Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mimeg erre

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
én ezzel játszom most egy 20"-as monitoron, szerinted? <#integet2>#integet2>
best rpg ever!
idézet hivatalos fórumból:
"The Unreal 3 engine and DX9 do not support anti-aliasing, so it is not in MEPC.
Chris Priestly
Community Communications Coordinator"
ami azért kellemetlen, mert ha drájverbõl erõszakolod rá az élsimitást
(tapasztalat egyéb UE3 játékok kapcsán, pl. vegas, stb.) akkor erõsen csökken az FPS+mouse lag lép fel.
amúgy látszik is a HD videón, hogy bizony igen-igen darabosak a poligonok szélei, ami xbox-on jó volt (lévén hogy TVn nem látszik),
de sajna PC-n látszani fog😞(
no persze ettõl még megveszem ahogy megjelenik, és összevissza játszom vele magam😊))
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ég és föld a különbség egy mezei videó,és a HD minõség között.
EU: június 6.", na erröl van szó, nem bántásként mondom, isten ments, de végig olvastam az utolsó 100 hsz, de ennyi baromságot találgatást, hülyességet csak egy angol fórumon olvastam, akkor most mi olyanok vagyunk mint az angolok.....<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Felõlem martadhat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ide is kell majd FAQ,az biztos!szerintem az egyáltalán nem zavaró,lévén plusz területet ad a boxhoz
ldavid tud valamit 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szóval ha be lesz rakva,akkor már egy normális minõségû legyen,ne az ide beszúrt képbõl kivágott.feltöltöttem a galériámba.plusz ha valami változás kéne (halványabb,kisebb,bármi) akkor természetesen jelezzétek
EU: június 6.
Sõt, lehet ellopom az ötletet, és betetetem a TDU topikjába is. Ott is kivan írva bannerban, a játék több, mint 1 éves, 4 ropi jelenleg, és tuti, hetente 2,-3 alkalommal megkérdezik a warez-t...
http://www.freetvmaci.info/
Egyébként mikor lesz betéve az a No Warez cucc ide?
de lesznek, a hivatalos fórumon sok topik van errõl, sajna lusta vok most megkeresni de valahol itt
http://masseffect.bioware.com/forums/
Van rá példa, de egyelõre ritkaságszámba megy - na meg Vista kell hozzá.
Wikis link, ennél jobbat, átláthatóbbat hirtelen nem tudok.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy ha jól tudom ebben a játékban vannak achivementek,a PC-s verzióban is lesznek vajon?
(remélem beleraknak valami tényleg feltörhetetlen védelmet,és a sok warezos csak nézni fog majd)
A Mass Effectet már elõrendeltem, a 8 ezer forint nem sok érte. Még ebben az évben beruházok a StarCraft 2-re is.
www.gportal.hu/bioshock
Why so serious?