11074
-
#10434 csal pont most volt a hír, hogy bizonyos cloud-on tárolt mentéseket nem lehet importálni a 3. részbe. szóval érdemes merevlemezen is tárolni a mentéseket. -
#10433 A Mass Effect 1-2 Cloud támogatást kapott Originen. Ha játéknak kell ilyen funkció - legalábbis hasznos, jobb két mentés, mint egy - hát akkor az a Mass Effect. -
RAMyMamy #10432 az meg a másik, inkább oda kellett volna ezt írni -
#10431 meg ME3 topik is. -
RAMyMamy #10430 van spoiler tag... -
krunyec #10429 Sziasztok!
SPOILER ALERT!
Szal elkezdtem a ME3at az első és a második részt is full renegadeként kitolt Shepardemmel. Annyit nem értek az egészben hogy ugyebár a ME1 renegade befejezése az hogy az emberek át vették az uralmat a Citadel és a tanács fölött és a régi tanácstagok meghaltak. De most mikor mentem hozzájuk segítséget kérni már előre gondolkoztam hogy hú hogy is lesz ez? Mert úgy gondoltam hogy csak emberek vannak még az élen a galaktikus közösségben. De meglepődtem hogy bár Udina ott volt,de a 3 másik fő faj is a tanács tagja volt. Ugyan megemlítették hogy Shepard anno mekkora köcsög volt hogy hagyta meghalni a régi tanácstagokat blabla. Szal valami nagy koponya meg tudná ezt nekem valahogy magyarázni? Előre is köszi. -
#10428 Nem nehéz nem megtalálni, az egyik legjobb szám a ME Theme és a Vigil között. :) -
#10427 Eszemben sincs kihagyni, az első rész mentésével szeretném majd folytatni. :)
Optimus: Köszi már nem kell, az OST-ben megtaláltam. :) -
#10426 örvendetes, hogy ennyire megfogott téged is. az origintől meg nem kell félni, semmivel nem rosszabb, mint a steam, illetve hát még persze fejlesztik, de nekem eddig semmi problémám nem volt belőle, sőt, kényelmes.
és SEMMIKÉPPEN ne hagyd ki a 2. részt a 3. előtt. -
#10425 "Love Theme" azt hiszem. Nekem megvan az egész score MP3-ban, dobj PM-et és eljuttatom hozzád. -
#10424 Hát emberek ez valami hihetetlen játék volt. :D Kb. 1 éve már hogy megvettem egy steam akcióban, de csak mostanában szántam rá magam hogy kipróbáljam, onnantól kezdve pedig teljesen beszippantott. :) Csak azt sajnálom hogy a 3. rész már steamre nem jön, mert valahogy ez az Origin nekem nagyon nem szimpatikus. Habár előtte még a 2.részt kéne megvenni, remélem lesz még akciózva az is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor úgy döntöttem hogy Ashley-nek segítek, és így Kaiden meghalt akkor utána a hajóra visszatérve ment egy melankolikus zene, annak a címét tudja valaki? -
#10423 Mindegy milyen kiadás, mert nálunk a CDProjekt és nem az EA adta ki. Más forgalmazó, más kód. Ezen kiadáson nem volt az 5 gép/regisztráció se. -
#10422 Valaki nem vágja, hogy a "Legjobb választás" kiadásban vett Mass Effect 1-et lehet-e aktiválni originen? Mert nekem nem ment. -
RAMyMamy #10421 szerintem ezt nem ide kellett volna írnod, meg nem így, hanem max spoilerbe. biztos van itt olyan, aki még nem játszott a 2. résszel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor hal meg mindenki, ha nem fejlesztesz a hajón semmit és nem csinálod meg a csapattársak loyalty missionjeit. ha shepard is meghalt, azt értelemszerűen nem lehet importálni majd a 3-ba -
krunyec #10420 Sziasztok! Most toltam ki a ME2-t ,de nem is ez a lényeg. Láttam egy videót a Youtube-on hogy a Sucicide Mission-ön MINDENKI meghal, még Shepard is.Ezt hogy hozta össze az a jóember?:Ð Ja és ha azt esetleg betölti a 3ba akkor hogy folytatódhat?Érdekes. Valaki meg tudná magyarázni esetleg? Nálam csak Tali halt meg,de valszeg azért mert nem lett loyalty hozzám mert bemártottam az apját .. :P -
ottar #10419 Erős a gyanúm, hogy ezt fogom tenni. :)
Visszamegyek, és lerendezem őket.
-
#10418 Akkor köröket ver a COD DLC-kre és még olcsóbb is. -
Evoluti0N #10417 Röviden leírom milyen: Nincs semmi sztori benne. Egy űrállomáson vagy, ahol teljesíteni kell 8 pályát. Van 4 fajta játékmód. Túlélős, pontfoglalós, minél több ellenséget megölős, meg ellenség megölésével lejáró idő mennyiségét növelős. Olyan kb, mintha vmi multis, vagy co-op játékot játszanál bot társakkal. Ráadásul a díj se nagy valami. Kapsz egy fegyvert, aminél a spectre fegyók sokkal jobbak, meg egy házat egy bolygón, aminek nem sok értelme van, ráadásul a 2. részben se híre, se hamva a háznak. -
#10416 Akkor se tudtok eltántorítani! Ha akciós lesz úgyis megveszem, mert ME! :D -
Evoluti0N #10415 Jah, a Pinnacle Station elég gyengusz. Én legkönnyebbre állítottam a játékot és gyorsan végigfutottam a 8 pályán, h minél előbb túl legyek rajta. -
ottar #10414 Hát, ez a Pinnacle Station DLC elég furára sikeredett. :(
Este próbálkoztam vele, de valahogy nagyon kilóg az egész sztoriból. BEmész oszt lősz/szaladsz/megpróbálsz nem elpatkolni.
És nekem elég kiegyensúlyozatlannak tűnnek a pályák.
Pl ahol 25 ellenfelet kell kiiktatni minél hamarabb, ott ha vért izzadok, futokrohanok, akkor is négyszer annyi időre van szükségem mint a ranglista elsőnek. Amikor meg a legtovább kell életben maradni, behúzódtam egy sarokba, a többiek fedeztek, és röhögve mészároltam az ellent. Nem is tudom eldönteni, hajtsak e rá itt a küldetésekre (8 szimulációban rnagelső, Ahem survival) vagy hagyjam a fenébe.
A Bring Down The Sky szerintem baromi jó lett... -
#10413 Nem igazán, olyan mint a 2-ben. Aki még nem játszott vele annak fura. Az elején ugye csak pisztolyunk van és nem tudunk váltani, és ha a tűz gombot nyomjuk ugyanazt a hangot halljuk, mint az 1-ben overheat-nél. -
Evoluti0N #10412 Mármint a 3. rész demojában? Arról nem tudok nyilatkozni, nem játszottam :) -
#10411 Én értem, hogy mint sok játéknál csak a játékmenetet/élményt akarták javítani. Csak ugye egy olyan nagy és aránylag kidolgozott világ, mint az ME... nos, az ilyen "apróságok" jobban feltűnnek. -
ottar #10410 Izé. Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem a demóban mintha túlmelegedett volna... :) De azt meg lehet kezelni, akár egy gyors fegyverváltással. :)
Mindenesetre már nagyon várom, hogy elérjek az elsőben is az ismeretlen részekig. Aztán jöhet a 2. rész... :)
-
Evoluti0N #10409 Azonban abból a szempontból szimpatikusabb a második rész fegyverarzenálja, h sokkal több fajta fegyver van, más-más jellemzőkkel az első résszel ellentétben, ahol volt 3-4 kinézetű fegyver 1-1 kategóriában és max a színük volt különböző. A 2. rész fegyverei ebből a szempontból hihetőbbek, mert ha már ilyen részletesen kidolgoztak egy univerzumot, akkor elvárható, h a fegyverekkel is ezt tegyék. -
Evoluti0N #10408 Elméletileg több, mint 1000 lövésre elegendő a fémtömb. Na én tuti, h az első és második részben is jóval több, mint ezer lövést leadtam (főleg, h egy lövéstől nem hal meg 1 ellenség sem) és még ezután se kellett cserélni, szal sántít a dolog.
Ez a lőszeres (akarom mondani hőtároló betétes) megoldást azért alkalmazták, mert így sokkal dinamikusabb a harc, h nem kell a fegyver túlmelegedésével foglalkozni. A tudományos, műszaki történet, amit kitaláltak hozzá az meg olyan amilyen, de nekem se lett volna igazán jobb ötletem. Mondjuk az elég fura, h abszolút mindenki áttért 2 év alatt az új fajta fegyverekre és a Tejútrendszer egyetlen szegletében sincs olyan ember, aki régi technológiával működő fegyvert használ. -
ottar #10407 Hát igen. Azt mondták, hogy fémtömbből darabol le a fegyver pici darabokat és azt lövi ki irtózatos sebességgel.
Namost ennek picit ellentmond a millió féle lőszer. Csak kár hogy nem következetes.
Kicsit olyan technikai visszalépés szaga van a dolognak. -
SaGa Jr #10406 Azzal egyetértek, hogy ha már az elsőt olyan alapúra kreálták amilyenre (bár szerintem már az első részben is marhaság volt a kifogyhatatlan lőszer, főleg azzal a nagyon mellébeszélős kamu dumával amivel ráfogták a dolgot), felesleges volt ezt később változtatni, de ha már így van akkor legalább pontosítsuk a dolgot. ;) -
#10405 Ámde csak elfelejtettem írni, amit már akartam előbb is. Az 1-ben az overheat-es fegyverek ellenére min. 2x használják az ammo kifejezést. Az egyik mikor Wrex mesél az egyik kalandjáról "I used all of my ammonution" meg mikor az egyik bolygón, ahol a Rachni felüti a fejét az NPC mondja "if you have a spare ammo ma'am..." -
#10404 Igen, de a végeredmény ugyanaz. Úgy értem a tár mennyiségét tudod csak lőni, hiába csere, táras elven működik. Itt ugye ha vársz a léhűlésre többet lőhetsz, míg a többi részben kifogyhat félúton a tár vagy elfogyhat az ammo.
Mindegy, eddig nem tudtam úgy kifejezni ezen témában mag, hogy bárki megértse. -
SaGa Jr #10403 Majd ha játszol a második résszel akkor megtudod miért kell cserélgetni amit cserélgetsz (nem tárat mert skulót továbbra sem kell belerakni, az nem fogy, hanem ez a cserélősdi igazából mást reprezentál, egész pontosan a fegyver túlmelegedését hivatott ez a módszer csökkenteni). -
ottar #10402 gyíkság. ÉS logikailag sem jó, mert az első rész CODEX-ben okosan megmagyarázzák, hogy miért NEM kell újratölteni... -
#10401 bírom a hangulatváltozást #10396-hez képest (ahol írtad h soha nem játszottál még női karakterrel), helyes útra tértél, Hale kisasszony tényleg oda-vissza veri Microsoft Sa.... izé... Mark Meer-t.
Sentinel pedig annyira nem is erős első részben, Vanguard pl felmossa vele a padlót... ellenben a másodikban, uhh. -
#10400 Végig vittem Hardcore szinten, női alap Sentinel Shepard-del, amire rájöttem:
1. Még mindig ez a legjobb sci-fi játék és gyakorta mindent überel, annyira epikus
2. Soha többet nem játszom férifi Shepard-del, Jennifer Hale oda-vissza veri Mark Meer "teljesítményét", plusz a hangulathoz is ad.
3. A nehézségi szint ellenére egy level 50-es Sentinel személyében, valamint Ash és Liara társaságában egy körben levertem Saren/Sovereign-t.
Egyébként figyeltem pár dologra, ami bökte a csőröm és tényleg ott a válasz mindenre. Egyedül a Reaperek Dark Space-beni tartózkodásuk, pontos helyük és végső céljuk rejtély, de ez gondolom a fináléban lesz benne. Valamint a játék stílustól és karaktertől függően úgy adja a legjobb hangulatot, finálét, feelinget, ha Paragonként tolja az ember - nem feltétlen 100%-ra - és megment mindenkit. A végső csata egyszerűen epikus, amikor együtt, mindenki egy célért harcol. Szerintem erről szól az egész. -
#10399 COD feeling. -
ottar #10398 Más. Játszottam a 3. rész demójával. Fincsi, csak kicsit kiakadtam: Újra kell tölteni a fegyvereket....
Ez érdekes. ÉS nem tudom miért jó.
-
ottar #10397 Pontosan erről van szó.
Csomó üresjárat van e miatt.
Sajnos az xboxon ez a notepad megoldás nem megy, de lehet bevezetek egy kockás füzetet. :-)
-
#10396 Nah, végre nekiestem női Sheparddel. Hihetetlen, de mindig az alap Sheparddel mentem. Miért? Észrevettem, hogy a játék promóiban szereplő vagy borítós karaktert preferálom. Tabula Rasa-nál mindig Sarah Morrisonosra vettem a karakterem, Dungeon Siege-ben többnyire nő és vörös haj dominált. Itt ugye megvan az alap karakter, akit ráadásul feszt nyomatnak minden médiában.
Egyébként talán tényleg jobb Jennifer Hale, mint Mark Meer. Bár kicsit olyan, most hülyeséget mondok "katonás" a hangja többnyire. Meer meg olyan... sokat hallottam, sok felől (rajongók, média, fórum), hogy gyenge színészileg. -
Evoluti0N #10395 Nem lesz hivatalos magyarítása, szóval angolul fog kijönni. Már összeállóban van egy csapat, amelyik majd elkezdi a játék fordítását a megjelenése után, de ez azt jelenti, h néhány hónapig várni kell a magyarításra.