Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
az ingyenes dlc, benne van az elsõ patchben
szerintem semmi gond nem lesz tõle
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
idézem:
On the PC version of Mass Effect, large areas of land on the planet's surface may not render properly causing swaths of landscape to be a black hole, although the topography and ability to traverse these areas is retained. This error can be fixed by using repair feature of the configuration utility and deleting local shader cache files.
tehát a launcherben, a beállításoknál lesz egy olyan, hogy "delete local shader cache files", arra rámész és megjavul. elõször én sem tudtam, hogy mi a fakk van és youtube videó alapján csináltam meg azt a részt, kb. fél percenként alt+taboztam közben :S de csak elsõ és 4. végigjátszáskor jött elõ, pedig fent volt mindkét patch. de ez tuti megoldja a problémát
"The trees move. Do you not see it?"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Sajnos még mindig megvan az a probléma, amit korábban írtam, a játék sokszor leáll, hibát észlelve, vagy egyszerûen csak lefagy, miközben a töltõképernyõt nézem. Van valami tanácsotok? Patcheljem? Plusz infó, laptopon játszom Asus X59S. Elõre is köszi, Zsolt
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
De most megvettem Steamen az 1-2-tis (retail eladva), megnézzem most mit csinál. Sokan egyébként még a BDtS-ra is írták, hogy amiatt. Épp nézem a manualt Vanguard vagy Sentinel a jó kaszt. Melyiket válasszam? 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nekem pl akad a fear 1 pedig 2x2,7ghz-es a cpu.De csak egy magot használ és az az egy mag nem felel meg a max grafikának.Ahhoz 3.4ghz-es cpu kell nem 2.7-es.
RAMyMamy: Örülj neki, mert ez elég irritáló, és integrált kárytások között elég sûrûn elõforduló probléma (mondjuk az is különös, hogy nekem csak Flux-ban és a Noveria-ai bárban volt ilyen problémám, másoknak a Virmire-ön, Feros-on, meg egyéb helyeken is, ahol nekem nem).
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
A borító izgat a legkevésbé, mindkettõ jó lenne budget kiadása - mint más - ha rendes, angol verzió lenne rajtuk. 😞
Ember 890ft a játék már ha az elsõ rész kell.Ennél olcsóbban már sehol nem kapod meg.
mass effect 1
A második rész pedig 1790.A 2 nincs együtt 3000 ft.Csak el kéne fáradni érte vagy átvenni egy pick pack ponton plussz 500ft,esetleg a kiszállítás az+1000ft.
mass effect 2
Az igaz viszont hogy eszméletlen randa a borító, nem is értem hogy attól hogy olcsóbb lett miért kell ilyen ocsmány borítót csinálni hozzá.Maradhatott volna az eredeti, max ráírják a csomagolásra hogy xy kiadás.
Tudom, hogy akkor nem megy a DLC, de azt remélem hogy akkor nem lesz a Flux-os bug.
Amúgy az élharcos az egyik legjobb kaszt szerintem,bár igaz hogy soldier-ral könnyebb.De unalmasabb is,midnig szedd le elõtte az ellenfél pajzsát mielõtt charge-olsz máskülönben szart se ér.Nézz róla videókat,kombináld a képességeket a társaidéval.Mondok egy példát, garrus leveszi a pajszot a túltöltéssel, jackob,jack vagy samara megemeli az ellenfelet utána és akkor jössz te bechargeolsz.Ennyi.Lényeg hogy a pajzsot szedd le az ellenfelekrõl utána már jöhet a biotika, plusz csináld meg minél elõbb jackob küldetését és akkor megtanulhatod a biotikus pajzsot akkor már könnyebb lesz.Ha leszedik az alap pajzsodat rányomod a biotikus pajzsot,ha pedig nagyon közel a halál akkor nyomhatsz egy medigélt is,azonnal visszaállítja az életerõdet.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
1, ha végigjátszottam nem lehet szabadon szaladgálni hogy megtudjam majd csinálni a mellék küldetéseket?
2, ha végigjátszottam az 1. részt akkor a 2. részben megmarad minden cuccom mert vhol ezt olvastam
köszi
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Amúgy már csináltam posztert ebbõl a képbõl.
jelenleg csak az elsõ kép van meg,igaz csak a4-es méretbe de vettem hozzá keretet is😄