11074
-
Gabosh #3069 Lehet cpu d nem bírja, elég jól leterheli.. :S -
omi88 #3068 Hát én nem használtam a konzolt és mégis hang jó kép nincs problémáim vannak és aztán lefagyás.
Valaki valami ötlet? -
csgj #3067 Hát, egy új "okosság" segítségével úgy tűnik már minden okés... :) (Hosszabban, bővebben nem magyarázom...)
Jah, és itt egy kép a rikítóan ronda páncélba öltöztetett Elena Shepard-omról. :D
-
#3066 túl jól hangzik, nade majd amikor már másodjára fogom játszani : D Bár lehet, hogy ezzel párhuzamosan készítek egy soldier karaktert, aki majd a rosszabbik úton fog haladni, ami a párbeszédeket illeti..
Nem baj, Erzsi gyönyörűen performálja a dzsedis kámehámét, elégedett vagyok vele. -
Fbn Lx #3065 én mondjuk a vanguardságot áldoztam fel a gépkarabély oltárán :D
egyszerűen nagyon fílinges, ahogy előrántja a gépfegyvert meg a távcsövest, és úgy szétnyílik... képes voltam ezért lemondani a biotic skillekről :D -
Fbn Lx #3064 én úgy emlékszem, vanguardnál ki lehet fejleszteni a medium armor használatát is... nézd meg, asszem van olyan skill a páncélhasználat csíkján. -
#3063 Szuper, azért kissé fáj a fogam egy olyan pofás médium vagy hevi armorra, de muszáj volt feláldozni a vanguardság oltárán : D -
MrAndree #3062 Mindegyik armor típusból több fajta van, meg azoknak szintjei is vannak. Szóval ne aggódj, fogsz találni bőven. :) -
Vanguarddal vagyok, ami tudomásom szerint csak light armort használhat, igaz ez? Ha igen, akkor ebből ugye több félét is fogok találni a játék során?
-
#3060 ittni -
#3059 *vastaps*
én is valami ilyesmit akartam.
egyébként a konfigurációnál sehol nem tudok az 1680x1050-es 16:10 arányú felbontáson változtatni. Szürke, és nem enged variálást, ahogy az 1600x900-nál sem. Csupán a kisebb felbontásoknál. Az meg kb olyan lenne, mint 15 colos monitoron Supermariot játszani.
-
#3058 Egyik barátom kétszer játszotta végig konzolon, és ő azt mondta, a viselkedésed, azaz jót, neutrálisat, rosszat válaszolsz, csupán a mellékküldetéseket befolyásolja, azaz milyen mellékküldetéseket kapsz. KONZOLON. PC-n lehet, hogy máshogy lesz, még én sem derítettem ki. : ) -
#3057 Több kérdés is felmerült bennem:
Te tényleg annyi idős vagy, amennyinek írod magad?
Biztos jó játékkal játsszol? Mert, ha egy ilyen kérdést felteszel, akkor feltételezhetőleg Neked az epilepsziaveszéllyel fenyegetőző fps lőjjük szét rajtunk kívül mindenki fejét játék dukál.
Idegen Tőled az olvasás? Az IQ-d nem haladja meg a két számjegyet?
És még rengeteg rendezetlen kérdés kapott helyet a fejemben, de azt már csak az untatás elkerülése végett sem tenném fel, hisz akkor mégtöbbet kellene olvasnod, az meg nem a Te területed ugyebár.
Egyébként nyomsz egy space-t, és elviszi a szöveget. Én akkor használom, ha vissza kell töltenem elhalálozás vagy egyébb miatt egy mentést.
De ne várd, hogy bármit is érteni fogsz a sztoriból, mondjuk szerintem annyira nem is izgat ez Téged. -
#3056 1perce vittem végig a gamet.nem volt nehéz mediumon.Nagyon jó játék lett.A folytatásra is kiváncsi leszek. -
csgj #3055 Nem, nem melegszik túl. Szoktam nézni Speedfan-on a gép hőmérsékletét, de nincs változás... Másrészt meg más játékoknál nem volt ilyen gond. -
Fbn Lx #3054 én mondjuk padlásszobában vagyok, ami ráadásul szigetelt, ez is közrejátszik nálam xD -
Fbn Lx #3053 akkor szar a hűtésed, estére gondolom túlmelegszik :/
nyáron nekem is vannak ilyen problémák, ha nem tervezel most hűtéscserét, rakd valami hidegebb / szellősebb pontjába a gépházat a lakásnak. -
Fbn Lx #3052 pászdet ennyi ésszel még akció rpg-nek is komoly vállakozás nekifutni :D -
csgj #3051 Annyira idegesítő, hogy este már egyszerűen nem tudok játszani vele, mert elkezd borzasztóan akadni, és lefagy... Mindig újra kell indítanom a gépet. De ez csak este fordul elő, amikor már sokáig ment a gép. :S -
MrAndree #3050 Hát állítólag ez a hiba azoknál jön elő akik használták a konzolt a játékban korábban. Nem tudom tényleg így van-e, annyit mondhatok, hogy én sose használtam a konzolt és nem volt ilyen hiba nálam. -
Gascan #3049 Sziasztok... lenne egy kérdésem, amie valamennyire warez... habár már megrendeltem a játékot eBayről, de amig nem ér ide (valszeg még 5-7 nap), addig sajnos csak ez a megoldás marad.
Szóval arra tud valaki orvoslást, hogy a reloadedes verzióban ha már a csillagkérképes krekk megvan, de amikor visszajövök a ferosról és bemennék az űrhajóba akkor szintúgy nincs kép, hang az van.... Létezik erre megoldás?
(csak légyszi ne olyannal gyertek, hogy várjam meg amig mejön az eredeti, mert most lenne időm játszani vele és később meg nem biztos) -
Prof William #3048 A Citadel tanács sok "Á ez csak egy ember" meg "Mi jobban tudjuk" dumájával eléggé kezd az agyamra menni... Ugye itt is van többféle befejezés? Bár eddig hű voltam hozzájuk de nem biztos hogy a játék végéig az leszek...
És ha van többféle vég azok a vége felé ágaznak el? -
MrAndree #3047 Igen, észrevettem. Ilyenkor örülök, hogy amikor én voltam 15 akkor még nem volt ennyire elterjedt a szélessávú internet. Nem is volt lehetőségem sírva rohanni mindenféle fórumra, ha elakadtam valahol 3 percre. :) -
#3046 igen sajnos igy van, mostani 15éves korosztályra jellemzö, h torrent beizit aztán ha vmi uj van mind1 mi, csak letölthesse aztán persze nulla tudással mennek a topicokba sirni :S
persze akinek nem inge.... -
MrAndree #3045 Na igen. De tényleg, nulla angoltudással mi a francnak áll neki valaki egyáltalán? Ezek hol élnek? Mert ne mondja nekem senki, hogy gőze nem volt róla, hogy ez egy rpg ahol a beszélgetés legalább annyira fontos mint az akció. Vagy valaki tényleg minden játékot letölt amiről hallott egy fél mondatot valahol? Mert más ötletem nincs. -
#3044 "a társak közül megvan a csaj,az assasins,az a csápos dög meg az a béka fejű nagydarab!!!plz help"
:OOOO
inkább menj és játsz a krájzisszal, az az agyatlan lövöldözés való neked -
adammmmmmm #3043 Szerintam hagyd ezt a játékot a fenébe mert ez egy rpg és nem egy fps. Ha csak írtani akarsz akkor ott vannak más játékok de ebben nagyon fontos a "duma". 3042: Ezt már sokan kérdeztén és elvileg van crack ami javítja. -
#3042 lenne egy kis problémám
ismét a hajón vagyok, el kéne indulnom a galaxisban, amikor "belemegyek" a Galaxis térképbe, akkor elkezd valamit problémázni a játék.
akadozik a hang, fekete kép, csak a felirat van, aztán hirtelen megjelenik sok-sok csillag, megint eltűnik..
mi lehet a bja, nem tudja valaki? :-o
köszi és srry ha már volt ilyen kérdés nemrég :| -
gyuri12 #3041 Te tényleg több mint 25 éves vagy? 15-nek se hinnélek...
A játék 50%-a "duma". Ez egy RPG,nem Mario... -
GiGa master #3040 Sziasztok!Nem tudom h bennem van-e a baj,de engem nagyon felidegel az ,hogy most egy nagy űrhajóban vagyok a (játék eleje még) és folyamatosan kapom a társakat de v 1órán át játszom vele és megőrjít a sok duma...de már végkép unom...nics valmai megoldás h kikerüljem a sok duma rész?vagy egy egyszerű mentés is elég lenne!plz segítsen valaki!a társak közül megvan a csaj,az assasins,az a csápos dög meg az a béka fejű nagydarab!!!plz help -
#3039 nagynehezen jöttem rá h a freespace ra gondolsz...emlékszem anno Rippelt verzióval toltam végig amiből minden átvezető videó kivolt szedve...vége is úgylett h kidobott asztalra:P...de minek emlékszem ilyen fsságokra...bezzeg a tananyag.. -
#3038 ahm, erre nem is gondoltam, mert nem sűrűn használtam eddig, tény,hogy az elején járok a játéknak, de eddig meglehetősen okosnak bizonyultak a segédek, már amikor nem álltak be elém harc közben : D -
#3037 jelen!mármint én az origire várok
#3015,böröczk:ilyenkor utasítsad őket,hogy menjenek x helyre!használd,ha már egyszer beletették ezt a PC verzióba :) -
#3036 én rámentem a config menüre és ott a display rséznél beállítottam nekia felbontást és a 16:10-t , majd indítottam elsőre nem akart indulni de aztán megint indítottam és ment:) amúgy utána már a menüben is tudod állítani a dolgot de ott nem fogja kiírni a 16:10-t bár én nem tudom menyni kül. van szemre a 16:9 és a 16:10 között 1 sor eredendően ami pár pixelecskle azért , de szerintem ezeket el lehet csalni:D -
#3035 Kis lopás (szerintem a Sovereign nagyon hasonlít a Luciferre :) )
-
#3034 Nekem is a 16:10-es lenne az optimális, de összesen csak egy ilyen opciót ad meg, méghozzá a max felbontást, viszont én 1600x900-on játszom, az pedig 16:9, van valami mód rá, hogy a monitorból előcsaljak egy 1680x1050-nél valamivel kisebb felbontású képet? -
#3033 Onnan már közel a vég sajnos :/ -
#3032 Újraraktam vga drivert sokkal szebb lett, de a távoli fények vagy amikor párbeszéád van a háttér még mindig elég csúnyán szitál...
Viszont 1900*1200-ba 16:10-be toloma gammár nagyon maxon rakva mindent , bár azon elgondolkodtam hogy anitrisop az a legjobb élsimiítást rakja bele nem? amúgy AA miért nincs benne? avgy én keverem őket?:D -
MrAndree #3031 Hát szerintem csak az vitte végig akinek rohadt sok szabadideje van, vagy rohan. Én például szeretek mindent alaposan megnézni, felfedezni, mindenkivel elbeszélgetni így kb. 24 óra játékidő után még csak most megyek majd a Virmire-re /Feros, Noveria megvan Liara-t megmentettem/.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kimész a Hotelből, és a hotelhez közel van egy út ami a garázsba vezet /térképen rajta van/, ott lesz egy lift is, egy turian áll mellette, oda kell menni. Valami Inshigts a hely neve úgy emlékszem. -
#3030 ok.én azt hittem már mindenki végigvitte.ezek szerint nem.na mind1.
Most viszont kellene segítség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A havas bolygón vagyok ahol a lab15-höz kellett mennem,de itt van egy fű küldi amitnem tok megcsinálni vmi loriq quin ijesmi a neve annak kompromittáló adatai vannak a vezetőről és megkért h mennyek az irodájába és hoozam el neki(ezt amapot megcsináltam tehát voltam a labba de ezt a feladatot főnek tartja)szal hova kéne mennem a pontos küldetéscímem Lorik dilemma.nem találtam meg az irodáját.
Vki segítsen ebben.Köszönöm