Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Naja
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végjáték vége😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
Pedig az csak egy szûk rész belõle. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem fõleg a hajós-csatázós videó tetszik,az eszméletlen hangulatos.

Nem, ez az experience oldal még nem volt ide belinkelve 😊 Btw, én láttam már, tényleg klassz <#eljen>
Hö... jópofa a pc-s dobozkép Rajta van, hogy "Internet connection required for gameplay 😛 (Az aktiválás miatt ugyebár...)
Lehet,hogy vótmá:
Mass Effect PC weboldal

Nagyon jó kis videók vannak fent!

Valóban az egy elég fontos rész, nem is értem miért rakták pont ezt be, Wrexel ezer más párbeszédet is berakhattak volna. Kicsit spoileres valóban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hu, kösz hogy szóltál, akkor inkább kihagyom.

Why so serious?

Mondom a GoW-val még nem játszottam.

Istencsászár
Jézus isten mekkora spojler ez a videó... a gém egyik fontos jelenete, még jo hogy a végét nem mutatták meg de ezis elég sokvolt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
pont fordítva a bioshocknál semmi probléma nem volt, míg a gears elõfordult, mondjuk ott is csak pár alkalommal

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Boxon a GoW-val még nem játszottam,de a Bioshockban voltak ilyen problémák.
(GoW-ban meg pc-n)

Dante73
GoW nemtudom, de Bio-n nekem nem volt pc-n semmi ilyesmi...

http://www.freetvmaci.info/

A box az itt most nem érdekes, mert nem az a fórum 😛
Istencsászár
Boxon nemvolt😊 GG pécé...

(játszottam mind2-vel én is...)
Az érdekes, mert PC-n biztosan volt... és a motor hibája 😛
Istencsászár
Bio, GOW? hol? nekem nemvolt... Mass Effectben volt és ez nem a motor hibája...

THX, király vagy! 😄

Istencsászár: persze, hogy van, ez sajnos az UE3 nagy hibája :S (GoW-ban, Bioshock-ban is volt)
ZsZso
helyes ... sihuhuhu sihuhuhu 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Snexi
Bocsánatodért esedezem,ígérem az elsõ vonat elé befekszem 😊

Istencsászár
Pécés verzában is textura pop up?? gémsztár szerint igen, ez vicces...

reaper4
inkább változtassuk meg a helyesírás ezen részét 😊 mert a muszáLY az így néz ki jól 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ZsZso
OFF:
muszáj

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Snexi
Muszály volt természetes fényen fényképeznem mert mint mondtam egy 2 megapixeles telóval (W610i) készültek a képek az meg lámpafényen....Enyhény pixelesebb lenne xD

Kösz a képeket. Jók lettek. Az egyetlen probléma csak az hogy a fény miatt az oldalak alján nem olvasható az írás. De azért kösz hogy vetted a fáradságot és beraktad.
Snexi
Na lefényképeztem,nagyrésze olvasható közelrõl.Ahoz képest hogy telós képek még jók is.Ha valakinek nem tetszik nem kell elolvasni,vegye meg

Szvsz az utolsó képek jobban olvasható

Úgy hogy neked kevés ez a 94%, vagy sok?
Snexi
Xbox-osba nem volt,itt se lesz szvsz (meg ez egy rpg)

berlinboy6329
Ha jól olvasható én elolvasnám...

BTW multi lesz a gémben?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ezt most hogy érted?
Snexi
Lefényképezzek a GS tesztet?Nem tudom beszkennelni de a fénykép is valami..(csak azért kérdezem meg mertt ha berakom félek hogy lehurrognak hogy nem tudják elolvasni normálisan

Ez most egy "csak", vagy egy csak volt? 😄
Csak?<#wow1>
Megtudtam máshonnan, 94 % 😊
Dante73
MI, pc-sek sem vagyunk elkényeztetve. Bioshock most lett kész, épp lektorálják. Összeált pár ember, létrejött pár csapat, akik ingyen és bérmentve forditgatják a játékokat. Tehát megoldottuk mi, magunk.
Páran közben rájöttek, hogy a "kis" piac is piac, (EA, CD Projekt) és nekiálltak õk maguk fordítgatni.
Mondjuk, mi elõnyben vagyunk, mivel a PC-s kultúra kissé régebbi, mint a konzolos.-Bizonyos szempontból. Másik az, hogy konzolon -legálisan- csak hivatalos fordítás létezik. Tudtommal, csak a telepített játékokat lehet honosítani utólag, mivel a DVD-be kell belepiszkálni, így flashelt gép szükségeltetik hozzá.
A witcheren való röhögést pedig kikérem magamnak! Tulajdonképp az elsõ hivatalosan szinkronizált játékról van szó! Még ha nem is volt hibátlan, de elsõ kisérletnek bõven megteszi, és annak, aki eleve magyarul kezdte el, semmi gondja nem volt vele! Én, a magam részérõl remélem, hogy látunk még szinkronizáltan kiadott játékot a CD Projekt-tõl!

http://www.freetvmaci.info/

Ma jött ki az új Gamestar, és van benne Mass Effect bemutató. Nem tudjátok, hogy hány %-ot kapott? (Csak mert nem fogom megvenni az újságot, de erre kíváncsi vok)
A magyarítás már kb november óta készül a PC-s verzióhoz a CDprojekt-nél 😛 Bizonyos titkos forrásból tudom, már a pc-s megjelenés bejelentése elõtt írta nekem "vki" 😊
Xboxos változtra SOHASEM lesz magyar felirat. Magyarországon az Xboxosok le vannak sz*rva. Nálunk LUXUS termék az Xbox és relative kevés embernek van (akinek van pénze manapság egy 50e forintos játékgépre az önmagában egy mocskos állat, azt sem érdemli meg hogy ember számba vegyék). Ezzel együtt szép próbálkozás a felirat pc-e. Gondolom napszában dolgozatnak valakit az meg majd elõhoz egy Jade Empire szerû remekmûvet. Na de legalább van és néha még stimmel is az eredetivel amolyan randomszerûen. Még a LIVE-ot sem képesek átültetni hozzánk.
Mondem ezt úgy hogy Xbox tulaj vagyok és NAGYON feldühít hogy ennyire lesz*rják nálunk õket.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Mér lenne boxra magyarítás, így több mint fél évvel késõbb?! Még magyar Live! sincs. Ha nem adták ki elsõre idehaza magyarul, most már nem is fogják, mivel az elenyészõ kereslet és a szürke importtal már telített piac kizárja a nyereségességet. Mondjuk én akkor sem venném meg a magyar verziót, ha csak azt lehetne kapni (max. ha full szinkronos, mert a Witcher-en jókat röhögtem, bár azt is jobban tudtam vón értékelni angolban).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Június 6.
Azt nem tudom hogy mikor lesz magyarítás boxra. Eddig úy tudtam nem is lesz de lehet hogy tévedek.
Bocs, hogy ide a masik on csak évente egy ember császkál.
1080: mikor is lesz a hivatalos Pc-s megjelenés mert én úgy tudom hogy junius de ,hogy egész pontosan mikor?
x-box-os verzióhoz mikor várható már magyar felirat. Kicsit dura már hogy lassan fél éve megjelent box-ra és még mindig nincs magyar pedig már lassan pc- is lesz<#falbav>

offkorz
mért?:-o

Én se nagyon értem mijen "baromság, találgatás, hülyesség" gondolszm, ami itt elhangzott. Lévén hogy szinte mindent lehet tudni az ME-rõl mert már fél éve kiadták Xbox360-ra, és a PCs megjelenési dátuma is hivatalos.

tobias88
orvos látott már?<#vigyor>
offkorz
jajj úgyvárommár :-|
gta iv-t is leszartam.nekem nemjönbe igazán,3x játszottam vele elég is volt :c

Sir Quno Jedi
Én meg nem. És még sokan mások is inkább monitornak is (PC-hez pláne) használják a nagy LCD-jüket és a sima TFT moncsikat szépen visszacsomagolják a dobozukba (esetleg másoddesktopnak jó).

fsgh
fél méter?? én pl lcd tv-met 2méterrõl nézem mikor játszom...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Jaja, ez igaz, megoldható az élsimítás UE3 esetében is. De engem speciel nem különösebben izgat, hogy lesz-e a Mass Effect-ben élsimítás, vagy sem...