11074
-
krunyec #10394 Sziasztok! A harmadik rész magyar adaptációval fog kijönni, vagy csak angolul? Köszi előre is. -
#10393 ha teljesen új karaktert kezdesz, és nem importálsz, akkor első szintről viszed természetesen.
egyetlen bónusz amit kapsz, az achievement-ekből jön - azt hiszem, első végigjátszás után +5% xp-t kapsz. -
#10392 Hát, hogy egy új független karaktert hozok létre, amit majd átviszek a 2-be. De hogy a Renegade/Paragon pontok nullázódnak OK. Meg persze a következő nehézségi szinten akarom, amit unlockoltam. -
#10391 új karakter az az lenne, h újrakezded ennek az importálásával?
mert akkor:
- maradt ugyanolyan szintű, elosztott képességekkel együtt
- renegade/paragon skála nullázódik, de az érte kapott charm/intimidate pontok NEM vesznek el
és igen, így érheted el 60-as szintet és kaphatod meg legdurvább fegyvereket. (de minek...) -
#10390 magas renegade vagy kisnyuszi... ööö paragon pontszám kell hozzá, ez alapból ad 1-2 pontot, de utána osztanod kell rá párat, többi képesség helyett. -
#10389 akkor fölöslegesen nem szenvedek vele -
RAMyMamy #10388 a gyűjtögetős mellékküldetések nem adnak semmit a 2-ben, kivéve pl. ha találsz gázokat, fémeket, stb., akkor a 2. részben kapsz az elején egy kevés nyersanyagot. -
#10387 meg még 1 kérdés a magas Charm / Intimidation pontokkat azokat hogy szerzem?? -
#10386 Srácok ha az első részben megkeresem ezeket a turian jelvényeket meg ezeket a sok szir szart befolyásolja a játékot vagy a 2. részét vmivel?? -
#10385 Bár annyi mindent tudok az ME-ről, mégis van egy hülye kérdésem. Van egy Lazy Shepard nevű max Renegade karakterem, Vanguard. Ha most csinálok egy új karaktert, akkor mik maradnak meg és mik nem? Úgy értem a Renegade/Paragon rendszer az nullázódik, de a level számom marad és egyben így érhetem el a 60-as szintet? -
#10384 A bolygószkennelés nem rossz, csak tudnod kell mennyi az elég. Én úgy terveztem az egész Galaxist végig járom. Majd írtam nekem mennyi van és a fórumon írták ennek a tizede is elég. :D Valamiből asszem milliós mennyiségem volt. XD -
#10383 Akkor Fallout 3 metroalagútjai nem neked valók.. :)
A 2. részben nagy előrelépés a jelölő rendszer.. viszont van bolygószkennelés.. :))) -
#10382 Igen, az engem is zavar. És az említett új megjelenések végett a szisztematikus rendszer se segít. :S -
Evoluti0N #10381 Engem az bosszant az első részben, h nehéz megjegyezni a sok bolygó, naprendszer miatt, h melyiken voltam és melyiken nem. Ráadásul időnként egy-egy főküldi után új naprendszerek jelennek meg olyan clusterekben, amiket előtte már meglátogattam. Ez miatt csináltam egy notepad fájlt és oda jegyzeteltem, h merre jártam már, merre nem. Szerencsére a 2. részben már mutatja, h melyik bolygókon voltam, valamint írja, h egy-egy naprendszer hány százalékát fedeztem fel. -
ottar #10380 Az engem bosszant, hogy nem lehet megjegyzésekkel ellátni az egyes helyszíneket, vagy tökjó lenne, ha a galaktikus térképen megjelennének az oda tartozó történések valami módon. Segítené az útvonalválasztást erősen...
-
Evoluti0N #10379 Jah, tudom. Meg is csináltam eddig sztem minden alkalommal mindent, csak pont azon a folyosón nem jártam több alkalommal, ahol az a faszi van :) -
#10378 Minden nagy küldetés után menj vissza a Citadellára. Sok újat fogsz találni. Az elején még mikor Saren kell lebuktatnod. Bár akkor még nincs meg a kellő Charm/Intimate pontod, hogy a lehető legjobban megold az egyes problémákat. Bár a legutóbb végig játszásaimnál pár mintha így is kimaradt volna. -
Evoluti0N #10377 Eh, Ilos előtt beszéltem a csávóval és utána Shepard anyjával a hajón, ezért nem tudtam befejezni normálisan a küldetést. Na mindegy. :) -
Evoluti0N #10376 Megvan a küldi, köszi szépen. Hihetetlen, h ilyen sokadik végigjátszásra is találok új küldit :D. Sőt, ez nem is az egyetlen új, amit találtam. A faszival, aki megkér, h szavazzak a Terra Firma-ra is csak most találkoztam először :) -
Evoluti0N #10375 Most kapcsoltam, h nem lehet valaki egyszerre earthborn és spacer :D -
#10374 wikit megnéz, mindenre választ talál -
Evoluti0N #10373 Ehem, akkor nem elég, h spacer vok, hanem war hero és earhtborn is. Na ezek közül egyik van csak meg és sztem nem is volt soha ez a kombinációm. Akkor ennyit erről :D -
#10372 Ha tényleg Spacer-War Hero-Eartborn(?) a profilod, akkor a Citadellán találkozol egy elégé megtört csávóval. Pontosan nem emlékszem hol, elég jellegtelen folyosón, kószálj sokat, előbb-utóbb rátalálsz. És igen, meglepett, de tényleg beszélhet Shepard az anyjával. Persze csak voice-only. :( -
Evoluti0N #10371 Úgy rémlik, mintha valaki említette volna, h ha a karaktergenerálásnál azt választjuk, h az űrben nevelkedtünk, akkor van 1 küldi, vagy esemény, vagy nem tudom mi, amikor Shepard valamelyik szülőjével (talán az anyjával) beszélhetünk rádión. Hol van ez? Melyik küldi? Nem először játszom már végig a játékot, most is már vége felé járok, de még egyszer se találkoztam az esettel. -
Evoluti0N #10370 Köszi szépen. Ez működik :) -
#10369 off/warez topic, válaszoltam is ott. -
Evoluti0N #10368 Tudom, h SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!no warez, meg minden és meg is van a játék eredetiben, de a Pinnacle Station DLC csak Originen érhető el, azonban onnan ahol élek, Szerbiából nem lehet vásárolni. Szóval a kérdésem az lenne, h tudtok-e valami normális crackelt verziót a dlc-ből? Sok helyen kerestem, de alig 1-2 helyen találtam meg. Ahol találtam, ott ilyen másolóst (szal nem telepítős) találtam, aminek utána még meg kell nyitni az AutoLoad fájlját notepad-ban és ott bemásolni az ott lévő szöveg helyére valami mást. Na én ezt mind meg is csináltam, de nincs ott a station, ahol lennie kéne, meg a játékban a Downloadable Content listánál a Bring Down the Sky alatt egy üres téglalap van, ahol se nevet nem ír és a description is üres. Próbáltam úgy, h felrakom az 1.02-es patchet, de akkor meg a BDtS dlc-t nem ismeri fel -
#10367 Alapból nincs. Van a firewalker free DLC, ami adja a légpárnás... Hammerhead(?) járműt. -
ottar #10366 :-)
De azért csak rágyúrok a sniper riflera. :)
a bolygófelszínes kalózosbázisos küldetéseknél sokszor jól jött volna ha eltalálok valakit.
Így muszáj voltam a tüzérséggel legyalulni... :)
(apropó: ME2-ben lehet más járművel menni?)
-
#10365 Igen, erről már volt szó, hogy kb. a fantom fegyverekig a pisztoly a legjobb... -
#10364 Ez kétségtelen. :) -
ottar #10363 Ja, rövid sorozatokkal operálok, de a pisztoly alapból pontosabb (mármint a játékban.. :)) Azaz egy fedezék mögül kikandikáló gonoszt nagyobb eséllyel találok el. :)
-
#10362 A saját küldetésüknél igen, bár nincs akkora hordereje. Egyébként minden chatnél változó hogy épp ki van veled. Legyen valami szimpla beszélgetés valakivel vagy mission alapú. Bár többnyire az egyik akkoris "jót" tanácsol, a másik "rosszat".
A shotgunra nem mondtam, hogy könnyű, csak én szeretem. A L4D-et is experten is pump shotgunnal tolom. Az assault rifle trükkje, hogy keveset lőni és akkor pontosabb, egyenletes, kis lövések. Bár az is számít ilyen upgrade-ek és töltény van benne. -
ottar #10361 A játékmenetben befolyásol valamit hogy éppen kik a csapattagok?
(jó, mondjuk a Beneziás jelenetben egyértelmű, de máshol? ) Azaz számít, ha Wrexet vagy Garrust viszem?
-
ottar #10360 Most pisztollyal nyomom, az assault rifle nagyon pontatlan, és utálom ha mellélövök.
A shotgun ismétlése meg elég lassú, ha özönlenek rád, akkor szerintem nem jó. Legalábbis eddig nem volt igazán szimpi a puska.
-
ottar #10359 Wrex nekem is szimpatikus. Tali nem lesz nagyon gyenge a harcban?
A csapatválasztásnál nézegetem a csíkokat, de valahogy mindig Ash-Kaidan párosnál kötöttem ki.. :)
-
simon7108 #10358 ez ottar-nak akart menni:D -
simon7108 #10357 egyetértek.én az egészet Tali/Wrex párossal vittem végig.
mármint ha katona vagy.így pont sorban meg fel a képességek ereje.
(azok a csíkok amik a csapatválasztásnál vannak)
ha azt akarod,hogy ki legyen minden egyenlítve vidd Tali-t és Liarát,bár szerintem Soldiernél nem kell egyenlőnek lennie,jobb ha több van a harcon. -
#10356 Katona Shepard esetén:
Tali + Wrex
Garrus + Wrex
vagy Liara.. :) -
#10355 Ash-Kaiden jó páros, de ha katona vagy lehetne Garus vagy Tali. Kaiden piszok gyenge, hamar kiütik, inkább egy Wrex és Garus/Tali páros.
Fegyverekből én a shotgunra mennék, a végén én egy lövéssel leszedtem szinte bármit. A sniper nem rossz, de csak ha szereted.