetni, mert már csak bankártyás mód van rá.
Snexi
Jelenetek a PC-s verzióból
http://www.gamestar.hu/mass-effect-jelenetek-a-pc-s-verziobol.html

rotator
Na így már tényleg nincs értelme az egésznek!