Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
jaaa, bocs...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Õ erre gondolt

Mimeg erre

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
TV-n mi nem látszik???? Szerinted 37" LCD-n, fél méterrõl, HDMI kábelen nem látszanak a képpontok élesen?!?!?!??!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Snexi
A Vegas2-be menüböl lehetett álítani az AA 8x-osig DX9 alatt is

Riddick21
OFF (sry érte): ahhoz -amennyiben az elsõ részrõl beszélsz- van valami mod/patch/akármi, amivel a 2. rész felbontásában és grafikáján tudsz játszani vele, legalábbis úgy tudom, úgyhogy megoldható a dolog, bár az ilyesmit soha nem szerettem, Fallout2höz sem használtam a highres-patchet, jó ez így, tényleg nem számít!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Riddick: igaz, igaz, csak mégis... mondjuk van benne vmi, én is játszottam BG-t 20-as monitoron, és csak ez elsõ 10 percben zavartak a ronda sprite-ok, a maradék 80 óra játékidõben már nem😊
Riddick21
szerepjáték, huszadrangú kérdés a grafikája, pláne úgy, hogy ez itt még csak nem is ronda...

én ezzel játszom most egy 20"-as monitoron, szerinted? <#integet2>
best rpg ever!

eszméletlen gyönyürû ez tény, bár igazán sux, hogy az UE3 engine, nem támogatja az élsimitást, ergo nem lesz a játékban antialiasing

idézet hivatalos fórumból:

"The Unreal 3 engine and DX9 do not support anti-aliasing, so it is not in MEPC.
Chris Priestly
Community Communications Coordinator"

ami azért kellemetlen, mert ha drájverbõl erõszakolod rá az élsimitást
(tapasztalat egyéb UE3 játékok kapcsán, pl. vegas, stb.) akkor erõsen csökken az FPS+mouse lag lép fel.

amúgy látszik is a HD videón, hogy bizony igen-igen darabosak a poligonok szélei, ami xbox-on jó volt (lévén hogy TVn nem látszik),
de sajna PC-n látszani fog😞(

no persze ettõl még megveszem ahogy megjelenik, és összevissza játszom vele magam😊))
ProGabe
milyen találgatásokat? meg mirõl beszélsz egyáltalán? tényleg nem értelek :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amit eddig láttatok kis felbontású videókat a grafikáról,képeket satöbbit felejtsétek el, ez a játék HD-ben eszméletlen gyönyörû!
Ég és föld a különbség egy mezei videó,és a HD minõség között.

2 és fél hét. Szépen hangzik. Ha belegondolok hogy nyáron olvastam elöször errõl a játékrõl és októberben kezdett érdekel ahoz képet ez a két és fél hét semmi. Könnyû lesz kivárni.
Riddick21
Ó, jaj, adná az ég... <#help>

Azért nem semmi, már csak 2 és fél hét 😛 (az európai)
"NA: május 28.
EU: június 6.", na erröl van szó, nem bántásként mondom, isten ments, de végig olvastam az utolsó 100 hsz, de ennyi baromságot találgatást, hülyességet csak egy angol fórumon olvastam, akkor most mi olyanok vagyunk mint az angolok.....<#fejvakaras><#fejvakaras>

Snexi

Megjelent már a game???

Nem annyira zavaró,... de azért egy kicsit még is. ^_^
Felõlem martadhat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ProGabe
csekkoljátok most milyen a GTA IV PC topikban!

ide is kell majd FAQ,az biztos!szerintem az egyáltalán nem zavaró,lévén plusz területet ad a boxhoz

ldavid tud valamit 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nos igen, egy kicsit várni lehetett volna több véleményre... és akkor be is raktam volna, ha sokan azt mondják, hogy kell. Mert ezt be tudom rakni, NWN2 topicban pl van egy kép a szövegládában. Házigazdaként kötelességként megcsináltam volna. De helyettem már másodjára a moderátor intézi a dolgokat. Ez elõtt kivette vki a hátteret. Amit ugyancsak kivettem volna, mert volt rá panasz. De mindegy, nem olyan lényeges, lehet segíteni, meg hát a modi szinte azt csinál amit akar 😛
Mintha olyan sok vélemény hangzott volna el vele kapcsolatban. Hárman (+a készítõ: szinte mindenki) üdvözölték, ketten pedig nemtetszésünket fejeztük ki. Ettõl függetlenül nekem mindegy, ott a sarokban kevésbé zavaró, jelzõtáblára pedig sajnos szükség van.
Kandurex
szinte mindenki támogatja <#pardon1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pff... Észre se vegyél, thx! <#wow2>
Kandurex
<#eljen>, kész is!

ProGabe
viszont ezt már tényleg nem lehet nem észrevenni!GTA IV PC topikjában is van egy "mielõtt kérednél,FAQ" lent,a jobb sarokban és a szokásos kérdések helyett olyanok jöttek,mint:"de jó a FAQ","milyen ötletes",stb

szóval ha be lesz rakva,akkor már egy normális minõségû legyen,ne az ide beszúrt képbõl kivágott.feltöltöttem a galériámba.plusz ha valami változás kéne (halványabb,kisebb,bármi) akkor természetesen jelezzétek

Kandurex
kicsit koszos a kép, az eredeti kellene!

rotator
Én úgy tudom, hogy az EA szerverein tárolják majd az Achievementeket.

NA: május 28.
EU: június 6.
Egyetértek, engem kifejezetten zavar, ha a szövegbox "nem tiszta", de azért nem lennének álmatlan éjszakaim ettõl a megoldástól sem.
Dante73
Pdig ennél van egy csepp esély, hogy csökkenjen a warez hsz-ek száma. Azt, sajna nagyon sokan lesajnálják hogy tilos, vagy egyszerüen nem tudják. de ahoz már pofa kell, hogy a no warez feliratra warezkérdést írj...
Sõt, lehet ellopom az ötletet, és betetetem a TDU topikjába is. Ott is kivan írva bannerban, a játék több, mint 1 éves, 4 ropi jelenleg, és tuti, hetente 2,-3 alkalommal megkérdezik a warez-t...

http://www.freetvmaci.info/

AntiHero
Mikor jelenik meg?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Snexi
Mért?

*Mármint maga a "NO WAREZ"-szövegláda lenne irritáló.
Én is be tudom rakni... De ez sztem enyhén szólva irritáló lenne. :/ Ha viszont mindenki más ezt akarja, akkor legyen...
Snexi

Kandurex
ha megcsinálod külön képként a feliratot, szívesen berakom

Snexi
http://gamestar.hu/bioware-a-pc-s-piac-erosebb-mint-valaha.html

Egyébként mikor lesz betéve az a No Warez cucc ide?

Lesz benne achievment-s, uaok lesznek mint box-on, azzel a különbséggel, hogy nem tölti fel online sehová, csak a gépeden tárolja, szóval amolyan "offline" achievments-ek lesznek.

de lesznek, a hivatalos fórumon sok topik van errõl, sajna lusta vok most megkeresni de valahol itt
http://masseffect.bioware.com/forums/
ProGabe
7990, igen

mennyibe kerül a game? magyar feliratos?

s eddig sem voltak az Xes portoknál.

Van rá példa, de egyelõre ritkaságszámba megy - na meg Vista kell hozzá.

Wikis link, ennél jobbat, átláthatóbbat hirtelen nem tudok.
Istencsászár
Minden Xboxos játékban vannak, a pécésbe nem lesznek mert felesleges nincs kiépítve rendszer amiért érdemes lenne... s eddig sem voltak az Xes portoknál.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ProGabe
feltörhetetlen védelem nincs,nem is lesz (mármint szoftveres...).ellenben a Blizzard már régóta megoldotta ezt a problémát:multizni akarsz egy normálisat?vedd meg!

amúgy ha jól tudom ebben a játékban vannak achivementek,a PC-s verzióban is lesznek vajon?

Szerintem a Starcraft 2 lesz az,ami újra életet lehet a PC-s játékiparba,ami tényleg haldoklik.
(remélem beleraknak valami tényleg feltörhetetlen védelmet,és a sok warezos csak nézni fog majd)

saxicola
Szomorú, hogy egyesek a tényleg nagyszerû játékokat sem akarják megvenni. Sõt ha valaki legálisan szerzi be az adott gémet, akkor lehurrogják. A PC-s játékipar pont az ilyen emberek miatt van bajban. A jó játékokat meg kell venni, a fejlesztõk támogatása miatt is. Nekem is megvan jó pár játék: BioShock, Test Drive Unlimited, Gothic 3 stb.
A Mass Effectet már elõrendeltem, a 8 ezer forint nem sok érte. Még ebben az évben beruházok a StarCraft 2-re is.

www.gportal.hu/bioshock

A warezosokat én is megértem. Nem ismerek olyan aki életében minden játékot megvet amit akart. De ez a játék egy gyöngyszem. 8000 forintot csak megér. Én is megveszem pedig nem szeretek játékra pénzt költeni. Ennek elenére egy polc van tele azokal a játékokkal amiket megérte megvenni. Szerintem ha trilógia akkor mindegyik része meglesz. (örülök hogy lemondtam az assassin's creedet mert ehez képest s**** sem ér. Ha nem mondtam volna le ost bánnám)
Nekem sincs /hogy most a Mass Effect-re van az egy ritka csoda/ de érdekes módon meg szoktam magam találni a megfelelõ verziókat anélkül, hogy sírva jönnék SG-re warezért könyörögni. Szóval az ilyenek engem is irritálnak. Mass Effectet megveszem de azért valószínûleg a törttel fogok játszani én is. Nem fogok ellõni egy aktivációt a háromból egy olyan gépen amit fél év múlva lecserélek.

Why so serious?

*ritkán... 😛
Nem kell tudnia, hogy tilos a warez, "elvileg" ez alap 😄 Úgyis csak törölve lesz a kommentje... Nekem csak azért nem tetszik ez a szövegládába beírt nagy NO WAREZ felirat, mert rontja a topic összképét. Meg nem kell hangoztatni, egyszerûen csak nincs helye, és törölve lesz. Ha pedig panaszt akarnának tenni... nincs mire. Ugyan, warez-szöveg miatt? Btw, bocs a warezolóknak, de nekik is ott van az a warez, spam, off topic! (megértem, ha nincs pénzük a játékra, nekem is ritkén van)
rotator
Ja, arra nem lehet mondani, hogy nem látta, mielõtt beírt. 😊