Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Huhhh. Nos azért BÕSÉGGEL ragad rád annyi, ha angolul játszol, dolgozol, filmnézel, miegymás, hogy nem igazán tudnak már meglepni még egy ME szintû gammában SEM. Persze azárt nem árt fülelni, mert eléggé bõséges infóáradatban lehet részünk, már ha elkezdünk istenesen kutatni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez hülyeség.

Istencsászár
ríl tájm megy, egy kicsit Gears Of War beütésõ, bujkálós kibúvos harcos, de meglehet állítani a mérkõzést és akkor lehet parancsokat kiadni, képességeket használni, beállítani h ki kire miket és hogyan lõjön.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fsgh
Ebben a harcrendszer milyen? körökre osztott vagy "én" lövök?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bucser
Butaság ha valakinek van érzéke hozzá 2-nyelvet az anyanyelvén kívül képes elsajátítani anyanyelvi szinten. Pláne ha idegennyelvû környezetben él.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez lehet így van. De láttál mostanában hivatalos mozis feliratokat? Az igénytelenség csúcsa és erre nem mentség az amit írsz.

Why so serious?

Ugyanis egy idegen nyelv megfelelõ elsajátitásához egy élet is kevés. Sem a kúltúrát, sem a poénokat, kiszólásokat, egyebeket nem érted. Nem is értheted.

Nem véletlen, hogy a legtöbb hivatalos fordítónak nem sikerült elsajátítani a magyar nyelvet sem.
DarkSector
Egy film.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aha, az, persze <#wilting>
The Protector
Ez a játék vmi traktorszimulátor?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

De próbáltam kitenni, csak nem mûködött :S
Dante73
Tapasztalat; max 9 nap, és jönnek.
Az igénytelen fordítással nem értek 1et! Kevés olyan magyar ember van, aki megfelelõ szinten, (értsd; anyanyelvi szinten) tudna angolul. És azok közt is rengetegen jobban járnának, ha nem lennének ennyire sznob-ok...
Ugyanis egy idegen nyelv megfelelõ elsajátitásához egy élet is kevés. Sem a kúltúrát, sem a poénokat, kiszólásokat, egyebeket nem érted. Nem is értheted.

http://www.freetvmaci.info/

Ezt azért kérdeztem mert már kértem értesítést de semmi emailt nem kaptam arról hogy megkapták-e a kérést.
rotator
Jaja, így mûködik.

Ha a cdgalaxison benyomom hogy értesítsenek akkor majdr kapok egy emailt ha lesz raktáron? Azután meg vissza kel menni az oldala és meg kell rendelni? A cdgalaxisról még nem nagyon rendeltem. (csak ezért kérdezem)
grebber
Nemtudnád a banner alá kirakni a warez topikot is ?

Next PC upgrade: 2022

Majd elküldjük õket a wareztopicba... Meg törölgetem, amit tudok.
Ezekszerint 10 nap múlva jön ki a játék külföldön. És 11 nap múlva már jönnek ide a warezosok?
a zenére ma kerestem/akadtam rá....nagyon finom darab...azt hiszem scifi-rpg zenénél legutóbb az Advent rising soundtrack fogott meg így😊
mintha még feliratból se lehetne választani én úgy emlékszem az eddigieknél..max ha benne marad,akkor regedittel😊
Hát remélem. Eddig minden honosítás amivel találkoztam erõsen igénytelen volt így elkerülném inkább.

Why so serious?

Ez állandó téma marad? 😛 Egyébként sztem telepítésnél majd lehet választani angol nyelvet is, és akkor angol lesz a felirat. De nem biztos.
Kérdés: Nálunk ugyebár magyar felirattal jelenik meg a játék. Azt tudja valaki, hogy az eredeti angol felirat is rajta lesz-e?

Why so serious?

DarkSector
Már alig várom a kalandot, már egy szkafandert is beszereztem.
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Istencsászár
Van fõköldetés és melléküldetés, a mellékdüldetések és mellékszálak kisebb bolygókon mennek ahol csak kutató bázisok van ellenséges hadiszállások vannak + roncsok, anomáliák és egyéb nyalánkságok ( majd rájöttök😊 ). De vannak olyan bolygók ahol városok vannak vagy valami nagy létesítmények, persze ezeke kevesebbek jóval, de ezek a fõszálas események helszínei amik elég hosszúak, míg egy kis bolygó felfedezése 20-30 perc.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
????

Istencsászár
Több galaxis van, azon belül még csillag rendszerek és még azon belül naprendszerek... mindegyik más, van amelyiknek egy napja van van ahol több, van ahol 1 hod van van ahol több... amikor leszállsz egy bolygóra akkor látod ezeket, van ahol tök közel van egy hold vagy bolygó stb... mint az egyes scifi filmekben😊

DarkSector
konkrétan nekem nem a szikla snassz, hanem elég kopár az egész, meg kicsit kihagyhatták volna ezt a lézeres dolgot, mert nem azt mondom, hogy iszonyatszar, de kicsit béna a játék többi rlészéhez képest.

3 nap? Ezt már most látni akarom. Kár hogy még várni kell.
Istencsászár
Ennek a játéknak a fõ erénye a filmes hatás, a sok poligonos emberek és objektunok... kockás vagy lekerekítetlen éleket nem látsz minden profi munka, minden szép sima. Az arcok élethûek, a mozgások élethõek, minden arra irányul hogy tökéletes legyen az összhang, majd ha megnézel egy bolygót akkor is ámulsz hogy mennyire átjön, habár nincs rajta semmi csak sziklák meg por meg 3 nap...

"ha választani kell,hogy normálisan fusson a játék,vagy hogy tökéletes legyen grafikailag,mindig az elsõt fogják választani az értelmes cégek"
Még jó. Szerencse, hogy nem mindenki Crytek... 😊

Why so serious?

ProGabe
jó persze,ha egy nagy rózsaszín paca lenne a háttér,annak én sem örülnék.de az egész vita oka az,hogy ti kb. ilyennek látjátok azt a bizonyos sziklát.nem is tudom pontosan mirõl beszéltek,mert nekem nem tûnt fel,hogy bármelyikkel is gond lenne.esetleg nem vettem észre egy kavicsot a földön? 😊

tény,hogy vannak elnagyolt textúrák,hiszen a megatexture,amit Carmack kóderpápa alkalmaz még nem terjedt el!ha választani kell,hogy normálisan fusson a játék,vagy hogy tökéletes legyen grafikailag,mindig az elsõt fogják választani az értelmes cégek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igazad van. Teljes mértékben. Btw, a játék zenéje is klassz, totál sci-fi-s hangulatot teremt.
Szerintem a háttér már elég jól ki van dolgozva ahoz hogy ne rontsa a játékélményt.<#crazya>
Öh, nemtom miért nem mûködik a bannerban az url-ezés.
Én teljesen egyetértek. Én amikor egy rpg-vel játszok nem érdekel a grafika. A történet jobban érdekel. Ebben a játékban az npc-k az arca van nagyon jól kidolgozva. Az most kit érdekel hogy egy kavics nem tökéletes. Én baromira örülök hogy végre kiadtak egy sci-fi rpg-t egy baromi jó történettel (mondjuk a történetrõl nem tudok sokat de amit eddig vidaóban láttam az már meg gyõzött) a grafika max a második ami nekem nem is olyan fontos.
DarkSector
Egyedül azzal nem értek egyet, hogy:
"kit érdekel,hogy a szikla a háttérben hogy néz ki,vagy egy robbanás,amikor a JÁTÉKÉLMÉNY a lényeg!"
a háttértõl IS függ a játékélmény.

Istencsászár
A sziklákkal sincs semmi gond, a bolygók csodálatosak a közetek a felszínek... pl a holdra is le lehet majd szállni, látod a földet és tehetsz egy kis ürsétát😊 csodálatos.

ProGabe
akinek jelen játék esetében baja van a grafikával,annak ez a játék nem való!

1:persze hogy úgy néz ki,ahogy a trailerekben!el kéne felejteni azt,hogy egy X erõsebb mint egy PC!ha normálisan portolnak,akkor semmi gond nem lehet.fõleg UE3 esetében
2:most komolyan.mi a gond ezzel a grafikával?a legszebb,amit valaha láttam!szar a robbanás?hol élsz ember?esetleg HD-ben kéne nézni,és akkor láthatnád hogy semmi gond nincs vele!de komolyan érdekel,hogy mi vele az a nagy gond,amiért ez 2008-as szint :\

kit érdekel,hogy a szikla a háttérben hogy néz ki,vagy egy robbanás,amikor a JÁTÉKÉLMÉNY a lényeg!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hm, egész jó ötlet volt... így legalább oda fog csõdülni a warezoló tömeg. 😛 Csak be kell tennem a bannerba vhogy.
grebber
Megelõzve a dolgokat nyitottam egy Mass Effect warez,spam,off topikot

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Minden bolygóra azzal a géppel mész le, és sok ilyen rész lesz mert a bolygókat felkell fedezni ( mindet ) és az ellenséget likvidálni kell, akiket kézifegyverrel nehéz lenne, persze nem lehetetlen de jóval egyszerûbb a jármûbõl lövöldözni.

DarkSector
Van róla videó, a neten, mert megnézném.
Hiába türelmetlen vaok. <#vigyor3>

Istencsászár
Ez nem ûrhajó robbanás szimulátor, de majd ha riõl tájm nézed a gépeden a játék végén lévõ csatát ( az a rész onnan van ) majd akkor ird h nem 2008as😊, render minõség... )

DarkSector
Igen viszont ha megnézed azt a részt, mikor egy holdjáróval lövöldöznek valami sugárral ilyen mituomén robotokat, ott nem a látvánnyal van baj, hanem az egész kivitelezéssel.
Kicsit illúzióromboló.
Remélem kevés ilyen rész lesz.

DarkSector
Valóban a háttér elég silány, de én ezt átverésnek tartom, de majd kiderül.
Remélem nem lesz igazam.

Rage47
ja sztem tökéletes és sokkal jobban fog menni a gépeken, mint anno a Kotor, hála ennek a motornak
De most DarkSector-nak kivételesen tetszett a látvány, csak félreértettük 😄 De amúgy nemtom miért kell ilyen grafbuzinak lenni 😛 (bocs a kifejezésért) Egy RPG-hez képest csodaszép a game. Sok mindent kihoztak az UE3-ból.
mama2
Bár az emberek arca az tényleg szép, de a sziklák olyanok mint a Turokban. Úgyhogy most DarkSector, egyetértek veled.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ha pontos a gépigény, akkor nincs mitõl félnie egy átlagos géppel rendelkezõ gamernek. Sõt, prociban bõven gyenge is lehet a gép 😛