Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze az egész csak akkor kell, ha nem tudod elég annyit összeszedni,ami az upgrade-ekhez kell. És nem az a célod, mint nekem, hogy végig járd az összes bolygót, mint az 1-ben.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
a bolygószkennelés egyáltalán nem nehéz, inkább baromi unalmas
az utazgatást is kb. 5-10 percig kell csak kitapasztalni.
a heckelések valóban minijátékok, bár szerintem elég szórakoztatók, fõleg hogy idõre mennek. az egyik egy memória-minijáték (amikor a lefordított lapok közül kell megtalálni a párokat) és egy megfigyelõképességes (amikor egy "kép" párját kell a folyamatosan gördülõ képek között kiszúrni).
a fejlesztéseknél már annyival bonyolultabb, hogy nyersanyag kell, meg (nemistudom) "tervrajzok", amiket venni is lehet, meg találni is.
mondjuk én speciel jobban élveztem a mako-zást a sivár bolygófelszíneken is, mint a szkennelést, de végül is, amikor látod hogy milyen fejlesztések mennyi nyersanyagot igényelnek, és a bolygókat szkennelve megtalálod a lelõhelyeket, akkor azért az elég kielégítõ érzés 😄
a harcrendszer meg jobb szerintem, mint az elsõben.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Most olvasom a leírást, hát így látatlanban iszonyúan túlbonyolított lehet.
Szkennelés (bolygó), üzemanyag vásárlás, erõforrások, szondák, utazás, ûrhajó-fejlesztés, laborban aktiválás, dialógus megszakítás, hackelés (valami számsoros ügyességi hülyeség lehet amiket utálok), harcrendszerben a kezelés stb.
A ME1 pont eltalált volt számomra (KOTOR a referencia).
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
igazából azért nagyobb élvezet számomra a nehezebb fokozat, mert tényleg rá vagyok kényszerítve arra, hogy a lehetõ legoptimálisabban használjam fel a saját és a csapat képességeit, és nem csak egy "egyszerû" darálás az egész, ahol akár el is felejtheted, hogy ez egy taktikai játék is. a 2-ben pl. a mech-ek már az elejétõl kezdve kihívásnak számítanak, durva ellenfelek, de tök jó érzés, amikor térdre rogynak majd szétesnek 😄
meg mondjuk rutinos játékosként már eleve kell a kihívás nekem.
Jöhet a kettõ.
Példakép státuszt sikerült kimaxolni.
Hardcore mondjuk második részben csöppet "unalmassá" válik egy idõ után - fedezék mögött szaglászni a falat nem a világ legszórakoztatóbb dolga - de Veteran az úgy pont jó <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Leginkább csak én vagyok lusta a nehezebb fokozatokhoz. Amikor hazajövök már nem vagyok olyan virgonc a hardcore-hoz, csak úgy kényelmesen elpötyögök.
De az tény, hogy a nehezen megszerzett gyümölcs mindig a legédesebb...
"- Doktor úr, ha így csínálok fáj!
- Bah. Ne csináljon úgy!"
Nem kell hardcore-ban játszani és nem halsz ki.. :-)
- kibalanszolja a játék az 50 szintnyi különbséget azzal, hogy durvább helyen kezd az áthozott karakter, míg a frissen indított mazsola küldetésekkel
- kibalanszolja azzal, hogy teljesen új képzettség és tulajdonságrendszerben kevesebb elõnyhöz juttatja a veterán karaktert
- áthozott karakterrel csak magasabb nehézségi fokozaton lehet játszani
?
át, ez a lényeg, a végsõ mentésbõl. attól függõen kap pár extra szintet, hogy elsõ rész végén hanyadik szinten voltál + extra crediteket.
ez meg spoiler lenne <#gonosz1>#gonosz1> de mivel ME2 Terminus rendszerben játszódik, lényegtelen a fantomságod.
Shepard-ot át lehet majd importálni a mass effect 2-be?
Ott ha jól hallottam már elveszítem a fantom státuszomat?
Tetszett a hangulata.
Az ME 1-et meg a nemrégi hacker támadás miatt nem lehet regisztrálni.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Pedig itt ezt gagyogja de rohadtul nincs ilyen opció csak Mass Effect 2 regisztráció van...
http://masseffect.bioware.com/me1/galacticcodex/bringdownthesky_pc.html
http://masseffect.wikia.com/wiki/Prothean
Itt is három piramisról írnak, meg pár romról, de ennyi, bemenni biztos nem lehet.
Ezt a térkép külön jelöli de nincs rajta ajtó, kívülrõl nem lehet bejutni és a kis bázison elvégezve a küldetést sem küld be a történet pedig valószínûleg nem egyszerû felszíni tereptárgy (mivel jelöli a térkép).
és azt hiszem jól tükrözi azt, ami manapság a való életben is megy. lásd, cosplayers...
én csak példának hoztam fel, és a lényeg, hogy szeretik a játékosok elsõre a "harcos" karaktert választani, mert annál általában tudja az ember, hogy a játék során valószínûleg tud érvényesülni.
nem tudom ti hogy voltatok vele, de én nem tudtam csak paragon/renegade karaktert a végére kimaxolni, mivel pont úgy, ahogy a való életben is, volt akivel "bunkó" voltam, volt akivel meg jó fej.
Egy jó pisztollyal eddig mindent meg tudtam oldani..
mondjuk ilyen szinten érthetõ h miért választják olyan sokan katonát, és h miért áll tõlem annyira távol - nem is tudom, h volt-e valaha olyan játék, ahol sima harcossal mentem, nem pedig többkasztú/svájcibicska karakterrel <#vigyor3>#vigyor3>
Egyébként nyilván nem véletlen, hogy a katona a standard beállítás.
Soldier-rel tényleg jó elsõnek, normalon, aki kezdõ az RPG stílusban.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.