Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Why so serious?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
(GoW-ban meg pc-n)
Istencsászár: persze, hogy van, ez sajnos az UE3 nagy hibája :S (GoW-ban, Bioshock-ban is volt)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
muszáj
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szvsz az utolsó képek jobban olvasható
BTW multi lesz a gémben?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Páran közben rájöttek, hogy a "kis" piac is piac, (EA, CD Projekt) és nekiálltak õk maguk fordítgatni.
Mondjuk, mi elõnyben vagyunk, mivel a PC-s kultúra kissé régebbi, mint a konzolos.-Bizonyos szempontból. Másik az, hogy konzolon -legálisan- csak hivatalos fordítás létezik. Tudtommal, csak a telepített játékokat lehet honosítani utólag, mivel a DVD-be kell belepiszkálni, így flashelt gép szükségeltetik hozzá.
A witcheren való röhögést pedig kikérem magamnak! Tulajdonképp az elsõ hivatalosan szinkronizált játékról van szó! Még ha nem is volt hibátlan, de elsõ kisérletnek bõven megteszi, és annak, aki eleve magyarul kezdte el, semmi gondja nem volt vele! Én, a magam részérõl remélem, hogy látunk még szinkronizáltan kiadott játékot a CD Projekt-tõl!
http://www.freetvmaci.info/
Mondem ezt úgy hogy Xbox tulaj vagyok és NAGYON feldühít hogy ennyire lesz*rják nálunk õket.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt nem tudom hogy mikor lesz magyarítás boxra. Eddig úy tudtam nem is lesz de lehet hogy tévedek.
1080: mikor is lesz a hivatalos Pc-s megjelenés mert én úgy tudom hogy junius de ,hogy egész pontosan mikor?
x-box-os verzióhoz mikor várható már magyar felirat. Kicsit dura már hogy lassan fél éve megjelent box-ra és még mindig nincs magyar pedig már lassan pc- is lesz<#falbav>#falbav>
gta iv-t is leszartam.nekem nemjönbe igazán,3x játszottam vele elég is volt :c
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!