11074
  • Neoncsoves
    te jó fiú vagy :D Nekem kb 5x anyni renegadem van mint paragonom... XD
  • Rentadar
    Hát azért ne felejtsük el, hogy ez nemcsak egy új játék, hanem egy kompletten új műfaj is. Legalábbis ezelőtt nem emlékszem, hogy lett volna olyan game ami ilyen szinten mixelte a hardcore fps t az rpg vel. Így első probálkozásra is jó lett, inkább az a kérdés, hogy sikerül-e a 2-ben javítani.
  • wesker24
    Na én is végigvittem ezt a nagyszerű játékot !! Kb közel 40 óra volt mire a végére értem a mellékküldetésekkel együtt !!

Ime itt van 2 kép mire a játék végére értem !!

Nálam aztán nem volt pénzhiány !

Itt meg 47-es szinten fejeztem be a játékot első végigjátszásra !

• Sir Quno Jedi
    Az egyáltalán nem bonyolult, mindössze szabvány DnD3 szabályrendszer, kicsit "komputerizálva".
  • Magiszter
    Console-t rakd a tab gombra ( =Tab ) "~/0"-ra nekem se jött le (tilde). Amúgy hasznos és érdekes információk itt: Mass Effect Wiki
  • Rage47
    Érdekes bugok, nekem egész játékban egyetlen bugom volt, mégpedig az, hogy a fegyver a játék vége felé 2x felmelegedett és úgymaradt.

Amúgy a játék csillagos ötös, nagyon tetszett, igaz van pár hibája, de azt el lehet felejteni.:) sztem elkezdtem új karival(még a kotort sem játszottam végig 2x:), renegade-ként...
  • blackfire001
    Meghalt a csapattársam, hogy udnám újjáéleszteni?
  • ZÓÓÓcsi
    Jó van na! Nekem csak tetszik ez az egyszerű kezelőfelület! Pl.: a Neverwinter 2 bonyolult skillrendszeréhez képest ez kellemes fölüdülés.
  • Pluskast
    Muszály ezt? A fa**ért kell itt az sg topikokon reklámozni!
  • MaxPayne
    Köcsög szpemmer csaló vagyok!
  • Riddick21
    Nézd, hadd ne vegyem már számításba, hogy mi kell a nooboknak!
    Elég komoly probléma az egy fejlesztői hozzáállásnál, ha Pető intézetes formákra kalibrálják az RPGjük karakterrendszerét, hogy ne tévedjen el benne senki...
  • ZÓÓÓcsi
    A pozitívumokkal egyetértek!
    Viszont azt mondod túl egyszerű? Mélyebb skill fa kéne?
    Szerintem meg pont, hogy nem a skilleken van itt a hangsúly. Nem fog az ember azzal törődni, hogy hú most erre vagy arra tegyek, meg nem kell igazából semmit keresgélni, minden jól látható helyen van, könnyen kezelhető, így jobban leköti a n00b játékosokat is (tisztelet a kivételnek).
    Én úgy érzem, hogy itt inkább a látvány, hangulat és karakterek/történet dominál a loot-olással/skill-ekkel szemben! Ami nekem be is jön.
  • Zomil
    nekem olyan bug jött elö a virmin, hogy mikor párbeszéd/jelenet volt amiben Ashley is szerepelt, mindig az alap rózsaszin armorjában jelent meg, közben már rég nem az volt rajta(persze amikor visszakaptam az irányitást, már megint rendes armor volt rajta) :D
  • faber
    Ezt én is néztem...huszon x-edik szintű vagyok, (eddig Feros-Novaria meg a Tau Clusteres világ volt meg Citadelenkívül, és most jön majd a V betűs akármi - meg lezúzok most pár mellék küldetést), de már szinte csak az olyan - szerintem fölös egy soldiernek - skillek vannak kifejlesztetlenül, mint pl. a pisztoly (90%-ban assault rifle is megteszi, a maradék 9%-ban funból shotgun közelre, meg néha sniper távoli látszámleépítésre)...jönnek majd még új cuccok, vagy esetleg újra játszásnál? Mert lassan már semmi értelmes helyre nem tudom tenni Shepard bácsi talentjeit :)
  • Riddick21
    Játékkal kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak:
    Pozitívumok:
    -zseniális hangulatkeltés, filmszerű élmény az egész, látszik, hogy rendezve van!
    -grafika és hangok, főleg a mimika és a karakterek szövegei, hihetetlen munka lehetett, példátlan az eredmény is
    -fasza történet, nagyon nehéz abbahagyni
    -igényesen kialakított galaxistérkép, amit sajna csak részben lehet bejárni, de így is hatalmas!

Negatívumok:
    -kissé szájbarágós, sajnos gyakran nézik hülyének a kedves játékost
    -sok megkötés és díszletvilág (értsd: sétálók között robbanó gránát semmit nem csinál, ugyanúgy mennek tovább, szemük sem rebben)
    -kibaszott bugos...
    utóbbihoz: ugyan a tört verzió hibái nem jöttek elő, de vannak helyettük mások: bizonyos karakterek el-eltűnnek a videókból, alkalmanként kirepülök a pályáról, beragadások, egyes karakterek megszólításakor kilép a játék, stb., és ezek elég idegesítőek tudnak lenni, de majd patch javítja.

Plusz ami gáz, az a karakterlap. Nem azért, mert kevés tulajdonság van, hanem azért, mert kb. mire vki végigviszi, simán kimaxolhat majdnem mindent, ami vicc... Sokkal jobb lett volna valami aprólékosabb tulajdonság/képességfokozás, többféle skillel, hogy a pontokat nagyobb dilemma legyen kiosztani... így csak nyomom, ahova érem, aztán majd legközelebb teszek a másikra is, kissé hangulatgyilkos.

De az összhatás jó, némi variálással egy nagyon klassz kis játékot lehet majd faragni belőle, mint egy trilógia első darabja, bizony nagyon meggyőzően teljesít!
  • nimfas
    Hello mindenki... a Console-t hogy kell bekapcsolni, mert én a BioInput.ini-be beírtam a megadott helyre a megadott sort... de a játékban továbbra sem nyílik meg a konzol a "~" bill. hatására. Próbálta már valaki egyáltalán?

Előre is köszi! :-D
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Az én Shepard-öm:
  • Cat 02 #3172
    Hát, eddig másik karival is eljutottam oda és akkor is ez volt :S
  • Hoz_Hun
    Az játékidőbe csak a normál futási időt számolja a viszatöltött játékállást nem! Ergó, ha két órát eltökölsz egy helyszínen, mert meghalsz, vagy mert több lehetőséget is kipróbálsz, akkor csak a legutolsó viszatöltéstől eltelt időt számolja bele. Azaz a jétkidő tiszta save/load nélküli időt mutatja.
  • Hoz_Hun
    Gondoltam megemlítem, ha unlockoljátok az Archivmenteket akkor az plusz dolgokat ad az újonnan induló karaktereteknek. Pl ha unlockolod a gépfegyver archivmentet akkor az választhatólesz MINDEN karakter kasztnak ezután tehát az adeptnek is. De csak egy fegyvert lehet így hozzáadni; tehát ha unlockolva van a sniper is akkor vagy a snipert vagy a gépfegyver talentet adhatod pluszba az induló karakternek.
    Egyéb Archivmentek egyéb pluszokat addnak.
  • Hoz_Hun
    Amugy ha ugyanezzel a karakterrel újra elkezded (miután egyszer végigvitted) akkor minden emberedet felrakja a szintedre de a talent pontjaikat nem!!! Azaz ujra kioszthatod nekik a köv játékban, ahogy neked tetszik. A Shepardos talentjei viszont maradnak, többé nem oszthatod újra őket.
  • csgj
    KIJÁTSZOTTAM! :D Vááá, elképesztően jó volt a vége! :D:D:D:D:D:D (Bocsi, de tényleg nagyon bejött) Tuti, hogy még ezerszer végig fogom tolni, és természetesen megveszem, amint megjelenik :)

• Slim Rick
    mindig ez van vagy egyszeri hiba ?
  • Cat 02 #3166
    Őő, az normális h mikor mek a Citadelbe kifagy ? :D
    A hang megy tovább de kép az rip
  • berlinboy6329
    Attat nám tom..Oda volt irva h played time 7h5(x)min..Majdnem 8h
  • Zomil
    nekem spec. xfire 21órát ír ki, a játékban meg 13óra szerepel

bár ebben benne van kb. 2óra amit egy másik karival csinátam
  • ZSOOLT2
    valószínűleg nem, a magyar feliratos eredeti verzió 19.-én jön ki, korábban szerintem sehogy sem lesz elérhető magyar felirattal
  • Prince23
    azt szerteném megkérdezni, h a vtlty tartalamazza ea magyar feliratot?
  • Dragooon #3161
    jaok, htx mindenkinek
    :-c
  • takysoft
    napi 8? :D
  • berlinboy6329
    A játk mennyire pontosan jelzi a játékkal eltöltött időt?Keveslem azt a 8 órát...
  • zorrobomber
    adept
  • Zomil
    van külön olyan is h biotics, vagy valami hasonlo nevü :D

lényeg,h mikor kiválasztod melyik kaszt-al akarsz lenni akkor lila aurája lesz :D
    nah az fullosan "mágus"
  • gyuri12
    Biotikus kasztot kell az elején választani(vanguard,vagy aminek a keze körül kék izé van:D)
  • Cat 02 #3155
    Lenne egy olyan kérdésem, ha ilyen "mágus" szerűség (tudom itt nincs, hanem a mass erőt használják xD), akkor milyen "kaszt" legyek ? Illetve mi a jobb ? Ha csapat kap xp-t v az egyén ?
  • Neoncsoves
    nem csak a segge szögletes .DDD
  • preti96
    HOGY KELL ELŐHOZNI A KONZOLT?
  • Zomil
    micsoda gyönyörü szögletes segge van :DDDDD
  • adammmmmmm
    Lol
  • csgj
    Elena Shepard... :P