Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Why so serious?
http://www.freetvmaci.info/
Why so serious?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
7x inditottam el az aktivációt, mire elfogadta. (elment rá durván egy órám) Szerinted, ha kész lesz a honositás, mi lesz az elsõ dolgom? beteszem a lemezt, vagy megkeresem a virágbolti exé-t? És a játékom eredeti, gyüjtõi darab...
Ennyit errõl a nagyszerü, a warezosok életét megkeserítõ védelemrõl....
http://www.freetvmaci.info/
Why so serious?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Why so serious?
PS4 ID: Vordengo
(legrosszabb esetben karácsonyra kapom meg/veszem meg)
Ha a lengyelek el nem szúrják.
Merthogy a magyar lokalizáció az õ kezükben van.
Érdekelt vagyok a témában, innen az információ.
Egyébként nagyon jó lesz.
Irány a bolt ...
Why so serious?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mondjuk úgy néz ki én is nyerek egyet,csak azért fizetni kell <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy hogyan?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.