Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg az. Haszna nem lesz de ötletnek jó. 😊

Why so serious?

Dante73
Jó 5let, tetszik!

http://www.freetvmaci.info/

ProGabe
esetleg a szövegbox képét lehetne kicserélni.mondjuk a sarkába egy halvány no warez.valahogy így:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rotator
Berakhatok egy NO WAREZ csíkot a sarkába.

Nos, látom népszerû a topic, mert amíg suliban voltam, jött 38 új üzi 😛 Na mindegy... Ugyan eltûnt a bannerból a nagy NO WAREZ szöveg, és nem is teszek be újat (nem akarom elrondítani a bannert), de attól még TILOS a WAREZ! A "honnan szedhetném le?", "hogyan kell elindítani", "Mass.Effect.Reloaded"-bejegyzés és stb szöveg törölve lesz (amíg suliban vok, kicsit lassabban...)! És különben is van egy Warez, off, spam topic a saját fórumban. Akinek kell, megtalálja. Viszont büntetõpont gondolom nem lesz, mert az moderátorok dolga, és már nincs kiírva a bannerba.
Remélem megértitek ezt a lépést, ez a játék amúgy is megéri a pénzét! 😊 És jó lenne, ha most nem szólnátok le, hogy álszent vok, mert én is sok gamet letöltöttem már. Ugyanis az ellenkezõjét sem írtam. De mindenkinek a maga dolga, hogy honnan/hogyan szedi le a gamet, ha már erre vetemedik 😄... Én mindenesetre megveszem ezt a nagyszerû játékot!
offkorz
ezen most jót nevettem<#idiota>

bélanéni
Ne legyetek már gyerekesek.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Õ utál engem,valahogy viszonozni kell.
De ez már egy másik történet...

Ezt most nem értem, ti utáljátok egymást?<#szomoru2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

El kell rontsam a kedved,nincs benne gay-szex.
Tudom-tudom,így már nem is éri meg a pénzét neked a játék,de majd csak készül hozzá valami mod,ne aggódj.
( jól van,abbafejeztem)

Nem ez nem szpoiler, majd meglátod. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

rotator
Igaz! 😄 Azon nem mertem elkezdeni...

offkorz
szervusztok,egy ideje már tudomásom van ennek a játéknak a létezésérõl,de tegnap láttam végülis elõször egy videót róla,tudom hogy konzolon már régen van.nade nagyon örülök hogy most pc-re is lesz ez.alig várommár hogy megjelenljen.nem érdekelt mostanában egy jó ideje,már így játék,dúrva.ez nagyon dúrva.😊

Sir Quno Jedi
Ja kevrtem, jóvan, De a 2 határozottan jobban tetszett. Nagyon mly beszélgetéseket lehetett benne folyattani és ez tetszett. Ez sajnos az ME-ben már le van azért jócskán primitivizálva...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De. De hol írtam én ennek az ellenkezõjét? 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Bármilyen furán is hangzik, DE ebben a játékban nem is a sztori a lényeg (epdig az aztán van bõven), hanem az ÉRZÉS/HANGULAT! AZ maradandó és brutális.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ProGabe
Kotor 1-ben az volt a csavar igen!2-t nem sikerült végigvinnem,untatott,hogy MEGINT emlékezetkieséses volt a hõs,és újra nagyon pici darabokból kellett összerakni a nagy egészet.hm,finnyás vagyok úgy látszik 😊 minden esetre ezért várom ezt a gammát,eddig minden arra utal,hogy most nem csalódok semmilyen szinten!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát én a történetrõl szinte semmit se tudok, szeretném ha ez így is maradna...

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Õõõõ, ugyan régen volt már, de nem pont arról van szó, hogy MI magunk vagyunk Revan?!!? (lehet már keverem)

ProGabe
ez már azért tényleg spoiler! 😊

amikor írtam azt a hsz-t egészen pontosan az Oblivion lebegett a szemeim elõtt.persze hozzáteszem:éppen azt nyúzom.ott tényleg túlzásba vitték ezt.minden csipp-csupp dolgot nekünk,fõszereplõnek kell megoldani.az az érzése az embernek,hogy nélkülünk nem is mûködne az a világ :S

Sir Quno Jedi
Jó, de az a mitológia ott már, amire az egész épül!

Sir Quno Jedi
Én pl. minden fellelhetõ videót/képet megéztem, SÕT a végigjátszás másfél órás elejét is, amit kiraktak az xboxyde-ra stb.-stb. Mégsem tudott felkészíteni a valódi játékra!!! Kurva jó!

Hát mindössze 5 év külöbség van a két rész között és kb. minden 5. percben utalgatnak benne Revan-ra szóval ennyi erõvel akkor róla is szólhatott volna.
"Arra a nagyonbüszkék, hogy az összes részre kihatnak az elõzõekben tett döntéseink hosszú távon is"
Hát ez Kotorban úgy nézett ki, hogy az elején egy beszélgetésben válaszoltunk 2 kérdésre. Persze ha Mass Effect szoros folytatás akkor ennél többre lesz szükség.

Why so serious?

Nem, itt tényleg király leszel olyan elõjogokkal, ami nem sokaknak van az univerzumban.

Sir Quno Jedi
Ugyan. Ha szószerint leírnám végig, hogy mi történt a gammában, te lehet hogy akkor is mással játszanál... 😄DD Ez egy jó játék.

Na asszem most jött el az ideje hogy kivegyem a topikot a kedvencekbõl, az elmúlt pár hozzászólás bár óvatos volt de egyre inkább érzem hogy idõ kérdése és valaki spoilerezni fog <#hehe>

Sir Quno Jedi
Mer át kell venni a céh vezetését, a harcosoknál, aztán a mágusoknál is ésatöbbi. Utána a földön csúsznak elõtted... 😄DD

Sir Quno Jedi
A kát KOTOR két abszolúte külön sztori, idõben is. Nincs tehát komolyabb korreláció a karik között. Ez azonban szoros trilógia.

Arra a nagyonbüszkék, hogy az összes részre kihatnak az elõzõekben tett döntéseink hosszú távon is. Na erre befizetek! 😄

Ja igen mikor két csaj között kell dönteni (kell? ha mindketönek csapod a szelet csak akkor kell) lehet olyan szöveget lenyomni, hogy szét röhögöd az agyad. Kár hogy a csajok ezt nem feltétlenül értékelik. 😊)

Na akkor Oblivionozz, ott még a világ megmentése után is csak "Hé te féreg" voltam a Harcos Céh fõnökének... 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Meg van oldva. Idõvel felette állsz annak, hogysem ugráltathassanak a feltteseid (ez persze rajtad is múlik). DE ha jó katona vagy, igyexel helyesen cselekedni. EL kell döntened majd, kinek(kiknek) a kezében áll a hûséged.

Jól hangzik. Azt azért remélem, hogy a 2. részben is ugyanazokkal a karakterekkel lehet majd tovább menni. Nem szeretem amikor a folytatások teljesen lecserélik az egész szereplõgárdát /mint a Kotor/.

Why so serious?

ProGabe
gondolom a kettõ között (galamblelkû diplomata vs. lelkiismeret nélküli rambó jános) van még jó pár középút is (enyhe képzavar)

ha már a felettesek szóba kerültek:te csak egy katona vagy,aki parancsokat kap!?szóval a mellékküldetések mennyire "némmá béla,itt egy hõs!kérjük meg,hogy hozza haza buksit!" szintûek?
mert az ilyenek miatt nem tudtam magam soha beleélni igazán egy szerepjátékba sem!az ok,hogy én vagyok a hõs,de hogy ezt egy egész világ összes szereplõje tudja,és emiatt egybõl hozzám siet az összes bajával az elég gáz.ha ebben ezt is normálisan megcsinálták,akkor elkezdem tervezni a Bioware szentélyemet 😊

Sir Quno Jedi
Nem. Itt lehetsz valóban gyengéd és törõdhetsz azzal akit szeretsz. Sokat lehet vele beszélgetni és meg lehet ismerni, segíteni lehet õt élete/múltja nehéz árnyain átjutni (szó szerint is, akár küldivel, akár szavakkal, akár támogatással). Mindemellett az a pont is eljöhet, mikor, ha éppen úgy alakult a megfelelõ személyek között, akkor döntenünk kell, hogy a szerelmünket áldozzuk fel, vagy a bajtársunkat stb.-stb. De persze lehet teljesen másként is más személyekkel.

Profin van megoldva, annyi szent. Kíváncsi vagyok, hogy ezt a kezdeti jól alakult tapogatózást hogyan folytatják a késõbbi részekben. Kezdetnek ez nem rossz, már-már valódi élõ karikat kapunk így.

Ja nem spoileresen meg részletekbe menõen kérdem, csak hogy itt is véget ér-e a dolog amint elérek egy bizonyos pontot.

Why so serious?

Románc az olyan mint általában számítógépes játékokban? Dugtok azt jóvan? 😊 Mert szinte összes RPG-ben amivel játszottam addig tartott a románc amíg smároltak vagy szexeltek /korhatártól függõen/ aztán semmi.

Why so serious?

Megelõztél 😊))

Nincs benne jó, vagy rossz (nem állhatunk át a sötét oldalra, mondjuk hülyeség is lenne) ezt elég jól kiatlálták. Viszont viselkedhetünk önzõ és önzetlen módon. Ha szemetek vagyunk akkor másképp viselkednek velünk, mint ha segítünk az elesetteken.

Sir Quno Jedi
Szal. lehetsz militarista xenofób paranoid emberbuzi, aki feláldozza a saját legjobb emebreit is és szemrebbenés nélkül agyonlövi az ellenségeit/barátait tanúk elõtt, fényes nappal, mindenkire gyanakszik, mindenben a negatívumot látja és hátraköp a válla felett, ha idegen fajúakat lát... 😄DD Meg persze tök másmilyen is. Szabad a döntés.

A társaid és a feletteseid azonban figyelnek és mindent megjegyeznek, eszerint cselekedve a továbbiakban.

Sir Quno Jedi
Nos ki tudja mit takar a full páncél, én inkább óvatos lennék... 😄

Sir Quno Jedi
Semmi extra, de van azért két alapvetõ oldal. Na nem a konrét rossz, avagy a jó, hanem "kicsit" másként gondolkodva paragon, vagy renegade. 😄 De lehetsz ezzel páruzamosan idegengyûlölõ, vagy xenobarát stb.-stb.

Technikailag nem leszbizés,... de annak LÁTSZIK. <#nyes> (Nõnek látszó, humanoid életforma <#hehe>)
Perverzeknek Alien szex orrba, szájba (meg ki tudja hova). 😊

Amugy én Talival akartam volna romantikázni, csak azzal meg nem lehet. A Bioware forumon még peticiót is írtak páran (amit én is támogattam), de nem hiszem hogy lesz foganatja a második részre. A hangja az valami eszméletlen jó annak a csajnak, még így kissé eltorzítva is.

ProGabe
"érdemes megcsinálni a "másik" oldalon"

másik oldal?ahol az igazság vagyon?

persze csak akkor válaszolj,ha nem spoileres!

Sir Quno Jedi
Leszbizni sem lehet, merthogy tudjukki nem NÕ! Ejnye.

20 óra alatt még be se melegedsz. 😊)
Na jó ha tudod mindent hol van (mert már kitekerted 1000x) lvl 60 indulsz maxos felszereléssel kezdõ szintre állítva és csak a fõszálat csinálod meg és minden átvezetõt átugrasz, akkor kb 12-15 óra. De csak akkor!! Elsõre kizárt. Nekem 45 óra volt elsõre. Nem siettem és elég sok mellék küldit is megcsináltam 48. szintre jutottam el (elsõre 50 max, ha egyszer végigtoltad akkor unlockolja a lvl 60-at, és onantól kezdve találsz igazán ütõs armorokat, fegyvereket). Szerintem olyan 30-40 közötti idõ lehet az átlag és kényelmeseknek akik kiélvezik 40-50 óra közt. De ahoz hogy minden küldetést megcsinálj legalább egyszer ahhoz többször végig kell vinni, mert vannak specifikus küldetések, amik pl a háttértörténetedhez tartozik. Romantikázni két nõvel lehet, meg egy faszival (buzulni nem lehet mint a Jade-ben, Kaidan nem homo), viszont leszbizni lehet.

Sir Quno Jedi
Kb. 35 óra alatt szinte mindent fullra ki lehet benne pörgetni, ha nagyon profenyákosak vagyunk (melléküldiket stb.). De érdemes megcsinálni a "másik" oldalon újra ugyanazzal a csapattal folytatva és ott már a level 60-ra gyúrni (olyankor a szintedd és a szerkóid megmaradnak induláskor).

Igen trilógiának szánják. De nem kell aggódni ez történetileg nem tûnik fel, mert kerek egész és lezárt, de azért úgy hogy lehet folytatni.
Nem ...to be continued. a végefelirat.
A vége kb olyan hogy utánna otmaradsz a képernyõ elõtt, kimeredt szemmel, enyhén tátott szájjal, amibõl némi nyál szivárog és csöppen lefele miközben alig halhatóan azt motyogod: bakker, ez kurva jó volt.

Én hozzákötöttem az erõsítõmhöz.

Akkor kösd magát a lejátszót a boxra, pl optikai kábellel.

Hát Jade Master fokozaton azért nem annyira. 😊

Why so serious?