11074
  • Zóanagyvarázsló
    Én is türelmesen várok, bár én minden valószínűség miatt ráteszek még további pár hónapot a várakozásra, úgysincs sok időm játszani.
  • davidka003
    Itt a topicban kb 5 ember írta, hogy végigvitte. Én is még a felénél járok úgyhogy nem kéne spoilerezni.
  • adammmmmmm
    Azért az túlzás hogy mindenki végigvitte. Nem tudom hány ember van aki nem vitte végig. Lehet hogy csak én vagyok olyan hülye hogy nem töltöm le és viszem végig hanem inkább az eredeti magyar verzióval fogok játszani. Tényleg! Van itt még valaki aki azt csinálja mint én vagy mindenki letöltötte és végigvitte?
  • omi88
    A Gépem: (Asus M2N alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+ 2x512kb, Ati Hd 3850 vidkari, 2 Gb RAM)
  • davidka003
    Milyen géped van?
  • böröczk
    ez a next gen-es téma nekem néhol már kicsit sok. Mintha leöntötték volna a sziklákat viasszal.
    A járművek, a ruhák, a fegyverek szuperül néznek ki, főleg maxon : ) De hozzáteszem, ha 1680x1050-en játszom, nem megy minden röccenéstelenül maxon..
  • omi88
    és XP alatt csinálja ezt
  • omi88
    Kérdés
    Ha elindítom a játékot akkor a hang az megy jól de a kép az megáll és egy idő után le is fagy. Ezt mi okozhatja? Valaki segítsen PLS
  • The Protector
    Gyerekek a shader nagyon jól működik a gameban.Minden High-on.Viszont vannak textúrák amik 2002ben is égőek voltak.Főleg néhány talaj textúra.

A Wrex volt nagyon szép ás a mozgása is gyönyörű.A film grayt kikapcsolva sztem szebb a game.Sztem picit lerontja a grafikát de ojan egyedi is lessz tőle.Viszont van amikor jóll eltakarja a gyengeségeket a textúrákban.
  • tarti19
    azért mondom 1 hónap múlva megint megnézem amikor berakom az új vga-t és rendszert is újrarakom:P Vicces volna ha azért enynire csúnya lenen nálam egy ilyen normális konfiggal, hozzáteszem a játékok 90%-a elzütyög 1280*1024-es felbontásban high beállíátosk mellett, néha megizzaszt az AA de eza vga már öreg azért:P

azért egy catalyst frissítést megpróbálok:)
  • The Protector
    Bocs.legközelebb spoilerbe megy.azt hittem már mindenki végigvitte és ccsak én gamelek vele úgy hogy még nem vitte végig.bocs.
  • Dante73
    Bocsi a dupla post miatt, de ha már ott jársz, pipáld be a futtatás rendszergazdaként opciót is!
  • Dante73
    Gondolom Vistád van.
    Xp kompatibilitási mód;
    Jobb egérgomb az ikonon, tulajdonságok. Onnan már megtalálod;-)
    De kétlem, hogy Vista a gond... Nálam gond nélkül ment egy kipróbálás erejéig, és új játékoknál nem gond a Vista, arra vannak optimalizálva, ill XP-re. Régi játékok nem mind indul el alatta, van ami XP kompatibilitási módban sem, bár álitólag fejlettebben szimulálja arégebbi oprendszereket, de ezt én nem vettem észre.
  • omi88
    Hali

Hogyan tudom a játékot "XP" kompatibilis módban indítani?
    Mert lehet hogy ez megoldaná a problémáimat :)
    Mostanában olyat csinál hogy a hang megy tovább de a kép az megáll és utána ki is fagy teljesen.
    Előre is köszi
  • böröczk
    Ahh, egyébként biztos csak engem idegesít annyira, pedig semmi szükség nem lenne rá elviekben, de NEM LEHET ugrani a játékban. Márpedig Erzsi Shepard a Citadel valamelyik részében frankón beszorult egy asztal mögé úgy, hogy a két okos társa elállta az útját, és a szituáció a következőképp festett: Fal,Tally,Asztal,Ashley, Erzsi meg közöttük. És az istennek se mozdultak meg.
  • böröczk
    videokártya driver frissítés?

Nekem olyan volt, hogy egyszer csak, valamelyik töltésnél kékhalállal (!) újraindult a gép, aztán a driver frissítés totál helyrehozta a dolgot.

Az márpedig nem normális, ha a játék ocsmány Nálad, mert valójában gyönyörű.
  • böröczk
    "ismerősöm kérdése, hehe" : )
    olvasni,olvasni,olvasni
    idekatt
  • böröczk
    Halihó, egyelőre csak annyi lenne a hozzászólnivalóm, mindenfajta segítségkérés nélkül, hogy ez a játék egyszerűen ZSENIÁLIS, és rég kötött már le játék ennyire. Utoljára talán az Oblivion. A Crysis után kész felüdülés : )
    Ő pedig Erzsi Shepard:
  • tarti19
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem, hoyg mitől lehet hoyg iszoynatosan undorító a játék maga? olyan mintha a az árnyékok futkorásznának a textúra egybemosódik:( és maga teljes high ultra high szűrések mellett 1280*720felbontásban 16:9-ben teljeséggel elm,egy a kedveam a játéktól:(
    jövőhónapban veszek egy vga-t egy hd3870-t és újrarakoma gépet no meg majd felrakom a legújabb catalystot mert jelenleg a 8.3-as van fent de addigra lesz már 8.6 is:)
  • ZSOOLT2
    Bocs, a renegade pontok 75%-át akartam írni
  • ZSOOLT2
    Nekem sikerült úgy is elérnem a paragon pontok 75%-át, hogy nem mészároltam halomra "ártatlanokat", a főküldetésekben lehet sok paragon/renegade pontot szerezni, több helyen is van, hogy 24 pontot ad a játék egy döntés után.
  • 5c0rp330n
    most egy ismerősöm kérdését fogom tolmácsolni szóval lehet h kicsit hülyén fog hangzani?
    a galaxis választásnál besötétül a képernyő aztán egérnyomkodásra néha látni pár pillanatra aztán megint sötét lesz, használhatatlan. mit lehet tenni?
  • SötétBarom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Valahogy az ekkore geciség nekem játékban nem fexik, ez a tarkónlövöldözés nem az én műfajom, elengedtem majdnem mindenkit.. Kivéve a night clubos Fist gyereket (az nem volt jó arc, kapott is golyót), meg azt a tudóst, aki felelős volt az Akuze egység haláláért.. Ja igen, meg Garrus spanját, aki szervekért tenyésztett és génmanipulált embereket, azt is kivégeztem.. Szal az ilyen kecieket :DDD
  • Gabosh
    thx-
  • kuci06
    lol :D
    Második végigjátszásra asszem én is elszórakozgatok
  • Hmuda
    "Bocs h nem használtam spoilert"

Ennek ellenére megint beírod ugyanazt a spoilert (sőt, mellé még pár extrát is), annak ellenére, hogy szóltak, ne legyél bunkó és ne rontsd el mások szórakozását.

Egy kis minimális etikett nem ártana, főleg egy olyan játéknál amiben a legfőbb játékelem a történet.
  • The Protector
    Aha.én frapsal mindíg felveszem a geciskedéseimet ez az ami nagyon tetszik.Bocs h nem használtam spoilert.ott kijön ergy ojan lehetőség h shot wrex,belebasz a pofájába egy nagyot aztán kap3-at shotival a fejébe,bent meg voltak bezárva gyogyós ufók,a csapattal kinyittattam és az összeset fejbe lőttem.meg egy másikat nem engedtem ki és lefejelte izomból a falat és meghalt.Meg volt egy nagy szörny aminek a csápjait szét kellet lőni a belőlejövő nőt kiszabadítottam majd be akart állni hozzám de nem engdtem és azt mondtam h meg kell halnia.Elszomorodott megfordult,letérdelt,tarkóra tette a kezét és bumm a fejbe.
  • kuci06
    Köszi a spoilert :P

Bár én tegnap voltam azon a részen :D Wrex a kedvenc karim, szerencsére rágyúrtam a beszélgetős képességekre, meg tudtam győzni, hogy nyugodjon meg :D
    Akkor ezek szerint lehetett volna rosszabb is a vége?... :/
  • SötétBarom
    A fő sztoriban már bőven túl a felén. :(
  • The Protector
    Hy van bazisok bolygó meg minden.Én most ott tartok h volt konfliktusom a wrex-el.Kifektettem és most ijen szép vizes szikklás környéken vagyok.Hol tartok kb?Rem még a felénél sem.Egy rahedli bolygót jelöl a világban,azokra is leszállhatnék vagy majd késöbb mindre mennem kell?Mellesleg kjó h gonosz is lehetsz.Ez nagyban befojásolja a játékot?Nem akarok a végén gonosz lenni mint a Kotorba.
  • rotator
    Nem kell ahhoz Star Wars környezetnek lenni, a Jade Empire-ben volt nyitott és zárt ököl, ami dettó a jó és rossz szimbolizálása volt.
  • ZSOOLT2
    Nem lehet, hogy a játékban a "Spectre" szó egy rövidítés? A játékban Shepard párszor úgy mutatkozott be, hogy: citadel SPECial Tactical and REonnaissance = spectre. De tükörfordításban szellemet, kísértetet jelent a szó.
  • Rentadar
    mert sajnos valahogy ez a trend manapság, rövid főszálak. Nemtom, hogy mikor játszottam utoljára olyan játékkal aminek jo hosszú és érdekes sztorija volt. És ez valahogy megintcsak azóta van, mióta konzol lett a vezető ....
  • Ron Ragm
    Az Oblivion más tészta, a beth RPG-k sokkal sandboxosabbak szoktak lenni társaiknál, direkt ezért a Kotort említettem mivel az is Bioware.
  • Ron Ragm
    A 10 helyszín csak a főszálra vonatkozik.
  • SötétBarom
    A főszál tényleg lófasz. Sztem ha csak arra koncentrálok, akkor megáll 10 órában.. Párhuzamnak ott az oblivion, amiben gecisokmindent lehetett művelni a főküldin kívül.. És azok is szépen kidolgozott kis minisztorik voltak (vámpírvadászat, a guildek.. Ott az összes mellékküldetés tartalmazott viszonylag sok dumát is.. Ittmeg csak a hent).. Még egyszer ennyi bolygó még simán elfér volna.. =(

De így is üt mindent, szal tulajdonképpen mindegy, főleg akkor, ha galaktikus léptékben állunk hozzá -.-
  • MrAndree
    Lehet több a helyszín a Kotor-ban de szerintem maga a főszál nem hosszabb /ha abban is meg a Mass Effect-ben is csak a főküldetésekre koncentrálsz/.
  • Ron Ragm
    Ha nem csinálod me akkor is el lehet, csak akkor magas charm/intimidate kell hozzá.
  • Ron Ragm
    Spoiler, etc

Ez nem belemerülés kérdése, egyszerűen a fősztori nagyon meg van kúrtítva, pont. Az ember azt várná hogy lesz Iloson valami fasza csavar és aztán még 4-5 bolygó a főküldetés, erre észbe se kapsz vége. Persze ott vannak a mellékküldetések, de azok 80%-a ugyanaz - ledobnak am akoval, kiírtod a bázis (előtte beszélgetsz néha egy kicsit), megkeresed a helyi nevezetességeket és mész a következőre. Most néztem meg, a Kotor első részének a főszála 10, ismétlem tíz helyszínen át tartott, itt még a fele sincs?

A dialógusra: sok helyen tényleg tökminegy mit választunk, sok következménye nem lesz, sőt, volt ahol hiába választunk a három közül, ugyan azt a dialógust mondja el mindegyik alkalommal főhősünk (direkt megnéztem kíváncsiságból) - akkor minek?
  • SötétBarom
    Ok, got it khtx.

Kaiden - Shepherd love Scene :D