11074
-
#3149 ki lehet kapcsolni, option>gameplay és itt kikapcsolod
én is elkövettem azt a hülyeséget, h ráhagytam a gépre az elején, aztán észbekaptam, miután a gép ashley shotgun skillj-ét felnyomta a feléig és semmit nem értem vele :D
szoval után minden pontot liara elektronikájára raktam, és mivel én infilator vagyok( nem tudom hogy kell leirni :D ) nálam kimaxoltam a decryption-t igy már mindent kitudok kinytini és mindenhova be tudok menni :) -
#3148 Amugy kösz szépen már sikerült tovább jutni !! -
#3147 Hy all!
Egy kis segítség kellene.Novarian elkéne jutnom Peak 15-be, de h?Már meghekkeltem egy szörnynek a gépét, beszéltem mindenkivel, de nem nagyon akaródzik:S. 5let? -
#3146 Jah Ok akkor megnézem mit lehet csinálni !! Lehet hogy csak elnéztem valamit !!
Thx again !! -
MrAndree #3145 Soldier vagyok, nem is volt velem Tali az Iloson /Liara meg Ashley jött/ és simán végigvittem, szóval akárhova is akarsz bemenni az a főküldetés szempontjából jelentéktelen. -
#3144 Hehh, Supreme Commanderben mekkora feeling amikor egy álcázott helyen felhúzok egy sereg bombázót, majd támadásba lendülés előtt lerohanom földi egységekkle a sensorait, és vakon kapálózva elpusztul a tűzviharban
Fog of War 4 life! :D -
#3143 Nem ugy értem nem teljesen totálisan végigvinni hanem amikor az Ilos bolygón vagyunk akkor nem tudok bejutni az egyik kapun hogy felülirjam a rendszert ugyanis Talinak nem elég magas a Decryption skillje még 2 pont hiányzik ahhoz hogy a Hardened cuccokat decryptelni lehessen !! Azt irja hogy hogy Your Decryption skills is Low !! -
Zóanagyvarázsló #3142 A Fog of Wart kár idekeverni. Egyrészt abszolút logikus, hogy a játékos nem látja azt is, amit nem kellene, másrészt ezáltal értelmet ad a - komolyabb - felderítésnek, arról nem is beszélve, hogy multiban elég érdekes lenne egymás lépéseit látni (persze nekem sem hiányzik egy HoMM-ben vagy Disciples-ben a "visszafeketedés", de egy squad-based TBS-ben már elég érdekes lenne 3 emberrel belátni egyszerre a pályát).
Tulajdonképpen a FoW már nagyon régóta szerepet kap a legtöbb TBS-ben, és az RTS-ekben is legalább a WarCraft II óta, inkább a műfaj alapvetésének tekinthető, s nem aktuális divatnak. Persze szíved joga, hogy neked tetszik-e, de ez mégiscsak olyan, mintha egy RPG esetében a párbeszédek, egy p&c kaland esetében pedig tárgykombinációk ellen emelné fel a szavát valaki. Nem a FoW a "marhaság", hanem az azt használó játékok a nem neked valók. -
MrAndree #3141 Mi köze ennek a végigvitelhez? Vagy úgy érted, hogy teljesen végigvinni,mármint mindent megtalálni, melléküldetést megcsinálni, fémeket összeszedni meg ilyenek? Mert a főküldetés végigviteléhez nem kell decryption. -
#3140 Na asszem én nem fogom tudni végi vinni a játékot !! Mert szinte az összes melléküldetést végigvittem már !! Már csak 1 maradt amikor a különbözö fémeket kell összegyüjteni !!
A játék elején elkövettem azt a hibát hogy elfelejtettem beállitani azt hogy a csapat társaimnak is én osszam ki a talent pontokat ugyanis auto level up-on maradt !! De igy meg ... hatom az egészet mert már az Ilos bolygón vagyok és a rohatt gép csak nem a decryption skillre rakta a talent pontokat !! A következő szint lépés meg elég messzi van ugyanis nem rég léptem szintet !!
-
#3139 THX! -
#3138 De legalább csak 1x kell ezt csinálni. Aztán nem nyitsz ki semmi vackot csak a medi ládákat és mikor mégis kapsz valamit akkor Reduce to Omni-Gel (Ominózus Zselévé Csökkent :-D Lentebb író emberke után szabadon)
Én inkább Magdi nénit csinálnám meg aki a szomszédban lakik Nála nagyobb sztár nincs is. Olyan meggyes pitét süt hogy még nem ettél olyat -
#3137 http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=612766&forum=104&sp=15
keresd az ilyen című topikokat, ez pl már a negyedik a sorozatban :) -
MrAndree #3136 Na ja, épp az előbb töltöttem kb. 30 percet azzal, hogy omni gel-t csináljak a sok szarból ami nálam volt. -
#3135 Chuck Norris?? XD -
#3134 Nyomorék konzolos inventorynak köszönhetjük ezt :( De legalább ne kérdezne rá a nyomorult, hogy yes/no.. -
#3133 Én csak egy gyors módról tudok:
Minden fegyert...stb-t odaadsz valakinek aztán visszamész magadhoz kijelölöd a legelsőt ráviszed az egeret az omni-gel gombra és elkezded nyomkodni az entert. így négy gyors enter lenyomása semlegesít egy tárgyat. Számold ki hány lenyomás semlegesít egy egész inventory-t Ráadásul ugyebár: gépkarabély, shotgun, pisztoly, mesterlövész, omni-tool, boinikus implant, gránát, páncélzat, fegyver módosítás, lőszer módosítás, gránát módosítás, páncél módosítás. Minden típusból 10 féle van, páncélnál minden típusból 10 féle + 3 osztály + 3 faj és azon belül is 3 osztály. Ki kéne számolni hogy akkor egy típusú páncélból mennyi darab is van. Illetve hogy összesen hány "item" van a játékban. pff... k*rvára-iszonyatosan-borzasztóan sok... (5-ös matekbiziről sose álmodtam :-D) -
#3132 Láttam itt egy képet régebben, ahol egy színész volt megcsinálva karinak. (vagy egy kari színésznek? már nem is tudom....)
Nem nagyon találtam hasonlót eddig, igaz, nem estem tulzásba a kereséssel. Valaki talált hasonlót valahol? Egy két készitési leírásnak örülnék... (nem hogy hogyan kell karit generálni, hanem egyes színészek kinézetének beálitásait)
THX! -
#3131 vagy legalább valami irná, h mennyi cucc van nálad :S -
#3130 Télleg inventory gyors ürítésére nincs valami lehetőség, vagy legalább egy gomb ami kérdés nélkül omnigel-é alakítja a cuccokat? Annyira irritál a limit.. A legirritálóbb viszont az, amikor tele vagy cuccal, megnyomod az inventory gombot, látod, hogy találtál valami kurva jó cuccot, de nincs más lehetőség, csak a convert ot omni gél.. Hát attól a hajam leesik. :CCC -
MrAndree #3129 Hát rajtam most Mantis IX heavy armor van az ilyen sötétzöldes árnyalatú és szerintem nagyon jól néz ki. Meg egyszer találtam egy sötétvörös páncélt /már nem emlékszem milyet/ azt Ashley-nek adtam. Jól festett benne. Mondjuk azóta már neki is jobb van. -
#3128 HMWA X- igen erre gondoltam. (Off kérdés: Hogy lehet csak ezt az egy fegyvert betenni konzol paranccsal? Mert utálom hogy egy egész fegyverraktárral barmolja teli az inventory-t!!! Tudom ne csíteljek... de most csak szórakozom a játékban, amíg meg nem jelenik az Ungarszkij változat.) -
#3127 Rájöttem egy érdekes dologra. Ha X-es Gépkarabély fegyverrel egy X-es (winterbird???) fagyasztós golyót raksz bele meg X-es egyéb hülyeségeket amik csökkentik az Overheat %-át akkor azzal tényleg folyamatosan lehet lőni. Bár úgy lassabban is lő egy kicsit, de akkor is durva, hogy leragasztod a csatában a bal egérgombot és nem melegszik túl. Pisztolyba Robbanó lövedéket kell tenni és egy lövés egy, vagy van amikor kettő ellen. Főleg az elején.
Bár én most egy Szóldát-al megyek és a shotgun a kedvencem. Raktam bele a fent említett fagyilőszert és brutális. Egyszer találjak telibe valakit és annak annyi. Amúgy melyik a legjobb páncél? Mármint kinézetre. Most a Hazard Heavy van rajtam, nem néz ki rosszul és még sok mindent is ad, de nem volt kedvem végigpróbálni mindet, mert aztán dobálhatom ki az inventory-ból. Ötletek? Van valami világos színű, (de nem olyan survivor-os láthatósági-búvár-susogós-overall ami egyszerűen ocsmány) de "kemény" kinézetű ruha? (láttam képen egy piros kék, meg egy piros feketét. Na azok is borzalmasak ) -
#3126 Nem kell ahhoz overkill. Ráraksz két "Frictionless Materialt" (lehet egy is elég, nem emlékszem már) és egy Incendiary ammot, és soha nem melegszik semennyit, plusz emiatt mindegy mennyit lősz, a célzás mindig maximlis lesz. Én Hardcore-on henteltem ezerszám az ellenfeleket vele mindenféle probléma nélkül (még a harmadik Holdbázis durvább drone-jai se jelentettek semmiféle problémát, úgy dőltek ki egymás után, hogy öröm volt nézni). Persze mindez HMWA X-el. :P -
MrAndree #3125 Na azért bekapcsolod a Master Overkill skill-t akkor egy ütősebb assault rifle is durva mészárlásokat rendez. :) -
#3124 Na azé egy X-es pisztollyal, meg sok okossággal tulajdonképen FOLYAMATOSAN lehet tüzelni, akár egy lassúbb gépkarabélyból. Nagyon király ám 50-60 felé így csípőből írtani az ellent. No és a tűzerő is brutális! Pisztoly a legdurvább fegyó annyi szent. -
#3123 No cheatz. :D
Ami zavar, hogy mindenfél upgrade-ből találok magas szintűt, kivéve abból a szaróból nem, ami hűti a fegyvert.. Pedig találtam fasza High Explosive Ammot, de a csipa egy lövéstől túlmelegszik vele :DDD Pedig skill a maxon.. -
#3122 Próbáld ki: Lvl 1-es karinak giveall cheat-el add oda a legjobb fegyvert (kasztjához mérten), bele a legjobb cuccokat, és adj neki egy hazard light armort lehetőleg X-est. Sétálva viszed végig az első 10-20 órában a játékot. Ha még Soldier a karid akkor még inkább 640-es pajzs, gyors visszatöltés... Halhatatlan leszel. Most próbáld úgy hogy Lvl50-en teszed ugyan ezt. Már is nehezebben hal az ellen. Mi ebből a tanulság? Térdig érő szembeszélben ne kaszálj baracklekvárt. -
MrAndree #3121 Ez ilyen casual gamer irányzat már. Szinthez igazított ellenfelek nehogy Pistike aki csak végigrohan a játékon elakadjon véletlenül mert nem elég magas a szintje az egyik ellenfélhez. Játék közben mondjuk nem is zavart annyira lekötött a sztori. Ettől függetlenül nekem se tetszik a dolog de ez már így lesz szerintem. Még a szintezést az első 2 részben marha jól megoldó Gothic is röhejesen könnyű lett a 3. részre. -
MrAndree #3120 Ja én is a 49essel. Gyakorlatilag fedezék nélkül rambózok előre. :) Viszont már Eden Prime-on iszonyat jó cuccokat lehet találni. -
#3119 Nemtom, én pl most újrakezdtem a karimmal, asszem 44es, és sokkal könnyebbnek tűnik.. Az elején Eden Prime-on úgy bedaráltam mindenkit mint a huzat :D -
#3118 Ez nem így működik. Ha normális szintrendszer lenne, akkor a főküldetések során lvl 40-60-as ellenfelek lennének, míg a különböző bolygók szintekhez lennének rendelve. Egyiken lvl 10-es ellenfelek, másikon lvl 20-asok, stb. Mint minden RPG-ben. Legjobb példa erre talán a Star Wars Galaxies. -
MrAndree #3117 Hát abból a szempontból jó az adaptív nehézség a főküldetésben, hogy így végig van benne kihívás. Mekkora vicc lenne már ha a citadella után elmegyek mellékküldetéseket csinálni aztán 30as szint körül visszamegyek a főküldetésre és egy lövéssel röhögve bedarálok mindenkit. -
#3116 Kár hogy adaptív nehézséggel látták el a játékot, így tök mindegy hogy milyen szinten vagy az ellenségeid is olyan erősek mint te. Egyedül a felszerelés miatt érné meg így újrakezdeni. Bár az csak az ellen erejét kompenzálná. Aki kitalálta ezt a hülyeséget azt nyilvánosan kellene eltátani a játék készítéstől. Ez legalább akkora marhasági mint a Fog of War. Az is csak arra jó hogy elrejtse azt ahogyan a játék csal. (főleg a visszafeketedő Fog of WAR!!!) -
csgj #3115 Sajnos nem, mert az a kártya nem támogatja az sm3-at... -
#3114 Hi, szerintetek elfutna egy Ati Radeon 9600Pro 128Mbs vackon -
MrAndree #3113 Igen, akkor new game-nél választhatod a meglévő karaktert és akkor azzal a szinttel és felszereléssel indul amivel elsőre befejezted. Azt nem tudom magyar verzióba át lehet-e majd tenni a mentést de szerintem igen. -
#3112 Nem tudom ki hogy játszik. Én az elején elvállaltam minden mellék küldit amit csak lehetett, és meg is csináltam a legtöbbet. Persze az után rájöttem, hogy majd magyar nyelven mélyedek bele minden apró dologba így most már csak a főszálon haladok tovább. Most robbantottam fel valami klón gyárat és játszottam 20 órát, vagyok 25-30-körüli (nem szoktam nézni). Eddig egy igen élvezetes Sci-Fi film hangulata van az egésznek, úgyhogy tetszik. Még 10 nap a magyar változatig... 1 hét 3 nap... 240 óra... 14400 perc... De sok idő!!! -
Gabosh #3111 Hali!
Ezek szerint ha 1 szer végigjátszottad akkor ujra lehet játszani a kariddal nehezebb fokon?
És valahogy meglehetne majd oldani hogy a mentést átrakni ha kijön magyar verzióba, és akkor ujra kijátszani régi karival magyarul? :)
( ezt ne warezra értsétek, magyar verziü valószínűleg eredeti lessz) -
adammmmmmm #3110