11074
  • Gnome
    bocsáss meg h lelkedbe gázoltam és azért negatív érzéseket váltott ki a hozzászólásom....te SötétBarom^^
  • SötétBarom
  • Bucser
    Kerek 40 óra alatt nyomtam végig és 49-es szinten fejeztem be:)

És ezzel a 49-es karival induzlok neki szerintem a köv végigjátszásnak immár semlegesként.
  • Gnome
    sztem nemérte meg egyébként a pénzt:P...ez volt az első és utolsó játék amit megvettem..legközelebb türelmes leszek..mégha tetszett is vhogy akkorse volt az igazi....
  • MrAndree
    Jólvan már. Én csak egy egyszerű Alliance soldier vagyok. :)
  • SZEG007
    váá nem galaxisok bazz hanem csillaghalmazok:D
  • MrAndree
    Nekem 38 óra volt. Minden galaxisba elmentem, mindenhova leszálltam ahova tudtam de azért lehet maradt egy-két mellékküldetés vissza, mert néha a galaxisokban új rendszerek is "megjelentek" és nem jártam be újra mindet. Most állok neki újra, most nem fogok annyit mellékküldetésezni, a lényeg, hogy a 60as szint meglegyen azt meg szerintem csak a főküldetésen megoldom /49es voltam az első végigjátszásnál/.
  • Hoz_Hun
    Igen, jól érted.
  • SZEG007
    "Emellett van még vagy 8 teljesítetlen mellékem, és 4-5 felfedezetlen galaxisom" azok nem galaxisok, hanem csillaghalmazok
  • Hoz_Hun
    Sajnos nem. Úgy tűnik a scannelt adatok elemzése sok idő.
  • Pluskast
    Srácok bocsi ha hülye a kérdés de jól értem, hogy ez stílusát tekintve olyasmi mint a KOTOR?
  • Hoz_Hun
    Úgy hogy nagyon sokan átkattingatják a párbeszédeket, és ha csak az útjukba nem esik melléküldit sem csinálják meg. Eddig a rekord tudtommal a 10 óra. Egy csávó ennyi idő alatt vitte végig úgy hogy kente-vágta mi hol van és minden egyes párbeszédet átugrott csak a főküldit csinálta meg izomból.
  • Ron Ragm
    Kitalálom: Megkerested az össez keepert/ásványt/artifactot/lófaszt? Úgy persze hogy megvan a 60+ óra is, de ezeket a grindfesteket nem igazán tartom mellékküldetésnek.

SPOILER

Ráadásul amikor megtudtam kik is a keeperek első dolgom volt újrajátszásnál hogy megcsiálom a scan the keepers küldetést, hogy lesz-e valami nagy felfedezés hogy OHMÁJGÁD, erre csak egy rakás xp, pénz meg a journalban ki van pipálva - na mondom kösz bazmeg. Lehet hogy lesz valami később, bár kétlem, mindenesetre nyugtasson meg aki tudja hogy igen vagy nem.
  • zorrobomber
    toljatok be képeket karakter face-ekről! :)
  • MerlinW
    Nem tudom hogy játszanak azok akik szerint rövid a játék, nekem 20 órám van benne eddig, lvl 30 vagyok és még csak most indulok Forgos-ra. Emellett van még vagy 8 teljesítetlen mellékem, és 4-5 felfedezetlen galaxisom. Szerintem simán van benne 40-50 óra játékidő.
  • Hoz_Hun
    A sniperelni lehet kilóméterekről is. Nem kell őlre menni. (Benezia meg teljessen más eset, ő Biotikus)
  • böröczk

SPOILER

Na akkor én votam béna. De még elfutni, és fedezékbe bújni sem volt időm, mert a nagy robotszörny (: D) a lézerpityujával másodperc alatt kiterített. De mostmár nem sírok, mert miénk Liara : )
  • zorrobomber
    ha jól sejtem a szörnyek szinthez vannak igazítva, mint pl Oblivionban
  • zorrobomber
    Sztem ez főleg azoknak hasznos akik insane szintre tápolnak. Én most jöttem rá a game felénél hogy Y a first aid skill használata(bár ki még nem próbáltam csak olvastam valahol). Hogy működik ez a gyakorlatban? Ja és azt se tudom hogy kell coverbe küldeni a társakat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze Benezia kicsit megfingatott de kb 5ödjére ő is könnyen beadta a derekát. Ami vicces hogy hiába próbáltam elbújni és lesniperezni amig el nem fogyott az "ereje" sérthetetlen volt. Akkor mi értelme a sniper-nek ha ugyanúgy mindenkivel ölre kell menni szemtől szemben? :/
  • böröczk
    neee, franc, pedig így rémegyszerű volt : D sunyin, valami szikla mögül, hmm.. : )

SPOILER !

Mekkora szemét rész már a Tharum (talán) bolygón, ahol Liarát kell kiszabadítani : O Bár lehet, hogy én voltam elég alacsony szintű hozzá, node akkor is, nem fair. Végülis meglett 60-jára.
  • Caine
    Azt észrevettétek már, hogy ha a terepen nem a Makoval irtjátok az ellent, hanem "saját kezűleg" akkor majd' 3x annyi XP jár érte? Nem mindegy ...
    Most nyomtam le egy Trasher Maw-t és több mint 1000 Xp ütötte a markomat, persze előtte jól megpuhítottam a Makoval :)
  • Zomil
    nálam spec. jól müködöik ez a fórumon belüli keresö, ugyhogy szvsz másnak is müködnie kell :)
  • zorrobomber
    warez kérdéssekkel egyetértek(előrendeltem én is a cuccot :). ott a pont. van elég fórum azokhoz a kérdésekhez is.

1ébként pl szívesen látnék még karakterekről képeket ki milyet kreált!
  • csgj
    Én próbálom törölgetni őket, de elég népszerű a topic, és én is gyakran elhúzok játszani, vagy suliba mek (már nem sokáig hál'Istennek)... Szóval van, ami nyilván megmaradt. Az is sok. :S
  • Zóanagyvarázsló
    Tipikusan a warezverzióhoz kapcsolódó kérdések ismétlődnek (persze ezt a kérdező nem feltétlenül tudja), oldalanként többször. Ha az SG-s kereső nem is működik, a böngésző oldalkeresője még mindig segíthet. Nem mintha nekem szokásom lenne lehurrogni bárkit, de illik kérdés előtt keresni.

A spoilerket tekintve egyetértek, bár még annyira nem vészes a helyzet, hogy teljesen el kellett volna menekülnöm a topikból.
  • zorrobomber
    persze egyszerűbb basztatni minden ártatlan kérdezőt, igen vszleg vissza fog olvasni 3000hszt hogy minden szar poént lelőjetek mindenkinek. Zseniálisak vagytok.
  • zorrobomber
    plz mindenki jelezze már ha SPOILEREZIK!!!!
  • Rebellious
    A Star Wars történetek mindig a "jó" befejezések szálán mennek tovább...
  • Zomil
    Virmi-re érkeztem épp meg, kb hol járok a föszálban? :)

mert ha már a vége fele akkor inkább kicsit nekiállok melléküldiket csinálni :)
  • Prof William
    Ja gondolom olyan.

- Sephard jöjjön segíteni!
    Sephard vidám vigyorral kikapcsolja az adót majd keres valami jó kis zenét és szivarozva hátradől a székében .:)

Módon .:)
  • MrAndree
    Na végigvittem én is. A fősztori valóban kicsit rövid de ettől függetlenül nincs hiányérzetem. A Kotor-hoz képest tényleg kevesebb kicsit, viszont cserébe sokkal kevesebb ponton lassul be a sztori. A Virmire-től kezdve pedig nagyon magas fokozaton pörgött és nem is állt le többet. A befejezések kevésbé eltérőek egymástól mint a Kotor-ban. Ez jó mert így könnyebb lesz folytatni. Hiszen ott pont azért nem lehetett folytatni ugyanazzal a karakterrel mert annyira más volt a két befejezés, hogy két különböző játékot kellett volna írni. Itt viszont simán visszahozhatják Sheppard-ot. Remélem vissza is hozzák. Meg remélem a bandát sem dobják ki /persze új tagok jöhetnek/, mert a nagy részük elég szimpatikus volt. Meg jó lenne ha mondjuk a románcot is lehetne onnan folytatni ahol ebben a részben abbamaradt. Addig is én végigviszem mégegyszer a meglévő karateremmel és elérem a 60as szintet. Aztán majd utána jöhet egy női karakter más háttérrel és esetleg irányultsággal /maxos paragon voltam most/ Bár utóbbi nem biztos, a szemétkedés sose volt az erősségem. Kotor-t is azért toltam végig Sith-el is mert érdekelt mi a másik befejezés de itt tudtommal nem befolyásolja a végét, hogy renegade vagy paragon vagy-e. Na akkor most kb. 1 hónap szünet aztán jöhet a második menet. :)
  • Rentadar
    Visszaolvasás luxus. Minden oldalon legalább 3x előfordul
  • bgabor
    Valamiért nálam a galaxy map nem működik rendesen. Feketeség jön be ha betöltöm. Ilyenkor mi van? Az eredeti megvásárlását leszámítva.
  • Dante73
    3x. kilövésről nincsen szó.
  • The Protector
    letőttöd azt annyiszor telepíted amennyiszer csak akarodXDXD(ne bánstatok)
  • grebber
    Most mivan ennek a védelmével hányszor lehet telepíteni vagy mi? Mert fontolgatom a vételt!
  • The Protector
    Wrex.ne is említsétek.szegényXDXD
  • Zomil
    én ilyen szinösszeállitásban találtam wrex-nek egy nagyo jó páncélt :D

csak szegény ugy néz ki benne mint egy karácsonyfa, sárga/fehér kombinácio :)
  • ZSOOLT2
    Spoiler

A végén van elágazás, igaz, nem olyan jelentős, mint pl. a Kotor vége felé, és igen, bosszút lehet állni a Council-on, igaz, csak közvetett módon.....
  • Davidus
    hát nem