11074
  • ottar
    Lamentálok.
    Egy katona mellé kiket érdemes választani?
    Megszokásból Ashleyt és Kaidant viszem magammal, de gondolkodom rajta, hogy érdemes lenne valaki mást is vinni időnként magammal.
    Kit javalltok?
    Más: Mesterlövészpuskára érdemes gyúrni?
    Elég idegesítő, hogy most még (asszem nem tettem rá skillpointot) teljesen használhatatlan.
  • cataflam02
    Látom a szövegértés nem az erősséged =)
  • ottar
    á, én is módszeres gyerek vagyok, sokat szoktam tökölni a mellékszálakon, sétafika, mékóvezetés, satöbbi... :)
  • Optimus Prime
    Rengeteg, ha nem jártáé végig minden bolygót sorról-sorra, akkor sok minden. Én elsőre kiveséztem mindent, ergo a nagy csata után nem maradt több mission. :D 50 óra volt így, Veteran fokozaton.
  • ottar
    Igen, azt akartam kérdezni, hogy marad e még megoldanivaló, ha már úgyis a végén van az ember... :)
  • Optimus Prime
    Igen, ott megfogadták a rajongók óhaját és a főszál után is azt csinálsz, amit akarsz. Kérdés túléled-e és még rajtad kívül ki éli túl. :D
  • ottar
    AZ ME2-ban van freeplay? Lehet még a vége után mellékküldetéseket megoldani, és fejlődni? Dejó. :)
    Asszem kicsit felpörgetem az ME1-t. :)
  • Hoz_Hun
    Az ME1-et nem lehet folytatni a játék után (alapban), persze lehet folytatni csak az ME2-ben. :)
    Az importálható mentést a játék maga készíti, közvetlenül a reanimált Saren csata után (és az emberi tanácstag kiválasztása előtt).
  • BalMat
    Ha megcsináltad, akkor csinál egy mentést, de azt te nem tudod betölteni az egyesbe (meg se jelenik a listában) - azt csak importálni tudod a kettesbe.
  • Optimus Prime
    Szerintem, ami nem fejezed be a játékot, addig nem lesz használható a mentés a 2-ben. És nincs free play, csak a 2-ben.
  • simon7108
    már régebben végigvittem a játékot,de most újra elővettem.
    már be is fejeztem csak nem emlékszem már rá,hogy lehet e folytatni valahogy a játékot?mármint a történet vége után?én úgy emlékeztem,hogy igen,de úgy látszik,hogy mégsem mert nem látok ilyen lehetőséget.ha rámegyek a folytatásra akkor Saren elé rak le amikor babrál a konzollal a Citadelben.Na meg így,hogy tudom importálni a mentést a ME2-be ha az utolsó mentésem Saren elleni harc előttről van?(igen már az ME2-t is végigvittem és tudtam importálni a mentéseket csak már régen volt:D)
  • ottar
    Köszönöm, ez eszembe sem jutott, pedig ismerem az oldalt... :)
  • ottar
    Köszönöm!
    Nem szándékozom cserélni, meg hely is van rajta bőven, azaz nem kapom le a játékot ha befejeztem... 250 GB-s.
    Csak sajna nem haladok úgy a ME-vel ahogy szeretnék.. :(
    Nade jön a hétvége! :)
  • Optimus Prime
    Nekem megvan Originben is az ME, ha futott az Origin és telepítve volt onnan a DLC kódot sem kért.
  • ollie
    Lol, a Bring Down the Sky teljesen ingyenes, de azért nagy okosan tegyél fel belőle warezolt verziót.
  • Optimus Prime
    Lépj kapcsolatba az EA-vel, live chaten vagy e-mailbe és adnak egy kódot. Az oldal azért nem él, mert tavaly feltörték a BioWare oldalát. :/
  • cataflam02
    Helló

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A pinnacle station is fent van torrenten, viszont magyarul sajnos nem elérhető. A bring down the sky is elérhető a fentebb írt formába.. de viszont ez már magyar nyelven is. Sajnos a kódos dolgot nem vágom, én dlct sosem vásároltam eredetiben. Csak az alap játékok eredetik. viszont azokra fel lehet telepíteni a tört verziókat is... Vagy egészbe le tudod szedni a full játékot minden dlc-vel. Attól független hogy megvan-e vagy sem az eredeti játék!!! Bár szerintem azt a kevés pénzt simán megéri egy ilyen jó játék :D Bocsi a sok hülyeségért :D remélem valamit azért tudtam segíteni.
  • Evoluti0N
    Még valami: Letöltöttem a Bring Down the Sky-t és egy olyan dologgal találkoztam, amivel előző telepítéseknél még nem. Kér valami kódot a dlc telepítéséhez, amit akkor kapok állítólag ha beregisztrálom a játékot, de az oldal, amin be kéne regisztrálnom nem él... :S
  • Evoluti0N
    A Pinnacle Station dlc komolyan csak Originen érhető el?
  • Hoz_Hun
    A lényeg: ha nem cseréled le a Xboxodat és vinyódat, akkor semmi gondod sincs az importal. Ha cseréled akármelyiket, legyen egy mentésed a vége előtt és csináld meg újra az új xboxon/vinyón.
  • JethroHUN
    Olvasd el ezt inkább link
  • Hoz_Hun
    :)
    Asszem nem kell fenn lennie az importhoz az ME1-nek. De a mentett állásodat ne töröld le. Bár asszem még csak az sem kell hozzá, mert az importhoz szükséges file-t valami egészmáshova teszi.
  • ottar
    Köszönöm!
    Ehhez fenn kell hagynom a boxon az ME1-et telepítve? (Bár DVD-n nincs is meg, az XBOX Live-on vettem letöltős verzióban.)
    A mapet még nem találtam meg, de a gameflyn megtaláltam, a right sticket benyomva növeli a zoomot. :)
    A bal kisgomb a gránátdobás... :-)

• Hoz_Hun
    1. Simán. :) Úgy néz ki, hogy új játék inditásakor kiválasztod, hogy ME1-böl importálod a karaktert. Akkor átvált egy másik menüre, ahol kiválaszthatod az ME1-ből rendelkezésre álló Shepardot.
    2. Na most erre nem emlékszem, de vagy valamlyik kart kell benyomni, vagy a bal kisgomb (a középső fő Xbox gomb mellett).
    3. Nem tudom PCn mennyire zoomol. De Boxon is lehet zoomolni.
  • ottar
    Sziasztok!
    Tud valaki segíteni? A PC-s játékot hagytam a csudába (pedig már beszereztem a ME2-t is.. ) mindenféle gépcserék miatt, és a jézuska tojt nekünk egy Xboxot, most azon kezdtem újra játszani. A kontrollert még erősen szoknom kell, de haladok...
    Kérdések:
    1. Ha végignyomom az első részt, xboxon hogy tudom a karakterem átvinni a ME2-be?
    2. Hogy lehetne közvetlenül elérni a térképet? Kissé idegesítő, hogy egy gyors csekkoláshoz be kell lépni a menübe.
    3. Emlékeim szerint PC-n jobban lehetett zoomolni ami a Mékós lövöldözésnél igen jól jött... Lehet ezzel valamit tenni?
    Köszönöm.
    o.
  • Optimus Prime
    A Mass Effect Originen most csak 3 euró!
  • Optimus Prime
    Sikerült! Max Renegade ponttal végig toltam, annyi volt a body countom így, mint Rambónak. Érdekes néhol és a végén mennyire más stílust, hangulatot adott így a játék. Főleg, hogy a végén bevágtam, hogy direkt hagytam meghalni a Tanácsot. Kíváncsi leszek milyen lesz így a 2, mennyiben befolyásoltam így.
  • morcosqtya
    Ahhoz jó hangosnak kell lenned. :)
  • Optimus Prime
    Annak örömére, hogy sikerült Originre reggelnem a játékok újra nekiültem. most elhatároztam, hogy genya módban tolom végig. Sikerült úgy megalkotni Lazy Shepardöm, hogy zéró paragon pontja van. És eddig egyet sem szereztem, Wrexet is otthagytam. Ő nélküle, meg a többiek nélkül is végig lehet vinni? Vagy úgy coolabb tudok lenni, ha velük teszek rosszat? A másik, hogy ha lehet választani ugye 3 válasz vagy az intimate megoldás közt melyik add több renegade pontot? Pontosabban, hogy lehetek gecibb? XD
    Egyszer írtam, hogy így vicces-e a játék és hát az. El akarom érni, hogy béna legyek, hogy a 2 végén meghalljon. :D
  • abalogh
    Sziasztok!

Szeretnem a segitsegeteket kerni ugyanis en par eve megvettem az elso reszt es magyarul van de az angol Win 7 esen csak angol feliratot latok. tudna valaki segiteni ,hogy mit lehet ilyenkor tenni? elore is koszonom
  • gerey
    Igen közben sikerült is. Köszi.
  • ollie
    Igen, azt.
  • RAMyMamy
    lemezről a setup.exe-t vagy ilyesmit kell futtatni
  • Optimus Prime
    Tudod angolul teleptíteni. Ejh, de elfelejtettem mivel kell indítani. Nem azt az Autorunnal. És akkor válaszható az English.
  • gerey
    Megtalálhatóak valahol a CD projektes verzióhoz való angol nyelvi fájlok? Kipróbálnám angolul, ha már a 2. részt úgy játszottam, illetve a 3-at is így fogom.
  • RAMyMamy
    mindegyik csaj csapattárs szimpatikus, de egyik sem annyira, mint Liara, vele meg alapból lehet "rosszalkodni". :P ő volt az első karakterem szerelme és annyira büszke vagyok magamra, hogy a 2. részt úgy játszottam végig, hogy kibírtam, hogy ne csaljam meg. XD a shadow broker dlc-t úgy vártam, mint a messiást... :D
  • morcosqtya
    esetleg valami leszbosz modot? :))
  • RAMyMamy
    dragon age-et én szétmodoltam, ha lehetne, ebbe is belepakolnék jópárat, az tuti :D
  • morcosqtya
    Persze mod van mindenre de sajnos a játékban alapból nincs benne, nálam így nem annyira jön szóba.

• Calver
    Audio Erotica?
    [apro]vigyázat, a link tvtropes-ra vezet, potenciálisan lenyúlva a fél napodat

OFF: én hasonló okokból reménykedem, h Judy Greer (Archer) szinkronizál majd valami videojátékban, iszonyatosan jó hangja van... de Jennifer Hale is bőven belefér az előbb említett kategóriába