11074
-
RAMyMamy #10314 kaidan-férfi shep románcra tuti van valami mod, mert láttam róla videót, talán erre is csináltak -
#10313 Azért Talival szerintem előszedném a Technics-legót ha lány lennék is. :)
Eszméletlen szexi a hangja.. :) -
#10312 hát igen, BioWare-nek szokása volt szimplán hetero karaktereket csinálni - Dragon Age 2 előtt, ahol mindenki vígan kavargatja a tegnapi ebédet is (ha nem érti valaki, google... vagy inkább ne) - és őszintén szólva, szvsz nincs is ezzel gond. Liara is ugye csak azért fért bele ebbe a roppantul szűk kategóriába, mert nem éppen ember, hanem egy egynemű faj tagja. -
#10311 Pedig az 1 romáca ezerszer jobb, mint a 2-é. Az siralmas lett, nem is választottam, azt se tudtam ez már az... és vége is lett. :( -
#10310 A legrosszabb esetben... -
#10309 ME1-et úgy játszottam, hogy nem használtam ki a szerelmi szál lehetőségét (senkivel nem jöttem össze).
ME2-ben szerettem volna "Talizni".. :) ..de nem lehetett, mivel olybá tűnik Tali megrögzött hetero csaj.
Kár érte.... -
#10308 igazából egyik nemmel sincs nagyon más románc opció
[apro]Kaidan-nek megalszik a tej a szájában, na meg Carth Onasi a hangja (brrr), Ashley meg... nos, nagyon finoman szólva retardált, viszont legalább jót lehet mulatni Shep neki intézett beszólásain ("He's not a zombie is he?") -
#10307 Hát a DA:O...nem is tudom a legrosszabb esetben is egál. -
#10306 Hagyjam a többi címet?
Úgymint pl. "párkapcsolat"??
-
#10305 Hagyd a francba a többi címet, ez a legjobb mind közül. -
#10304 Na jó, de most kaptam meg a Skyrim-et a dzsízuszkától 2 napja, meg itt van még a Fallout3 is félbenhagyva, + az asztalon bontatlan fóliás Dragon Age + bontatlan fóliás DA vérvonalak.. stb.
Emellett én nem csak játszom az a helyzet (munka, tanulás, háztartás, párkapcsolat, olvasás, filmezés, zene stb).. :) -
RAMyMamy #10303 hajrá :D -
#10302 Újra fogom kezdeni. -
RAMyMamy #10301 -
#10300 -
RAMyMamy #10299 igen -
#10298 Lány Shepard-öt alakítva is össze lehet jönni Liara-val?
Van lehetőség leszboszi szerelem beteljesedésére? :) -
RAMyMamy #10297 játszd tovább a játékot, és minden főküldetés után menj oda hozzá -
Laxxa #10296 Sziasztok Help kéne most tartok ME1 végén, Ashly vel szeretnék összejönni és nem Liara -val a kijátszás első két alkalmával vele voltam. Mit kell tenni eddig csak néhány szót sikerült vele váltani, apja, testvére stb. Folyton a fegyver pucolással elhajt mit kell tenni. Magyar nyelvű leírásokat nem találok. Vagy ha már leírtátok hol találom melyik hszben. -
#10295 Én is próbáltam anno magyarítani, de akárhogy is próbáltam nem jött össze. (Kivéve egyszer egy orosz patch-el, de akkor meg állandóan kifagyott utána a játék.) :/ Egyszerűbb ha beszerzel egy dobozos magyar verziót. -
Iceclon #10294 Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni honosítás ügyében. Már kifolyik a szemem annyit kerestem a megoldást, de nem találtam.
Steames karácsonyi leértékelésen megvettem a Mass Effect 1-et, le is töltöttem, leszedtem http://resi4.uw.hu/masseffhun.htm talált MEMagyar_t_s_rar és a benne levő MassEffectMagyarítás.exe -t elindítva egy üres könyvtárba telepítettem, hogy megkapjam a benne levő fájlokat, mivel a resi4.uw.hu oldalon a lejjebb található honosító csomagot már nem tudtam letölteni.
Követtem a web oldal "2. A Telepítés menete: " leírását (kivéve ezt a sort, mert nem tudtam értelmezni: "- Ugyanezt kéne megcsinálni a Mass Effect\BioGame\CookedP könyvtárral is." lehetséges ez a hiba, de nem értem pontosan mire gondol mit ismételjek meg és hogyan)
A játékon belül minden megjelenő szöveg magyar, kivéve a párbeszédek, az angol maradt. (a megnevezések a szöveg elején magyarul van, pl. "Andersen kapitány:")
A configuration utility szerint a steam ezeket a verziókat telepítette:
MassEffect.exe v1.02
MassEffectLauncher.exe v1.01
MassEffectConfig.exe v1.02
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget. -
#10293 Win7-nél ajánlott a kompatibilitási mód, meg adminként futtatni. -
#10292 No, lehet, hogy a kompatibilitás móddal sikerült megoldani a problémát (XP SP3). Most, mikor eljut arra a pontra a program, akkor megáll minden, mintha fagyna, de ctrl+alt+del után hallható, hogy újra fut a program, hallani a hangját, és már csak vissza kell lépnem, folytathatom. Köszönöm a segítséget! -
#10291 Pár napja telepítettem (ez az egyetlen játék, ami telepítve van a gépemre). -
#10290 sztem próbáld meg újra rakni a gamet
nekem is win7 64 van és órákat megy egyfolytában -
#10289 8 GB. -
#10288 nekem is win 7 64 rendszerem van más a probléma.Mennyi a ram-od? -
#10287 Próbáld meg kompatibilitási móddal, tedd pl XP SP3-ra. -
#10286 Valaki meg tudná mondani, hogy miért áll le hibával a játék kb. 30 perc után? A harmadik ilyen eset után már a kedvem is elmegy az egésztől. A patch fel van telepítve, a játék dobozos. Windows 7 64 van a gépemen, ha ez fontos lenne a megoldáshoz. -
#10285 máskép legyél rossz fiú ha be akarsz menni -
#10284 A warlord épületen én is gondolkodtam egy jódarabig, aztán utánanéztem neten és azt írták, hogy a mellékküldetést ami során oda kell bemenned, csak magas renegát pontszám esetén kapod meg. -
#10283 Ja, az X-fire nekem is szarakodott, azóta nem is használom. Vele/rajta keresztül még a Halo is 5 fps-sel szenvedett, meg minden. :S -
#10282 Igen, aki telehánnya a rendszerét általában ez a vége. De haver most írta hogy kilőtte a steamet meg xfire-t és így meglett a 60 fps-e.
Én is futtatok x-et játékok alatt de ilyen lassulásos dologgal csak egyszer kétszer találkoztam csak. Az xfire elkezdi 50%-on dolgoztatni a cpu-t, de megjavult ha kiléptem belőle és vissza. De neki folyamatosan ilyen volt és csak a ME alatt. -
#10281 De ennyire? Nekem majd maxon futott a játék még 3 GHz-es Celeronnal is. Csak az akciósabb jeleneteknél akadt kicsit. -
Steve Q #10280 Talán nem ártana kitakarítania a rendszert, pl. a Temp mappát, leállítani a szükségtelen programokat. A háttérben futó "nyalánkságok" rendszerint előidézik ezt. -
#10279 Igen ott nekem is leesik de bőven játszható. De neki folyamatosan 20 fps körül van. -
RAMyMamy #10278 nekem ennél jobb gépem van és nálam is vannak bizonyos részek, mikor nagyon leesik az fps, pl. ha mászkálok a fellegvárban -
#10277 hi
Havernak akad a játék méghozzá elég rendesen. 20-25 fpssel játszik de a gépe megvan hozzá főleg a vidikari. Core2 2,5 ghz, 9800gt 1gb, 2gb ram.
A játék már patchelve lett.
Szerintetek mi lehet a hiba? -
#10276 Mint Cameron a TSCC-ben? :) -
#10275 csak mindenképp tartsd meg az első rész savegame mappáját!