Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tessék szépen nyelvtant tanulni.

zeus89
maga a játék stílusáról, történetérõl, maga a gameplayérõl nem tudna walaki walamit mesélni??? 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Snexi
Igen az wan neki

zeus89
na én még új waok, nem hallottam még errõl a gamerõl soha ... de nézztem egy pár trailert .... ennek ilyen brutál grafikája wan játék közbe is mint a videók közbe? ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Persze, hogy az. Miért tényleg elhiszi azt valaki, hogy az aktivációs limit a kalózok ellen van? Szarnak ezek a kalózokra. Azok 95 százaléka akkor se venné meg ha soha nem törnék fel. Azért van, hogy ne tudd eladni. Mert vannak olyanok akik végigvisznek egy játékot és utána eladják. Ez pedig ugye kiesett bevétel az EA-nak. Ezzel a lépéssel viszont ezt tök jól megölik. Nem véletlenül nem mellékelnek valami programot amivel visszanyerhetnéd az aktivációkat.

Why so serious?

Dante73
Az a gond, hogy elméletieg ez a védelem a warez ellen van, az ellen viszont nem ér semmit. Egyetlen értelme marad, hogy ne tudd eladni. Onnan, hogy aktiváltad, a lemeznek csak számodra marad értéke. Senki nem annyira hülye, hogy megvegye, hiszen nem tudhatja, ér-e egyáltalán valamit még a cucc. Semmi más ez a netes aktiváció, mint ki...szás azokkal, akik fizettek.

http://www.freetvmaci.info/

Rosszul tudod. Hiába uninstallálod egy géprõl, ha utána egy másikra felrakod akkor az már 2. aktiváció. Ugyanarra a gépre viszont valóban végtelenszer fel tudod rakni. Állítólag, mert Bioshock-ra is ezt mondták aztán mégse így volt.

Why so serious?

Lehet hogy rosszul emlékszem de lehet hogy ezen lehet hogy más fóruon vagy hírben olvastam valami olyat hogyha rendesen uninstallálod akkor újra 3 aktiváció van. (de lehet hogy rosszul tudom)
Dante73
Nem, a netes aktiválásról beszéltem....

Istencsászár
Te most a gém hekkelésérõl beszélsz? minek kell belenyulni? persze hogy akkor gondok vannak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
Tudod, idõnként tényleg jó a warez mégha alapból, lopásnak is minõsül. Egy példa. Bioshock-ot nem mertem uninstallálni, pont a hasonló védelem miatt. Mivel várom a magyarítást, így rendszeresen feljárok a forditók oldalára. Volt egy kis gondjuk, segítettem, le kelett tesztelnem az aktivátort. Felraktam, inaktivizáltam a játékot, majd aktivizáltam, gond nélkül, képeket készitattem, elküldtem. Aztán valamelyik este unatkoztam, és gondoltam, megnézem az elejét. Nem volt aktiválva a játék. (pedig aktiváltam!!) oké, ellövök még egy aktivációt... hiba. megint hiba.
7x inditottam el az aktivációt, mire elfogadta. (elment rá durván egy órám) Szerinted, ha kész lesz a honositás, mi lesz az elsõ dolgom? beteszem a lemezt, vagy megkeresem a virágbolti exé-t? És a játékom eredeti, gyüjtõi darab...
Ennyit errõl a nagyszerü, a warezosok életét megkeserítõ védelemrõl....

Ha megveszem akkor úgy warezolom le ahogy akarom nem? 😊

Why so serious?

Istencsászár
Ezek az indokok ott vannak a toppon😊<#taps>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hehe, nem, én nem fogok vele spammelni. Mindenkinek be kell tartani a szabályt.
Én se. Mindenképpen megveszem de amúgy is warez verzióval játszottam volna mert ezt a gépet fél év múlva cserélem és nem fogok rá ellõni egy aktivációt a lehetséges háromból.

Why so serious?

Én megvárom. Ha elkezdenék játszani a warezos verzióval akkor nem bírnám letenni. Szóval kivárom azt a 4 hetet.
Csak aztán ne spammeld tele a topikot warezzel 😊
Nem is feltétlenül a fordítás készenléti állapota a probléma. Attól pedig, hogy van már sajtópéldány, még nincsen retail verzió.
Mindenesetre én nem fogom kivárni ezt a 4 hetet kipróbálás nélkül... Eddig úgy volt, hogy semmiképpen sem vetemedek "olyan" kipróbálásra. De így is úgy is megveszem, csak muszáj vetni rá egy pillantást, ha egyszer eddig kell várni.
Az új gamestarban már a magyarosított változatot tesztelték és egy szó se volt arról hogy a magyarosítás félkész lenne, illetve nincs kész. Max csak simán visszatartják a megjelenést.

PS4 ID: Vordengo

Egyelõre az európai megjelenés nem változott, tehát az vélhetõen már nem csúszik. Hivatalos magyar megjelenés viszont eddig sem volt, de amikor hívtam õket (egy hónapja?), akkor még arról volt szó, hogy elvben tartani tudják az európai megjelenési idõpontot. Magyarított játéknál - fõleg, ha sok szöveg van - erre mindig fel kell készülni, nem csak arról van szó, hogy lefordítják, és kész. (Bezzeg a HoMM V TotE vagy S&M Season One hónapokat csúszott, ahhoz képest ez még nem vészes.)
rotator
Egyébként ez a 2 hét már elég tûrhetõ késés, ez elõzõ BioWare játék, a Jade Empire magyar lokalizációja még 4 hónapot csúszott...

rotator
Fakk! Nem mintha nem lenne mivel játszani addig is, de azért mégis. 😊

EZ az infó honnan van?
Snexi
A magyar verzió csúszik csak nem az egész világon

19???? EZ most hogy van? Eddig nem 6 volt? Én már nem is értem. Egyesek itt a fórumon (vagy valamelyik másikban, már nemtudom) hogy nem fog csúszni.
Nyugi, én a Boxos megjelenés óta várom,hogy meglegyen, még most sincs meg,de kibírom. Karácsony a határidõ,addigra meglesz.
(legrosszabb esetben karácsonyra kapom meg/veszem meg)

Ez így nagyon nem jó... 4 hét van még így vissza!! 😮 És Amerikában 2 nap múlva jön ki. Azaz nemsokára tolhatja a sok warezos, miközben én itt várok 4 hétig... Qrva jó :S A 2 hétbe már beletörõdtem, az okés, de 4?!!
Áááá, a fenébe :S Addig kell várnom?!! Azt hittem 6. lesz...
Snexi
Nemár...:/

Heuro
Június 19. a magyar megjelenés.
Ha a lengyelek el nem szúrják.
Merthogy a magyar lokalizáció az õ kezükben van.
Érdekelt vagyok a témában, innen az információ.

Egyébként nagyon jó lesz.
Irány a bolt ...

offkorz
na klassz,pedig várommár nagyon :-|

Hát galaxisnet-en még nincs megjelölve pontos dátum, csak annyi, hogy június szóval lehet csúszik kicsit. Vagy csak basztak kiírni, hogy június 6. 😊

Why so serious?

offkorz
okés,köszi

Istencsászár
Gondolom akkor.

offkorz
értem.és tulajdonképpen akkor a magyart mikorra várjam?eu-s megjelenéskor?

Istencsászár
Németben német nyelven adják, Oroszba oroszul ( márha volt forgalmzaó aki lefordította náluk ), vannak gémek melyek megjelennek magyarul, ez a magyar forgalmazótól függ, ami felvan tüntetve a borítókon hogy ha magyar kézikönyvel és magyar borítóval jönnek ki.

offkorz
de gondolom nem csak az eu-s megjelenésben lesz ez.vagy nemtudom,hogy lesz ez?plz infót,mert nemtudok errõl semmit :-|

offkorz
bocs tényleg hülyén kérdeztem

Istencsászár
Magyar kiadás lesz, magyar nyelvû tokkal és kézikönyvel😊

bertino
nyilván japánban is elsõdlegesen magyar felirattal fog megjelenni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Te most konkrétan azt kérdezted, hogy Amerikában magyar felirattal jelenik-e meg?

Why so serious?

offkorz
és ez csak Mo-n fog jönni magyar felirattal?vagy lesz alapból 28-án már a magyar verzsön is?:-|

SötétBarom
Remélem ez végre olyan cucc lesz, ami oda tud szögezni a monitor elõ több éjszakára.. Már nagyon várok egy ilyet.. Utoljára az Oblivionnak sikerült ez félig-meddig..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Meg gyors... Én késõn vettem észre 😛
Grat <#eljen> Mázlista vagy 😄
ProGabe
<#eljen>

mondjuk úgy néz ki én is nyerek egyet,csak azért fizetni kell <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nyitottak egy olyan forumot hogy "Who wants a FREE digital copy of MEPC?" és egy pmet kellett küldeni a topic létrehozojának.Utána jött az üzenet hogy benne voltam az elsö 13ba és igy kapok egy ME-t.Csak nem dobozost,hanem digital downloadost.
ProGabe
az igen.grat!

amúgy hogyan?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem már sikerült nyernem egy Mass Effectet a hivatalos oldal forumán😊