Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
doboz átirat, nem meglepõ.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Agyonpixeles recés élek mindenütt 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Lesz benne benchmark királyság!

Next PC upgrade: 2022

Btw, azt írják, hogy ha jól ment a gépeden az Unreal Tournament 3, akkor a Mass Effect is jól fog menni.
Hát sztem úgy elég ronda 😛
Hát nem, 512 megás pro... de srtest szerint átment a recommended-en.
tobias88
1920*1200as felbontásban persze<#vigyor2>
Davidus
lowon is egész jól néz ki amúgy😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Davidus
Snexi
Vegyé

bertino
egs...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wedge31
Attol függ melyik 2600-os ,ha xt 1024-ben simán fog futni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nah asszem nekem sem kell félni. A X1650XT egy kategóriában van a 7600GT-vel (a 7600GT valamivel gyengébb), az én 6800-asom meg nem sokkal gyengébb öcsém 7600GT-jénél. Menni fog ez normálisan minimumon. 😊

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Jujj, akkor, hogy megy egy HD2600-al? :S Faxa lesz, ha akadni fog... veszek egy boxot, és befejeztem a géppel való sz*rakodást :/
rotator
Wow, min. 38 fps lesz nálam. Motion blur van a játékban?

Snexi

Még nincs kint, arról tudnék . 😊

Jaja, az Eden Prime-on BSoD. 😄 Azon vigyorogtam mikor Scott (Meadows, Senior Programmer) közölte vele hogy menjen át a Technical Support (Self-Help) részlegbe és ott panaszkodjon de elõbb regisztrálja a játékát hogy tudjon oda írni. Természetesen ma még a PC verziót nem lehet regisztrálni, a topikját meg lockolták a srácnak. 😊

Ja, és állandóan kék halállal sújtja a game a gépét 😛
IGN-en 27. a dátum...
Jaja, az a doboz mindig a szemem elõtt van, hogy bámulhassam 😄 Nagyon jól sikerült game volt az a Jade Empire... Ja, errõl jut eszembe, hogy a Mass Effect szinkronszínészei között is szerepel pár híresebb ember. Pl. Seth Green (Dr. Genya fia xD). Jade Empire-ben még jóval nagyobb arc volt, nevezetesen John Cleese (Monty Python).
Dante73
Vagy csak kikerült idõ elött. A hivatalos fórum, semmit nem jelent, Assassinnál is ez volt, reklamáltak ott sokan Jeruzsálem miatt, és a játék megjelenéséig még 1 hónap volt....

http://www.freetvmaci.info/

Neee, van aki már most tolja (a hivatalos fórumon írta). Ezek szerint van ahol már ma árulják.

Hmmm, igaz a Jade Empire is ilyen vastag tokba volt benne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A kiadott dobozképek mindig ilyen csalókák, de ettõl ez még egy szabvány DVD-tok. Persze nálunk a CD Projekt korrektebb formában fogja ennél kiadni.
Dante73
A witchert is a cdprojekt adta ki MO-n, és az is vastag volt. Papirtok, benne egy vastag DVD tok, abban 2 lemez, könyv, térkép. 8 ropi. Másutt ez már limited.... Ja, és mivel elõrendeltem, kaptam hozzá kis kulcstartó-kulacsot, a fõzetekhez... Sztem korrekt.

http://www.freetvmaci.info/

Nálam a Limited Edison ekkora (na jó az kicsit vastagabb), csak az nem így néz ki (dombor nyomott fém doboz rajta egy mûanyag tok).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Huh, nálam a leggyorsabb a hétfõn leadott rendelés megjött pénteken. Eddig egy játék tûnt el útközben, de ingyen újraküldték csak ki kellet várnom az egy hónapot, mert az a hívatalon "eltûntnek nyílvánítva".

Heuro
Igen, így van ... xp 3G-t lát, de akkor is 4G van a gépben :-))

Snexi
*én

Snexi
Amúgy ez vastagabb mint egy normál doboz vagy ez csak az n érzéki csalódásom?

nem hiszem, hogy olyan õrült nagy munka lenne beletenni.

Nem is azért nem kerül bele.
Általában nincsen az egy hét. Annyit kell rá várni, amg a postás meghozza, ez pedig szeszélyes dolog, de fõszabálynak tekinthetjük 2-5 munkanapot. Nekem már érkezett meg tõlük péntek délután feladott játék hétfõ délelõtt.

Mellesleg én azért nem õket linketlem, mert náluk drágább a játék, mint a Gameplaynél.
Ahogy tudom nem a munka a probléma hanem a CDProjekt úgy vette meg hogy õ csak a lokalizált szövegeket használhatja, az eredetieket nem.

Köszi az információt, hát, akkor marad az, hogy megrendelem külföldrõl, vagy megvárom, hogy kiokoskodnak-e valamit a hozzáértõk az angol feliratra való visszacserélésre.
Egyébként minden tiszteletem a kiadóé, a fordítóké, hogy elérhetõvé teszik a magyar nyelven való végigjátszást, de azért továbbra is baromságnak tartom, hogy nincs egy sima nyelvválasztási opció, nem hiszem, hogy olyan õrült nagy munka lenne beletenni.
DarkSector
Nemugye

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Davidus
a magyar verzióban a szinkorn is magyar lesz? ugye nem?😄

V9ykn8_TZL0

rotator
Ez suxx, de ugyanez volt a Jade Empire-nél is. Ott 1 db picike fájl cseréje megoldotta a gondot, de vajon itt elegendõ lesz-e ennyit trükközni?

Snexi
De legalább ha csak magyarul jelentetik meg akkor tartanák a 6.-át...Ááá :/

Istencsászár
Ez hiba...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Most lett hivatalos, a magyar verzióban (ellentétben a német és spanyol verzióval ahol választható a nyelv) NEM lesz telepíthetõ angol felirat, hivatalosan megerõsítve itt:http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=630684&forum=125

vazz:-(
Na én lehet hogy egy ideig nem fogom nézni ezt a fórumot mert ha azok akik megrendelték külföldrõl (vagy letöltötték) elkezdenek it beszélni róla akkor könnyen úgy dönthetek hogy letöltöm még mielött megevnném. Ezt viszont nem akarom. Szóval még 2-3 napig benézek és ha gondolkodóba esnék akkor csak 22 nap múlva jövök vissza.<#crazya>
Az kb értelmetlen 😛
DarkSector
Jah, én nekem akkor 1 ho(l)nap.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

1 nap 6 óra. Plusz 9 nap az európaiaknak plusz még 13 nap nekünk. Szóval ha valaki itt akarja megvenni annak majdnem egy hónap még. 😊

DarkSector
2nap!!!
...
2nap???

DarkSector
És 6GB???????<#vigyor3>

Ha már gépeknél tartunk, nekem a procim gyenge, de a Mass Effect gépigénye nem kér erõs procit..

Celeron 2,8 Ghz, 2 gb RAM, Sapphire Radeon HD2600 Pro DDR2 512 mb Agp

Crysis 1024x768-ban medium/high grafon 25 fps körül ment. Persze voltak szaggatások párszor, amik ezt levitték. AC rosszabbul ment, Beowulf-al is voltak gondok, de az ilyen UE3-as játékok, mint pl Gears of War és Bioshock simán, maxon, gyorsan mentek. És más game-el sem volt eddig különösebb gondom.
800*600, minden Low-ra állítva (a fizikai részletességet az azért maxoltam) a stabil 24 FPS megvolt. 😄 Nálam ez már simán futásnak minõsül. 😄 (1024-ben már szaggatott. 😄)