11074
  • Ron Ragm
    Basszus, csak a szememet nem szúrta ki, kösz.
  • csgj
    Van olyan a főmenüben (Achievments)
  • Ron Ragm
    Az achievmenteket hol találom?
  • csgj
    Pedig milyen komoly kis története van a Mariónak :P
  • gyuri12
    Játssz Márióval,abban nem kell beszélgetni,vagy a történeten gondolkozni...
  • ProGabe #2944
    19-én
  • csgj
    Elena Shepard (Kb. ugyanúgy néz ki, mint az első, Gabrielle... csak hát újra kezdtem egyszer egy hülye dolog miatt :P)

• preti96
    aha kösz a választ
  • DarkSector
    Asszem 2-3hét.
    de akár 2-3 hónapot is csúszhat.
  • preti96
    hello all a magyar verzió mikor jelenik meg?
  • Ron Ragm
    Ebbe bele sem gondoltam. Most hogy mondod, van benne valami.

Más:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most értem a végére, és hiányérzetem van. Komolyan csak ennyi? Intro, 4 bolygó és a végharc (+ a mellékküldetések, melyek szinte mind egyformák)? Vagy csak nálam maradt ki valami?
  • Hmuda
    Az AI hiba szerintem pont a túlmelegedésre vezethető vissza.

Én most Hardcore-on játszom és a 10-es szintű MasterSpectre Gear fegyvereim baromi gyorsan túlmelegednek, mert az ellenfelek nem restek használni az ezt elősegítő képességeket és persze gyakran beragad.

Namost én úgy vettem észre, hogy ez nem csak velem, de a társaimmal is előfordul. Gyakran veszem észre, hogy egy idő után nem lőnek tovább, csak akkor ha egy másik fegyverre váltanak (néha megteszik maguktól, de az ritka), onnan vígan aprítanak míg az is túl nem melegszik. Ez gondolom az ellenfelekkel is így van. Ha egyszer túlmelegszik a fegyverük akkor mit csináljanak? Naná, hogy berohannak egy kicsit pofozkodni a puskatussal, majd visszavonulnak nyalogatni a sebeiket.

De amíg ez be nem következik addig nagyon jól kihasználják a fedezékeket, a legtöbb alkalommal kizárólag egy jól időzített gránáttal lehet kifüstölni őket, addig ott lapítanak és elég szépen küldik felénk az áldást.
  • MerlinW
    Szerepjáték lényege a társalgás, karakterfejlődés, történetmesélés. Mégis mit vártál?:)
  • BlackShadow
    ez egy szerepjáték, angol tudás nélkül fölösleges játszanod vele, mert a legtöbb része duma :) keress addig valami fps-t, míg nincs meg magyarul.
  • gabo91
    thx.
    amig ezt leirtad addig azt is leirhattad volna, hogy hova kell menni vagy valami.
    Jó játék lenne, csak túl sok a társalgás benne, igy meg unalmas. :(
  • Ron Ragm
    Az a baj hogy a kalózok/mercek is csinálják, ráadásul ők többször.
  • Zomil
    inkább várd meg amig magyarul megjelenik :)
  • gabo91
    Illetve utána még a c-sec oficcel is beszéltem.
  • gabo91
    Az elején vagyok valami nagyvárosban. Voltam már sok helyen megöltem pár lényt, de marhára nemtudom mit kell csinálni. Legutóljára a Toverben volt valami avatás féleség 3 lény csinált vmit meg mondot valamit aztán kaptam pénzt, tapasztalatot.
  • Fbn Lx
    de az AI hiányossága nyílván nem a fejlesztők hibája...
    A quarianok programozták hülyére a geth-et :D
  • Zomil
    kköszi mindenkinek a segitséget, majd délután megprobálkozom vele

sajna az ajtó meghackeléséhez kevés az elektronikám, a plasma elégetéshez meg kevés a decrypting-em :D

viszont ha a terminálnál felül lehet irni akkor oké :)

ui: nekem a kedvencem mikor ellen rohan felénk és az egyik cspattársam rányom egy olyan skill-t amitöl el kezd lebegni igy az ellen puff nekiszáll a falnak :DD
  • BlackShadow
    engem is iszonyúan idegesít az ai :) ha már fedezékharcot adtak a játékba, akkor azt használja már ki az ai is, ne rohanjon már a pofámba :\ így kb értelmét is vesztette a dolog.
  • MrAndree
    Tessék:
    http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/944902/51033
  • gabo91
    Nem tudtok valami végigjátszás féleséget adni?
    (magyart nem találtam, igy jó lenne az angol is)
  • Ron Ragm
    Amúgy mennyire szaggat a játék? Nekem épphogy elbírja, szerintem lehet hozzá köze.
  • Ron Ragm
    Ha nem mászott még vissza akkor három lehetőség van: elégeted a plazmával őket, meghackeled az ajtót vagy csak beszélsz az AI-val (ott van a terminál a szobában) és felülírod az utasáítást miszerint nem engedhet be senkit.
  • Ron Ragm
    Ez a nem hűl le a fegyver nekem is néha előjön, egy mentés/töltés megoldja de zavaró.

Amúgy mondjátok hogy nincs igazam de ennél szarabb AI-t ami itt van ritkán láttam. Az egy dolog hogy a csapattársaim olyamatosan bemásznak elém, valamint hogy a fegyveres ellenség berohan közénk, táncol egy kicsit majd elfut (szép taktika ha öngyilkos akarsz lenni, nem mondom), de nem egyszer (na jó, háromszor) fordult már elő hogy csak ott álltak az ellen arcában fél méterre se, és dalolva várták hogy leszedjék őket mind a ketten, hiába adtam utasítást hogy támadjanak (!) (drága talim ráadásul folyamatosan magyarázta nekem hogy megvan a clear shot, a tizedik után már inkább zavaró volt), én meg nem tudtam nekik segíteni mert a másik irányból kellett fedeznem a terepet.
  • Dante93
    Nemtudja valaki miért olyan pixelesek a fények a játékban?
  • Hoz_Hun
    Most hogy jobban visszagondolok, ott asszem két lehetőséged van. Vagy kinyírod őket számgépel ahogy próbáltad, vagy simán bemész az ajtón és "manuálisan" lelövöd őket.
  • berlinboy6329
    Na,nálam is vége...Jöhet a 2. rész..de még mikor...Remélem jó kis trilógia lesz ez...Pár dolog volt a játékban ami zavart,de csak kisebb bugok.Egy nagy bug volt ami idegesített:

-nem tetszett az,h odateleportálnak a liftbe mikor használom
    -pózváltás beszédnél(mondatkezdés)
    -és ami rohadtul fel tudptt baszni:Túlhevül a fegyó és nem hűl le...Sarent is géppityuval kellett lenyomnom amiben képzetlen voltam,mert se a sniperem,se a KP-m nem akart lehűlni...10 perc után sem mikor visszaváltottam,igy vissza kellett töltenem az állást,hogy használhassam..Azon fostam,mikor a végén a sarent kell lenyomni(azt a Sarent,aki vévgitte tudja),hogy nehogy felhevülve maradjon a KP-m,és kezdhessem előről megint..Sok idő volt lenyomni...

Összességeében kurvajó játék volt..Voltak benne komoly döntések..Job játék akkor lehetett volna,ha non.lineáris játékmenet lett volna benne úton-útfélen komoly döntésekkel és asszerint változik a játék a későbbiek folyamán....9.5/10
  • davidka003
    Szerintem ide kell majd másolni a 200KB-os fájlokat:

Mass Effect\Engine\Localization\INT

Így volt a Gears of War-nál is meg a MoH: Airborne-nál.
  • Rentadar
    már official forumon is meglett említve, valszeg Bioware egyszerüen lespórolta őket. Gyanítom, hogy majd ME2 ben javítják ezt a hibát ^^
  • Prof William
    Kösz. Akkor ez volt a baj... 12 - omnim volt és mindig ilyen sziklás talajon próbáltam kiszálni. :) Kösz a segítséget. :)
  • rotator
    Akinek a gépén van a cucc, az meg tudja saccolni, mekkora kaland lesz a feliratokat angolosítani? A szokott módon csak a dialog.tlk-t kell majd felülírni?
  • davidka003
    1. Ahol landoltál ott bármikor kiszállhatsz a kocsiból. Q gomb és a kocsi legyen vízszintes talajon és ne mozogjon.
    2. Ha tényleg sérült akkor megjavítja. Javítás közben nem tudsz mozogni.
    3. Odamész az ásványokhoz és E gombbal begyűjtöd őket. Ez az egyik mellékküldetés, hogy összegyűjtsd mind.
  • davidka003
    Ha azt írja, hogy skill too low akkor a csapat társaknak is alacsony a szintje és nem tudod kinyitni a cuccot.
  • csgj
    Ja, észrevettem, hogy nem lehet sehol se látni pár faj női példányát... Pl. nincs turian nő, nincs volus nő, nincs krogan nő... De ugyanígy fordítva nincs quarian férfi. :P Pedig ők elvileg nem "hímnősek", nem olyanok, mint az asarik.
  • Shongi
    Most lehet hogy nagyon hülyét fogok kérdezni, van rá mód hogy olyan cuccokat nyissak ki amihez azt írja hogy skill too low, rá lehet venni valahogy a csapattársat?
  • Fbn Lx
    Ahova le lehet szállni, ott elvileg ki is lehet szállni. Nekem legalábbis eddig mindenhol sikerült.

az F javítja mindig, feltéve hogy van 15 omnigéled. És meg van sérülve ténylegesen, mert ha csak a páncél ment le az magától is feltöltődik.

Amiket 'Survey' gombbal találsz a bolygón, azok csak ilyen gyűjtögetős cuccok. Nemtom kapsz e valamit ha mind megvan, és még nem találtam meg az összeset semmiből :p
  • Prof William
    Kérdések...

1. A Kocsiból (Mako) csak pár világon lehet kiszálni? Mert eddig az ilyen jeges/tüzes bolygókon nem sikerült csak men a kocsi és kész...

2. Aztm onja hogy a F gyógyítja a kocsit is. Ehhez képest hiába nyomogatom nem javítódik...

3. A világokon talált probekkal és ilyen ásványlelőhelyekkel mit kell csinálni és hogy?